FELFEDEZŐ

Videó: lerántotta magáról a drága magassarkút az esése után a kifutómodell, mezítláb vonult tovább

Kétszer is megbotlott a cipőben, másodjára fenékre is huppant, ekkor lett elege. Nem túl jó reklám a lábbelit gyártó luxusmárkának.

Link másolása

Nagyon népszerű lett a közösségi médiában egy szupermodell, aki egy divatbemutatón egyszerűen levette a magassarkú cipőjét, miután képtelen volt menni benne.

Kristen McMenamy a párizsi divathéten alkotott emlékezeteset. A Valentino olasz luxusmárka képviseletében lépett a kifutóra egy hosszú, csillogó ruhában, ám a hozzá tartozó fekete magassarkúval meggyűlt a baja.

Kétszer is megbotlott, és míg első alkalommal sikerült visszanyernie az egyensúlyát, nem sokkal utána már el is esett úgy, hogy a padlóra huppant. A szupermodellnek ekkor elege lett, és ha már ült, lerántotta magáról a cipőt, majd mezítláb vonult tovább.

Bár többen is a segítségére siettek az esése után, McMenamy nagyon magabiztosan tette, amit tett, így végül senki sem lépett közbe.

A Twitteren már több mint 10 milliószor nézték meg a történtekről készült videót, de a TikTokon is milliók látták már.

McMenamy szinte csak pozitív kommenteket kapott, rengetegen dicsérték. Volt, aki azt írta, ez az eset elrettenti attól, hogy valaha is Valentino cipőt vegyen.

Persze akadtak olyanok is, akik szerint a szupermodell volt béna, de azt nem lehet mondani, hogy az 58 éves McMenamy nem elég rutinos, hiszen már az 1980-as évek óta van a szakmában. Bár ő maga elismerte, hogy nem alakult túl jól a mostani szereplése. „Köszönöm a Valentino-háznak, elb.sztam” - írta az alábbi Instagram-képéhez.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
Olyat is talált az új házában lévő rejtélyes széfben, ami miatt rendőrt kellett hívnia
A Los Angeles-i nő azt is elárulta, hogy már a vásárlást követően gyanús dolgok történtek a háza táján.

Link másolása

Egy amerikai nő kénytelen volt a rendőrség segítségét kérni, miután az aukción vásárolt házában egy óriási széfet talált - számolt be róla a LADBible.

A 28 éves, Los Angelesben élő Tiffany élettársával közösen vásárolta meg a lerobbant ingatlant, amiről úgy gondolták egy alapos felújítást követően álmaik otthonává válhat. Arra azonban nem számítottak, hogy az árban egy széf is benne lesz. A nő gyorsan hívott egy szakembert, aki köszörű és kalapács segítségével ki is nyitotta neki. Mindaz, amit benne talált azonban alaposan megdöbbentette a friss tulajt.

A II. világháborús tőr, a rengeteg régi bankjegy és eljegyzési gyűrűk mellett, Tiffany egy TikTok-videóban azt is elmondta, hogy egy rakás fotót is talált, melyeket biztosra vesz, hogy zsaroláshoz használtak. A meglepetések itt még nem értek véget, ugyanis a széfben volt egy további tárgy, amiről a nő nem beszélhetett a rendőrség kérésére.

Tiffany azt is elmesélte, hogy már a vásárlást követően gyanús dolgok történtek a házuk táján. Egy ismeretlen személy felhívta őket azzal, hogy a házba a beköltözésük előtt néhány nappal betörtek. A pár a széfen azt is kiszúrta, hogy valaki vagy valakik megpróbálták kinyitni. A kulcsok átadását követően pedig egy férfi jelent meg a házuknál, aki azt állította, hogy a volt tulaj unokaöccse és a széf tartalmát szeretné megkapni.

A rendőrség bevonása után a házaspár kitakarította az otthont, de végül úgy döntöttek, hogy az ingatlant teljesen lebontják, és a semmiből újjáépítik, ami az előzményeket ismerve a legjobb döntésnek bizonyult.

@misstiffanyma Replying to @joyfulgordotv here’s everything we found in the 4000 lb safe! #theflip #fixerupper #renovation #homerenovation ♬ Buttercup - Jack Stauber


Link másolása
KÖVESS MINKET:

FELFEDEZŐ
Nem kapott sem enni, sem inni, de még 28 napig életben maradt egy 88 éves nő Walesben
Bár hivatalosan nem szabadna így bánni a haldokló betegekkel az Egyesült Királyságban, mégis előfordul, hogy szó szerint halálra éheztetik őket.

Link másolása

A 88 éves Sarene Taylor sztrókot kapott, ezért egy walesi kórházba szállították körülbelül négy héttel ezelőtt. Az orvosok azt mondták a fiának, Robnak, hogy már nem tudnak rajta segíteni. Utána

átszállították egy idősotthonba, ahol 28 napon át nem adtak neki vizet és élelmet, úgynevezett életvégi kezelés keretében, amíg az asszony meg nem halt

- írja a Daily Mail.

A fia embertelennek és szívfacsarónak nevezte a bánásmódot, amiről a rendőrségnek és az egészségügyi ombudsmannak is be fog számolni.

"Nagyszerű munkát végeznek a haldoklókat kezelő orvosok és ápolók, de megtagadni valakitől a vizet és az ételt méltatlan bánásmód. Nekünk mint társadalomnak nem szabad hagynunk, hogy ez megtörténjen"

- számolt be a történekről egy videóban nem sokkal édesanyja halála előtt.

A nő ekkor már 24-25 napja nem kapott se vizet, se élelmet, se infúziót, naponta egyszer egy nővér ellenőrizte az állapotát.

"Semmit sem tehetünk, tényleg semmit. Hiába viselkednek nagyszerűen, egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire szenvedhet" - mondta a videóban.

Hangsúlyozta, hogy ez a bánásmód etikai szempontból problémás, elfogadhatatlan 2023-ban.

A Daily Mail emlékeztet rá, hogy a Liverpooli Beteggondozási Útmutatót - benne többek között olyan irányelvekkel, amelyek a haldokló betegek életmentő beavatkozásainak megtagadásáról szólnak - 2014-ben betiltották, mert sokszor olyan emberek esetében is alkalmazták, akik amúgy életben maradhattak volna. Ennek ellenére egyre több jelentés érkezik arról, hogy továbbra is alkalmazzák. Az útmutatót sokak szerint csak arra használják, hogy felgyorsítsák a haldoklás folyamatát, például hogy a beteg beleegyezése nélkül megvonják tőle az ételt, a vizet és a gyógyszereket.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
Bátran felvállalja mellbimbó nélküli melleit egy mellráktúlélő nő a TikTokon
A New York-i nő a videóival szeretne energiát adni a hozzá hasonló műtéten átesett nők számára.

Link másolása

A mellrák elleni küzdelem fontosságára szeretné felhívni a figyelmet egy mellbimbók nélkül élő New York-i nő a TikTokon, írja a Daily Star. Dani Trops kettős masztektómián vagyis, részleges emlőeltávolításon esett át, mivel a daganat az orvosok szerint túl közel volt már a mellbimbóihoz.

Még július elején töltött fel a közösségi oldalra egy rövid videót, amin átlátszó felsőben, melltartó nélkül mutatja meg a testét. Az azóta 21 milliós megtekintés elérő felvételen jól látszik, hogy a beavatkozások óta mellbimbók nélkül él a 34 éves nő, akinél még 2017 őszén állapították meg a daganatos betegséget.

Danielle Trops a videóban azt is felsorolja, hogy ha ebben a felsőben meglátják az emberek, akkor milyen kérdéseket tesznek fel.

Gyakran azt hiszik, hogy egy szinte láthatatlan melltartót visel, mások egyszerűen csak azt kérdik, hogy hol vannak a mellbimbói. Akad olyan is, aki megkérdezi tőle, hogy mi történt. De az sem ritka, hogy az összezavarodott emberek a megjelenése törvényességét firtatják.

Dani Trops a hihetetlen népszerű videóval kapcsolatban elmagyarázza, hogy a mellein látható szalagok valójában a műtét után hátramaradt hegek. A nő szerint az orvosok tökéletes munkát végeztek, nagyon hálás nekik azért, ahogy a beavatkozások után kinéz és persze azért is, hogy megmentették az életét.

Trops célja az, hogy a mellrákon hozzá hasonlóan részleges vagy teljes masztektómiával áteső nők ne szégyelljék a testüket. A fiatal nő videóival szeretne erőt és pozitív energiákat adni a műtéten átesett sorstársainak.

A TikTokon terjedő videót itt lehet megnézni:

@dani_trops Blowing minds one day at a time all while educating about Cancer ? #foob #foobs #breastcancer #mastectomy #cancersurvivor #womenempowerment #scarstoyourbeautiful #humanrights #healthadepopit #cancer #hiimdory ♬ Hi I'm Dory! - strawbwearyzvsp

Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Óriási pech: milliókat nyert a lottón, de meghalt, mielőtt megtudta volna a hírt
Egy szerencsétlen balesetben hunyt el a skót nagypapa. A családja napokkal később értesült arról, hogy a férfi nyert a lottón, nem is keveset.

Link másolása

Iszonyú pechje volt egy skót férfinek: éppen azelőtt halt meg egy otthoni balesetben, hogy kiderült, több ezer fontot nyert egy szerencsejátékon - számolt be róla a LADBible.

Andrew Gillion már évek óta játszott az irányítószám-lottón, azt remélte, hogy a nyereményből elviheti a családját nyaralni. Kitartása pedig végül meg is hozta a gyümölcsét: a 7,9 millió fontos (3,5 milliárd forint) főnyereményből, amelyet az utcájában élők nyertek összesen, neki 8092 font, vagyis 3,6 millió forint jutott volna. Ezt azonban sajnos már nem érhette meg.

Az 59 éves férfi ugyanis 2022-ben, újév napján szerencsétlen balesetet szenvedett egy barátjánál: leesett a lépcsőn és eltörte a nyakát. Azonnal kórházba szállították, ahol pár nappal később meg is műtötték, de az operáció közben meghalt.

A családját nagyon megrázta a hirtelen tragédia. Az igazán nagy sokkot azonban akkor kapták, amikor Gillion lánya, Lisa megtalálta azt az arany borítékot az apjánál, amelyből kiderült, hogy a férfi multimilliomos lett. Bár a nagypapa elhunyt, mégis megillette a mesés nyeremény, sőt, egyike lett a skóciai irányítószám-lottó legnagyobb nyerteseinek.

„Amikor megerősítették, hogy nyert, először teljesen letaglózott a dolog. Elképzeltem az izgatott hangját, ahogy mondja a telefonban, hogy nyert, és tudom, hogy az első gondolata az lett volna, hogy foglaljon nekünk egy nyaralást”

- mesélte Gillion lánya.

Bár nagyon sajnálja, hogy apja nem érhette meg, hogy annyi év után végre nyert a lottón, elmondása szerint a férfi számos "jelet" küldött nekik a halála óta, mintha azt akarná üzenni, hogy „megmondtam”. Korábban is mondta már a lányának, hogy akkor majd nem fog nevetni rajta, amikor megkapja a busás nyereményt. És igaza is volt: Lisa nem nevetett, hanem sírt.


Link másolása
KÖVESS MINKET: