hirdetés

KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés

Egyszerre 60 lánynak akart dögös képet küldeni magáról egy srác, véletlenül csoportos beszélgetést indított velük

A hatalmas égést kínos bocsánatkérés követte, de a fiú azért próbálta poénnal enyhíteni az egyértelmű lebukást. A lányok viszont összebarátkoztak egymással.
Címkép: alanadevries/TikTok - szmo.hu
2021. február 22.

hirdetés

Nagyon kínos szituációba keverte saját magát egy srác, aki egyszerre jó sok vasat akart tartani a tűzben.

Hatvan lánynak akarta elküldeni ugyanazt a dögös képet magáról, pontosabban az izmos felsőtestéről,csak véletlenül egy csoportos chatbeszélgetést sikerült létrehoznia velük.

A ciki bakiról az egyik lány számolt be a TikTokon. Alaina videóban mutatta meg a csoportos beszélgetést, ahol a lányok hosszabbnál hosszabb "hahaházással" reagáltak a baklövésre.

A legkínosabb az volt, a csajok már a srác előtt észrevették, hogy valami félresikerült, és egymással próbálták kitalálni, hogy mi ez, aztán azt fejtegették, hogy vajon direkt csinálta-e ezt a fiú. Mint kiderült, többen már több hónapja ismerkedtek Isaac-kel, sokan pedig azt írták, örülnek, hogy sosem találkoztak vele személyesen. Az mindenesetre egyértelművé vált, hogy a srác szeret egyszerre több lányt is fűzni.

Isaac végül a bénázása után kénytelen volt bocsánatot kérni. Elismerte, hogy mindegyiküknek képeket akart küldeni arról, ahogy edz, csak véletlenül egy csoportos beszélgetés lett belőle.

hirdetés
"Ez iszonyú megalázó, és sajnálom, ha valakit megbántottam ezzel. Tanulni fogok a hibámból és átértékelem az életemet" - ígérte, de azért poénkodott is egy kicsit - "Hamarosan tartok egy 'Savazzuk Isaac-et' bulit, amire mind meg vagytok hívva."

A videó nagyon elterjedt a TikTokon, már több mint 1 milliós nézettségnél jár. Persze a kommentek sem maradtak el, a történet főszereplője kapott hideget-meleget.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés

„A párom megcsalt az anyámmal, amíg én megszültem a második gyerekünket”

„Ez az árulás tetőfoka” a fiatal angol lány szerint, aki már többször is meggyanúsította az anyját és a barátját azzal, hogy összeszűrték a levet, de ők hónapokig tagadták titkos viszonyukat.
Címkép: Jess Jane Aldridge/Facebook - szmo.hu
2021. február 18.

hirdetés

Borzasztó dolog történt egy fiatal angol anyukával: a saját anyja volt az a nő, akivel a párja, gyermekei apja megcsalta őt. A történetéről a Sun számolt be.

A 24 éves Jess Aldridge már három éve járt a 29 éves Ryan Sheltonnal, a neten ismerkedtek meg egymással. A kapcsolatuk hamar komolyra fordult, 2019 szeptemberében már megszületett első gyerekük. Amikor egy évvel később a lány a második babájukkal volt terhes, úgy döntöttek, odaköltözik a szüleihez, hogy a koronavírus-korlátozások ne nehezítsék meg a találkozásokat, és az édesanyja többet tudjon segíteni a várandós kismamának. A lezárás idején viszont Jess észrevette, hogy anyja, Georgina és Ryan folyamatosan flörtölnek egymással, emiatt pedig nagyon kényelmetlenül érezte magát.

"Mindig volt egy olyan érzésem, hogy már hónapok óta van valami köztük, de nem akartam elhinni. Undorító volt, ahogy anyám mindig rövid ruhákat hordott és állandóan tapizta a barátomat. Egyszer rajtakaptam Ryant, hogy megfogja anyám hátsóját, de azt mondta, hogy csak el akarta őt tolni az útjából. Amikor egyszer rákérdeztem náluk, hogy mi ez az egész, csak leráztak. Minden alkalommal bizonygatták, hogy nincs köztük semmi, de én mindig is gyanakodtam arra, hogy valamire készülnek"

- mesélte az átvert lány.

A kismama január végén hozta világra második gyermekét. Édesanyja vele volt a szülésnél, húga pedig otthon vigyázott a másik gyerekre.

hirdetés
Alig pár órával azután, hogy megszületett újabb közös gyerekük, Ryan üzenetben szakított a barátnőjével, amiben azt írta, elege lett abból, hogy Jess folyamatosan azzal gyanúsítja őt, hogy összeszűrte a levet az anyjával.

Az immár kétgyermekes apa a szülés után még megnézte újszülött fiát, és másnap is bement hozzá a kórházba pár perc erejéig. Mint kiderült, aznap összeszedte otthon az összes cuccát, hogy összeköltözzön az anyósával.

Amikor barátnője két nappal a szülés után hazament a kórházból, azt látta, hogy barátja és anyja kiköltöztek. Ryan még ekkor is tagadta, hogy összejöttek Georginával, de két nappal később már mindketten bevallották az igazat.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KAPCSOLAT

Nem mindennapi lánykérés: rendőri intézkedés közben kérte meg párja kezét egy miskolci férfi

A különleges lánykérésről videó is készült.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. február 14.

hirdetés

Nem mindennapi lánykéréshez kérték a borsodi rendőrök segítséget - írják a BAZ Megyei Bűnmegelőzési Alapítvány oldalán.

Egy miskolci fiatalember rendőri intézkedés közben szerette volna megkérni kedvese kezét. Ebben a Forgalomellenőrző Alosztály járőrei segítettek neki.

A járőrök február 12-én Lillafüreden állították meg a párt, az ellenőrzés közben pedig megtörtént a lánykérés is. Minderről pedig videó is készült.

VIDEÓ: Rendőri intézkedés közben kérte meg párja kezét egy miskolci férfi

A BAZ Megyei Bűnmegelőzési Alapítvány ezzel a történettel kedveskedett Valentin-nap alkalmából.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KAPCSOLAT

Évente csak egyszer, Valentin-napon szeretkezik egy huszonéves angol pár, de szerintük így sokkal intenzívebb az élmény

Eleinte a távolság, később pedig már a fogadalom miatt tartották magukat az évi egyszeri szexhez. Jövőre jöhet az esküvő, ami véget vethet az aktusmentes életnek.
képünk illusztráció, fotó: Unsplash/JESHOOTS.COM - szmo.hu
2021. február 16.

hirdetés

Eddig összesen csak háromszor szeretkezett Maria Simpson és James Phillips, pedig már három éve jegyben járnak, írja a The Sun. A huszonéves pár hagyományosan évente csak egyszer bújik ágyba egymással: a nagy alkalom napja minden évben a szerelmesek ünnepe, és ezt a szokást addig meg is tartják, amíg egybe nem kelnek.

A két, egyaránt 25 éves fiatal szerint másoknak őrültségnek tűnhet, amit csinálnak, de szerintük ez valójában az egymás iránti elkötelezettség jele. Ráadásul a különös hagyománnyal azt is bizonyítják, hogy kapcsolatuk nem csak a szexről szól. Hozzáteszik: az évi egyszeri szex idején már annyira kívánják egymást, hogy sokkal intenzívebb az aktus, mint azoknál, akik ennél jóval gyakrabban bújnak ágyba a párjukkal.

Maria és James még 2019 januárjában ismerkedtek meg. Mindketten épp egy-egy hosszú párkapcsolat után voltak, aminek rossz vége lett. Ekkor találtak egymásra, és megfogadták, hogy amíg nem házasodnak össze, csak Valentin-napon szexelnek. Ennek ellenére rendszeres köztük a testi kapcsolat, hiszen rengeteget csókolóznak és ölelkeznek, de aktus csak évente egyszer van. Pedig még ennyit sem akartak az elején.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KAPCSOLAT

Nemzetközi párok, akiket szétválasztott a koronavírus

A pandémia gyakorlatilag ellehetetlenítette azoknak a pároknak az életét, akik más-más országokban élnek és eddig úgy találkoztak, hogy egymáshoz utaztak.
Címkép: Pixabay/illusztráció - szmo.hu
2021. február 14.

hirdetés

Amikor Riëtte Badenhorst hazatért Párizsba dél-afrikai műtétjéről, a vőlegénye, Steve Mann csak annyit tehetett, hogy telefonon vigasztalta, az Egyesült Királyságból.

Riëtte azt kívánja, bárcsak a szerelmével lehetne a nehéz időkben.

"A barátok és a család segít, de ez nem ugyanaz" - mondta a CNN-nek a lány.

"A videohívások segítenek, de szerintem ez hosszútávon kevés ahhoz, hogy fenntartsuk a szerelmünket. Szomorú vagyok és magányos."

Badenhorst és Mann 2016-ban kezdtek el randevúzni, három évvel később pedig eljegyezték egymást. Ma már több mint egy éve nem látták egymást, még akkor sem, amikor a menyasszonynál daganatot diagnosztizáltak.

Rajtuk kívül még rengeteg nemzetközi pár él a világon, akik hasonló helyzetben vannak, vagyis a koronavírus miatti utazási tilalom elválasztja őket.

Elsőként tavaly márciusban Amerika korlátozta a beutazást Európából és Brazílából. A példát sok más ország követte, mára pedig oda jutottunk, hogy gyakorlatilag szinte sehová sem mehetünk.

hirdetés

A házastársaknak szinte minden ország mentességet adott, de ez nem vonatkozik azokra a párokra, akik ugyan nem házasodtak össze, de a távkapcsolatban vagy nemzetközi kapcsolatban éltek együtt.

2016 óta Elizabeth Anne Shannon évente négyszer utazott Oklahomából a Fülöp-szigetekre, hogy meglátogassa menyasszonyát, Recca Morcada-t.

"Mi így vagyunk egy család, lehet, hogy nem szokványos, de kiválóan működött négy éven át"
- mondta a nő.

Mivel a Fülöp-szigetek és az Egyesült Államok egyaránt szigorú utazási korlátozásokat vezetett be a pandémia alatt, Shannon és Morcada több mint egy éve nem látták egymást.

"Alig várom, hogy hazagyere az oklahomai családodhoz" - írja Shannon partnerének a Facebookon. "Szükségünk van rád és hiányzol."

Az amerikai szerelmespárok több mint fele nem él házasságban a Pew Research Center felmérése szerint. Hasonló tendenciák tapasztalhatók Európában is.

"Ez már nem 1850" - mondja Offely Epain, a francia származású, Londonban élő lány, aki csaknem nyolc hónapja nem láthatta Srí Lanka-i szerelmét.

"Túl kéne már lépni ezen a régimódi szabályon, ami csak akkor ismeri el a párokat, ha már házasok."

Azt mondja, eddig a szabályozás nem tett különbséget a házasok és a nem házasok utazási jogai között, tehát lehetővé tette, hogy az ember más országban is ismerkedjen és szabadon utazzon. A mostani szabályozások azonban egyértelműen hátrányosan érintik a nem házas párokat.

Tavaly tavasszal a szétválasztott párok megalapították a Couples Separated By Travel Bans nevű Facebook-csoportot, ahol eleinte csak információt cseréltek egymással a lezárásokról.

Később aztán összefogtak és lobbizni kezdtek különböző politikusoknál, hogy a nem házas párokra vonatkozóan is oldják fel az utazási tiltást.

Júliusban Dánia volt az első ország, amely mentességet adott a szerelmeseknek. Őket követte Ausztria, Hollandia, Németország és Franciaország is.

A francia Beatrix és az amerikai Jackson is megkapták az úgynevezett szerelmes vízumot, és hosszú idő után így láthatták egymást újra.

Ehhez azonban el kellett készíteniük egy 38 oldalas dokumentumot, amihez képeket is mellékeltek, hogy bizonyítsák, tényleg egy párt alkotnak, csak más-más országban élnek.

Épp úgy, mint a Zöldkártya című filmben.

A mentességet azonban a második hullám alatt az összes ország megszüntette.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: