GASZTRO
A kaviárral díszített töltött tojás látványos és egyszerű elkészíteni. Az étel eredeti neve: Jaiza po russki.
GASZTRO
Szilveszterre és újévre is remek ez a menüsor. Az ételeket előre is el tudjátok készíteni, így nem kell az egész napot a konyhában tölteni.
GASZTRO
A csuka finom, de bosszantó hal, mert töméntelen szálka van benne. A robotgéphez fordultunk. Így született a halburger, halkanapé, halkrémes pirítós-torony - vagy ahogy tetszik majd nevezni.
GASZTRO
Hol érdemes halat enni a Balatonnál? Vagy bort kóstolni a Dunakanyarban? Melyek a legjobb szegedi piacok? Ezekre a kérdésekre is választ ad az Ízlelő, Magyarország első interaktív térképe és gasztro-adatbázisa.
GASZTRO
Paleósként sem kell lemondanotok a klasszikus finomságokról. Ajánlatunk húsleves angyalhajjal, lazac kapros paleo-majonézzel, és csokis fatörzs.
GASZTRO
Csirkemájpástétom, Narancs krémleves, Harcsapaprikás túrós csuszával és Mákos krémes. Ez az idei karácsonyi ajánlatunk.
GASZTRO
Aszalt gyümölcsökből, magvakból és étcsokoládéból ti is könnyen elkészíthetitek a saját szaloncukrotokat.
GASZTRO
Karácsonyi filmekhez vagy vendégváró karácsonyi falatkának ajánljuk ezt az édes nasit. Stílusosan mártogassátok narancsos csokiszószba!
GASZTRO
A fatörzs (buche de noel) egy klasszikus, látványos, francia karácsonyi sütemény, amit sokféleképpen készíthetünk. A tésztájába most sütőtök került.
GASZTRO
Tíz karácsony előtti szuperkaja azoknak, akik belefáradtak a készülődésbe és nem akarják idő előtt túlenni magukat.
GASZTRO
A hagyomány szerint a karácsonyi tejberizsbe elrejtettek egy egész mandulaszemet, és aki megtalálta, ajándékot kapott. Akár ti is kipróbálhatjátok ezt a játékot!
GASZTRO
Ez a téli teasütemény vajjal megkenve akár még reggeli is lehet. Üvegbe vagy dobozba zárva pedig karácsonyi gasztroajándéknak is tökéletes.
GASZTRO
Ronda, de finom! Az étcsokis mandulaforgácsot érdemes nagy mennyiségben készíteni, mert nagyon gyorsan elfogy.
GASZTRO
Sokkal inkább az tűnik valósnak, hogy a frankfurti leves – akárcsak a székelykáposzta – pesti találmány.
GASZTRO
Nyald el a karácsonyt! Legalábbis a karácsonyfát, de csak akkor, ha csokiból van. Megmutatjuk, hogy tudsz ilyet csinálni.
GASZTRO
A Francia Gasztronómiai Napokon látványos bemutatót tartott a csúcsgasztronómia két francia képviselője: egy séf és egy cukrász.
Népszerű
Ajánljuk