KÉK HÍREK

Fél év után holtan került elő egy eltűnt lány – egy rendőrt tartóztattak le az ügyben

Atlanta külvárosában, egy erdőben találták meg a 16 éves kamasz holttestét. Egy fiatal rendőrnek is köze lehetett a halálához.
Fotó: GoFundMe - szmo.hu
2023. február 15.


Link másolása

Több mint fél év után került elő egy amerikai lány, akinek még tavaly nyáron veszett nyoma. Susanna Morales 2022 júliusában tűnt el, a holttestét február 6-án találták meg a Georgia állambeli Atlantában, egy külvárosi erdőben.

A BuzzFeed News írta meg, hogy

hétfőn letartóztattak egy rendőrt, akit azzal vádolnak, hogy eltitkolta a 16 éves tinilány halálát.

A 22 éves Miles Bryant, a doraville-i rendőrség munkatársát már elbocsátották és le is tartóztatták:

a fiatal férfit Susana Morales halálának eltitkolásával, valamint egy bűncselekmény eltitkolásával vádolják.

A Gwinnett Megyei Rendőrfőkapitányság szerint Morales eltűnését 2022. július 26-án jelentette be a családja. Susanna az eltűnése napján még üzent egyet az anyjának 21 óra 40-kor, hogy hazafelé tart. Az okostelefonja adatai és a videófelvételek megerősítették, hogy a lány valamikor 22:07 és 22:21 között gyalogolt hazafelé, majd a telefonja utoljára 22:21-kor csörgött. Ezután a telefont kikapcsolták vagy lemerült az akkumulátora.

2023. február 6-án aztán valaki bejelentést tett a rendőrségen, hogy holttestre bukkant az erdőben Atlanta külvárosában. Néhány nappal később megállapították, hogy az emberi maradványok Susanna Moraleshez tartoznak.

Susanna testvére, Jasmine Morales egy tévéinterjúban elmondta, hogy megdöbbentek, amikor megtudták, hogy egy rendőrt vádolnak a lány meggyilkolásával.

„Sokkolt ez a hír, fel kellett dolgoznom. Azt kérdeztem: micsoda? Ez megmagyarázza, hogy miért tartott olyan sokáig, hogy válaszokat kapjunk. Egy rendőrről van szó. Gondolom tudják, hogyan kell elrejteni a nyomaikat”

- mondta.

A helyi rendőrség közleményében közölte, hogy teljes mértékben együttműködik a Bryant elleni nyomozásban. Azt is írták, hogy imádkoznak Susana Morales családjáért és barátaiért, valamint mindenki másért, akit ez a tragédia érintett.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
Segítséget kért egy 11 éves gyerek a rendőrségtől, majd golyót kapott a mellkasába a kiérkező járőrtől
Az amerikai kisfiúnak súlyosan megsérült a tüdeje, a mája és eltörött több bordája, de túlélte a rendőr által leadott lövést.

Link másolása

Az anyja erőszakos volt élettársa miatt kihívta a rendőrséget a családi házukhoz egy 11 éves amerikai kisfiú, akit az egyik kiérkező járőr mellkason lőtt. Aderrien Murry már túl van az életveszélyen, és hazatérhetett a kórházból.

Az eset az előző héten, szombaton történt a Mississippi állambeli Indianolában. Aderrien itt lakik édesanyjával és két testvérével.

Délután megjelent a házuknál az anya korábbi élettársa, akinek erőszakos viselkedésétől tartva a nő megkérte a fiát, hogy hívja ki a rendőröket.

Két járőr érkezett a házhoz, ám a férfi ekkor már nem volt ott. Az édesanya ezt elmondta a rendőröknek az ajtóban, de az egyik járőr mégis berontott a lakásba fegyverrel a kezében, és azt kiáltotta, hogy mindenki jöjjön ki feltartott kézzel.

Ekkor megjelent a nappaliban a 11 éves Aderrien, a kezében nem volt semmi, ennek ellenére a rendőr azonnal mellkason lőtte.

Lapozz a cikk folytatásához!Link másolása
KÖVESS MINKET:

KÉK HÍREK
A Rovatból
Drámai videó: szarvascsordával ütközött egy autó a 6-os főúton – egy állat elpusztult
Az autóban kinyílt a légzsák, így a sofőr nem sérült meg.

Link másolása

Péntek reggel a 6-os főút 146-os kilométerénél, Szekszárd és Kakasd között hat szarvas próbált átszaladni az úttesten, de sajnos nem mindegyiknek sikerült – írja a Baleset-info portál.

Az egyik állatot elütötte egy arra jövő autó, de viszonylag szerencsésen megúszta a balesetet, mert ugyan berepült az árokba, de utána tovább tudott futni.

Az utána jövő nem volt ilyen szerencsés: megcsúszott, feje az autónak ütközött, és azonnal elpusztult.

A másik négy vadnak sikerült elkerülnie az ütközést. Az autóban kinyíltak a légzsákok, így személyi sérülés nem történt. A Seat vezetője korábban már találkozott ezzel a szarvascsordával, így csökkentette a kocsi sebességét, majd bekapcsolt vészvillogóval igyekezett felhívni a többi autós figyelmét a veszélyre.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
Lelőttek egy utcán sétáló foxterriert Fóton
Egy szentanú egy nagy puffanást hallott, majd látta, hogy a kutya pár méter múlva összeesik.

Link másolása

"Éjszaka Fóton vélhetően éles lőfegyverrel agyonlőttek egy foxit, akinek a bűne az volt, hogy sétált az utcában"

- írja az Állat- és Természetvédelmi Őrszolgálat Újpest a közösségi oldalán.

A beszámoló szerint egy szemtanú egy hatalmas puffanást hallott és azonnal kirohant. "Látta, hogy a kutya vérzik és pár méter múlva egy telken összeesik".

Az esetet a Dunakeszi rendőrség vizsgálja. Meghallgatták a szomszédokat és a gazdát is, aki később ért haza.

A tetemet elszállították és boncolás után az eredményeket és lővedéket átadja a nyomozóhatóságnak.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
Nyírkátai tragédia: megszólalt a férfi, aki megtalálta a terhes nő holttestét
Beszéltek többen is a településen, ahol köztudottak voltak a viták a kismama és párja között, de senki nem gondolta volna, hogy idáig fajulhat a helyzet.

Link másolása

Borzalmas tragédia történt szombaton Nyírkátán. Ahogy arról beszámoltunk, egy 31 éves férfi megölte állapotos feleségét. A gyilkosságot a baba sem élte túl.

A község lakói most megszólaltak a támadással kapcsolatban. Kiderült, hogy az elhunyt nő, Erzsébet és 31 éves élettársa 7 éve alkottak egy párt. A szomszédok szerint voltak közöttük veszekedések, de azt senki nem gondolta volna, hogy ilyen tragédia megtörténhet.

Nyilatkozott az a nő is, akinél erőszakos párja miatt az elhunyt várandós kismama lakott. A megtört asszony elmondta, hogy a férfi késsel rontott rájuk.

A férfit először csak azért kereste a rendőrség, mert azt gondolták, hogy magával vitte párját, az csak később vált világossá, hogy meg is ölte őt.

A terhes nő holttestét a falu egyik lakója találta meg az erdőben.

„Már láttam, hogy valaki ott fekszik, és odamentem” – nyilatkozta a nyírkátai férfi.

A meggyilkolt nő párjának még mindig tart a kihallgatása, a rendőrség részleteket nem közölt, de megerősítették, hogy emberölés miatt nyomoznak, a 31 éves férfi őrizetben van.

(Blikk)


Link másolása
KÖVESS MINKET: