SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Életünk története: sokkolta az öregedés Járai Mátét és feleségét

A műsorban a házaspár beszélt arról is, hogy megbánták-e, hogy nem vállaltak gyereket.

Link másolása

Friderikusz Sándor bejelentette, a tegnapi adás volt idén az utolsó, az Életünk története tavasszal tér majd vissza. A hatodik részben a Járai házaspár jövőjébe tekinthettünk bele. A most 42 éves Járai Mátét és a szintén 42 éves Járai Kírát első körben 20 évvel, majd 40 évvel öregítették meg a maszkmesterek.

Kíra sokkot kapott, amikor tükörben meglátta 62 éves önmagát.

„Úgy képzeltem, hogy ennyi ráncom 80 évesen lesz, vagy akkor sem” - nyilatkozta, majd hozzátette, hogy mindkettejük tekintetében azt látja, hogy megtörte őket az élet.

„Nem tudom elképzelni, hogy ezalatt a 20 év alatt mi történhetett, de minthogyha nem lett volna annyira boldog életünk.”

Járai Kíra meglepő módon az utolsó öregítést sokkal jobban viselte, ellentétben férjével, aki nagyon elszomorodott, amikor 82 évesen tükörbe nézett. Ezen nem segített párja sem, aki azzal kommentálta külsejét, hogy:

"Most tényleg olyan vagy, mint egy cickány"

„Nekem az volt megdöbbentő, hogy láttam magamon, hogy mindaz amit szerettem magamban, a külsőmben, az arcomban, az eltűnt” - fogalmazott Máté negyven évvel későbbi énje.

A műsorban Friderikusz arra is rákérdezett, hogy nem bánják-e majd meg, hogy nem vállaltak gyereket.

A nő elmondta, hogy ez az ő döntése miatt van így. „Én félek, hogy megbánjuk. Félek attól, hogy Máténak ezt nem adtam meg. Ő annyira jó apa lenne.”

„Elhitettük magunkkal hogy ez így jó. De ha őszintén kérdezi, azt hiszem, hogy megbántuk”

- hangzott el Máté válasza, aki hozzátette, sose várná el Kírától, hogy csak azért szüljön gyereket, hogy ezzel megfeleljen neki. Mint fogalmazott, ez egy szívbéli döntés kell hogy legyen.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Justin Bieber felesége terhes, a hetedik hónapban lehet
Az énekes felesége egy olyan poszttal tudatta a gólyahírt az Instagram-oldalán, amin látszik az is, hogy domborodik a hasa.

Link másolása

Gyermeket vár Hailey Bieber modell, Justin Bieber énekes felesége - írta meg a TMZ.

A lap szerint

a Hailey már a hetdik hónapban lehet, vagyis a gyerek még a nyár végéig megszülethet.

A 2022-es Szigeten is fellépett énekes felesége egy olyan poszttal tudatta a gólyahírt az Instagram-oldalán, amin látszik az is, hogy domborodik a hasa.

A bulvársajtó már 2022 végén azt találgatta, hogy Hailey Bieber terhes lehet, de akkor még cáfolták az erről szóló hírt.

via Telex

Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Megrendítő üzenetet küldött a rákbetegséggel küzdő Tompos Kátya: Úgy éreztük, nincs más remény, nincs más lehetőség
Gyűjtést szerveztek a gyógyulása érdekében. A színésznő most megköszönte a közönségnek az eddigi támogatásokat.

Link másolása

Korábban írtunk róla, hogy teljesen megdöbbentő hír érkezett Tompos Kátyáról: a 41 éves énekesnőt azért nem láthatta már két éve a közönség, mert rákkal küzd.

Bár eddig tiszteletben tartották a színésznő kérését, és nem hozták nyilvánosságra a betegségét. Végül azonban úgy döntöttek, hogy a Fábián Juli Emlékalapítvánnyal együtt gyűjtést szerveznek számára a gyógyulása érdekében, és egy jótékonysági gálát is tartanak május 25-én.

Tompos Kátya közösségi oldalán nemrég közzétettek egy bejegyzést, amiben megköszönték a közönségnek az eddigi támogatásokat.

„Nem találunk szavakat arra, amit alig néhány óra leforgása alatt véghez vittetek. Nincs jobb szó a KÖSZÖNÖMnél, de amikor az összefogás, a TI összefogásotok reményt ad, mégis kevésnek tűnik”

- írták a posztban, majd így folytatták:

„Amikor Kátya néhány barátjával, kollégájával és a Fábián Juli Emlékalapítvánnyal úgy döntöttünk, hogy belevágunk ebbe az akcióba, azért tettük, mert úgy éreztük, nincs más remény, nincs más lehetőség. Kátya az utolsó pillanatig a nyilvánosság teljes kizárása mellett igyekezett minden lehetőséget megragadva gyógyulni, küzdeni, de egyedül elérte a határait.”

Végül ezzel zárták a bejegyzést:

„Messze még a vége, de köszönjük a reményt és a szeretetet! Hajrá, Kátya!”

A gyűjtésről itt lehet további információt találni!

(via Blikk)


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Szájról olvasó fejtette meg, hogy mit mondott rajongóinak Harry herceg Londonban
A királyi család nem igazán örült látogatásának, de rajongók százai várták a herceget. Némelyikükkel szóba is elegyedett.

Link másolása

A héten látogatott vissza Harry herceg az Egyesült királyságba, és habár a királyi család nem fogadta túl szívélyesen, rajongói örültek látogatásának.

Harry a londoni Szent Pál-székesegyházban vett részt a szerda esti szertartáson, az épület előtt pedig több száz rajongója várta, azt skandálva, hogy „szeretünk, Harry”.

A herceg sokukkal kezet fogott, és volt akivel pár szót is váltott.

A Mirror Jeremy Freeman szájról olvasó szakértőtől kérdezte meg, hogy mit is mondhatott nekik Harry.

„Sziasztok, örülök, hogy találkoztunk. Jó volt látni titeket”

– mondta a herceg a szakértő szerint.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Lemondott a Miss USA és a tini Miss USA szépségverseny győztese is a szervezet toxikus légköre miatt
A 72 éve futó versenysorozat történetében először adták vissza a koronát. A szépségkirálynőknek még azt is megmondták, hogy mit lájkolhatnak az interneten.
Fotó: Instagram - szmo.hu
2024. május 09.


Link másolása

Hét hónap után visszaadta koronáját Noelia Vogt, Miss USA, és UmaSofia Srivastava, tini Miss USA győztes, a mentális egészségükre hivatkozva, írja a New York Post.

Az egész akkor kezdődött, amikor Voigtot még decemberben, egy karácsonyi buli után a szépségversenyeket rendező szervezet, a Miss Universe Organization egy autóban zaklatta, de a kapcsolattartója, akinél panaszt tett, állítólag csak annyit mondott, hogy

„most már közszereplő vagy, szokj hozzá”.

A lemondott szépségkirálynők egyelőre nem részletezték lemondásuk pontos okait, mert jogilag meg van kötve a kezük, de a „toxikus munkahelyi légkörre” hivatkoztak, a részleteket egy hozzájuk közelálló forrás osztotta meg a New York Posttal.

„Noelia minden reggel zaklató e-mailekre ébred a verseny rendezőitől: ne csináld ezt, ne csináld azt, töröld ezt a bejegyzést, ne lájkold azt a bejegyzést. Nem beszélhetsz erről senkinek, titoktartást írtál alá”

– mondta a forrás, hangsúlyozva, hogy ez mikromenedzselés és zaklatás is.

Link másolása
KÖVESS MINKET: