HÍREK
A Rovatból

Magyar Péter közvetlenül Orbán Viktorhoz fordult, mert információi szerint a hatalom oldaláról szervezett provokátorokkal zavarnák meg a szombati tüntetést

„Tudom, hogy nagy a kísértés, hogy tudatos provokációkkal eltereljék a figyelmet az óriási társadalmi elégedetlenségről, de mégis arra kérem, hogy viselkedjen államférfihoz méltó módon. Legyen bölcs, Miniszterelnök Úr” - írta többek között.
Fotó: Nagy Bogi - szmo.hu
2024. április 04.


Link másolása

Az április 6. szombatra tervezett demonstráció előtt Magyar Péter közvetlenül Orbán Viktorhoz címezve írt arról, hogy az eseményre sok embert várnak. Ugyanakkor arról értesültek, hogy provokátorok zavarnák meg a tüntetést. Ezért Magyar Péter a közösségi oldalán üzent a miniszterelnöknek. Azt írja:

"Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Ahogy bizonyára értesült róla, most szombaton 14.00 órától a fővárosban békés magyar emberek százezres tömege fog demonstrálni, követelve a teljes hatalmi elit távozását. A nemzeti menetre az ország és a világ minden részéről érkeznek fiatalok, idősek és kisgyermekes családok. Ez lesz az utóbbi 14 év egyik legnagyobb politikai tömegrendezvénye.

A szervezők mindent megtesznek a nemzeti menet és demonstráció békés lebonyolításáért. A résztvevők biztonságáért azonban a felelősségünk közös.

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Több helyről is olyan információk jutottak el hozzánk, hogy a békés tüntetésünket, a hatalom oldaláról szervezett provokátorok tervezik különböző módon megzavarni. Kérem és egyben határozottan felszólítom, hogy egyeztessen a pártja vezetőivel és amennyiben valóban van szándék provokációk szervezésére, úgy intézkedjen azok leállításáról!

Javaslom, hogy egyeztessen a belügyminiszterrel és a rendőri vezetőkkel, hogy a rendőrség kiemelt létszámmal biztosítsa a rendezvényt és a leghatározottabban lépjen fel a provokátorok ellen.

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Az emberek joggal dühösek a hatalmi elit utóbbi években folytatott politikája miatt és joggal elkeseredettek amiatt, hogy a kormány rengeteg honfitársunkat hagyta cserben és alázta meg. Ettől függetlenül biztosítom, hogy a Talpra Magyarok Közössége elutasít minden fajta erőszakot és a kormányváltást demokratikus és békés úton kívánja elérni.

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Tudom, hogy ez szokatlan helyzet Önnek, hiszen a Fidesz mindig is büszke volt rá, hogy egyedüliként képes óriási tömegeket utcára hívni. Változnak az idők, Miniszterelnök Úr. Kérem, idézze maga elé az 1989-es időszakot és különösen a Fidesz akkori harcát a békés átmenetért. Kérem, hogy ne lehetetlenítsék el, hogy a magyar emberek százezrei békésen kiálljanak a hazánk, a gyermekeink és az unokáink jövőjéért. Tudom, hogy nagy a kísértés, hogy tudatos provokációkkal eltereljék a figyelmet az óriási társadalmi elégedetlenségről, de mégis arra kérem, hogy viselkedjen államférfihoz méltó módon.

Tisztelettel, egykori híve, Magyar Péter

ui.: Mindannyian tudjuk, hogy jelenleg mit kíván a magyar nemzet többsége és milyen lépéssel tudná megteremteni a valódi nemzeti egységet. Legyen bölcs, Miniszterelnök Úr!"


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


HÍREK
A Rovatból
Elment Rogán Antal szülőfalujába Magyar Péter, onnan üzent a miniszternek
Varga Judit exférje folytatta az országjárását: hétfőn elment Rogán Antal szülőfalujába is. Ezt üzente.
Fotó: Nagy Bogi - szmo.hu
2024. április 29.


Link másolása

Varga Judit exférje folytatta az országjárását: hétfőn elment Rogán Antal szülőfalujába is.

Magyar onnan üzent Rogánnak, méghozzá ezt:

"Rogán Tóni feltaláló (a vasi Rubik Ernő) szülőfalujában Szakonyfalun? A polgi természetesen Rogán Valéria. A kertész épp végzett a háznál, Toni!"

- írta a közösségi oldalán Magyar Péter.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
HÍREK
Magyar Péter: Vagyonosodási vizsgálat fogja kideríteni, Rogán tényleg feltalált-e valamit, és miből épült vadászkastély Batidán
Varga Judit exférje hétfőn 18 órától tartotta nagygyűlését a szombathelyi Fő téren. Rogánról is beszélt.
Fotó: ATV - szmo.hu
2024. április 29.


Link másolása

Varga Judit exférje hétfőn 18 órától tartotta nagygyűlését a szombathelyi Fő téren.

A beszéd során sok minden szóba került (költségvetés, gazdaság, fogyasztóvédelem, az ablakon befújt, titkos kormányhatározat), de az egyik legfontosabb rész az volt, amikor Rogán Antalról beszélt Magyar.

"Vagyonosodási vizsgálat fogja kideríteni, Rogán tényleg feltalált-e valamit, és miből épült vadászkastély Batidán"

- mondta Rogán Antalról Magyar Péter, aki arról is beszélt, hogy a TISZA Párt 26 százalékon áll a legfrissebb közvéleménykutatási adatok szerint.

A politikus elmondta, hogy ha nyernek a választáson, a legelső lépése az lenne, hogy azonnal csatlakoznánk az Európai Ügyészséghez, és záró toleranciát hirdetnének a korrupcióval szemben. Az országba 20 év alatt érkezett 40 milliárd forintos támogatásról is beszélt, és felidézte azt is, hogy Orbán Viktor a minap azt mondta, Brüsszelből mindig csak a baj jön.

Magyar beszélt az oktatás helyzetéről is, az egészségügyi mellett oktatási és környezetvédelmi minisztériumot is létrehoznának, és megszüntetnék a Rogán Antal vezette propaganda minisztériumot, amely 5 év alatt 1309 milliárd forintot költött mások ellehetetlenítésére, ellenségképek kialakítására.

Május 5-én Debrecenben tart nagygyűlést Magyar Péter, ott folytatja majd az országjárást a politikus.

Itt lehet visszanézni Magyar Péter hétfői nagygyűlését.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
A Rovatból
Megmagyarázta az iváncsai akkumulátorgyárat üzemeltető cég, hogy miért a földre ültették a dolgozókat
Az RTL Házon kívül című műsorának vasárnap esti adásából az derült ki, hogy bizarr állapotok uralkodnak Iváncsán az akkumulátorgyárban, ahol a legszigorúbb előírások párosulnak a legfurcsábbakkal.
Fotó: RTL - szmo.hu
2024. április 29.


Link másolása

Korábban írtunk róla, hogy rendkívül szigorú biztonsági intézkedések vannak az iváncsai akkumulátorgyárban.

Az RTL Házon kívül című műsorának vasárnap esti adásából az derült ki, hogy bizarr állapotok uralkodnak Iváncsán az akkumulátorgyárban, ahol a legszigorúbb előírások párosulnak a legfurcsábbakkal.

A gyárat üzemeltető cég, a SkOn Hungary reagált a műsorban elhangzottakra, ezeket változtatás nélkül közöljük.

1. A telefon kötelező leragasztása

A még csak tesztüzemben működő gyárban különösen szigorúak a biztonsági előírások. A telefonok kameráját például le kell ragasztani, amit a biztonságiak minden alkalommal ellenőriznek is.

A cég válasza:

A biztonsági ellenőrzéseink célja nem a vállalaton belüli és kívüli kommunikáció megakadályozása, hanem a belső információs és technológiai eszközök védelme. A nagy értékű elektromos járműakkumulátor-gyártási technológia nemzeti (koreai) érték, és a vállalatunknak kötelessége megvédeni az ipari technológiát.

2. Földre ültetés

A kulturális különbségek miatt sokszor az utasításokat sem értik a magyar dolgozók. Az egyik nyilatkozó szerint pár hete jött egy olyan intézkedés, hogy műszak kezdete előtt gyülekeznünk kellett volna a folyosón, és az összes operátornak le kellett volna ülnie a földre, vagy aki nem akar leülni, az le is térdelhetett volna a földre, és úgy kellett volna végighallgatni a műszakvezetőnek a beszédét.

A cég válasza:

A koreai kultúrában a hallgatóság iránti tisztelet kifejezése az a megjegyzés, amely arra kéri a munkavállalókat, hogy üljenek le, amikor a műszak megkezdése előtt utasításokat kapnak. A hely a folyosón szűk volt, ezért nem voltak székek. Ahogy a műsorban is elhangzik, a dolgozók bejelentése után azonnal korrekciós intézkedéseket tettünk.

A térdelésre vonatkozó utasítás azonban nem része a koreai kultúrának, és feltételezhető, hogy a koreai és a magyar nyelv közötti tolmács hibája miatt értelmezték félre. Vállalatunk többek között ezen eset miatt is döntött úgy, hogy a kulturális különbségek okozta félreértések csökkentése érdekében több kulturális oktatást tartunk, valamint további tolmácsokat alkalmazunk.

3. Belső kommunikáció

A dolgozók a kulturális és nyelvi különbségek miatt nem mindig értik meg egymást vagy a vezetőséget.

A cég válasza:

Sajnáljuk, ha felesleges aggodalmat okoztunk azzal, hogy nem adtuk meg kellő időben a megfelelő információt a dolgozóinknak.

Emellett felismertük, hogy a taglétszám fokozatos növekedésével a belső kommunikációs csatornákat az eddigieknél jobban meg kell erősíteni (eddig intranetet és Facebook csoportot használtunk). Megfontoljuk és előkészítjük azokat a kommunikációs csatornákat és módszereket, amelyek hatékonyabbak és elérhetőbbek a dolgozóink számára.

- áll az SkOn Hungary válaszában.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
A Rovatból
Több egri hírportált is blokkolnak a Mirkóczki Ádámot leleplező újabb hangfelvétel után
A portálok közös tulajdonsága, hogy közzétették a Mirkóczki Ádámot leleplező újabb hangfelvételt, amelyen az egri polgármester és Egyed Zsolt, a Sztárbox Média Kft. tulajdonosa, illetve a kormányközeli Rádió 1 Eger vezetője megállapodnak egy kézi vezérelt, álfüggetlen hírportálról.
Fotó: Pixabay - szmo.hu
2024. április 29.


Link másolása

Túlterheléses támadás ért 4 hírportált is - írta meg a Media1.

Kibertámadás érte az Egerinfo és az Egri Válasz nevű oldalakat és magát a Media1 honlapot is.

Az említett portálok közös tulajdonsága, hogy közzétették a Mirkóczki Ádámot leleplező újabb hangfelvételt, amelyen az egri polgármester és Egyed Zsolt, a Sztárbox Média Kft. tulajdonosa, illetve a kormányközeli Rádió 1 Eger vezetője megállapodnak egy kézi vezérelt, álfüggetlen hírportálról.

A túlterheléses támadások lényege, hogy rendkívüli adatmennyiséget zúdítanak a kiszemelt weblapokra a támadók. Ezzel elérik a kiberbűnözők, hogy már ne jusson kapacitás a valódi látogatók számára, tehát az adott weblapokat ne lehessen megnyitni. A támadások gyakran politikai célzatúak.

A Media1 az üggyel kapcsolatban a Nemzeti Nyomozó Irodánál (NNI) rendőrségi bejelentést tett.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk