SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Szinetár Dóra kisfia a legennivalóbb módon várja, hogy végre elkészüljön az ebéd

A színésznő tüneményes fotót osztott meg Benjáminról.

Link másolása

A háromgyermekes színésznő nemrég 22 éves nagyfiával büszkéldekett, aki épp egy fellépésre szállította, ám a legifjabb csöppségről, Beniről és 10 éves lányáról is előszeretettel posztol kedves pillanatképeket.

Anyák napján pedig egy olyan fotóval olvaszotta meg követői szívét, melyen mind a három gyerkőcét a keblére öleli:

"...és ami leírhatatlan, megfogalmazhatatlan, elmesélhetetlen, az érzés, amikor odabújnak. Olyan, mint a legtökéletesebb szerelem. Az olyankor a Jóisten!"

Anyáknapja margójára... 03 De ami a lényeg!!! Hogy a legillatosabb kis zsemle odabújik még tíz évesen is reggel az emberhez, hogy a most másfél éves az ölemben alszik el, és közben dorombol, mint egy cica! Hogy a huszonkét éves elaltatja a kisöccsét, ha kell, és hosszú monológokban féltékeny a kishúga fiú osztálytársaira. Hogy bármilyen gondom van, felhivhatom, és jön, és meghallgat, és segít! Hogy a középső a legféltettebb titkait is megosztja velem, de "csak velem"! Hogy a legkisebb akkor kacag a legédesebben, ha én bénázok neki a színes labdájával! Hogy ismerem nagyjából az összes gyerekkönyvet az elmúlt 20 évből, az újszülöttől a nagykamasz korosztályig. Hogy a Mammut játszóházban én tudok a leggyorsabban végigmenni a mászó-emeleteken, hogy bármit, bármilyen legóból összeépítek, tudok transformerst ki-be csukni, baba hajat fonni, távirányítós versenyautóval a másikat nyerni hagyni- úgy általában minden társasjátékban és kártyajátékban bárkit tudok nevelési szándékkal- nyerni hagyni, tudok gyapjúangyalkát készíteni, focizni, medence aljáról versenyben kavicsot felhozni, és mindezt képes vagyok őszintén élvezni! Hogy én megmaradhattam gyereknek, miközben a világ legcsodálatosabb és legnagyobb felelőssége az enyém: az én dolgom, hogy a gyerekeim BOLDOGOK legyenek! És ami leírhatatlan, megfogalmazhatatlan, elmesélhetetlen, az érzés, amikor odabújnak. Olyan, mint a legtökéletesebb szerelem. Az olyankor a Jóisten!

5,005 Likes, 61 Comments - Szinetár Dóra Official (@szinetardora) on Instagram: "Anyáknapja margójára... 03 De ami a lényeg!!! Hogy a legillatosabb kis zsemle odabújik még tíz..."

A legfrissebb fotón ismét a haspók Beni látható, amint a sütő előtt türelmetlenkedve várja a finomságot.

Látszik, hogy tökéletesen tisztában van azzal, hogy hol is kell keresnie a készülő ebédet.

Ha kíváncsi vagy a zabálnivaló képre, lapozz!



Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
„Hónapok óta csinálják”– Marics Petivel csalta vőlegényét a csinos énekesnő?
A vőlegény reagált a pletykákra. Binhkyt ráadásul nemrégiben eljegyezte párja, de a közös fotóikat már letörölte.

Link másolása


Pár nappal ezelőtt röppent fel a pletyka arról, hogy Marics Peti, a ValMar énekese ismét szerelmes.

A 28 éves zenészt az énekes Binhkyvel hozták hírbe, miután egy rajongó azt állítótta, együtt látta őket egy Bécshez közeli bevásárlóközponban – írja a Blikk.

Binhkyt ráadásul nemrégiben eljegyezte párja, de a közös fotóikat már letörölte, a pletykát pedig volt párja az Instagramon erősítette meg:

„Sajnos, igaz! A kedves menyasszonyom és Peti összejöttek a hátam mögött csúnyán. Nekem nem szólva, hónapok óta csinálják”

– írta.

@binhkyyy Háborgó mélység? Sajnos eléggé hallatszik a hangomon, hogy beteg voltam, de így is hatalmas élmény volt??♥️ #binhky #buraikrisztian #haborgomelyseg #nekedbe #fyp ♬ eredeti hang - Binhky


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
„Emlékezzetek arra a mindig mosolygós, vidám, kacagó lányra, aki volt!” – Meghalt Kerényi Miklós Máté édesanyja
A színművész szerda hajnalban elhunyt édesanyját gyászolja. Arra kéri, hogy aki ismerte, hogy ha teheti, gyújtson egy gyertyát érte.

Link másolása

„Szeretném nektek elmondani, hogy Ági, Kerényi Ágnes, az Édesanyukánk, ma hajnalban 5 óra 5 perckor felült a hajnali nap első sugaraira, s itt hagyta a földi létet, végleg elaludt. Kérlek Titeket, akik ismertétek, szerettétek, hogy ha tehetitek, gyújtsatok egy gyertyát érte. Emlékezzetek arra a mindig mosolygós, vidám, kacagó lányra, aki volt!

Nagyon szerette az életet, a munkáját, a barátait, a családját, a gyermekeit, unokáit, s Lokit! Kérlek, őrizzétek meg az emlékezetetekben!”

– írta bejegyzésében a színész.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
„Szerintem ettől sérültem nagyobbat” – szülei évekig nem mondták el Janklovics Péternek, hogy elváltak
Meg akarták védeni gyereküket.„Nyilván én ezt el akartam hinni nekik, mert ők a szüleim” - mondta.

Link másolása

Janklovics Péter Kadarkai Endre vendége volt a Szavakon túl című műsorban.

A beszélgetésben szó volt a humorista családjáról is:

„Három-négy éves voltam, amikor a szüleim elváltak, de a mi esetünkben egy nagyon furcsa helyzet állt elő, ugyanis meg akartak kímélni attól, hogy ők elválnak, ezért sok éven keresztül nem mondták el nekem.

Hat-hét-nyolc éven keresztül mind a ketten azt mondták, hogy apukám vidéken dolgozik. Persze fura volt, hogy oké, vidéken dolgozik, de miért nem alszik soha itthon? Nyilván én ezt el akartam hinni nekik, mert ők a szüleim”

– idézi Janklovicsot a Blikk.

A hazugságra később egy véletlen folytán jött rá:

„Anyám telefonon beszélt egy hivatalos szervvel, valamit reklamált, és megütötte a fülemet a szomszéd szobában, hogy azt mondja: igen, a volt férjemmel ez és ez volt. A hallottak után kérdőre vontam, mire azt felelte: »nem akartuk neked mondani, hogy ne sérülj«… Szerintem ettől sérültem nagyobbat” – mondta a humorista, aki mostanra már feldolgozta a hazugságot.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Marics Peti cáfolja, hogy csalta vele vőlegényét a fiatal énekesnő
Egy rajongó fotózta le őket Bécs mellett, később pedig az énekesnő vőlegénye is megerősítette. Marics és Binhky nem érti, hogy miből robbant ki a botrány.

Link másolása

Ahogy korábban beszámoltunk róla, Marics Petit, a ValMar énekesét Binhkyvel látták Bécsnél, miközben a fiatal énekesnőnek vőlegénye van.

A vőlegény az Instagramon azt írta, hogy „Sajnos, igaz! A kedves menyasszonyom és Peti összejöttek a hátam mögött csúnyán. Nekem nem szólva, hónapok óta csinálják”, de most váratlan fordulatot ért az ügy, mert

Marics Peti szintén az Instagramon kifejezte, hogy ő és Binhky is értetlenül áll a történtek előtt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk