FOCI EB

"A főnököm másnaptól folyamatosan húsos gatyának hívott" - a 8 legcikisebb karácsonyi buli-történet

Ezek még a megszokott céges bulis sztoriknál is jóval kellemetlenebbek...
Fotó: Pixabay - szmo.hu
2018. december 12.


Link másolása

A céges karácsonyi bulik akkor is alkalmasak kínos pillanatokra, ha semmi különös nem történik. Ciki a főnököt látni részegen, egy bunkó kollégának beszólni a koktéloktól felbátorodva, lassúzni valakivel, aki sohasem tetszett, vagy akár csak többet inni a kelleténél.

A Business Insidernek most olyanok nyilatkoztak, akik nem álltak meg a megszokott kellemetlenségeknél, hanem valóban emlékezetes karácsonyi bulikban vettek részt. Olyanokon, amikre valószínűleg örökre emlékezni fognak...

1.

"Egy a csendes, öreg portás dolgozott az irodaházunkban, aki épp karácsonykor ment nyugdíjba, így a karácsonyi bulink búcsúbuli is lett. Ajándékokat adtunk egymásnak, karácsonyfát díszítettünk, süteményeket készítettünk.

A portás egy meglehetősen nagy ajándéktárgyat hagyott a fa alatt, amin meglepődtünk, mert nem sokat kommunikáltunk vele, de a megköszöntük és a legjobbakat kívántuk neki.

Másnap kinyitottuk az ajándékokat, beleértve az övét is.

Kiderült:

a nyugdíjas portás mindenkinek egy kis palack kénsavat ajándékozott. Nyilvánvalóan gyűlölte az egész csapatot."

2.

"Ez volt az első olyan ünnepi alkalom, amikor céges bulin vettem részt és nagyon ügyeltem arra, hogy jó benyomást tegyek másokra.

Hamar felvettem a fonalat, és sok történetet meséltem, hogy jó fejnek tűnjek. Sajnos egy kicsit túlságosan belelendültem és annyira gesztikuláltam a karjaimmal, hogy megütöttem egy kollégám sörösüvegének az alját, amikor éppen inni készült.

Nagyon ciki volt, de elnézést kértem és nem csinált belőle ügyet.

Amikor azt mondta: semmi gond, akkor láttam meg,

hogy a fogából is letört egy darab, így kénytelen voltam valahogy azt is elmondani neki.

Kissé zavarba jött, de ottmaradt a bulin, én pedig szörnyen éreztem magam.

3.

"Az öreg vezérigazgató úgy gondolta, hogy szórakoztató játék lesz, ha mindenkinek kellemetlen gyermekkori történetet mesél. Senki sem tudta, miért gondolta ezt, de megtettük, mert ő a főnök.

Mindenkinek ki kellett nyomatni a sajátját és hangosan felolvasta, hogy a közönség kitalálja, kivel esett meg. Hihetetlenül kínos volt, és azt hiszem, ez a legrosszabb játék a világon."

4.

"Karaoke bárba mentünk, ahol az első 20 perc után a részeg főnököm kikapta a mikrofont a srác kezéből, és freestyle-rappelni kezdett, ráadásul rólunk.

Megpróbálták elvenni tőle a mikrofont, de ő csak szövegelt és nem akarta abbahagyni."

5.

"A főnököm a bulin kihívott egy felesivó-versenyre, amin nagyon kiütöttük magunkat. Másnaptól viszont folyamatosan "húsos gatyának" hívott. Nem emlékszem semmire, de azt hiszem, jobb, ha nem is tudom, hogyan kaptam ezt a becenevet. Tényleg nem akarom tudni."

6.

"Éppen nagyon jól mentek a dolgok, mert 3 hónapja józan és tiszta voltam, egészen addig, amíg a karácsonyi bulin elkezdték adni a tombola ajándékokat...

Kiderült:

25 dolláros alkohol-ajándékutalványt nyertem. Boldog karácsonyt nekem!"

7.

"Néhány évvel ezelőtt volt egy karácsonyi bulink egy helyi szállodában, és valaki azt gondolta, egy hipnotizőr jó fellépő lesz. Önkénteseket kért, és azt mondta nekik, hogy egy nagy halom százdolláros előtt állnak.

Az egyik munkatársunk azonnal felhúzta a ruháját, vetkőzni kezdett, hogy oda dugja el a pénzt. Rém kellemetlen volt, alig lehetett leállítani. Ráadásul 1000 ember nézte csodálkozva."

8.

"A cég, akivel dolgozom, új, év végi ajándékokat adott, amik között az egyik egy római út volt. Mi, a fejlesztői csapat el is nyertük ezt az ajándékot, másnap pedig a Rómába indultunk.

Ám a gépen kezdtünk inni, és annyira berúgtunk, hogy a következő dolog, amit észrevettünk, hogy egy másik repülőgépen voltunk,

ami Isztambulba, Törökországba tartott.

Később kiderült, hogy az átszállás során teljesen részegen meggondoltunk magunkat valahol Londonban, és átírattuk a jegyeket, mert ott melegebb van."

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


FOCI EB
A Rovatból
Durva, rasszista kommentekben gyalázzák az Eb-döntőn büntetőt hibázó angol focistákat a szurkolók
Az angol válogatott, a brit miniszterelnök és az angol szövetség is mélyen elítélte ezeket a megnyilvánulásokat, a rendőrség sem hagyja annyiban.

Link másolása

Fájdalmas vereséget szenvedett vasárnap este az angol futballválogatott, miután elveszítette az Olaszország elleni büntetőpárbajt a foci Európa-bajnokságon. Az angol játékosok közül hárman is elhibázták a tizenegyest, így az Azzurri tagjai örülhettek a végső győzelemnek.

A mérkőzést követően a csalódott angol szurkolók a közösségi oldalakon fakadtak ki, sokan meglehetősen durva kommenteket írva szidták a csapatot. A legtöbb kritikát az a három fiatal focista kapta, akik nem rúgták be a büntetőjüket, vagyis a 19 éves Bukayo Saka, a 23 éves Marcus Rashford és a 21 éves Jadon Sancho.

A színesbőrű játékosokat olyan rasszista megjegyzésekkel illették, mint "a niggerek elcseszték nekünk" vagy "inkább egyetek banánt, niggerek", de majmoknak is nevezték őket, az utolsó rúgást elhibázó Sakának pedig azt üzenték, hogy menjen vissza Nigériába.

Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) közleményben reagált ezekre a szurkolói megnyilvánulásokra. Mint írták, megdöbbentették őket az az online rasszizmus, amivel a játékosokat sújtották a közösségi médiában. Hangsúlyozták, hogy határozottan elítélik a diszkrimináció minden formáját, és azoknak, akik ilyen magatartást tanúsítanak, nincs helyük a szurkolók között. "Mindent megteszünk az érintett játékosok támogatásáért, a felelősök számára pedig a lehető legszigorúbb büntetéseket szorgalmazzuk" - jelentették ki.

A válogatott is közleményt adott ki, amelyben azt írták, hogy undorodnak attól, hogy egyes szurkolóik az interneten keresztül bántalmazzák azokat a játékosokat, akik mindent megtettek a címeres mezért a torna során.

Boris Johnson brit miniszterelnök sem ment el szó nélkül a rasszista kommentcunami mellett. Szerinte ezt a csapatot hősként kellene ünnepelni, nem pedig bántani a közösségi médiában.

"Szégyelljék magukat azok, akik felelősek ezért az online bántalmazásért"

- mondta.

Priti Patel belügyminiszter is mélyen elítélte az "aljas" rasszista megnyilvánulásokat. "Ennek nincs helye hazánkban" - jelentette ki, hozzátéve, hogy a rendőrségnek felelősségre kell vonni a felelősöket.

A Metropolitan Police már jelezte is, hogy kivizsgálják a történteket. "Ez a bántalmazás teljesen elfogadhatatlan, ezt nem lehet tolerálni" - jelezték.

Forrás: Daily Mail, Reuters


Link másolása
KÖVESS MINKET:

FOCI EB
„Nem vagytok angol szurkolók, nem kelletek” - ezt üzeni Harry Kane a csapattársait ért rasszista sértésekre
Az angol csapatkapitány határozottan állt ki fiatal játékostársai mellett, szerinte támogatást érdemelnének, nem gyalázkodást.

Link másolása

Korábban mi is hírt adtunk róla, hogy rasszista szóbeli támadások érték a labdarúgó-Európa-bajnokság három fiatal angol játékosát, akik a döntő büntetőpárbajában tizenegyeseket hibáztak.

Most Harry Kane, az angol válogatott csapatkapitánya üzent a gyalázkodóknak Twitteren. Mint írja:

Három legény, akik egész nyáron briliánsak voltak, bátran előléptek, és elvállalták a büntetőket, amikor a legnagyobb volt a tét. Amit érdemelnek, az a támogatás, nem pedig a hitvány rasszista mocskolódás, amit azóta kapnak. Ha valakit a közösségi médiában gyaláztok, nem vagytok Anglia szurkolói, és nincs szükségünk rátok.

Marcus Rashfordnak, Jadon Sanchónak és Bukayo Sakának egyaránt nagy teher nehezedett a vállára, amikor Gareth Southgate szövetségi kapitány őket jelölte ki a később sordöntőnek bizonyult tizenegyesek elvégzésére.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


FOCI EB
Kiderült, hogy miért nem ünnepelt a mindent eldöntő védés után az olasz kapus az Eb-döntőben
Gianluigi Donnarumma egyszerűen elszámolta magát.

Link másolása

Egyáltalán nem azért sétált egykedvűen a pálya széle felé a mindent eldöntő büntető kivédése után az olasz válogatott kapusa, mert annyira higgadt, írja a Metro. A torna legjobb játékosának választott Gianluigi Donnarumma elárulta, hogy ennél sokkal prózaibb oka volt viselkedésének.

A 22 éves kapus egész egyszerűen elszámolta magát, és még azt hitte, hogy hátravan egy olasz tizenegyes a párbajból. Akkor döbbent rá, hogy megnyerték az Európa-bajnokságot, amikor meghallotta az időközben az örömtől szabályosan felrobbanó olasz szurkolókat, és hallotta a felé rohanó lábak dobogását:

A torna alatt a Milanból a PSG-be igazoló kapus nem sokkal később arról is majdnem lemaradt, hogy az UEFA őt választotta az Eb legjobb játékosának. Az egymás mellett felsorakozó olaszok közül a sor végén elmélázó Donnarummának a mellette álló Bernardeschi szólt: rajta kívül már az egész világ tudja, hogy ő lett a torna legjobbja. A kapus ezután gyorsan felrohant a pódiumra a különdíjért.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FOCI EB
Csatatér lett az olasz öltöző az Eb-döntő után, az angol játékosok bánatukban pizzát ettek
Az olasz edzői stáb egyik tagja hason csúszott egy sörrel fellocsolt asztallapon.

Link másolása

Óriási kuplerájt hagyott maga után a Wembley öltözőjében az Eb-győztes olasz válogatott, írja a The Sun. A féktelen ünneplés után távozó olaszok szanaszét dobált papucsokat, törölközőket, zoknikat és alsónadrágokat hagytak mindenhol, a földön és az asztalokon pedig pezsgős- és borosüvegek, valamint összegyűrt sörös dobozok gyülekeztek. A német Bild egyenesen "csatatérnek" nevezte az olaszok távozása után az öltözőt.

A vasárnapi döntő után már a pályán megkezdődött a buli, miután Olaszország a rendes játékidőt és a hosszabbítást követően végül büntetőkkel legyőzte Angliát. Az edzői stábból Daniele De Rossi egy sörrel fellocsolt asztallapon csúszkált:

A játékosok telefonjairól kiszivárgott többi videón is jól látszik, hogy Chielliniék egyáltalán nem fogták vissza magukat vasárnap este:

Eközben jóval szerényebb hangulatban telt az este hátralévő része a szomszéd öltözőben, ahol az angol válogatott tagjai némileg érthetetlen módon néhány pizzával próbáltak túllépni a kínos vereségen. Gareth Southgate csapatának szomorúságát jól leírja a katonás rendben egymásra tornyozott néhány pizzás doboz is:


Link másolása
KÖVESS MINKET: