News here

SZÍNES

Járai Máté kiakadt Rácz Jenőre: „Eddig mindent leszaroztál, amit csináltam ”

A séf segíteni próbált a színésznek, aki viszont úgy érezte, hogy Rácz ki akarja ejteni őt a versenyből.

Link másolása

A Rácz Jenő-Járai Máté-konfliktus ismét felszínre tört A Konyhafőnök VIP-ben. A legutóbbi adásban a séf többször is odament a színészhez, hogy segítse a munkáját, Járai azonban minden tanácsát támadásnak vette. Meg volt róla győződve, hogy Rácz ki akarja ejteni őt a versenyből, ezért provokálja.

Több alkalommal is egymásnak feszültek, például ez a beszélgetés zajlott le köztük:

Rácz Jenő: – Jó, értem én, hogy azt akarod, hogy menjek innen, de... na mindegy.

Járai Máté: – Nem, azt érzem, hogy azt akarod, hogy én menjek innen.

Rácz Jenő: – Dehogyis, én segíteni próbálok.

Járai Máté: – Aha...

Rácz Jenő: – Most miért mondod, hogy aha? Szerinted én nem akarok segíteni?

Járai Máté: – Nem, egy kicsit úgy érzem, hogy csak b.szogatsz.

Rácz Jenő: – Ne hülyéskedj már! Most jöttem a többi emebertől, és ugyanúgy elmondom, újat...

Járai Máté: – Jó, én ezt nem hallottam...

Rácz Jenő: – Feldobtam a labdát, és mégse csinálod...

Járai Máté: – Szerinted mit nem csinálok, Jenő, ne haragudj?!

(...)

Rácz Jenő: – Egy főzőversenyben nekem azt kell zsűrizni, hogy te ezt jól csinálod-e.

Járai Máté: – De szerinted érdemes még nekem tovább főzni most? Csak kérdezem.

Rácz Jenő: – Persze, hogy érdemes. Miért ne lenne érdemes?

Járai Máté: – Azért, mert eddig mindent leszaroztál, amit csináltam!

Rácz Jenő: – Dehogyis! De jónak kell lennie!

Járai Máté annyira ideges lett, hogy már nehezen tudott uralkodni az érzésein, még az is megfordult a fejében, hogy abbahagyja a főzést.

„Én abszolút minden egyes megnyilvánulását provokációnak éreztem. Kellett volna valami kapaszkodó legalább, amiből azt érzem, hogy nem vagyok itt hiába. Kifejezetten azt éreztem, hogy provokál, és hogy egy picit talán az is benne van, hogy bebizonyítsa, hogy én lelkileg nem vagyok elég erős ezekre a konyhai feladatokra. Valahogy azt éreztem, hogy a lelkemre akar hatni, és nem pozitívan, hanem abszolút negatívan. Tehát ki akarta ugrasztani a nyulat a bokorból, hogy én lelkileg bírom-e vagy nem, és most egy gyenge pontomat találta el”

- mondta.

Az értékelésnél Rácz Jenő ismét elmondta, hogy csak segíteni akart Járainak, aki beismerte, hogy a séftől kapott kritikát sok esetben vörös posztónak érzi, ha úgy véli, hogy igazságtalan dolgot mondott neki. Sárközi Ákos viszont megvédte zsűritársát, szerinte a színésznek nem kellene személyeskedésnek vennie Rácz tanácsait.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZÍNES
Új hátizsákja van Orbán Viktornak
Mindez a kormányfő Facebook-bejegyzéséből derült ki.

Link másolása

Szlovéniába utazott pénteken Orbán Viktor, hogy egy új magasfeszültségű távvezetéket adjanak át a két ország között. Az indulásról a kormányfő pénteken a Facebook-oldalán is posztolt,

a képen az látható, ahogy táskával a vállán éppen beszáll a kisbuszba.

Amiért azonban a poszt érdekes, az nem maga az utazás ténye, hanem a miniszterelnök táskája.

A hátizsákon ugyanis az idei katari világbajnokság logója látható. Orbán Viktor ezek szerint egy új táskát szerzett be, és már ezzel utazott el Szlovéniába.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZÍNES
Kiakadt a nő, amikor elővette a tavalyi karácsonyfáját, és meglátta, mi lett belőle
Annyit elárulunk, hogy a macskájának is köze volt hozzá.

Link másolása

Váratlan meglepetés érte azt a nőt, aki úgy gondolta, itt az ideje elővenni a tavalyi műfenyőt, hogy feldíszítse.

Amikor ugyanis kivette a csomagolásból, azzal szembesült, hogy egyes faágak annyira tönkrementek, hogy már nem mutatott volna jól a fán, ezért kénytelen volt levenni őket. Így végül egy elég vékonyka karácsonyfa lett belőle, aminek úgy a fele hiányzott alulról.

Ahogy Stephenie TikTok-videójából kiderült, mindezért a macskája, Lola volt a felelős. Ugyanis a cica rágta meg annyira az ágakat, hogy azok már használhatatlanok lettek. Meg is mutatta a "bűnöst", aki nagy szemekkel nézett a kamerába, de valószínűleg nem bánkódott annyira, mint a gazdája.

„Ha még így is felmászik rá, akkor nem tudom, mit csináljak. Ezt már nem bírom tovább!”

- mondja a nő.

A videója nagy sikert aratott a TikTokon, már több mint félmilliószor nézték meg, és 68 ezernél is többen lájkolták. Volt, aki azt írta kommentben, hogy a fa most úgy néz ki, mintha miniszoknyás lenne, míg mások azt tanácsolták, ne becsülje alá a macskáját, még így is képes lesz tönkretenni. Többen együttéreztek vele, mivel állításuk szerint ugyanezzel a problémával küzdenek ők is. Akadt azonban olyan hozzászóló is, aki azt írta, hogy ő a 9 hónapos babája miatt csinálná meg így a fát.

@stephenieviolet LOLA 1 - 0 STEPH #christmas #cattok #christmastree #catsoftiktok #stephenieviolet #foryoupage #xyzbca ♬ original sound - steph ?


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZÍNES
Hat nappal egy rejtélyes videó után meghalt az egyik legnépszerűbb kanadai TikTok-sztár
A 21 éves Megha Thakur halálának részleteit nem közölte a család.

Link másolása

21 éves korában váratlanul elhunyt az egyik legnépszerűbb kanadai TikTok-sztár, írja a Metro. Megha Thakur utolsó videóját hat nappal halála előtt posztolta. A felvételen egy New York-i utcán sétál, és csak annyit írt hozzá:

„Ne feledd, hogy te felelsz a sorsodért”, majd a videóban még azt mondja, hogy „Igazi erőt akarsz érezni? Ébredj rá, hogy ki a fasz vagy”.

@meghamind_ YOU’RE in charge of your destiny. Remember that ? #confidence #selflove ♬ original sound - Megha

A közel 1 millió követővel rendelkező Thakur a család közleménye alapján november 24-én a hajnali órákban hunyt el. A halál okát nem közölték.

Thakur három évvel ezelőtt kezdett tiktokozni. Az ontariói nő a testpozitív mozgalom lelkes tagja volt, ezen felül még az önbizalomról szóltak posztjai. Legnépszerűbb videója több mint 10 millió embert ért el, és azt mutatta be, hogyan kell mozgatni a fenekünket tánc közben.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZÍNES
Árpa Attila nagyot nézett, amikor Mimi azt mondta, akkor is jelentkezett volna, ha más férfi lenne A Nagy Ő
„Azért nekem is van egy egóm, na!” – reagált erre a színész.

Link másolása

A végéhez közeledik A Nagy Ő című párkereső reality, amelyben Árpa Attila keresi a szerelmet. A csütörtöki adásban egy párkapcsolati szakértő érkezett a villába, hogy a színésszel és párjelöltjeivel beszélgessen. Akadtak meglepetések, például Miminél, aki olyan kijelentést tett, amin Árpa is nagyot nézett.

A coach ugyanis megkérdezte a lányt, hogy akkor is jelentkezett volna-e a műsorba, ha más férfi A Nagy Ő. Mimi erre azt válaszolta: „Hát ha bejön, akkor igen”.

Árpa Attilának ez láthatóan nem tetszett, és ennek hangot is adott:

„Teljesen elfogadható, hogy egy hölgy azért jelentkezett ebbe a versenybe, mert a szerelmet keresi, és igazából mindegy neki az, hogy ki ül itt. De most fordítva nekem azért nem mindegy. Azért nekem is van egy egóm, na!

Nekem ez nem esik jól, hogy hát igazából mindegy, ki a Nagy Ő, én jelentkeztem volna ígyis, úgyis. Ezek a mondatok nem segítik a közös kapcsolatunkat és a vonzalmat”.

Mimi a beszélgetés után elismerte, nem biztos, hogy pozitív volt a válasz, amit erre a kérdésre adott, de kitartott mellette:

„Nyilván van más ember is, aki Attilán kívül lehet szimpatikus nekem. Akkor meg kell adni másnak is az esélyt, nem?”

A történtek ellenére Árpa versenyben tartotta Mimit, sőt, neki adott először rózsát az aznapi rózsaceremónián.


Link másolása
KÖVESS MINKET: