News here
hirdetés

Az utcára omlott két emelet egy Böszörményi úti üresen álló épületből

A katasztrófavédelem keresőkutyás egysége kétszer is átvizsgálta a romokat, de sérültet nem találtak, ugyanakkor több autó is megrongálódott.

Link másolása

hirdetés

Leomlott két szint egy, a Böszörményi úton üresen álló épületből hétfőn délután - írta meg a Telex. A területen egy nagyobb önkormányzati építkezés zajlik, a lap úgy tudja, hogy

a bontás ugyan tervezett volt, de váratlanul két emelet az utcafront irányába indult el.

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőhelyettese az MTI-nek azt mondta, hogy

több autó megrongálódott, amikor a hatemeletes bontásra ítélt épület darabjai az útra hullottak.

Kolozsi Péter azt is hozzátette, hogy

a katasztrófavédelem keresőkutyás egysége kétszer is átvizsgálta a romokat, sérültet nem találtak.

A helyszínre statikust hívtak.

A BKK Info azt írja, hogy a Böszörményi utat a Királyhágó tér közelében lezárták.

hirdetés
 • Az 59-es villamos helyett a Széll Kálmán tér és a Márton Áron tér között pótlóbusszal lehet utazni, mely terelt útvonalon viszi az utasokat, nem érinti a Királyhágó tér, a Kiss János altábornagy utca, és az Apor Vilmos tér megállót.
 • A 102-es autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Királyhágó tér, a Kiss János altábornagy utca, az Apor Vilmos tér és a Széll Kálmén tér felé a Szendi árok megállót sem.
 • A 212-es autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Kiss János altábornagy utca és a Svábhegy felé a Királyhágó tér megállót sem.

  Az 24.hu korábban azt írta, hogy a Böszörményi úton található három régi irodaépület bontását még 2020-ban határozta el a XII. kerületi Önkomrányzat, hogy helyükön egy tömbrehabilitáció keretein belül lakásokat, irodákat és üzleteket építsen.  hirdetés
  Link másolása
  KÖVESS MINKET:

 • Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  hirdetés
  KÉK HÍREK
  A Rovatból
  hirdetés
  Egy sorház teljes tetőszerkezete ég Budapesten
  A tűz a ház összes lakását érinti.

  Link másolása

  hirdetés

  Teljes terjedelmében ég egy 18 lakásos sorház tetőszerkezete Budapesten a IX. kerületi Füleki utcában, a tűzoltók nagy erőkkel dolgoznak a lángok megfékezésén – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője.

  Kolozsi Péter elmondta: a tüzet körülhatárolták, a lángok továbbterjedését sikerült megakadályozni. A helyszínre a mentők is kiérkeztek, személyi sérülésről nincsen információ

  A fekete füstöt a kerület több pontjáról, de még Soroksárról is látni lehet. Az egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett 11 vízsugárral oltják a lángokat, a tűzben mind a 18 lakás érintett.

  Baranyi Krisztina polgármester Facebook-bejegyzésében közölte: a rendőrség és a tűzoltóság mellett az önkormányzat munkatársai is a helyszínen vannak, hogy a károk felmérését elvégezzék. „Amint kiderül, hogy miben tudunk segíteni, intézzük amit kell” – írta a kerületvezető.

  Fotó: Baranyi Krisztina / Facebook


  hirdetés
  Link másolása
  KÖVESS MINKET:

  hirdetés
  KÉK HÍREK
  Kizuhant egy egyéves kisgyerek az autóból, mert nem volt bekötve, a kórházban meghalt
  Kanyarodás közben esett ki a családi autóból a gyermek, az édesanyja épp a másik gyereket kötötte be hátul.
  Fotó: Pixabay/diegoparra - szmo.hu
  2022. június 26.


  Link másolása

  hirdetés

  A Maszol.ro arról számolt be, hogy a romániai Krassó-Szörény megyei Csután szörnyű tragédia történt. Kanyarodás közben az egyéves gyermek kiesett a gyermekülésből, nekicsapódott az autó ajtajának, amely kinyílt, így a gyermek az úttestre zuhant.

  A járművet a 44 éves apa vezette. Hátul, középen ült az édesanya, aki a beszámolók szerint, a nagyobbik gyermek bekötésével volt elfoglalva a másik oldalon, amikor a kisebbikkel megtörtént a szőrnyű baleset.

  A gyermeket a szülők azonnal a karánsebesi kórházba szállították, ahol a sürgősségi osztály munkatársai újraélesztették a kisgyereket. Ezután nem sokkal helikopterrel szállították a temesvári kórház gyermeksürgősségi osztályára.

  Azonban a kezdetektől kómában volt a kicsi, ezért az orvosok nem sok esélyét látták annak, hogy életben marad. Sajnos a kicsi péntek délelőtt meghalt.


  hirdetés
  Link másolása
  KÖVESS MINKET:


  hirdetés
  KÉK HÍREK
  Bedarált a bálázó egy férfit Aranyosmaróton, azonnal szörnyet halt
  A mezőgazdasági munkás megjavította a gépet, ám az maga alá rántotta.

  Link másolása

  hirdetés

  A szlovákiai Aranyosmaróton egy 45 éves férfi a szántóföldön dolgozott, amikor szalmabálázó gépe elromlott. Ő azonnal javítani kezdte, majd egy kollégáját kérte meg, hogy indítsa be, ellenőrizve a működését – számol be a Noviny.sk oldal alapján a Tények.hu. Ezután a férfi a beszámolók szerint azonnal szólt társának, hogy kapcsolja ki, ám ő ezt már nem hallotta.

  A férfit berántotta a munkagép és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a gyors segítség ellenére a helyszínen életét vesztette.

  A munkaügyi felügyelőség vizsgálatot indított az ügyben, arra kíváncsiak, a vállalkozó gazdálkodó minden biztonsági előírást betartott-e, a helyi rendőrség pedig gyilkosság miatt indított büntetőeljárást.


  hirdetés
  Link másolása
  KÖVESS MINKET:


  hirdetés
  KÉK HÍREK
  17 fiatal halt meg egy éjszakai klubban, Kelet-London városában, a Dél-afrikai Köztársaságban
  A szórakozóhelyen pánik törhetett ki, de a rendőrség még nyomoz az ügyben.

  Link másolása

  hirdetés

  Legalább 17 embert holtan találtak egy éjszakai klubban a dél-afrikai Kelet-London városában - írja a 444.hu a helyi sajtó tudósítása alapján.

  Vasárnap hajnalban találták meg a holttesteket, négy sérült pedig kórházban van jelenleg.

  Az információk szerint pánik törhetett ki a szórakozóhelyen, ez okozta a tragédiát. Az áldozatok 18 és 20 év közötti fiatalok voltak.

  A hatóságok csak annyit közöltek, hogy amíg folyik a nyomozás nem akarnak feltételezésekbe bocsátkozni. A helyszínen közben ott vannak a hozzátartozók és a katasztrófavédelem is.


  hirdetés
  Link másolása
  KÖVESS MINKET: