HÍREK

Magyar Péter nekiment Orbánnak: „Nyilván küzd, mint malac a jégen, a kijátszott milliárdokat és a politikai örökségét védi”

Ha időben kapcsolt volna, még bejegyeztethetett volna egy pártot az EP-választásra, de így inkább meglévő pártokkal tárgyal egy fúzióról, bár „párat már Tóni kilőtt. Volt, akit megzsaroltak vagy megvettek” - mondta Magyar.

Link másolása

Mióta március 15-én bejelentette, hogy pártot szervez, már politikusnak tartja magát Magyar Péter – derül ki abból az interjúból, melyet a volt igazságügyi miniszter, Varga Judit volt férje Rangos Katalinnak adott a Spinoza Színházban. Mint a Telex idézi, Magyar azt is hozzátette:

Ha időben kapcsolt volna, még bejegyeztethetett volna egy pártot az EP-választásra, de így inkább meglévő pártokkal tárgyal egy fúzióról, bár „párat már Tóni kilőtt. Volt, akit megzsaroltak vagy megvettek”.

Magyar szerint Varga Judit sokat megosztott vele, a pár napja nyilvánosságra hozott felvétel „csak a jéghegy csúcsa”. Szerinte Varga többet tud, mint amennyit neki elmondott, és még volt feleségénél is többet tud Gulyás Gergely. Elismételte, hogy Gulyás a barátja volt, akit azzal vett a védelmébe:

Gulyás Gergely „azon kevesek közé tartozik a kormányban, akik nem lopnak, csalnak, hazudnak”, noha a Kormányinfón „izzad és nem mond igazat”.

Magyar szerint ő előre átgondolta, „kire érdemes lőni”, Rogán Antalt pedig eléggé népszerűtlennek gondolja mind a Fideszben, mind az országban ahhoz, hogy támadhassa. Orbán Viktort nem akarta támadni, mert emberileg más karakternek látja Rogánnál – az első kormánya alatt szerinte a miniszterelnöknek még voltak víziói is. Mostanra viszont csak a kijátszott milliárdokat és a politikai örökségét védi:

„Nem mindegy, hogy milyen módon kerül be a történelemkönyvekbe – nyilván még küzd, mint malac a jégen”.

Magyar szerint az április 6-ra meghirdetett tüntetés sorsdöntő lesz: állította, a NER történetében még nem volt olyan, hogy másfél hónapon keresztül ne lettek volna urai a helyzetnek. A tüntetésre készülve dicsérte Nagy Ervint is, „az egyedüli tökös csávót”, aki az eddigi két megmozdulásán is mellette volt.

Magyar szerint Nagy Ervin az egyik beszélgetésükkor egy olyan „kultúrvíziót tett le elém, hogy azt mondtam neki, ha én valahol polgármester leszek, te leszel a művház vezetője. De ha nem az leszek, akkor leszel más”.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


HÍREK
A Rovatból
Magyar Péter reagált Toroczkai László vádjaira: Soha nem találkoztam semmilyen amerikai tisztviselővel
A Mi Hazánk elnökének elméleteire reagált Varga Judit exférje. Magyar Péter hosszú bejegyzésben fejtette ki a véleményét.

Link másolása

Toroczkai László nemrég egy YouTube-videóban azt állította, hogy leleplezi, hogy kik állnak Magyar Péter mögött.

Erre reagált szombat este Magyar a Facebook-oldalán, sorait így kezdte:

"Az állításait még egy alusisakos Pataky Attila is megirigyelné".

A Mi Hazánk politikusa ugyanis azt állította, hogy

a) Magyar Péter mögött a Fidesz áll

b) Magyar Péter mögött Csányi Sándor áll

c) Magyar Péter mögött az amerikai háttérhatalom áll

Innentől idéznénk Magyar Péter reagálását:

"Nos el kell, hogy keserítsem, Magyar Péter, valamint a Talpra Magyarok Közössége és TISZA Párt mögött nem a fentiek állnak, hanem napról napra egyre több magyar honfitársunk, önkéntesek, segítők, aktivisták, szimpatizánsok tízezrei.

Azok után, hogy a Fidesz és a propagandája közpénz milliárdokat költ a lejáratásomra, nem kímélve a gyermekeimet, a családomat és a barátaimat se, nem gondolom, hogy bárki ép ésszel gondolhatná, hogy a Fidesz áll mögöttem.

Csányi Sándorral életemben talán háromszor találkoztam üzleti vacsorákon, 5-10 mondatnál többet nem beszéltünk. És egyébként sem hiszem, hogy kockáztatná a helyzetét azzal, hogy beáll a teljes hatalmi elittel folytatott harcunk mögé.

Toroczkai László videójában a harmadik “megoldás” mellett teszi le a voksát, ami szerint én az amerikai háttérhatalom és oltáslobbi embere vagyok?. Ennek bizonyítására valami egészen vicces és egyben szánalmas konteót adott elő a videóban. Egyébként szembetűnő, hogy ezzel is a Fidesz hazugságait próbálja erősíteni, hiszen a kormánypropaganda harsog mindenféle guruló dollárokról.

Nos, tisztázzuk, soha nem találkoztam semmilyen amerikai tisztviselővel, vagy az USA-hoz köthető semmilyen üzletemberrel. Semmilyen támogatást nem fogadtam/fogadtunk és nem is fogunk elfogadni az Egyesült Államokhoz köthető forrásokból.

A Toroczkai által említett személyek közül sem Duda Évával, sem Molnár Áronnal nem találkoztam soha. A videó nagy részében különböző gyógyszerlobbi és oltásellenes konteó kapcsán nincs mondanivalóm, mivel az ezekkel kapcsolatban emlegetett személyeket nem ismerem.

Értem, hogy a Fidesz szatelit pártjának vezetőit zavarja a Talpra Magyarok Közössége és a TISZA Párt napról napra növekvő támogatottsága, de Toroczkai elnök úr helyében hazug konteók helyett inkább arról tájékoztatnám a Mi Hazánk szimpatizánsait, hogy még mindig heti szinten egyeztetnek-e a Fidesszel, még mindig Dúró Dóra tartja-e a kapcsolatot Kocsis Mátéval és előfordulhat-e, hogy egyes képviselőik rajta vannak a Fidesz fizetési listáján. És akkor az orosz befolyásról ne is beszéljünk…"

- írta Magyar Péter a közösségi oldalán.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

HÍREK
A Rovatból
Kiderült, hogy Magyar Péter hol kezdi országjáró körútját
„Elmegyünk a legnagyobb és a legkisebb településekre is. A részletes programmal hamarosan jelentkezünk” - írta a posztban Magyar.

Link másolása

A TISZA párt alelnöke berúgja a kampányt vidéken is, országjáró körútra indul április közepén. Magyar Péter egy Facebook-posztban jelentette be, hogy Békésben indítja a körutat, és azt is elmondta, hol folytatják az országjárást.

"Az országjáró körutat Békés megyében kezdjük április 15. és 17. között. Elmegyünk a legnagyobb és a legkisebb településekre is. A részletes programmal hamarosan jelentkezünk.

Április 18-án Pest megyei és budapesti találkozásokkal folytatjuk. Az április 20-i hetet pedig Baranya megyében kezdjük.

Mindenkit várunk szeretettel, beszélgessünk a hazánk és Európa jövőjéről, a megoldandó problémákról és az új Magyarországról."

Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
A Rovatból
Videókon, ahogy az iráni drónok és rakéták elérték Izraelt
Az izraeli hadsereg szerint csak egyetlen rakéta érte el a célját. A többit sikerült megsemmisíteni még a levegőben.
Maier Vilmos - szmo.hu
2024. április 14.


Link másolása

Órákkal azután, hogy Irán több száz drónt és ballisztikus rakétát lőtt ki Izraelra, máris tele vannak a közösségi oldalak videókkal a támadásról.

Az izraeli hadsereg (IDF) közlése szerint a légtérbe érkező eszközök 99,99 százalékát megsemmisítették, mindössze egyetlen rakéta ért célba egy katonai bázis területén.

Az IDF a légtérbe érkező rakétákról videót is közölt az X-en:

De posztoltak videót arról is, ahogy a légtér megvédése után visszatérnek a bázisra F-35-öseik:


Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
A Rovatból
Hende Csaba nem gondolja, hogy bárkit is megbántott, amikor a családi pótlék emelésére azt mondta, aki nem dolgozik, ne is egyék
A politikus az RTL-nek azzal magyarázza szavait, ő egy bibliai idézetre gondolt. Nem gondolja, hogy ezzel bárkit is megbántott.

Link másolása

Az RTL Híradó arról kérdezte Hende Csabát, hogy nem tartja-e sértőnek a családi pótlékosokra nézve a családi pótlék emelésének leszavazásakor mondott szavait.

„Nem gondolom, hogy ezzel bárkit is megbántottam. Csak az nem dolgozik, aki nem akar”

– mondta az RTL Híradónak Hende Csaba, az Országgyűlés törvényalkotási bizottságának kormánypárti elnöke.

Hende Csaba ugyanis azt mondta annak kapcsán, hogy miért nem támogatta azt a törvényjavaslatot, amelyben az ellenzék megduplázta volna a családi pótlékot, hogy

„Természetesen mindenkinek módja van, aki dolgozni akar, hogy dolgozzon, és el is várható mindenkitől, hogy dolgozzon, mert aki nem dolgozik, az ne is egyék”.

Hende Csaba az RTL-nek azzal magyarázza szavait, ő egy bibliai idézetre gondolt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk