KAPCSOLAT

Felháborító? Feltételeket szabott a gyerekvállaláshoz, többek között évi 110 milliót kér érte egy brit lány

Hosszú listában taglalja feltételeit jövendőbeli férjének a 23 éves lány, sokakat kiakasztott vele.

Link másolása

TikTok-oldalán osztott meg egy sokakat megosztó videót a 23 éves Jenny Darling, aki egyelőre gyerek nélkül éli mindennapjait Londonban. Ebben azt taglalja, hogy mennyi mindent várna el jövendőbeli férjétől, mielőtt gyermekvállalásra adná magát, hiszen mint ahogy videójában elsőként említi, nem is akar gyereket - írta meg a Sassy.hu.

Az erős kezdés után még erősebb a folytatás, elmondja, hogy fizikai és mentális értelemben is nagyon megterhelő az anyaság, ezért szerinte szigorú feltételekre van szükség a gyerekvállaláshoz, és csak akkor hajlandó kitenni magát a terhesség által tartogatott nehézségeknek, ha ezek teljesülnek.

Ezért aztán, mielőtt még belemenne a babaprojektbe, fontos számára, hogy házassági szerződés mellett hozzá mehessen a szerencsés férfihez, majd miután teherbe esett, úgy véli, szüksége van egy "babakirándulásra" is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@_0nlyjenny_ által megosztott bejegyzés

A szülés után pedig évi 250 ezer fontot szeretne, ami olyan 110 millió forintnak felel meg átszámítva, amit egyébként a saját maga testi és lelki felépülésére fordítana, ugyanis terápiára és személyi edzőhöz is járna, emellett pedig a saját maga és a baba igényeire fordítaná.

És mivel nem szeretne sokat vesződni a ház körüli teendőkkel, listája szerint szeretne egy dúlát és egy házvezetőnőt is a szülés utáni első hat hónapra, akiket később egy takarítónő váltana fel, akit hetente egyszer várna.

„Nem tudom, hogyan tudnak a nők főzni, takarítani és anyaként dolgozni. Ezt elismerem, de nem én leszek ilyen.”

– mondta el határozott véleményét, majd a munkáról is elmélkedett kicsit:

„Úgy szeretnék majd dolgozni, hogy én is akarom, nem úgy, hogy muszáj legyen.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@_0nlyjenny_ által megosztott bejegyzés

De ha már lakhatás, természetesen kér egy lakást és egy autót is szülési ajándékként, de ha ez még nem lenne elég, mellét és hasát is megműttetné egy plasztikai sebésszel a szülést követően.

„Az anyaság megfizethetetlen. Nem lehet számszerűsíteni, hogy mire érdemes áldozatot hozni. Egy emberi élet megteremtése sok áldozatot követel. Soha nem tenném ki a testemet ennek ingyen. Nem arra születtem, hogy szenvedjek”

- mondta el, majd hozzátette, amit korábban is írtunk, hogy egyébként sosem akart gyereket, így olyan is volt, hogy megkérte orvosát, hogy távolítsa el a méhét.

„A gyerekek drágák. Nem szeretnék egy gyermeket a világra hozni, hogy szenvedjen. Csak azzal a feltétellel vállalnék gyerekeket, ha biztosan tudnám, hogy jó tapasztalat lesz anyának lenni”

A videó mérhetetlenül kiborította az embereket, valószínűleg ezért tűnt  el időközben a csatornájáról.

(via: 24.hu)

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


KAPCSOLAT
Így vallotta be Alföldi Róbert, hogy a férfiakhoz vonzódik
A színész-rendező tíz éve coming outolt. Nem ő volt akkoriban az egyetlen hazai sztár, aki bevallotta másságát.
Maier Vilmos - szmo.hu
2024. március 19.


Link másolása

Tíz évvel ezelőtt beszélt először nyíltan melegségéről Alföldi Róbert, írja az rtl.hu.

„Melegként lemenni az edzőterembe, az megint egy plusz szorongás”

– mondta 2014 márciusában a színész-rendező, aki fél évvel korábban Csáki Judit Alföldi színháza – Öt nemzeti év című könyvében törte meg először a csendet. Alföldi akkor a Nyitottak vagyunk kampányhoz csatlakozott, amiben az elfogadásra hívták fel az emberek figyelmét.

Nem ő volt az egyetlen, aki akkoriban felvállalta szexualitását. Kulka János mellett Gallusz Niki is őszintén beszélt boldogságáról a Fókusznak:

„Mitől érzi egy nő magát igazán nőnek? Én ettől, hogy számításba vagyok véve, és úgy, hogy tudom, követi a gondolataimat. Velem van. És ettől érzem magamat úgy, mint egy hagyományos kapcsolatban” – mondta a színésznő.

A hírességek tíz évvel ezelőtti coming outjait ebben a videóban lehet megnézni:

Kvíz ajánló: Mennyire emlékszel Szécsi Pál dalaira?


Link másolása
KÖVESS MINKET:

KAPCSOLAT
A Rovatból
Ezért nem szabad háromnál többször kitörölni a fenekünket – hallgass a szakértőre!
Fontos kérdésre kaptunk választ egy Tiktokon posztoló fizioterapeutától.
K. A., fotó: Unsplash - szmo.hu
2024. március 25.


Link másolása

Fontos kérdésre adott választ egy Tiktokra posztoló fizioterapeuta. A George néven futó szakértő ugyanis arról beszélt egy videóban, hogy hányszor érdemes kitörölni a fenekünket kakilás után.

A válasz az, hogy legfeljebb háromszor, mivel a túlzásba vitt törölgetés aranyeret okozhat.

„Amikor kettőnél vagy háromnál többször törlöd meg, azt székletkenésnek hívják. Lényegében arról van szó, amikor túl sok széklet marad a végbélnyílás bejáratánál még azután is, hogy befejezted a kakilást”

- fejtette ki George.

Szerinte az egyik technika, amivel csökkenthetjük a törlések számát az, hogy vízesésszerűen összeszorítjuk a medencefenekünket.

„Tehát kezdd azzal, hogy 20 százalékkal, majd 50 százalékkal, 80 százalékkal és 100 százalékkal összenyomod a végbélnyílást, így a kakilás végére ez négyszer is megtörténik. Ez segíthet lezárni a végbélnyílás záróizmát – ha kis székletdarabok lógnak ki a bejáraton, az általában a külső záróizom gyengeségéből adódik.”

Ha pedig ez sem működik, akkor George szerint érdemes orvoshoz fordulni.

via 24.hu


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KAPCSOLAT
A Rovatból
Anyaszült meztelenül edz egy olasz pár, mert szerintük így sokkal egészségesebb
Te kipróbálnád? Tudományosan nem igazolt az állítás, de az olasz influenszerpár esküszik a módszerre.

Link másolása

A Blikk oszlatta el kétségeinket afelől, hogy igaz-e a hír, miszerint a 31 éves Bella Mantovani és férje, a 34 éves Vagner O Fera, olasz influenszerek (ki nem hallott róluk?), kitalálták, hogy meztelenül edzenek. Azt mondják, az egészséges, és több kilót is képesek leadni.

Hogy mondandójuknak nyomatékot adjanak, fotósorozattal is előrukkoltak.

Az, hogy valóban egészségesebb és hatásosabb-e a meztelen edzés, nem tudni. Annyi bizonyos, hogy Bella és Vagner jól keres a fotósorozattal, és saját állításuk szerint rengeteg előnye van a meztelen edzésnek. „Így több kalóriát égetünk el” – állítják, bár meggyőző bizonyíték egyelőre nincs a dologra. Bella azt mondja, ő már négy kilót dobott le ezzel a módszerrel. Hozzáteszik azt is, a ruházat hiánya által biztosított szabadság növeli a motivációt, de a testet is intenzívebb munkára ösztönzi.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KAPCSOLAT
Megvető pillantásokat kap mellmérete miatt az édesanya – állítja, hogy hátrány is éri, amiért nem hord melltartót
Melltartó nélkül hordja azokat, ezért is jár a rosszallás. Mérete miatt kényelmetlen lenne neki a melltartó.

Link másolása

A kanadai Torontóból származó Lyla King gyermekei iskolájának környékén sok kellemetlen élményben részesül azért, mert nem képes melltartóban hordani minden képzeletet felülmúló melleit. A 27 éves nő szerint

gyakran kap megvető pillantásokat más szülőktől és tanároktól is.

Ezektől olyan érzése támad, mintha a többi anya féltékeny lenne rá, esetleg attól tartanának, hogy el akarja csábítani a férjeiket. A Daily Mailnek ezt mondta erről: „Nyilvánvaló, hogy egyáltalán nem a partnereik után vágyom. Ha ennyire zavarom őket, rejtsék el a férjüket. Ha annyira bántja őket, hogy nem viselek melltartót, az az ő problémájuk, nem az enyém."

Hosszasan beszélt arról, mennyi problémát okozott neki, hogy elfogadja különleges méreteit. „Hetedikes koromban az év végére A-kosrából nagy C-be kerültem. Gyerekként ez volt az utolsó dolog, amit akartam. Boldogabb lettem volna, ha kicsik maradnak.

Az emberek mindig zaklattak, mert azt hitték, hogy kitömöm a melltartómat, főleg a lányok."

Így folytatta: „Kilencedik osztályban középiskolába járva E-kosaras lett a méretem. Nem tudtam olyan melltartót vagy ruhát viselni, amilyet szerettem volna. Ráadásul a melltartók is nagyon drágák voltak. nehezen találtam divatos ruhákat, amelyek jól illeszkedtek az alkatomhoz. Tinédzser lányként kicsi volt a derekam, de nagyobb mellkassal nagyobb méretet kellett vennem. Nagyot vagy extra nagyot vettem. Ez ártott az önbecsülésemnek."

Lyla elmagyarázta: „Az évek során, ahogy a melleim nagyobbak lettek, olyan tüneteket kezdtem kapni, amelyek kényelmetlenebbé tettek. Fiatalabb koromban fontolgattam a kisebbítést. 18 éves koromban elmentem egy plasztikai sebészhez. Nyolc-tizenkét kilót kellett leadnom, hogy megcsinálhassa. Megtettem, de soha nem mentem vissza, mert a műtét gondolata megrémisztett."

Az elmúlt néhány évben Lyla megtanulta szeretni magát olyannak, amilyen. Most pénzt keres a OnlyFans-en keresztül, és boldog kapcsolatban él.

„A párom támogatja azt, amit csinálok, nagy rajongója a melleimnek" – zárta le.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk