GASZTRO
Jövő héten hivatalosan is megnyitja kapuit Budapest új kedvence, a Madame Noi. A stílusos ázsiai étterem már a tesztüzem alatt is nagyon népszerű volt.
GASZTRO
Vékony tésztától és a jó sok tölteléktől nagyon finom ez a sodort rétes. Remek, laktató desszert, vendégvárásra, de akár leves után második fogásnak is kiváló.
GASZTRO
Felül paradicsom, alul burgonya nő rajta - ez a növény a TomTato, vagy magyarul a "paragonya". Nem vicc - és nem génmódosítással jött létre!
GASZTRO
Ez az édesség igazi belépő a sütés világába, mert merész műkörömmel és totális dilettantizmussal felszerelve is jelesre lehet abszolválni.
GASZTRO
Bloggerünk addig kísérletezett, amíg a legjobbat hozta ki ebből az egyszerű és finom őszi ételből. Biztos, hogy közel van a tökéleteshez!
GASZTRO
A káposztás tészta a monarchiabeli étel. Még mindig dilemma, hogy édesen vagy sósan finomabb. Fázisfotókkal bemutatjuk, hogyan készítsétek el.
GASZTRO
Az encsi Anyukám mondta az ország legjobb étterme a Gault&Millau étteremminősítői szerint. Az év borászata a Tokaj Kikelet pincészet. Gratulálunk!
GASZTRO
Végre elkezdődött a sütőtökszezon, szinte minden formában elkészíthetitek ezt a csodás zöldséget. Most egy rozmaringos-sajtos variációt mutatunk.
GASZTRO
Jól megtervezett étterembelső, finom ételek, jó italok, igazi orosz életérzés, és még a pénztárcánkat se terhelik meg túlzottan a Matrjoska Bisztróban.
GASZTRO
A kedvelt habos süteményt gróf Pálffy Ferdinánd találta fel 179 éve. A mágnás szerződtetett egy indián artistát, és minden jegyhez adott egy indiánert.
GASZTRO
Rántott húst mindenki készített már. De vajon miből és hogyan lehet a legjobbat kihozni? Most megtudhatjátok, egy kis történelmi "szósszal" együtt.
GASZTRO
A csabai halászléfőző versenyen 20 csapat indult. Ahány szokás, annyi recept. Nagy volt a kihívás a kóstolóknak, de ezúttal mi is ott voltunk a zsűriben.
GASZTRO
Az izgalmas összetevőkből készült trüffel könnyen elkészíthető csokis finomság, kezdőknek is ajánljuk.
GASZTRO
Létezik egy ötödik alapíz, amely olyan szépen illeszkedik a többi négy közé, hogy csak 1907-ben fedezték fel. Pedig az umami az orrunknál, vagyis inkább a nyelvünknél fogva vezeti az ízlésünket.
GASZTRO
A körömpörkölt megosztó étel: vannak akik meg sem kóstolnák, de talán még többen rajonganak érte. Elkészíteni nem bonyolult, és talán az ellentábor is megpróbálkozik vele.
GASZTRO
A puttanescáról legendák keringenek: állítólag a lányok két menet közben ütötték össze, a paradicsom, a kapribogyó, a szardella és a fekete olíva férfiképzeletet megragadó erotikus illata után kapta nevét...
GASZTRO
A Bonbonier újraértelmezte a kézműves csokikészítés gondolatát. A csokidizájner vállalkozásban minden ehető, még a bonbontartó díszdoboz is csokiból készül.
Népszerű
Ajánljuk