FELFEDEZŐ
A Rovatból

Pottyondy Edina: Timinek úgy tűnik, nem sikerült Vajna emlékét végképp eltörölni, emlékmást állít a helyére

A youtuber legújabb videójában Szoboszlait Disney-hercegnek nevezi, és azt is kifejti, szerinte hogyan jutott a marketingszakma csúcsára Tóth Gabi.

Link másolása

Vajna Tímea mellett Szoboszlai Dominik, Marco Rossi, valamint Tóth Gabi és Orbán Viktor is szóba kerül Pottyondy Edina legújabb videójában. A humorista a válogatottról elismerően beszél, a vasárnap két gólt szerző Szoboszlait potenciális világsztárnak nevezi, aki „olyan, mint egy Disney-herceg: gazdag, jóképű, végtelenül tehetséges és szingli”.

Ezután kitér a csapat szövetségi kapitányának múlt heti kijelentésére is. Marco Rossi még a csütörtöki, Bulgária elleni meccs után azt mondta, hogy szégyellhetik magukat azok a magyarok, akik nála kevésbé szeretik a válogatottat.

„Alig egy hónapja magyar állampolgár és már úgy oktat szittya öntudatból, mintha nem egy digó bevándorló, hanem egy tősgyökeres kipcsak lenne, aki nyereg alatt puhította a carbonarát, meg a Vereckei-hágón verekedte át magát, hogy itt élhessen”

– reagált az olasz edző szavaira Pottyondy, majd tovább fűzte a gondolatot:

„Ha már magyarságversenyt rendezünk, akkor a futballszurkolás helyet inkább legyen az a magyarságminimum, hogy senki nem lop a közösből, vagy nem gyűlölködik, vagy nem hazudik. Esetleg lehetne mindhárom” – mondta, majd viccesen hozzátette: „ezért kéne, hogy visszajöjjön a Gyurcsány”.

A focicsapat után kitért a 36. leggazdagabb magyarra is, akivel kapcsolatban megjegyezte, hogy „nemcsak a magyar válogatott vadássza a skalpokat, hanem Vajna Tímea is lopakodó üzemmódba kapcsolt”, aki szerinte „még mindig Várkonyi Andrea éhségével falja az idősebb férfiakat”.

„Timinek úgy tűnik, nem sikerült Vajna emlékét végképp eltörölni, emlékmást állít a helyére”

- jegyezte meg a humorista azzal kapcsolatban, hogy a bulvárlapok szerint Andy Vajna özvegye közelebbi kapcsolatba kerülhetett Arnold Scwarzeneggerrel, akivel biciklizés közben le is fotózták. Pottyondy ezután további skalpokat is Vajna Tímea figyelmébe ajánlott:

„A főnyeremény Clint Eastwood, aki lassan 94 éves lesz, és a barátnője egy 54 éves öregasszony. Hajrá, Timi!”

A videó végén Tóth Gabi is szóba került, aki a sümegi öngyilkos tini halála kapcsán Insta-sztoriban mesélte el, hogy korábban lebeszélt egy fiatalt az öngyilkosságról.

„Gabi a marketinszakma csúcsára jutott. Itt nem osztottak lapot a gátlásoknak” - állapította meg a videóban Pottyondy, aki végül Orbán Viktor hétvégi beszédére is kitért. A miniszterelnököt ismét megválasztották a Fidesz elnökének, ezután beszélt arról, hogy a magyar kormány nindzsakormány.

„A nindzsáknak két alapvető jellegzetessége, hogy tetőkön ugrálnak és láthatatlanok. Nem megbántva a miniszterelnök urat, de képzeld már el, hogy bebújik egy bambusz mögé, meg ahogy egyik tetőről a másikra ugrik és...” – zárja a videót a youtuber több nagy robbanás kíséretében.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
A Rovatból
„Biztos befér a kéményen a miniszterelnök úr?” – így reagáltak a kommentelők Orbán Viktor üzenetére, miszerint éjjel érkezik
Nem kímélték a kormányfőt a hozzászólók a szakállas kép alatt. Igaz, voltak olyanok is, akik szerint kifejezetten humoros lett a poszt.

Link másolása

Ahogy arról korábban írtunk, szokatlan, nyárra jellemző szakállal jelentkezett kedd este Facebook-oldalán Orbán Viktor. A miniszterelnök a Mikulásra utalva, az EDDA híres dalának címével azt üzente: „Éjjel érkezem.” A nyomaték kedvéért azt is megírta: „Csizmákat kipucolni, éjjel érkezik a Mikulás”.

Számosan voltak, akiknél betalált a poszt: többen gondolták úgy, hogy ennyi lazaság belefér egy miniszterelnöki posztba, egyesek kifejezetten humorosnak tartották a bejegyzést.

Nem kevesen voltak azonban azok sem, akik – viccesebben vagy határozottabban – arra használták a kormányfő posztját, hogy kritikát fogalmazzanak meg vele szemben.

Íme néhány a legfrappánsabbak közül:

„Éjjel érkezem, száraz, kiégett aggyal – és az új adócsomaggal”

„De szép csizma – mondta a Mikulás, majd eltette a zsákjába”

„Biztos, hogy befér a kéményen, miniszterelnök úr?”

„Ide már ne jöjjön, innen elvitt mindent!”

„Ez a Mikulás nem hoz, hanem visz”

„Noo, akkor reggelre már csizma sem lesz...”

„Inkább az ajtón gyere be, mert a kémény elég szűk lenne neked, harcosom!”

„Ez a Mikulás üres zsákkal jön, és telivel megy”

„Még egy ilyen télapót, aki elől hordja a puttonyát...”

Link másolása
KÖVESS MINKET:

FELFEDEZŐ
A Rovatból
Horváth Gréta reagált Meggyes Dávid kiborulására: „Egyetlenegyszer sem kereste a kisfiamat”
Gréta elmondta, hogy neki a gyerek lelki egészsége a legfontosabb, ezért sem taglalta az eseményeket, a történéseket, amik egyébként számára is megdöbbentőek voltak, nemhogy egy 7-8 éves gyereknek.

Link másolása

A Blikk foglalta össze, hogy nemrég mi történt Meggyes Dáviddal: az üzletember annyira a szívén viselte Horváth Gréta kisfiának a sorsát, hogy a szakításuk után egy évvel elsírta magát a kamerák előtt, amikor egy szóról eszébe jutott a Párharc forgatása közben.

Meggyes akkor elmondta, hogy azért érintette ennyire érzékenyen az ügy, mert hároméves kora óta ő is nevelte Gréta gyermekét, és már-már sajátjaként szerette.

Azt is hozzátette, amikor a gyermek 8 éves lett, elváltak útjaik, így a kapcsolatot sem tudta vele tartani.

Ennek kapcsán szólalt meg most Horváth Gréta, aki elmondta, hogy a volt párja egyszer sem jelezte felé, hogy látni akarná Filipet, azt pedig felháborítónak tartja, hogy valaha is eltiltotta volna tőle.

„Én félre tudtam tenni az egómat, ezért a gyerek előtt sosem tüntettem fel őt rossz színben. Különben meg Filipnek van édesapja, aki példásan neveli őt, és akire mindig számíthattunk, és akivel a mai napig jó a kapcsolatunk. Nekem a gyerek lelki egészsége a legfontosabb, ezért sem taglaltam az eseményeket, a történéseket, amik egyébként számomra is megdöbbentőek voltak, nemhogy egy 7-8 éves gyerek számára… Köszönöm szépen, mi jól vagyunk, és Dávidnak nincs keresnivalója az életünkben”

– mondta Gréta a Story magazinnak.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Árpa Attila drukkol Tomán Szabinának: „minél jobban keressen, annál kevesebb gyerektartást kell fizetnem”
Van egy 16 éves lányuk, akire nagyon büszke. Sajnálja, hogy nem tud vele gyakran találkozni a munkái miatt.
Fischer Gábor - szmo.hu
2023. december 05.


Link másolása

Árpa Attila Meglepetés Magazinnak adott interjúját szemlézte a Blikk. A médiaszemélyiség vallott magánéletéről is. Beszélt 16 éves lányáról, aki egy vidéki kollégiumban van hétközben, hétvégente jár Budapestre, de Árpa elfoglaltságai miatt „nehéz összehozni egy találkozót”, pedig roppant büszke rá.

„Értelmes lány, karakán, van saját véleménye, kiáll magáért. Az animáció és a grafika érdekli, most azon a pályán képzeli el a jövőjét.”

De nemcsak lányára, annak édesanyjára, Tomán Szabinára is büszke.

„Büszke vagyok Szabina sikerére, minőségi munkát végez, önerőből építette fel a cégét, a birodalmát. Drukkolok neki, hogy minél jobban keressen, mert annál kevesebb gyerektartást kell fizetnem neki.”

– mondta, nyilván viccesen.

A legnagyobb vágya azonban egy kis pihenés.

„Szeretnék most már egy szép nővel kettesben, egy ágyban lenni délelőtt 11 órakor, mert idejét nem tudom, hogy mikor történt meg, mindig valahová rohannom kell,”


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Hihetetlen: 3 másodperc alatt találta ki a megfejtést egy játékos a Szerencsekerékben – videó
Sanyi ezzel közel 10 millió forintot kaszált.

Link másolása

Mindössze három másodpercre volt szüksége a Szerencsekerék egyik játékosának, hogy kitalálja a megfejetést. Sanyi ezzel közel tízmillió forintot kaszált.

A fődíj játékban a versenyzőnek egy 12 betűs szót kellett kitalálnia, amihez elég sok betűt el is talált. Ezután Sanyi ráfordult a megfejtésre, amihez mindössze pár másodperc kellett neki, és ki is bökte, hogy „porcelánbaba”. Ezzel pedig 9 750 000 forintot nyert.

„Ez hihetetlen. Reggel még úgy jöttem, hogy elfolyt a hűtővíz az autóból az autópályán, aztán ebbe csöppenek bele”

- mondta meglepetten Sanyi. A játékos ezután némileg elérzékenyülve azt is elárulta, hogy a jó hírt elsőként az anyukájával és a barátnőjével fogja megosztani.

(Forrás: Blikk)


Link másolása
KÖVESS MINKET: