News here

SZÍNES

Óriásplakáton keres magának barátnőt egy angol srác, aki még soha nem randizott

Midössze egy hétig lehet kinn a plakát, de már most jelentkeztek nála nők.
Fotó: Ed Chapman/YouTube - szmo.hu
2022. október 06.


Link másolása

Óriásplakáton tette közzé a saját arcát egy angol férfi, hogy ilyen módon adjon esélyt a szerelemnek – írja a Metro.

A 23 éves, leedsi Ed Chapman egész életében szingli volt, annak ellenére, hogy évekig használt randialkalmazásokat, és bárokba is eljárt ismerkedni.

Ezért a YouTube-os tartalomgyártó úgy döntött, saját magát fogja reklámozni Leedsben egy óriásplakáton. A hirdetőtáblán egy e-mail cím is szerepel, ahol az érdeklődők megkereshetik.

Ed elmondta: „Elértem azt a kort, amikorra szerintem már randiznom kellett volna valakivel. Ennek ellenére sajnos 23 évesen is szingli vagyok. Most végre készen állok találkozni valakivel, akivel kapcsolatra léphetek.”

Ednek mindössze egy hete van, hogy szerencsét próbáljon az óriásplakáttal.

A férfinak azonban eddig megérte a befektetés, hiszen néhány üzenetet már most is kapott, méghozzá 18 és 48 év közötti nőktől. Az első már aznap megérkezett, amikor kirakták a táblát a Leeds melletti úton. Ed szerint eddig minden nő azt mondta neki, hogy az óriásplakát szuper ötlet volt, amin jól mulattak.

„Szerintük nagyszerű, hogy így felvállaltam magam. Ők éppen ezt keresik egy lehetséges partnerben. Jó lenne valami hosszú távút találni” – tette hozzá Ed, aki a családját is meglepte az ötlettel:

„Először nem is szóltam nekik a szándékomról. Másokon keresztül tudták meg, így igazán lesokkolta őket ez a fordulat. Ezzel együtt viccesnek találták, és örülnek, hogy próbálok találni valakit, még ha szokatlan formában is.”


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZÍNES
Szerepálom: a gitáros Mikulást sokáig nem felejtik el a gyerekek!
A különleges ötlet egy webáruházi vásárlás után fogalmazódott meg Bence fejében. A videóból az is kiderül, hogyan rendelhetsz gyorsan és egyszerűen a neten.

Link másolása

Töretlenül nő a kártyás fizetés népszerűsége hazánkban - derül ki egy friss reprezentatív kutatásból*.

Ráadásul számos webáruházban egyetlen kattintással fizethetünk – most megmutatjuk, miért érdemes élni ezzel a lehetőséggel.

Tízből hét magyar használta már kártyáját online vásárláskor, és a lakosság több mint fele mentette már el kártyaadatait valamelyik webáruházban.

A mentett kártyás fizetés népszerűségének titka, hogy olyan esetekben is tudunk a netről rendelni, amikor bankkártyánk nincs nálunk.

Ezt jól mutatja Bence esete is, az ő történetéből megtudhatjuk, miért érdemes elmenteni a kártyaadatainkat kedvenc webáruházunkban.

Gyors és kényelmes

Miután napjainkban az online vásárlás legfontosabb eszköze az okostelefon, ezért minden eddiginél fontosabb, hogy a fizetési folyamat egyszerű legyen a weben is. A mentett kártyás fizetés kényelmes és gyors, hiszen elég egyszer elmenteni az adatokat a webáruházában, ezt követően egyetlen kattintással tudunk fizetni.

Biztonságos

Teljesen jogos, hogy fokozott elővigyázatossággal járunk el, ha az adatainkat kell megadnunk egy online felületen. A mentett kártyás fizetési mód biztonságos, mivel a kártya adatait nem látja a kereskedő, azokat ugyanis szinte kivétel nélkül a bank vagy a fizetési szolgáltató tárolja.

A mentett kártyás fizetésről itt olvashatsz bővebben.

*Fizetési Élmény Riport: 1000 résztvevővel végzett reprezentatív kérdőíves kutatás.

A cikk a Mastercard támogatásával készült.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZÍNES
Szinetár Dóra Bereczki Zoltánról: Az anyukájától költözött el hozzám, szinte gyereklétből jött abba a kapcsolatba
Megfogadták, hogy nem elemzik a nyilvánosság előtt a kapcsolatukat.

Link másolása

Szinetár Dóra Bereczki Zoltánnal való házasságáról mesélt Palik Lászlóéknak a Három igazságban.Többek közt reagált arra, hogy ex-férje márciusban beszélt kapcsolatukról a műsor vendégeként.

"Megnéztem azt az adást, amikor Bereczki Zoli itt volt nálatok, egyszerűen azért, mert szembejött velem az interneten ezer helyen, hogy itt volt, és beszélt a mi házasságunkról. Érdekes volt, mert én nem szoktam vele erről beszélgetni. Meghallgattam, hogy miket mondott, és tényleg az igazság olyan relatív:

neki megvan a maga igazsága, nekem az én igazságom, a kettő időnként köszönőviszonyban sincs egymással, néha van átfedés, de nagyon nehéz az igazságot, mint olyat keresni egy olyan helyzetben, ahol egynél több szereplőről beszélünk"

– mondta erről Szinetár Dóra.

"Azt hiszem, ezt ő sem tagadná el, hogy amikor mi összekerültünk, ő nagyon fiatal volt. Nem születésileg, mert mi egy évben születtünk, fél évvel idősebb nálam, hanem ő tényleg az alatt az idő alatt érett felnőtt férfivá vagy emberré, amíg mi együtt éltünk, meg azóta. Hozzá képest én egy nagyon koravén, felnőtt, felelősségteljes anya voltam. Ő az anyukájától költözött el hozzám, szinte gyereklétből jött abba a kapcsolatba" - fejtette ki a színésznő.

„Nagyon okos, értelmes ember volt nyilván akkor is, de nagyon sok szempontból nagyon gyereklétben volt, és akkor én voltam a felnőtt, és én tudtam a gyakorlati életben, hogy merre van az előre” – fogalmazott.

13 évig tartott a kapcsolat, született egy közös lányuk. Miután egy évtizede elváltak, megfogadták, hogy nem elemzik a nyilvánosság előtt a kapcsolatukat.

"Nem olyan régen, többek között amiatt, amiket itt mesélt, írtam neki egy szép hosszú levelet, amiben megkértem, hogy továbbra is tegye meg, hogy tartja magát ehhez, mert ez így nem jó.

Tényleg nagyon nehéz dolog az embernek a saját szűrőjen keresztül mesélni egy történetet úgy, hogy a másik nem mond semmit. Még ha nem is ártó szándék vezeti, akkor is a világ abból levesz ilyen nagy igazságokat, és akkor azt kiírják a címlapra, és az a másiknak nagyon rosszul tud esni"

– mondta a színésznő, aki senkit nem szeretne megbántani.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZÍNES
A Nagy Ő egyik párjelöltje bevallotta Árpa Attilának, hogy erotikus tartalmak vannak róla a neten
A színész egy korábbi adásban elmondta, hogy nála kizáró ok a kapcsoaltban, ha egy nő felnőttfilmben szerepelt.

Link másolása

Újabb fordulat várható A Nagy Ő című párkereső reality-ben, amelyben Árpa Attila keresi a szerelmet. Az egyik párjelölt ugyanis levelet írt a színésznek, amelyben egy négyszemközti beszélgetést kért tőle azért, mert el akar mondani neki valami nagyon személyeset. A keddi rész előzeteséből pedig az is kiderül, hogy Bea azt akarja megosztani Árpával, hogy erotikus felvételek készítésével is foglalkozik.

Az már korábban kiderült, hogy a műsorban sminkesként szempilla-stylistként bemutatkozó nő erotikus tartalomgyártóként is tevékenykedik.

Először a Reddit egyik magyar celebekkel foglalkozó fórumán terjedt el a pletyka, hogy a műsorban visszafogottnak tűnő Bea pornográf oldalakon is megtalálható Marilyn La Rose néven, majd a TV2 Instagram-oldalán is jelezte ezt egy kommentelő. Ezután pedig a Promotions írt arról, hogy a nőről sok videót lehet találni több felnőtt tartalmakat kínáló oldalon, de csak egy ingyenes, a többit csak fizetés ellenében lehet megnézni.

Bea azért gondolhatta úgy, hogy el kell mondania ezt Árpa Attilának, mert a színész korábban egy másik párjelöltjének azt mondta, nála kizáró ok a kapcsolatban, ha egy nő felnőttfilmben szerepelt, vagy pénzért „szeretett férfiakat”. Bogi ezt elmondta a többieknek is, így értesülhetett róla Bea is.

A műsor előzetese szerint Árpa elég konkrétan rá is kérdezett erre a témára, amikor Bea elárulta neki a titkát:

„Létezik-e olyan felvétel rólad, amikor látszik az, hogy te egy férfival közösülsz, és az hozzáférhető a nyilvánosság által?”

A válasz a kedd esti adásból fog kiderülni.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZÍNES
Istenes Bence a DWTS-ról: Nem jó nézni, hogy a párod ennyire intim helyzetben van egy másik csávóval
Mostanában mindenki azt kérdezi tőle, hogy bírta ezt a helyzetet.

Link másolása

Kovácsovics Fruzsina, Puskás-Dallos Peti és Frohner Fecó vendégeskedtek az IstenEst legújabb részében, és hát szóba került a Dancing with the Stars is. A műsorvezető, Istenes Bence, – akinek párja, Csobot Adél táncpartnerével, Hegyes Bercivel a döntőbe is bejutott, és ott győztek, azt mondta, hogy kicsit zavarja, hogy a táncosok intim közelségbe kerülnek egymással.

"Nem akartam a műsor közben erről beszélni, mert nem akartam, hogy ez befolyásolja Adélt és a hangulatot. De nyilván ez engem nagyon foglalkoztatott, és voltak nagyon nehéz perceim. Szerintem 10 emberből minimum nyolc így van ezzel, hogy azért nem jó nézni, hogy a párod egy ennyire intim helyzetben van egy másik csávóval. A szex után szerintem a tánc talán az egyik legintimebb dolog a világon, és Adél a Bercivel az elmúlt négy hónapban tízszer annyi időt töltött kettesben, mint velem, és abból 6-8 órát naponta testi kontaktusban voltak"

– mondta Istenes. Mostanában mindenki azt kérdezi tőle, hogy bírta ezt a helyzetet.

„Adél nyilván zseniálisan táncol, de azért megélni ezt az intimitást… Ráadásul agyon sokan, szakmabeliek is mondták, hogy »Figyi, mi ezt azért nem vállaljuk el, mert a mi kapcsolatunkba ez nem fér bele, mert ez olyan feszkót és fájdalmat okozna a páromnak, hogy én ezt nem tudom elvállalni«. Tehát szerintem ez egy olyan dolog, ami sok párkapcsolatban felmerül” – magyarázta Istenes. Puskás Peti rá is tromfolt, hogy vele megtörtént, hogy a barátnője tényleg beleszeretett a színpadi partnerébe.

"Rossz volt nézni. Érdekes érzés is volt, hogy igazából szurkolsz neki, látod, hogy mennyire ügyes, látod, hogy mennyire tehetséges, akarod támogatni, de közben ott van egy másik érzés, hogy basszus, miért simogatja ennyire? Miért ennyire szenvedélyes ez a tánc? Miért kell ennyire közel lenni? Miért kell ennyire megélni? És jönnek utána még a képek, amiket posztolgatnak, és így nézem: már csak 7 hét, még hat…"

Adél persze teljesen máshogy élte meg a helyzetet, Istenes szerint élvezte a táncot és a műsort, mert meg tudta élni a nőiességét és a tehetségét.


Link másolása
KÖVESS MINKET: