HÍREK
A Rovatból

Jennifer Lopez félmeztelen tükörszelfit posztolt Ben Affleckről

A világsztár énekesnő apák napjára időzítette új Instagram-posztját, így köszöntötte férjét és a világ „minden csodálatos édesapját”.

Link másolása

Apák napja alkalmából félmeztelen tükörszelfit posztolt Ben Affleckről Jennifer Lopez, aki férje mellett „minden csodálatos édesapát” felköszöntött.

Mint ismert,

Lopez és Affleck tavaly nyáron házasodott össze, miután korábban már egyszer egy párt alkottak, de aztán húsz évre különváltak.

Az ismét egymásra talált sztárpárnak közös gyereke nincs, az énekesnőnek 2008-ban Marc Anthonytól születtek ikrei, míg a színésznek Jennifer Garnertől van két lánya és egy fia.

A június 18-i apák napja kapcsán Lopez félmeztelen tükörszelfit tett közzé Affleckről az Instagram-oldalán, néhány közös fotó kíséretében.

„Apucit köszöntő poszt. Boldog apák napját, papa! És boldog apák napját minden csodálatos papának! Szeretünk és jobban értékelünk, mint valaha is gondolnátok!” – írta a bejegyzéshez az énekesnő.

Forrás: 24.hu

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


HÍREK
A Rovatból
Hadházy bemutatta a legújabb lombkoronasétányt: 640 milliónyi uniós pénzből, 7 év alatt épült Nagykörűn
Nem nagyon megy ez a lombkoronázás a Fidesznek Hadházy Ákos szerint. A képviselő úgy számolja, méterenként 3 milliójába került a látványosság az unió adófizetőinek.

Link másolása

Néhány napja kilencen vágták át a szalagot Nagykörű új lombkoronasétányánál – írja a látványosságról Hadházy Ákos. A független képviselő szerint sok év alatt, egy vagyonból készült a szerkezet:

„Azt az attrakciót, amire már 2017-ben megkapta a 200 millió forintot a falu,de aztán röpke 7 év kellett a megépüléséhez, csak »kicsit« drágábban: végül 640 millióba került a 240 méteres sétány plusz a kis bisztró a fák között. Azaz méterenként majdnem 3 millióba fájt ez az EU-s adófizetőknek.”

Hadházy szerint az ünnepségen Kállai Mária fideszes képviselő is beszélt a „kezdeti nehézségekről”, amit aztán „összefogással” megoldottak – utóbbiról azt írja, a megoldás újabb 440 millió forintnyi uniós pénzt jelentett.

Az átadó ünnepségről a szoljon.hu is ír. E szerint a Tisza partján, az ártéri erdő lombjai között, nyolc méteres magasságban épült meg a 240 méter hosszú sétány, illetve a hozzá kapcsolódó vendéglátóhely, ahol egy terasszal ellátott étterem kapott helyet. A sétány alatt van egy játszótér is.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

HÍREK
A Rovatból
Magyar Péter Hajdú Péterrel veszett össze: a NER jól kipróbált bulvárosa gyorsan vett pár ezer vietnámi lájkolót
Hajdú szerint Magyar csak hálás lehet Orbán Viktornak, mert annyit keresett, „amennyi egy kisebb afrikai állam éves GDP-je”. Magyar ezután megszámlálhatatlan vietnámi lájkolót fedezett fel Hajdú posztja alatt.

Link másolása

Like-vásárlással vádolta Magyar Péter vasárnapi posztjában Hajdú Pétert. A TISZA Párt elnöke ezt írta közösségi oldalán:

„Hajdú (ÁFA-csaló) Péter ma egy veretes pünkösdi posztban próbált összevissza hazudozni a márciusi, Tóni-féle propaganda interjúja miatt. A posztnál letiltotta a kommentelési lehetőséget, hogy a magyar emberek ne tudják elmondani a véleményüket Rogán Tóni barátjának és üzlettársának a hazugságaival kapcsolatban. Mivel azonban estére már majd 7 ezren kinevették a posztot, a NER jól kipróbált bulvárosa gyorsan vett pár ezer vietnámi lájkolót.”

Magyar állítása részben ellenőrizhető: ha valaki a lájkolók között tovább görget az első, legfeljebb néhány száz magyar neven, valóban végeláthatatlan hosszúságban ütközik vietnámi lájkolókba, ilyesmi pedig valóban a vásárolt lájkok esetében szokott előfordulni. Hogy tényleg több ezren vannak-e az import kedvelések, azt nem számoltuk meg, mint ahogy azt sem lehet ellenőrizni, hogy tényleg fizetett-e ezért bárki, és ha igen, az Hajdú Péter volt-e.

Hajdú egyébként arról ír, hogy Magyar Péter hálás lehet Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek, Tiborcz Istvánnak és Rogán Antalnak:

„Az említett uraknak Te csak köszönettel tartozol, ugyanis az életedben egy korszakot jelentettek, és abban a korszakban annyi pénzt kerestél, amennyi egy kisebb afrikai állam éves GDP-je.”

Hajdú megemlíti az „adóügyét” is, melyről ezt írja: „hibáztam és mindent visszafizettem”.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
A Rovatból
„Tényleg nekem adja a negyedét?” – Ismeritek a viccet, amikor Orbán Viktor és Menczer Tamás az Üvegtigrisben kolbászt eszik?
Pedig nem is vicc: Menczer Tamásé lett a miniszterelnök kolbászának negyede. A tinnyei Üvegtigrisben evett a miniszterelnök és a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Link másolása

„Kolbász lemeózva” – ezzel osztotta meg Orbán Viktor azt a videót, melyben Menczer Tamás társaságában a tinnyei Üvegtigrisben kolbászt eszik.

„Tényleg nekem adja a negyedét?”

– fordult a miniszterelnökhöz a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója, miután előbbi elvégezte az első falat „meózását”.

„Meg vagy hívva”

– válaszolta Orbán. A két politikus ezután közös tányérból falatozott, majd egymás szavába vágva megállapították:

„Jó.”

A videó itt látható:


Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
A Rovatból
Gyurcsány „kurzuskeresztényekről” posztolt, aztán megjelent Magyar Péter a poszt alatt, és kommentháború tört ki
Hamis prófétákról posztolt Gyurcsány Ferenc, amit Magyar nem hagyott szó nélkül. A TISZA Párt elnökének Vadai Ágnes vágott vissza.

Link másolása

Kommentháború tört ki Gyurcsány Ferenc pünkösdi posztja alatt, miután a DK elnöke „kurzuskeresztényekről” írt. Gyurcsány egy Máté evangéliumából vett, hamis prófétákról szóló idézettel illusztrálta gondolatait a posztban, melyet így kezdett:

„Nem hinném, hogy politikai vitákat bibliai idézetekkel, mint végső, megfellebbezhetetlen érvekkel lehet eldönteni. Ájtatatosságba burkolózó kurzuskeresztények rossz szokása ez. Ha elfogy gondolat, kölcsönkérnek mondjuk az apostoloktól. Ha nincs hova menekülni, akkor a szentírás tekintélye mögé bújnak. Csak szólok, nem veszélytelen vállakozás ez, mert túl sok rétege van az Írásnak ahhoz, hogy a megsemmisítőnek szánt fegyver visszafelé süljön el.”

Hamar megjelent a poszt alatt Magyar Péter kommentje. A TISZA Párt elnöke ezt írta:

„Pánik üzemmódban a hatalmi elit - 20 nap! Van annak egy diszkrét bája, amikor Schiffer András Gyurcsány Ferenc posztjait lájkolja, amikor a rogáni propaganda Gyurcsányék újságírójára hivatkozik, Gyurcsányék pedig a NER propagandát idézik. És persze mind közösen hivatkoznak az adócsaló bulvárkirály által megszerkesztett és Tóni által megírt propagandára. A hatalmi elit és a kitartott médiamunkásai közösen próbálják megtartani a koncot és minden nap bebizonyítják, hogy ők egy brancs.”

Ezt pedig már Vadai Ágnes DK-s képviselő és EP-képviselőjelölt sem hagyta szó nélkül. Vadai így vágott vissza Magyarnak:

„Gondolom a szeretet jegyében mondja állandóan, hogy a DK és annak aktivistái, tagjai és szavazói kollaboránsok. És ha már a NER haveri köre. Árulja már el, hogy éppen mit csinált, amikor mi tüntettünk a katonák és rendőrök nyugdíjáért vagy éppen a rokkantnyugdíjasok megalázása ellen? Rúgták-e ki az ön rokonát, mert a rendszer ellen küzdött?”


Link másolása
KÖVESS MINKET: