KARÁCSONY

Magánsziget egy tininek, gyémántgyűrű egy babának - elképesztő ajándékok, amiket sztárgyerekek kaptak karácsonyra

A Kardashian-család tagjai sosem aprózzák el a gyerekek ajándékait, de Tom Cruise és Tyrese Gibson is szeret vagyonokat költeni csemetéi meglepetéseire.

Link másolása

Természetesen minden szülő szeretné boldoggá tenni a gyerekét karácsonykor azzal, hogy szuper ajándéko(ka)t tesz neki a fa alá. Sokan azonban könnyen túlzásba esnek, főleg ha van bőven keret az ajándékvásárlásra. Nem meglepő módon a hírességek is képesek egészen elképesztő értékben ajándékozni szeretett csemetéjüknek. A Mirror most összeszedett néhány döbbenetes példát.

Kezdjük egy kivétellel, amikor nem a szülő vett méregdrága ajándékot a gyereknek, hanem a nagyszülő. Az egyik leghíresebb celebnagyi, Kris Jenner 2019-ben egy-egy életnagyságú babaházzal lepte meg két kisunokáját, True Thompsont és Stormi Webstert. Sőt, a kis Stormi házát pontosan olyanra terveztette meg, amilyen az anyukája, Kylie Jenner játék babaháza volt régen.

Kép: Kylie Jenner/Youtube

Ha már Kylie Jennernél tartunk, a celebanyuka sem finomkodik, ha meg akarja ajándékozni (még) egyetlen gyermekét. Stormi első karácsonyára egy gyémántgyűrűt és egy pónit kapott, apja, Travis Scott pedig azzal lepte meg, hogy a Trollok című animációs film egyik szereplője, Poppy hercegnő (pontosabban egy őt életre keltő jelmezes) meglátogatta az akkor egyéves kislányt. De a rapper az idei ajándékot sem aprózta el, egymáshoz passzoló gyémántgyűrűket vett a második gyerekükkel várandós Kylie-nak és Storminak.

Kép: kyliesnapchat/Instagram

Kylie Jenner nővére, Kim Kardashian sem arról híres, hogy szerény ajándékokat adjon gyerekeinek. 2019-ben például férjével, Kanye Westtel 21,5 millió forintnak megfelelő összeget fizettek egy aukción Michael Jackson egyik kabátjáért, és egy, a legendás énekes által fellépésen viselt fehér kalapot is csaptak hozzá, amin még Jackson sminkjének nyomai is láthatóak. Az akkor 5, most 8 éves North biztosan örülhetett ezeknek az elképesztő ajándékoknak, hiszen szülei szerint nagy Jackson-rajongó.

Kép: kimkardashian/Instagram

Kim viszont a családjában lévő többi gyereket is szereti megajándékozni méredrága holmikkal. 2019-ben nyolc aprócska Louis Vuitton-táskát vett unokahúgainak, akik közül a legkisebb, Khloe Kardashian kislánya, True még csak 8 hónapos volt akkor.

Cardi B és párja, a rapper Offset is szeretik drága ajándékokkal elhalmozni kislányukat karácsonykor. A kis Kulture évközben sem panaszkodhat, hiszen például dizájner táskákat és mini sportkocsikat kap, még ha nem is kér ilyesmit. Tavaly karácsonykor is csak egy jojóra vágyott, ám szülei az egyszerű játék helyett egy 327 ezer forintos Dolce & Gabbana babát vettek neki.

Tyrese Gibson viszont nem is tárgyakban gondolkodott, amikor tavaly lánya ajándékát kellett kitalálni. Az akkor 13 éves Shayla egy egzotikus magánszigetet kapott, amit Love Islandnek (Szerelemsziget) neveztek el. A Halálos Iramban-filmek színésze azonban nem akarta elárulni a kíváncsiskodó rajongóknak, hogy pontosan hol bújik meg ez a rejtélyes sziget.

Tom Cruise azzal keltett kisebb megdöbbenést, amikor exfeleségével, Katie Holmes-szal egy 7,8 millió forint értékű, kézzel készített játszóházat vettek karácsonyra kislányuknak. Az akkor még csak 6 éves Suri olyan birodalmat kapott, amelyben áram, csapvíz és fűtés is volt, sőt egy napozószoba és egy médiaszoba is helyet kapott benne. És ez csak az egyik ajándék volt a sok közül, amit 2012 karácsonyára kapott. A bulvárlapok szerint Cruise és Holmes összesen kb. 50 ezer dollárt, vagyis több mint 16 millió forintnyi pénzt költöttek Suri ajándékaira.

Farrah Abraham, a Tini Mami realitysorozat révén ismertté vált énekesnő és pornószínésznő lányának sincs rossz dolga karácsonykor. Amikor 2017-ben a kis Sophia jakuzzit, golfkocsit és Apple számítógépet kért, meg is kapta mindet, sőt, anyukája még egy pónival is megfejelte a meglepetéseket.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


KARÁCSONY
A Rovatból
Többen is rejtélyes, pénzzel teli borítékot találtak a postaládájukban karácsony előtt Angliában
Lassan hagyománnyá lesz, hogy a helyi postaládák némelyikében karácsony előtt egy készpénzes boríték landol. Pont ki lehet belőle fizetni a gázt, és a gyereknek is jut belőle ajándéknak.

Link másolása

Egy rejtélyes ajándékozó szerzett meglepetést Angliában, 100 font (kb. 45 ezer forint) készpénzt tartalmazó borítékokat dobott be nottinghami postaládákba - írta a Metro.

A leveleket december 23-án, pénteken kézbesítették, és a „Random Act of Kindness” (kb. Kedvesség találomra) feliratot írták.

Úgy néz ki, hogy ez helyi hagyomány, hiszen 2020-ban és 2021-ben is hasonló borítékok jelentek meg a levélszekrényekben.

Egy 29 éves férfi ezt mondta: „A fiam fedezte fel a borítékot, először odaszaladt hozzám, és azt kiabálta, hogy „a Mikulástól van?”. Majd odaadta, és hát őszintén szólva, le voltam nyűgözve.

„Ilyen dolgok sosem történtek még velem. Láttam, hogy korábban kaptak mások is hasonlót, de én még nem, és különösen idén jött jól a kedves gesztus."

Hozzátette: „Bárki is csinálja, titokzatos hős, és neki van a legnagyobb szíve"

"Mivel most sok rossz történik a világon, jó tudni, hogy vannak még jó emberek, ez igazán szívmelengető."

És hogy mire használja?

„A pénzt a fiaim édességekre költik majd, karácsonykor fel kell tölteni a gázt és az elektromos áramot, és azt is tervezem, hogy egy részét továbbadom, és élelmiszert veszek adományként az élelmiszerbankoknak.

A 40 éves Peter is kapott egy borítékot:

„A feleségem, Lindsay találta meg. Egy lányt láttak, ahogy bedobja, de aztán eltűnt, mire odaért a postaládához."

Ők is hasonló dolgokra költik: „Van egy előre fizetett gázóránk, azt feltöltjük, és a kisfiunknak is ma van a tizenegyedik születésnapja, úgyhogy a fennmaradó összegből neki veszünk valamit."

„Tavaly láttuk a Facebookon, hogy többek közt a nagynénémnél is volt boríték, kedvesnek tartottuk, de sosem számítottam rá, hogy velünk is megtörténik."

Sokan a közösségi médiában osztják meg a jó hírt:

"Istenem! Igen, sírok. Nagyon köszönöm ezeknek a csodálatos embereknek! Nem tudjuk eléggé megköszönni!” - írta az egyikük, de mások is hálálkodva köszönik meg a jócselekedetet.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

KARÁCSONY
György herceg által készített rénszarvasos képpel kívánt boldog karácsonyt Vilmos és Katalin
A jelek szerint a szülők büszkék gyerekük alkotására.

Link másolása

Vilmos és Katalin hivatalos Twitter-oldalán fiúk,

a kilencéves György herceg alkotásával kívántak boldog karácsonyt.

A walesi herceg és hercegnő a jelek szerint büszkék a gyermekük művére, ami egy rénszarvast ábrázol havazásban, madarakkal.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

KARÁCSONY
Extra gyorsan rohadó pulykák tették tönkre sok angol család karácsonyát, a hipermarketek vizsgálatot indítottak
A közösségi médiában megosztott képek között vannak egészen gyomorforgatóak is.
Fotó: Jan Vašek / Pixabay - szmo.hu
2022. december 26.


Link másolása

Rengeteg ember karácsonya nem úgy sikerült az Egyesült Királyságban, ahogy eltervezték: romlott pulyka okozott bosszúságot nekik, a közösségi médiát elárasztották a panaszos posztok – írja a Mirror.

Sokan megosztották a Lidl és a Sainbury's áruházakban vett madarakról készült gusztustalan fotókat, amit egyesek földönkívüliekhez, voltak, akik egyenesen Steven Spielberg ET-jéhez hasonlítottak.

Mások kétségbeesve próbáltak tippeket kérni illetve adni arról, hogy mivel lehet utolsó pillanatban helyettesíteni a pulykát a karácsonyi esti vacsora alkalmával. Míg egyesek az ételrendelést javasolták, más azt írta: a család egyszerűen babos pirítóst eszik 25-én este. Volt ugyanakkor olyan is, aki a szükségből erényt igyekezett kovácsolni, és azt írta: a rohadt pulykák lehetőséget adnak, hogy próbát tegyenek a növényi alapú étrenddel.

„Tönkrement az ünnepünk. Karácsony este van, és nem csak, hogy nincs hús, de az egész házban rohadt hús szag van, ez elfogadhatatlan”

– méltatlankodott az egyik pórul járt vásárló a Twitteren. És olyan is volt, aki azt írta: vigyáznia kell arra, hogy a háziállata ne találja meg a kidobott terméket és a csomagolását, mert attól fél, hogy valami baja lehet tőle.

A Sainbury's már kiadott egy rövid közleményt, amelyben azt írják: nagyon sajnálják az esetet, és ki fogják vizsgálni, ki hibázhatott a rohadó pulykák ügyében. Ennél valamivel hosszabban nyilatkozott az esetről a forgalmazó Morrisons cég szóvivője. Mint mondta, vállalatuk különösen alaposan megvizsgálja a termékek minőségét, és külön ellenőrzik a beszállítókat. Hozzátette, minden panaszt alaposan meg fognak vizsgálni, hogy megtudják, milyen hiba történhetett a rendszerben.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

KARÁCSONY
A Rovatból
Vannak még csodák: hatalmas örömöt szereztek két hajléktalannak egy-egy cipővel
Budapest egyik legmenőbb cipőboltjának fiatal tulajdonosa, Pacher Balázs úgy döntött, meglep két hajléktalant egy-egy különleges cipővel. Nem akarták elhinni, hogy tényleg ez történik.

Link másolása

Pacher Balázs boltjára, a BALAZS KICKS-re már a Forbes is felfigyelt. Azt írják, a még csak 19 éves Balázs gimnazistaként nyitotta meg első üzletét, amiből egyébként azóta már átköltözött egy nagyobba. Az egyik legmenőbb magyar sneaker boltot vezeti, ami kizárólag limitált, 100%-ban eredeti sportcipő-különlegességekkel foglalkozik. A legdrágább cipő, amit árul, 4,5 millió Ft.

Balázsnak majdnem 250 ezer követője van a TikTokon, és mindent meg is tesz, hogy minél gyakrabban érdekes videókkal lepje meg a közönségét.

Karácsonykor elindult a városba, és két hajléktalanhoz lépett oda, hogy nekik ajándékozzon némi péksüteményt, és egy-egy cipőt.

"Nagyon szépen köszönöm, pont cipő baj van!"

- mondta az első férfi, akit Balázs a Madách téren szólított meg. Ő egy Jordant kapott.

A második hajléktalan kerekesszékben ült a Király utcában. Nagyon örült, mikor megtudta, hogy egy 45-ös cipőt kap. Miután átvette a dobozt, váratlanul magához ölelte Balázst, és hosszan szorította.

"És ezt én kapom?" - kérdezte még egyszer, majd hátradőlt, és keresztet vetett.

A nem mindennapi gesztussal Balázs hatalmas örömöt okozott a két hajléktalannak, és példát mutatott mindenkinek.

@balazskicks Mindenkinek boldog karácsonyt kívánunk!❤️? #balazskicks ♬ Where's My Love (Alternate Version) - SYML


Link másolása
KÖVESS MINKET: