News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

„A nők a szülésnél cseszik el” – Schobert Norbi szerint a házasságok azért mennek tönkre, mert a nők nem fogynak le szülés után

A férfiak szerinte nem tudnak megkívánni egy nőt, aki felszedett némi pluszkilót.

Link másolása

hirdetés

Schobert Norbi egy Facebook-videóban fejtegette, a nők és férfiak szexualitása közötti különbséget - szúrta ki a 24.hu. A cukormentes termékekkel foglalkozó üzletember alaposan odaszúrt a túlsúlyosoknak. Szerinte a gyerekek "félárvák" lesznek attól, ha az édesanyjuk 20 szülés előtt kilót hízik, majd nem tudja leadni. Nem beszélve arról, hogy a nők bőre "ocsmányul tönkremegy" a hízástól.

"A nők számára a lelki szeretet is elég a szexhez, de nálunk, férfiaknál ez mindig vágyból indul. Nagyon nagy hazugság, amikor egy férfi azt mondja, hogy szeretetből, szívből kíván meg egy nőt. Ő a nő külsejét kívánja meg. Amíg egy nő meg tudja kívánni egy férfi belső értékeit, addig ez férfiaknál a külső"

– kezdte Schobert, aki ebből levezette, hogy a nők felelősek azért, ha egy házasság tönkre megy.

"Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy a pornófilmnézés, de nem tudja megkívánni és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr. Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt és a boldog szerelem és a szexualitás miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat" - mondja a celeb.

Lapozz a videóért:

hirdetés
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Hajdú Péter „letesztelte” a halottlátót, aki azt állítja, hogy Berki Krisztián rajta keresztül üzent Hajdúnak
A műsorvezető a Life TV-ben tett fel kérdéseket Katónak, hogy megbizonyosodjon a képességéről, miután a halottlátó átadta neki Berki Krisztián üzenetét.

Link másolása

hirdetés

Múlt héten beszámoltunk róla, hogy egy halottlátó azt állítja, a lassan két hete elhunyt Berki Krisztiánnal lépett kapcsolatba, aki egy üzenetet is átadott neki. Kató a Life TV-ben mesélte el mindezt, és bár azt nem árulta el, hogy mit tartalmaz Krisztián üzenete, azt igen, hogy a címzett Hajdú Péter, akivel a celeb baráti kapcsolatot ápolt.

Kató kedden ismét a Life TV vendége volt, az Ébredj velünk! című műsorban pedig Hajdú Péter is megjelent, hogy élő adásban vehesse át és olvashassa el Berki Krisztián neki szánt üzenetét, amit a halottlátó írt le a papírra.

Ez állt rajta:

"Nagyon köszönöm, hogy nem ítéltél el és esélyt adtál nekem. Köszönöm a barátságodat."

Hajdú azt mondta Katónak, győzze meg őt arról, hogy ezt valóban Berki üzente neki. Először arra kérte a halottlátót, hogy kérdezze meg Krisztiántól, mi a keresztneve annak az operatőrnek, akivel az Überkirály című műsort forgatták. Kató erre először azt mondta, hogy ez nem így működik, a lelkek nem arra felelnek, amit az ember kérdez tőlük, az információk átadása pedig "négyszemközt" és több idő esetén lehetséges inkább. A válaszra csak a második kérdés után tért vissza: azt állította, hogy az influenszer a Muki nevet emlegeti, de ennek nem látja értelmét. Hajdú elmondta, hogy Imre az operatőr neve, de fel fogja hívni, hogy esetleg Mukinak becézik-e.

hirdetés

A második kérdése az volt, hol mondta el neki Berki, hogy indul a főpolgármester-választáson. Kató erre azt mondta, hogy egy kávézót lát, ami 20-25 kilométerre van a Life TV stúdiójától. Hajdú erre elárulta, hogy a MOM Park bevásárlóközpontnál voltak ekkor Krisztiánnal, ami közelebb van a stúdióhoz.

A műsorvezető tisztázta, hogy ő istenhívő, és hisz az ilyen dolgokban, de szerinte fontos, hogy bizonyosságot nyerjen az, hogy a látó valóban érzékeli Krisztiánt és azt, amit mond. Kató azt mondta, hogy ő nem idéz meg soha senkit, ezt nem lehet erőltetni, a műsoridő pedig nagyon rövid idő arra, hogy ez működjön. Ő nem akar senkit meggyőzni erről, de azt mondta Hajdúnak, hogy ha van elég ideje erre a folyamatra, akkor olyan információkat tud átadni, amelyekkel bizonyosságot tudna nyerni.

Azt is elárulta, hogy egy másik személy is üzent Hajdúnak, de azt csak négyszemközt hajlandó közölni vele, mert az csak rá tartozik.

Hajdú Péter egyébként azt mondta, szíven ütötte Berki Krisztián üzenete, amit "mondhatott is, meg nem is". Szerinte az üzenet tartalma megállja a helyét, jól is esett neki és meg is könnyezte, még ha nem is teljesen biztos benne, hogy valóban az elhunyt médiaszereplő küldte ezt neki.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Tóth Bence szerint a hálószobai teljesítménye miatt jöttek össze Hódi Pamelával
A Drágám, add az életed! című műsor kvízében a kérdés elhangzása után szinte azonnal rányomtak, hogy Bence a hancúrozáshoz ért a legjobban.

Link másolása

hirdetés

A Drágám, add az életed! című páros vetélkedő keddi adása is sok emlékezetes pillanatot tartogatott. A pároknak például egy kvízben is meg kellett mérettetniük magukat: a cél az volt, hogy a három válaszlehetőség közül kilencszer ugyanazt a válaszlehetőséget jelöljék meg.

Hódi Pamela és férje, Tóth Bence rettentően izgult a játék előtt.

A játék során az egyik kérdés pedig például azt taglalta, hogy Tóth Bence mihez ért a legjobban: a dirigáláshoz, a hancúrozáshoz vagy a barkácsoláshoz. A pár szinte azonnal megjelölte a hancúrozást, mire Bence megjegyezte: biztos a megoldásban, mivel ezért jöttek össze az elején Pamelával.

"Azért jöttetek össze, mert jól barkácsolsz?"

- kérdezte Köllő Babett, mire Tóth Bence azt felelte:

hirdetés
"Az ágyban, ja".

Hódi Pamela elmosolyodott, majd egy gyors bólogatás után csitítani kezdte férjét, hogy nem firtassák ezt a témát, mert Bencét "nem kell feltornázni".


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Lánya orvosa kérte meg Yvonne Dederick kezét
Yvonne a lányát, Mardollt kísérte el egy kivizsgálásra még korábban, ott ismerkedtek meg a férfival. Ma már össze is költöztek, idén pedig az esküvőt is megtarthatják.

Link másolása

hirdetés

Megkérték Yvonne Dederick kezét! A Feleségek luxuskivitelben című realityből ismert sztár és kedvese már hosszabb ideje alkotnak egy párt. Yvonne egy orvosi kivizsgálás alkalmával ismerte meg a férfit még korábban. Lányát, az X-Faktorból is ismert Mardollt kísérte el az orvoshoz, ekkor találkoztak először.

"A lányomnak úgynevezett pattogós csípője van, ezért fordultunk ortopéd szakemberhez. Zoli nagyon kedves volt, és az első pillanattól látszott, hogy jó orvos. Olyan férfi, akire felnézhetek, művelt, sikeres a szakterületén, odaadó és gyöngéd"

- mesélte a Blikknek Yvonne, aki azt mondja később aztán találkoztak egy eseményen is, elkezdtek beszélgetni, ismerkedni majd a férfi idővel randevúra hívta. Ő azonban eleinte nemet mondott, ám a férfi nagyon kitartó volt, így végül beadta a derekát.

Azóta már össze is költöztek, sőt a férfi nemrég a kezét is megkérte.

"Már észrevettem, hogy nézegeti a gyűrűimet, a méretet próbálta levenni róla, de nem tudtam, mikorra tervezi a lánykérést. Végül néhány hete elmentünk kettesben Szilvásváradra, és egyszer csak letérdelt elém és ott tette fel a kérdést: »Leszel a feleségem?«

- árulta el a lapnak Yvonne, aki azt mondja, nem egy romantikus alkat, de ekkor elérzékenyült.

"Magamon is meglepődtem, nem vagyok romantikus alkat, de elérzékenyültem, sírtam. Nagyon megható pillanat volt. Korábban azt gondoltam, hogy nem megyek már férjhez, nem kell se papír, se ceremónia a boldogsághoz, de most azt érzem, hogy fontos számunkra ez a kötelék"

- mondja.

hirdetés

Yvonne és párja még idén szeretné megtartani az esküvőt, valószínűleg ősszel, hiszen a nyár mindkettőjük számára zsúfolt.

"Nem tervezünk nagy felhajtást, meghitt, csendes esküvőt szeretnénk, ahol a szűk család és a barátaink lesznek ott"

- árulta el Yvonne.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Amber Heard szerint photoshoppolták azt a képet, amin Johnny Deppnek monoklija lehet
A színésznő szerint a Depp ügyvédje által bemutatott fotó nem az eredeti kép, azon ugyanis exférjén nem látszottak sérülések.

Link másolása

hirdetés

A héten folytatódik Johnny Depp és Amber Heard becsületsértési pere, amelyet már szinte az egész világ árgus szemekkel figyel, minden apró részletet kielemeznek belőle. Most a színésznőt faggatják Depp jogi képviselői, Camille Vasquez ügyvéd pedig már az első napon igencsak megizzasztotta Heardöt.

A 36 éves színésznő zokogva beszélt arról, hogy attól félt, „nem élte volna túl”, ha Depp felesége maradt volna, bár nagyon szerette a férjét.

Állítása szerint a színész már a nászútjukon súlyosan bántalmazta. A két sztár az Orient Expresszen utazott 2015 februárjában, amikor szerinte Depp megütötte őt, majd a nyakánál fogva hosszasan szorongatta. Heard szerint a férje akár „meg is ölhette” volna.

A színésznő több olyan alkalmat is felemlegetett már a per során, amikor állítása szerint Depp durván bántalmazta vagy megerőszakolta őt. Ám az ezek következtében szerzett sérüléseiről eddig sem fotót, sem orvosi látleletet nem tudott eddig bemutatni. Heard azzal védekezett, hogy szégyellte magát, és nem mert kórházba menni, a sérüléseket pedig jegelte és sminkkel fedte el.

hirdetés

Kedden Depp ügyvédje mutatott egy fotót, amely a volt házaspár nászútján készült az Orient Expresszen. A képen három férfi áll Heard és Depp mellett, és úgy tűnik, mintha a színésznek monoklija lenne mindkét szeme alatt, és fel lenne dagadva az arca az orránál.

"Ez az egyetlen fotó a nászútjukról, amin az látszik, hogy valaki megsérült"

- mondta az ügyvédnő.

A színésznő szerint viszont nem igaz, hogy exférjén sérülések voltak.

"Láttam már ezt a képet korábban, és azon nem volt megsérülve. Ezt photoshoppolták."

A szóban forgó képet IDE KATTINTVA nézheted meg.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: