hirdetés

Brutális gyilkosság: megfojtotta, majd feldarabolta anyját egy spanyol férfi, 15 év börtönt kaphat

A 28 éves férfi azt állítja, hogy a fejében hallott hangok késztették anyja megölésére, amire nem is emlékszik. Vigyázat, megrázó tartalom!

Link másolása

hirdetés

Bűnösnek találta a bíróság azt a fiatal spanyol férfit, aki tavalyelőtt egészen döbbenetes módon ölte meg az édesanyját - írja a Sun.

Alberto Sanchez Gomezt 2019 februárjában tartóztatta le a rendőrség madridi lakásában. Eredetileg azért mentek ki hozzá, mert egy barátja, aki már egy hónapja nem hallott felőle, aggódott miatta, ezért értesítette a hatóságot.

A férfi viszont rögtön azzal fogadta a nyomozókat, hogy "igen, itt van az anyám, halott". Aztán azt is mondta, hogy már két hete az anyja maradványait eszi a kutyájával együtt. A zsaruk meg is találták a 68 évesen elhunyt asszony testének egyes részeit a hűtőben, műanyag dobozokban. A helyi sajtóbeszámolók szerint a férfi több mint 1000 darabra darabolta fel anyja holttestét, miután megfojtotta.

A rendőrség szerint egy elfajult vita végződhetett így anya és fia között. Sanchez Gomez egy ágyra fektette az asszony holttestét, mert az volt a célja, hogy elrejtse őt. Aztán fogott egy asztalos fűrészt, két konyhakést és elkezdte feldarabolni. A nyomozók meg is találták a nő fejét, kezét és szívét az ágyon.

A 28 éves férfi azt állítja, hogy nem volt magánál, amikor megölte az édesanyját, pszichotikus epizódja volt akkor. Azt mondta, tévénézés közben hangokat hallott, amelyek azt mondták neki, hogy "öld meg az anyádat".

"Nem tudok másra gondolni, mint a történtekre. Már régóta beteg vagyok, a drogokban kerestem menedéket. Már jó ideje hallok hangokat a fejemben és hallucinációim is vannak. Ezek vezettek a legrosszabb dologhoz, ami életemben történt" - írta a börtönben megfogalmazott levelében.

Ugyanerről beszélt múlt pénteken a bíróság előtt is, és azt állította, nem emlékszik arra, hogy feldarabolta az anyját és megette a maradványait. Az esküdtszék viszont a szerdai tárgyaláson nem hitt neki. A férfinél egyébként végeztek pszichiátriai vizsgálatot, ennek eredményeit azonban csak később fogják ismertetni.

hirdetés
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KÉK HÍREK

Villamosmegálló korlátjai közé szorult egy autó a Margit hídon

A baleset miatt megbénult a forgalom, személyi sérülésről nem érkezett hír.
Címkép: BalesetInfo - szmo.hu
2021. június 14.


Link másolása

hirdetés

Szokatlan baleset történt hétfőn kora este a fővárosban: Pest felől érkezve a Margitszigeti villamosmegálló Buda felőli korlátjai közé repült egy autó - írja a Baleset-info.hu.

Egyelőre nem tudni, hogy a Renault hogy került a korlátok közé.

A helyszínelés és a műszaki mentés idején a 4-es és a 6-os villamos a Széll Kálmán tér M és a Jászai Mari tér között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótlóbusszal lehet utazni.

Személyi sérülésről eddig nem érkezett jelentés.

Fotók: Meleg Emese/BalesetInfo

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KÉK HÍREK

Megtalálták a Londonban eltűnt 20 éves magyar nő holttestét – a gyanú szerint meggyilkolták

Az angol rendőrség szerint egy 63 éves férfi végezhetett vele, akit már bíróság elé is állítottak.

Link másolása

hirdetés

Május végén írtuk meg, hogy a londoni rendőrség letartóztatott egy 63 éves férfit, akit egy 20 éves magyar lány fogvatartásával és meggyilkolásával gyanúsítanak.

A rendőrség szerint az áldozat Akom Ágnes ismerte a férfit. A tájékoztatás szerint május 9-én hagyta el cricklewoodi otthonát, és 11-én jelentették az eltűnését.

A Sky News arról számolt be, hogy

megtalálták a magyar lány holttestét, méghozzá a Neasden Recreation Parkban. Bár maradványai hivatalos, törvényszéki azonosítása még nem történt meg, de az áldozat családját már értesítették. Akom Ágnes az angol hírportálok beszámolói szerint már több éve (egyes információk szerint öt, mások szerint három éve) élt az Egyesült Királyságban, Dóraként is ismerték, és úgy tudni, prostituáltként dolgozott. Egyelőre nem tudni, miért és hogyan ölték meg.

A lány eltűnésével és meggyilkolásával összefüggésbe hozott Neculai Paizant május 18-án tartóztatták le. A férfit május 23-án vádolták meg Akom meggyilkolásával, és egy nappal később állt bíróság elé.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK
A Rovatból
hirdetés

Egy padon ülő nőt és két gyermeket sodort el egy autós Budapesten

A jármű áthajtott az elválasztó szegélyen, majd egy padon ülő nőt és gyerekeit elgázolva egy kerítésbe csapódott. A balesetben négy embert láttak el a mentők.

Link másolása

hirdetés

Egy nőt és két gyermeket sodort el egy autós Budapesten, a II. kerületi Pusztaszeri úton szerdán kora este.

Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőhelyettese az MTI-nek elmondta: egy személyautó a Pusztaszeri út és a Törökvészi út találkozása közelében egy kerítésnek ütközött, ekkor sodorta el az embereket.

Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyelete azt közölte: a helyszínre két mentőegységet riasztottak. Összesen négy embert láttak el: két nőt - akik közül egyikőjüknél felmerült a csonttörés gyanúja -, továbbá két gyermeket, akiket megfigyelésre kórházba vittek.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK

Taxik ütköztek Budapesten, az egyik fejreállt

A látványos balesetben szerencsére senki nem sérült meg, ám a két autóban jelentős kár keletkezett.

Link másolása

hirdetés

Összeütközött két gépkocsi Budapest I. kerületében, az Attila úton. Az ütközés következtében az egyik jármű felborult. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, valamint a fővárosi tűzoltó doktorszolgálat is a helyszínre vonult - írja a Baleset-info oldal.

Egy Skoda Octavia személyautó a rakpart felől az Apród utcán érkezett a külső sávban. Vele párhuzamosan a belső sávban egy furgon közlekedett. Az Attila úti kereszteződésében a Szarvas térnél lévő jelzőlámpa sárga jelzésén mindketten áthaladtak.

A furgon vélhetően látta az oldalról érkező másik taxit, ezért fékezett. Az Octavia ezzel szemben nem vette észre az érkező Toyota Prius taxit, majd a kereszteződésben ütköztek.

Az ütközés következtében a Prius felborult. Az eset során senki sem sérült meg.

A felborult autót a Katasztrófafeldelem daruja borította kerekeire. Szerencsére egy utasa sem volt a taxiknak, illetve a járdán sem tartózkodott senki, ahova a Prius felborult.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: