FELFEDEZŐ
A Rovatból

Pottyondy Edina: „Bayer Zsolt oktat vidékiségből? Engem?? Ez az első kerületi várlakó burzsuj?!”

A humorista vlogger most a Fidesz egyik legismertebb publicistáját osztotta ki, nem titkolva csalódottságát, hogy a publicista igencsak lagymatag stílusban írt róla.
Fischer Gábor - szmo.hu
2023. december 03.


Link másolása

Pottyondy Edina vasárnap megjelent tízperces videójában a korábbi, a magyar focival, Marco Rossival is foglalkozó megszólalásával kapcsolatos reakciókkal kapcsolatban mondja el véleményét. Előtte azonban felvezetésként megjegyzi, hogy szerinte a „ballibsik” miért nem szeretik a magyar válogatottat.

„Az Orbán-fóbiás ballibsik, akik úgy gondolják, hogy a válogatott fügefalevél a rendszer természetén. [...] Ők, amikor a válogatottra néznek, nem egy gyönyörű Szoboszlai alakú fügefalevelet látnak, hanem Orbán Viktor ronda nagy f@szát”.

De nem vélekedik másként a rendszer rajongóiról sem. Szerinte

„ők ránéznek a gyönyörű Szoboszlai alakú falevélre, és Orbán Viktor még gyönyörűbb falloszát látják, meg egy csomó ballibsit, akik nem akarják leszo@ni.

Innen néhány bekezdéssel később eljut oda, hogy nagy izgalommal vette hírét, hogy Bayer Zsolt foglalkozott vele a Magyar Nemzet nevű kiadvány hasábjain, azonban csalódott. Lelkiállapotát az elhíresült videóhoz hasonlította, amikor egy kisgyerek elkámpicsorodik, mert Minecraftot kér karácsonyra, de a nagyapja a Mein Kapfot vette meg. Ő most a szerzőtől a Mein Kampfot várta, de Minecraftot kapott.

„Bayer Zsolt homlokára ugyanis ezúttal nem állandó múzsája, Goebbels lehelt csókot, hanem a Baginacsából inspirálódott a lovagkeresztes torrente”.

Majd hosszasan élcelődik azon, hogy Bayer legfőbb problémája az, hogy

„a Pottyondy, meg az összes többi nem szeretik a pálinkát, a disznóvágást, a focit, Szoboszlait, Rossit, a magyar sikert. Nem szeretnek minket”.

Erre a humorista így reagál:

„Titeket? Én nem hinném, hogy valaha bárki egy kalap alá vette volna Bayer Zsoltot és Szoboszlait, vagy a magyar sikereket. Vagy volt ilyen? Kiáltott fel valaha szurkoló, hogy a Bayer Zsolték hogy becsavarták ezt a labdát? Vagy a Bayer Zsolték megint kaptak két Nobelt?”.

A szokás szerint nem éppen visszafogott stílusú videót itt lehet megnézni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Új coffice várja a freelancereket és a digitális nomádokat a Margit körúton - ismerd meg a KLIQ Coffice-t!
Ideális választás azoknak, akik inspiráló helyszínt keresnek a napi munkához, üzleti találkozókra vagy egyszerűen csak egy kellemes kávézásra vágynak.

Link másolása

Buda szívében, a Margit körúton kibontakozó, egyre pezsgőbb közösségi élet közepette egy új kávézó és munkaterület nyitotta meg kapuit, kifejezetten azokra szabva, akik rugalmas munkakörnyezetre vágynak. A KLIQ Coffice egyedülállóan ötvözi a coworking tér nyújtotta rugalmasságot és a kávézói élményt. Nem csak a modern munkavégzés igényeit elégíti ki, hanem figyelmet fordít az ízletes, gondosan válogatott alapanyagokból készült harapnivalók és italok kínálatára is. Ideális választás azoknak, akik inspiráló helyszínt keresnek a napi munkához, üzleti találkozókra vagy egyszerűen csak egy kellemes kávézásra vágynak.

A KLIQ Coffice új színfolt a coworking kultúrában

Egy hely, ahol a kávé élvezete mellett tárgyalhatsz, prezentálhatsz, és mindezt egy segítőkész közösségben teheted, ahol a munkavégzés minden feltétele adott. A lokáció nem csupán a könnyű hozzáférhetőség miatt megfelelő, de a budai oldal szellemiségét is magában hordozza.

A produktivitás és a kreativitás fontos szerepet játszik a KLIQ Coffice életében és ezt minden apró lépéssel igyekeznek is támogatni a tulajdonosok, ahogy ezt a szlogen is összefoglalja “Be inspired in a comfy place to get things done.” A hely designja is ezt a célt szolgálja, minden részletében a kényelmet és a funkcionalitást helyezve előtérbe.

A kialakítás során kiemelt figyelmet fordítottak a digitális nomádok és a távmunkát végzők igényeire. Az asztalok és ülőhelyek sokfélesége lehetővé teszi mindenki számára, hogy megtalálja a legkényelmesebb munkapozíciót, legyen szó akár egy hagyományos asztalról, egy magas állóasztalról, vagy egy kényelmes fotelről. A kávézóban minden adott a zavartalan munkavégzéshez - minden asztalnál elérhető konnektorok, mobiltelefon-töltők és laptoptartó párnák várják a dolgozni vágyókat.

A KLIQ Coffice nem csupán egy munkahely, vagy kávézó, hanem egy közösségi tér is, ahol a látogatók kapcsolatokat építhetnek. A helyszín ösztönzi a szakmai találkozókat és a networkinget, hiszen a coworking kultúra fontos része a személyes kapcsolódás és inspiráló véleménycsere. A szabadon lapozható könyvek pedig lehetőséget kínálnak a feltöltődésre és az önképzésre.

Fotós: Hegyi Júlia Lily

Üzleti megbeszélések újratöltve

A szolgáltatások skálája igazodik a modern vállalkozó és szabadúszó igényeihez, legyen szó egy üzleti megbeszélés helyszínéről vagy egy személyre szabott reggeliről. Ezek közé tartozik a "Meeting table" csomag, amely ideális megoldást nyújt üzleti találkozókra. A csomag tartalmaz asztalbérlést, frissen főzött kávét, valamint egészséges, agyműködést serkentő snackeket, így garantálva, hogy a megbeszélések a lehető legproduktívabbak legyenek. Továbbá, üzleti reggelik személyre szabható választékát kínálják 2, 4 vagy 6 fő részére, lehetőséget biztosítva a vendégeknek, hogy édes vagy sós reggelivel, frissítő limonádéval és kiváló minőségű kávéval kezdjék a napot.

KLIQ Coffice - coworking kávézóba csomagolva

A KLIQ Coffice nem csak munkateret, hanem egy olyan társasági helyszínt is kínál, ahol a pult mögött álló segítőkész csapat mellett a többi látogató is nyitott a közös gondolkodásra és az új ötletek megosztására. A nappali munka után a helyszín esténként különböző programokkal válik a városi élet részévé: a KLIQ Talks beszélgetésektől kezdve a különféle meetupokon és workshopokon át egészen az üzleti könyvklubig. Ezzel egy multifunkcionális térként szolgál, ahol a munka és a személyes fejlődés kéz a kézben jár. Mindehhez társul alkalmanként egy-egy kiállítás megnyitó, így időről-időre újabb műalkotások kerülnek a falakra. Így válik a városi élet egy dinamikus és inspiráló szigetévé.

A KLIQ Coffice rendezvények mellett nyugodtan lehet a helyszínnel tervezni akkor is, ha saját esemény szervezéséről van szó, vagy a teljes helyszínt ki szeretné valaki bérelni. Ehhez a teljes infrastruktúra rendelkezésre áll egy nagy TV-vel, Apple eszközökkel, de a klasszikus flipchart, vagy nyomtató is igénybe vehető.

Fotós: Hegyi Júlia Lily

Ahol a Nutella és a matcha turmix is otthonra talál

A helyszín büszkén szolgál fel olyan ételeket és italokat, amelyek nem csupán a nap folyamán adnak energiát, hanem az ízlelőbimbókat is kényeztetik. A gondosan válogatott alapanyagokból készült szendvicsek mellett a kávézó egyedi finomságokat is kínál - kérhetsz Nutellát kanállal, termelői mézzel készült vajas-mézes molnárkát vagy frissítő matcha turmixot is.

A finom falatok mellett a hazai pörkölésű CafeNash kávékat kortyolhatunk, ami kétségkívül megadja a nap keretét, legyen az a Green Balance 100% arabica, el salvadori kávéból készült latte, vagy a Castro Cuba-ból, kubai Serrano Superior arabica kávészemekből varázsolt tüzes, eredeti ízű doppio.

KLIQ Coffice megnyitása a modern munkavégzési formák támogatásával nem csak a helyi freelancereknek és digitális nomádoknak kínál otthont, hanem mindenki számára, aki egy kreatív és inspiráló közösségi térre vágyik.

Aki tehát kedvet kapott hétköznapokon reggel fél 8-tól este 6 óráig élvezheti a KLIQ Coffice vendégszeretetét  Budapesten a Margit körút 38/A szám alatt. Az aktuális eseményekről és frissítésekről pedig a kávézó közösségi média oldalain lehet tájékozódni, ahol folyamatosan frissülő tartalom várják az érdeklődőket.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

FELFEDEZŐ
A Rovatból
Leszerelték a közröhejt okozó iskolatáblákat, amelyeken „Áltanálos” és „Vörömarty” szerepelt
Miután a botrány kirobbant, Lentiben egy napon belül leszerelték a már hónapok óta kinn díszelgő táblákat. A főigazgató egyébként magyar nyelv és irodalom szakos tanár.

Link másolása

Mi is megírtuk, hogy durva hibákkal helyezték ki az egyik iskola névtábláit Lentiben. Rosszul írták az általános szót és Vörösmarty Mihály nevét is. Erről Magyar Bálint énekes-színész posztolt a Facebookon. Egy nappal később mindegyik táblát leszerelték, pedig hónapok óta kinn lehettek - hangzott el az RTL híradójában.

A főigazgató, aki egyébként magyar nyelv és irodalom szakos tanár úgy reagált: a felrakáskor vették észre az elírást, és sürgeti az újragyártást.

Lentiben több iskola is „áltanálos” jelzőt kapott a névtábláján, és a hibás táblák szeptember óta lehetnek kint az érintett sulik falain, miután tavaly ősszel összevonták a gimnáziumot a két általános iskolával.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Pottyondy Edina: Már várom Orbán évértékelőjének félbevágását, hogy kolbászos katonákat szolgáljanak fel két nemzethalál-riogatás között
Halálom ez a mindenhol zabálás – írta Pottyondy az Operaház büfébotrányáról. A Dumaszínházban kifejezetten az előadás alatti evés miatt nem ment át a klubhelyszínről a színházba.

Link másolása

„Nekem amúgy a halálom ez a mindenhol zabálás” – vallotta be Pottyondy Edina közösségi oldalán. Az Operaház büfébotrányára reagálva elmondta, a moziban is kiakasztja a popcorn-evés, a Dumaszínházban pedig kifejezetten azért nem ment át a klubhelyszínről a színházba, mert ott az előadás alatt folyamatosan eszik a közönség.

„Ahelyett, hogy a magaskultúra fellegváraiban irtanák ezt a konzumidióta zabálós hisztériát, az Operaházat vezető gyökér képes kettévágni a Carmina Buranát, hogy növelje a büfé bevételét. Már várom Orbán évértékelőjének félbevágását, hogy kolbászos katonákat szolgáljanak fel két nemzethalál-riogatás között, esetleg a focimeccsek is állhatnának 4/4-ből”

– írja Pottyondy. Hozzáteszi, 16 évesen is kibírta, hogy nem ehetett és nem ihatott az iskolai énekórán.

Ami a büfébotrányt illeti, Bogányi Tibor karmester vasárnap jelentette be, hogy nem tudja vállalni a Carmina Burana vezénylését. Ennek oka, hogy fél órás szünettel vágták ketté az előadást, ezzel növelve az Operaház büféjének forgalmát.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Szoptatást imitálnak, így mutogatják a melleiket az OnlyFans-modellek az Instagramon
Az Instagram tiltja a női mellek és a nemi szerveket ábrázoló fotók megjelentetését, de ezzel a módszerrel ki tudják játszani a rendszert az OnlyFans-modellek.

Link másolása

A Daily Mail rákeresett az Instagramon a szoptatás keresőkifejezésre, és számos OnlyFans-sztár oldalára bukkant a találatok között - írta meg a 24.hu.

Így játsszák ki az OnlyFans-re erotikus tartalmakat gyártók az Instagram meztelenséggel kapcsolatos szabályait.

A képek és videók feliratai megpróbálnak olyanok lenni, mintha „normál” szoptatást ábrázoló képek mellett lennének (ezzel kerülik meg az algoritmust), a videókon azonban már nem óvatoskodnak az OnlyFans-modellek.

Több felvételen is az látható, hogy a nők csábítóan a kamerába bámulnak, az ajkukat harapdálják, miközben egy babát tartanak a csupasz mellkasukhoz.

Az Instagram tiltja a női mellek és a nemi szerveket ábrázoló fotók megjelentetését, de ezzel a módszerrel ki tudják játszani a rendszert az OnlyFans-modellek.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk