hirdetés

KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés

Egy drámai swinger-este tanulságai

Igaz történet arról, hogy ha nem mindenki vállalja a felelősséget, akkor elindul egy veszélyes spirál, amiből nehéz kigabalyodni.

Link másolása

hirdetés

Ezt a sztorit egy baráti társaságban mesélte nemrég egy ismerősöm, aki maga adott engedélyt rá, hogy elmeséljem a történetét, sőt, biztatott is rá. Fontosnak tartja, hogy beszéljünk erről a témáról, ami szerencsére nem annyira tabu már.

A nő tíz éve házas, három gyereket nevelnek a férjével, mindketten energikus harmincasok. Olyannyira energikusak, hogy amikor a három gyerek épp nyaral vagy bármilyen okból a két nagyszülőnél van, ők nem a Netflix előtt alszanak el este fél tízkor, hanem programot csinálnak. Az én jó öreg, klasszikus értékrendem szerint extrémsportolnak, és az is lehet, hogy ma már mindezek után ők is így gondolják.

Ne kerülgessük a forró kását: bevesznek plusz egy pasit. Ők így (is) szeretik.

Tőlem távol áll a swinger, ezért érdeklődve hallgattam, milyen kalandokban van részük, főleg mert a lányról alapból nem is gondoltam volna, hogy ilyen vagány dolgokat művel. A párcsere vagy swinger, vagy hívjuk bárhogy, de egy vagy két plusz fő bevonása egy szexuális műveletbe elviekben jól működik, ha minden fél betartja a közös szabályokat és érzelmileg nem sérül senki. Ez náluk is jól ment, egészen egy nyáresti liezonig.

Amikor is történt egy kis baleset. Valójában nagy, mert egy ilyen eset egészen drámaian is zárulhat. Nem kertelek: bent maradt az óvszer. És az óvszer tartalma nem a férjhez tartozott. Hősnőnk pedig épp ovulált (magyarul legtermékenyebb napján tartott a ciklusa), ezért miután – bocsánat az érzékletes fogalmazásért – kihalászta magából a gumit, jelentette a két férfinak, hogy itt most baj van. Felhívták az illetékes sürgősségi ügyeletet, esemény utáni tabletta lenyelve, majd látszólagos megnyugvás.

Azért látszólagos, mert a hősnő, elmesélése szerint, már másnap azon gondolkodott, hogy az események milyen furcsán követték egymást az előző napon. Látszatra intelligensen kezelte mindenki a helyzetet, és harag nélkül váltak el, hiszen az ilyesmi senkire nem terhelhető, klasszikus baleset.

hirdetés
Egyvalami zavarta csak: ők ketten, a férjével fizették az orvosi ellátást és a gyógyszert is, és nem két fillérbe került így az este.

Ilyenkor nagyon meg tud rendülni a bizalom, mesélte. Ha ugyanis a másik férfi nem vállalja a felelősséget – ergó: ebben az esetben nem jutott eszébe, hogy beszálljon a közös költségbe, még akkor is, ha az csak egy ezres lett volna, tökmindegy, nem az összeg a lényeg –, akkor az olyan, mintha mosná kezeit, és nem vállalná a következményeket.

"Egy férfi igenis vállalja a felelősséget, ha ilyen baleset történik" – mondta felkavarva a nő, és ezzel teljesen egyet kell, hogy értsek, még akkor is, ha ez nem egy swinger-helyzetben történik. Ha valaki teljes értékű résztvevője egy kapcsolatnak – és itt már ki is terjeszthettük a sztorit BÁRMILYEN emberi kapcsolatra, értsd alatta nemcsak a szexuálisat –, akkor felnőttként viselkedve vállalnia kell a részét minden történésből.

Egy konfliktushoz két ember kell, szoktuk mondogatni, mondjuk a swinger esetében ez lehet akár tíz is, de a lényeg: a nő, vagy a kiszolgáltatottabb fél nem hagyható cserben, nemcsak tettekben, hanem a róla való gondoskodásban is.

De ez lehet természetesen egy férfi is. A párt amúgy elkísérte a srác az "ügyintézésre", de attól még keserű szájíz maradt a nőben utána. Nem értette, miért nem magától értetődő, hogy ez egy egyenrangú viszony, amiben ő a testét tette kockára, és a minimum, hogy ne egy testként kezeljék. Az eset után az is zavarta, hogy a férfi nem kereste őket, hanem elrendezettnek érezte a dolgot. "Jólesett volna, ha legalább felhív, hogy hogy vagyok" - mesélte, ami azért is érhető, mert egy esemény utáni fogamzásgátlóval durva hormonális dózisnak teszi ki egy nő a szervezetét.

Felkavart, amit mondott. Én úgy éreztem, azt gondolhatta, egy szexbabának tartják, akit csak meg kellett "javítani", hogy újra jól működjön.

Végül úgy döntött, beszél a sráccal, mert szerette volna megtartani a jó viszonyt. Elmondta, hogy rosszul esett neki a helyzet, a férfi pedig bocsánatot kért: kiderült, hogy annyira össze volt zavarodva és megijedt, hogy nem jutott eszébe, és nem is volt kérdés neki, hogy hozzájáruljon a procedúrához utólag, sőt, szűrővizsgálatot is vállalt, a nemi betegségek átadásának kockázata miatt.

Azóta beszélnek, de ritkábban, majd az idő eldönti. A nőnek két hét múlva megjött a menstruációja, amitől nyilván nagyon megkönnyebbült. Mondanunk sem kell, hogy mindez ennél rosszabbul is alakulhatott volna.

Vajon minden férfi tisztában van vele, hogy milyen borzalmas átélni egy abortuszt? Vagy azzal, hogy csak egy sima nőgyógyászati vizsgálat mennyire kellemetlen, vagy akár fájdalmas? Hogy mennyire eltárgyiasodunk ilyen szituációkban? Nem vagyunk több, mint egy test, nemi szervekkel.

Sajnos nem beszélve a szülésről is sokszor - tisztelet az orvosi kivételnek. Biztos, hogy minden esetben érvényes a híres felelősségáthárító mondás, hogy mindenki a saját bőrét viszi a vásárra? Szerintem meg ne hagyjuk egyedül a nőket a saját nőiségük mechanikus, megoldásokat, hormonszereket, spirálokat és egyéb, akár az egészségüket is kockáztató eszközöket kívánó procedúráiban. Sem fizikailag, sem lelki támaszként. Ilyenkor is legyen férfi a férfi, ha mi a nőiségünk testi magjával, a termékenységünkkel játsszunk.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KAPCSOLAT

„1940-ben élsz, drágám” - írták a lánynak, miután elmondta, szerinte hogyan lehet boldoggá tenni egy férfit

Szerinte nem olyan nehéz kedveskedni egy férfinak, adott is pár tanácsot, de sok kommentelő nem ért egyet vele.

Link másolása

hirdetés

„Nem olyan nehéz egy férfinak a kedvére tenni” - ezzel a címmel tett közzé egy videót a TikTokon egy fiatal lány, aki le is írta, hogy szerinte mivel lehet boldoggá tenni egy férfit.

Ezeket sorolta fel:

• Etesd őt!

• Csókold!

• Öltözz csinosan!

hirdetés

• Flörtölj vele!

• Légy a legjobb barátja!

• Teremts otthon paradicsomi hangulatot!

• Halmozd el bókokkal!

Bár több mint 92 ezer lájkot kapott a videója, rengetegen hozzá is szóltak, a többség szerint pedig ezek nem feltétlenül jó tanácsok. Íme néhány komment:

„Kérlek mondd, hogy ez egy vicc.”

„Ettől szekunder szégyenérzetem támadt.”

„Elfelejtetted azt, hogy ki kell cserélni a pelusát, meg kell büfiztetni és esti mesét kell mesélni neki...”

„Dehogyis, nem vagyok az anyja. Szóval kösz, nem.”

„1940-ben élsz, drágám.”

Volt, aki azt kifogásolta, hogy miért kell csinos ruhát viselniük a nőknek azért, hogy a párjuk elégedett legyen, más pedig arra világított rá, hogy hiába teszi meg sok nő ezeket, a férfiak ezt sem mindig értékelik.

De akadtak olyan kommentelők is, akik humorosan reagáltak:

„Váratlan fordulat: már 9 éve szingli” - írta egy férfi.

„Ha a TikTok engedélyezi a 2 órás videókat, csinálok egyet arról, hogyan lehet a nők kedvére tenni” - kommentelte egy másik pasi.

Forrás: Mirror


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KAPCSOLAT

Több mint 16 ezer férfival feküdt le élete során, de a párját egyáltalán nem zavarja, a kezét is megkérte már

Sőt, a volt prostituált hamarosan férjhez is megy, de szívesen mesél arról, milyen volt az a 20 év, amikor a testéből élt.

Link másolása

hirdetés

„A hölgy, aki 20 évig volt prostituált” - így mutatkozik be Instagram-oldalán az a nő, aki korábban szexmunkásként dolgozott, most viszont boldog menyasszony.

Ashley Clark Huffman azután vált ismertté a neten, hogy a TikTokon rendszeresen beszél videóiban arról, milyen volt az élete prostituáltként.

Elmondása szerint több mint 16 ezer emberrel szexelt már, de ez jelenlegi párját egyáltalán nem zavarja. Olyannyira nem, hogy meg is kérte a kezét, és hamarosan el is veszi feleségül.

„Több olyan férfi kellene a világra, mint a leendő férjed, aki nem a múltjuk alapján ítéli meg a nőket, hanem elfogadja és szereti őket úgy, ahogy vannak” - írta egy kommentelő.

A nő egyébként meglehetősen nyitottan beszél a múltjáról. Többször is elmondta, hogy számos nehézséggel jár egy prostituált munkája. Boldog házasságokat látott tönkremenni, sokszor nem tisztelték a testét, és ő is küzdött az öntisztelet hiányával. Sokszor került veszélyes helyzetekbe és olyan traumák is érték az évek során, amelyek miatt még mindig poszttraumás stressz szindrómában szenved. Nem beszélve arról, hogy a korábbi munkája miatt sokan megbélyegzik.

Ennek ellenére jelenleg boldog, és ebben nagy szerepet játszik az, hogy egy olyan férfi felesége lesz, aki szereti és elfogadja őt.

hirdetés

Forrás: Daily Star

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés

Őrült szabályokkal terrorizálta egy kontrollmániás férfi a barátnőjét, aki hét méternél nem mehetett volna közelebb más pasikhoz

A Carolynnak írt listán az is szerepelt, hogy soha nem járhat el kollégiumi bulikba.
Fotó: ccarrollynn/TikTok - szmo.hu
2021. szeptember 16.


Link másolása

hirdetés

Több mint három és félmillióan látták már azt a listát, amit egy kontrollmániás férfi írt az akkori barátnőjének. A nő a TikTokon tette közzé a bizarr szabályzatot - írja a Daily Star.

Az amerikai Carolyn a videón elmeséli, sokkolta a 11 pontból álló szabályzat:

“Szeretném elmondani, hogy ez a viselkedés bántalmazónak minősül” - mondta, hozzátéve, hogy most már tisztán látja az egykori kapcsolatát.

A nő exbarátja azelőtt állította össze a listát, hogy Carolyn elkezdte volna az egyetemi tanulmányait. A videóban a lány pontról pontra fel is idézi az őrült szabályok egy részét:

“Szabályok Carolynnak:

Ne ignorálj, ha ezt elolvastad!

hirdetés

Soha ne kapcsold ki a telefonodon a helymeghatározást!

Minden ruházatodat előzetesen hagyasd jóvá velem vagy az anyukáddal!

Ne viselj haspólót vagy feszes ruhákat!

Soha ne vedd le a tőlem kapott gyűrűt!

Soha ne menj koleszos bulikba!

Egy fiúhoz se kerülj 7 méternél közelebb!”

Carolyn hozzáfűzi: ha betartotta volna a szabályokat, soha nem élhette volna át, milyen egyetemistának lenni, ráadásul nem tudott volna bejárni azokra az órákra, ahol fiúk ülnek körülötte.

“Ekkor döbbentem rá, hogy nem akarok vele kapcsolatban élni, amit egyértelműen kifejezésre is juttattam. A szüleit is értesítettem erről, és letiltottam mindenhonnan. Senki számára sem elfogadható az ilyen szintű testi-lelki abúzus” - írta, és mindenkit intett, hogy hasonló helyzetben kérjenek segítséget.

Carolyn rengeteg dicsérő kommentet kapott a kiállásáért:

“Örülök, hogy nem hódoltál be az akaratának, és időben kiléptél a kapcsolatból” - írta egy hozzászóló, míg egy másik elárulta: “Az elején azt hittem, a pasid csak viccel. Micsoda pofátlanság, hogy azt képzeli, így rendelkezhet feletted! Büszke vagyok rád, amiért kiléptél ebből.”

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KAPCSOLAT

Megengedte a feleségének, hogy megcsalja őt, aztán nagyot koppant, amikor fordítva sült el a terve

A férfi annyira kétségbeesetten próbálja megmenteni a házasságát, hogy még a félrelépést is elnézte párjának, de már belátta, hogy ez nagyon rossz ötlet volt.

Link másolása

hirdetés

Nagyon megbánta döntését egy férfi, aki házasságuk megmentése érdekében megengedte a feleségének, hogy más férfiakkal is ismerkedjen - számolt be róla az Indy100.

A csalódott férj a Reddit közösségi oldalon mesélte el történetét. Elismerte, hogy a kapcsolatuk válságba került, miután már nem tudta felkelteni a felesége figyelmét. Mivel azt akarta, hogy a felesége boldog legyen és jól érezze magát, azt mondta neki, hogy nem bánja, ha mással is lefekszik. Ugyanakkor felállított néhány szabályt, például, hogy nem eshet teherbe, védekeznie kell a nemi betegségek ellen, és bármikor dönthetnek úgy, hogy véget vetnek a nyitott házasságnak és ismét monogámiában élnek.

A felesége először nagyon meglepődött ezen, többször is rákérdezett, hogy biztosan ezt akarja-e. A férfi erre azt mondta, hogy persze, sőt, nem is kell elmondania a nőnek, hogy mit csinált. Utólag már nagyon bánja, hogy ezt is hozzátette, mert mint kiderült, óriási hiba volt.

A neje végül belement a nyitott házasságba, és hamarosan fel is keltette az érdeklődését egy férfi a munkahelyén. Erről még szólt a férjének, aki meg is engedte neki, hogy ismerkedjen a kollégájával, hogy megnézze, mi sül ki belőle. Ez végül olyan jól alakult, hogy a páros egészen közel került egymáshoz, le is feküdtek egymással.

"Nagyon bántott a dolog, de ezt képtelen voltam bevallani neki. Azt mondtam, hogy ne aggódjon emiatt"

- írta a férj.

hirdetés

Közben viszont nagyon pedálozott azért, hogy megmentse a kapcsolatukat. A felesége kedvenc ételeit főzte, több mindent csinált meg otthon, és segített a nejének mindenben, amit csinált. Próbált minél többet otthon lenni, és még a párja előtt hazaérni, hogy már vacsorával várja őt.

A nő aztán egyszer azzal állt elő, hogy elutazik egy hétvégére egy barátnőjével. A férj ismeri a barátnőt, jó embernek tartja, sőt örült is, hogy a felesége egy kis időt tölt vele, hogy végre feltöltődjön. Később viszont maga a neje árulta el, hogy igazából nem is a barátnőjével fog kiruccanni, hanem az új szeretőjével. A férfi könyörgött neki, hogy ne menjen el, még ki is fizette volna neki a szállás kötbérét, de a feleség azt mondta, hogy megígérte, hogy elmegy, és ezt be is fogja tartani.

Miután hazaért, a férj megkérte őt, hogy ne találkozzon többet a szeretőjével, amire a feleség válasza az volt, hogy megpróbálja, de úgy tűnik, ez nem sikerül neki. "Néha egy kicsit későn ér haza, nem éhes annyira, hogy megegye velem azt a vacsorát, amit főztem neki... Tudom, hogy vele van".

A férfi már olyan kétségbeesett, hogy mindenfélével próbálkozik, hogy visszahódítsa a feleségét, már terápiára is jár.

"Úgy érzem, egy totális csőd vagyok"

- írta.

Azért osztotta meg a történetét, hogy megkérdezze a redditezőket arról, mit tehetne még annak érdekében, hogy ne veszítse el a feleségét. A kommentelők azonban nem sok jóval kecsegtették.

"Haver, már elveszítetted. Hazudott neked arról, kivel utazik el. Már nem tisztel téged" - írta egyikük.

"Csak annyit tudok mondani, hogy ezt a házasságot már nem lehet megmenteni. Az érzései már sosem lesznek olyanok, mint régen. A legjobb az lenne, ha továbblépnél és új életet kezdenél" - jegyezte meg egy másik.

Többen azt írták, hogy ijesztő ez az egész, és sajnálják a férfit, amiért ekkora butaságot csinált. Valaki úgy fogalmazott, ez a legszomorúbb dolog, amit valaha olvasott a Redditen.

Ti mit gondoltok erről?


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: