GASZTRO
A kecskesajtnak valóban kecsketejből kell készülnie, és a tejfölben sem lehetnek adalékanyagok. Az új szabályok célja a fogyasztók jobb tájékoztatása és az egyértelműbb megnevezések.
GASZTRO
A magyar csokoládégyártás történelmet ír: a Stühmer egyik ikonikus édessége, a Korfu szelet különleges változata, a Stühmer Pillanat Korfu az űrbe készül!
GASZTRO
A döntés célja a lehetséges egészségügyi és környezeti kockázatok kizárása. Magyarország ezzel Olaszország példáját követi.
GASZTRO
Idén is ínycsiklandó gasztronómiai élményekkel várja a látogatókat az MBH Bank Gourmet Fesztivál, amely május 22-25. között négy napon át, a Millenárison hozza el a legjobb éttermek, séfek és termelők kedvenc fogásait és történeteit.
GASZTRO
A Mom Leroy Bistro az egyik legsokszínűbb étterem Budapesten, ahol bárki megtalálhatja a számára ideális élményt: legyen szó sushiról, prémium húsételekről, vagy éppen zenés, táncos szórakozásról.
GASZTRO
A fánk a világ egyik legnépszerűbb édessége, de nem mindegy, hogy milyen formában találkozunk vele. A Pampushkában igazi kézműves fánkokat kóstolhatunk.
GASZTRO
A bao egy könnyed, gőzölt buciba zárt ízorgia, amelyet Tajvan utcai kifőzdéiben tökélyre fejlesztettek. Most pedig Budapesten, a Kazinczy utca szívében is megtapasztalhatjuk ezt az élményt a 101 BAO-ban.
GASZTRO
Újabb mérföldkőhöz érkezett a Simon’s Burger: nemcsak hazai terjeszkedésük folytatódik, de a magyar sikermárka megveti a lábát az Egyesült Államokban is.
GASZTRO
Akár egy üzleti megbeszéléshez, akár egy laza, baráti ebédhez keresel helyet, válogatásunkban garantáltan megtalálod a tökéleteset.
GASZTRO
A székesfehérvári gasztronómiai paletta egy újabb izgalmas helyszínnel bővült. A 60. BURGER KING® étterem a Next Stop Üzletközpontban nyílt meg, és hírnevéhez hűen várja a tűzön grillezett WHOPPER® élmény legnagyobb rajongóit. Az étterem belső terét friss „Royal” dizájnnal alakították ki, amely királyi hangulatával azonnal rabul ejti a látogatókat.
GASZTRO
A Natura Hill ékes példája annak, hogyan lehet a csúcsgasztronómiát fenntartható szemlélettel ötvözni. Az étkezések során testközelből tapasztaltuk meg, milyen apró, ám tudatos lépésekkel csökkentik a pazarlást, használják ki a természet adta lehetőségeket és teremtenek valódi értéket a tányéron.
GASZTRO
A boltok polcain rengeteg sütőolaj közül választhatunk, de a profik egyértelmű kedvence egy kevéssé ismert fajta. Magas hőállósága, semleges íze és egészségügyi hatásai miatt minden séf erre esküszik.
GASZTRO
Szezonálisan frissülő magyaros fogások, 150 tételes borlap, kiemelkedő alkoholmentes választék és hagyományos vendéglátás. A Szaletly úgy lett világszínvonalú, hogy közben végig a magyar törzsvendégekre épített.
GASZTRO
Hol eszünk a legszívesebben? Mitől lesz vonzó egy vendéglátóhely, és mi az, amit inkább elkerülünk? Egy friss kutatásból kiderül, hogy a magyarok továbbra is a hagyományos, barátságos helyeket részesítik előnyben, és az édességekről sem mondanak le.
GASZTRO
Végigettük az egész évben nyitva tartó balatoni helyek egy részét. Márciusban pedig 10 napon keresztül bárki megtapasztalhatja ezt a fajta nyugodtabb és családiasabb vendéglátást a tó körül.
GASZTRO
Az elmúlt hónapokban több új hely is nyílt Budapesten, amelyek friss színt hoznak a város éttermi és kávézói palettájára, a fine dining élményektől kezdve a laza street foodig.
GASZTRO
A rekord méretű torta egy részét jótékonysági célokra ajánlotta fel a támogató Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara.
Népszerű
Ajánljuk