FELFEDEZŐ

Kettévágatná a péniszét a Black Aliennek nevezett extrém testmódosításairól híres férfi

Bár veszélyesnek tartja a beavatkozást maga is, arról nem beszélt, hogy a pisilés és a szex ezek után hogy is működne nála...

Link másolása

Miután eltávolíttatta a füleit és az orrát, telitetoválta a testét, és lilára festette a fogait, kérdés volt, hogy a Black Aliennek nevezett férfi mit tud még felmutatni a testmódosításások terén.

Hát kettévágatja a péniszét, mintha mi se lenne magától értetődőbb.

A 33 éves férfi, akinek a valódi neve Anthony Loffredo, az évek során számos extrém testmódosításon esett át, ő úgy indokolta ezt, hogy az volt mindig az érzése: nem a saját testéhez tartozik.

Az átalakulás részeként egyebek közt eltávolították Loffredo ujjait, a szemgolyóit tetoválták, és eltávolították a felső ajkát is, de ezzel még nem volt vége.

A Rene ZZ-nek adott interjújában megerősítette, azt tervezi, kettévágatja a péniszét, bár az nem világos, ez pontosan mit jelentene a mindennapokban, például amikor pisilésről vagy szexről van szó, de Loffredót nem riasztja el semmilyen akadály.

"Nem vagyok ideges" - mondta a mindenki számára borzasztóan hangzó műtétről: "Nem tudom, számomra ez csak egy módosítással több. Veszélyes, mint az összes többi"

Azért vannak problémái a mindennapokban, a megjelenése nem teszi vonzóvá az emberek többsége előtt. A LADbible-nek adott interjújában Loffredo elmondta, hogy néha elfordulnak bizonyos asztaloknál tőle, hogy ne lássák.

"Ha étteremben akarok enni, néha a pincér azt mondja, hogy ne egyek a teraszon."

Úgy érzi, hogy mindezzel együtt támogatást talált azokban az emberekben, akik „nyitott gondolkodásúak”, és hajlandóak elfogadni őt.

„Nem tehetek mindenkit nyitottá mindenre” – mondta.

A Black Alien úgy gondolja, hogy jelenleg még csak "46 százalékban" van kész az átalakulásával, és ha megnézzük mindazt, amit már megtett, nyilvánvalóan vannak még ijesztő tervei a jövőre nézve.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
Elárulta a Meki egy dolgozója, hogy mindent hallanak abból, amit a vevők mondanak
Az egy dolog, hogy hallják a háttérben zajló beszélgetéseket, de rengeteg idióta vásárlóval találkoznak.

Link másolása

Megan Grace a TikTokon tette közzé, amit nem biztos, hogy mindenki tud: a dolgozók akkor is hallják, mit mondasz, amikor nem sejted.

"Akarsz vicces részleteket a McDonald's bennfentes infóiból?" - írta a nő, és ezt tette közzé a The Sun.

Ő volt az egyébként, aki nemrég felsorolta az általa utált vásárlói szokásokat is.

"Ha már nem is beszélünk, akkor is hallunk" - árulta el. "Ha már nem válaszolunk neked, akkor is hallunk."

"Kérlek, ne légy olyan ma, mint az a nő, aki kibaszott szukának nevezett, amikor megkérdeztem, tud-e várni egy percet"

- mondott egy erős példát.

Megan azt is elmondta, hogy olykor elég furcsa vásárlói kérésekkel szembesül.

"Sajtburgert akarok, de sajt nélkül" - de amikor Megan hamburgerként akarta leadni a rendelést, az ügyfél dühösen válaszolt: "Nem, nem értesz: egy sajtburgert akarok, de ne tegyél bele sajtot."

„A hamburger az a sajtburger, amely nem tartalmaz sajtot, ezért úgy gondoltam, hogy jót teszek vele, hogy egy hamburgert ütök be, mert a sajtburger drágább” – válaszolta Megan.

Az ügyfél még mindig hisztizett: "Esküszöm, ezt minden egyes alkalommal megkapom. Csak egy sajtburgert szeretnék sajt nélkül, ok?"

Megan így adta le a rendelést, és ekkor a konyhai személyzet megkérdezte tőle: "Miért adtál le egy sajtburgert sajt nélkül? Ez egy hamburger, nem?"

"Ne is mondd... – válaszolta Megan.

„Néha csak egyszerűen meg kell adni nekik azt, amit akarnak” – írta a poszthoz.

Megan videója mellé rengeteg komment érkezett a McDonald's-ben dolgozó kollégáktól.

„Valaki baconos-majonézes csirkét kért bacon nélkül” – írta az egyik.

"Az egyik vevő felnyomott, mert azt javasoltam neki, hogy 20 nuggetset vegyenek két 9 darabos box helyett, hogy pénzt spóroljanak" - tette hozzá egy másik.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

FELFEDEZŐ
Lenyelte egy bálna, de csak akkor észlelte, amikor minden elsötétedett körülötte
A természetfotós halrajokat fotózott, amikor egyszer csak a bálna szájában találta magát. Csodálatos módon egy karcolás sem esett rajta, a bálna kiköpte.

Link másolása

Rainer Schimpf természetfotós a dél-afrikai partoknál, a Port Elizabeth kikötő melletti tengerben szardíniarajokat fotózott. A búvárkodó Schimpfet lényegében felfalta egy Bryde's bálna, miközben megpróbálta megörökíteni a szardíniarajokat.

Hihetetlen, de egy karcolás nélkül túlélte az egészet, de ha a bálna úgy dönt, hogy lemerül közben, akkor valószínű, hogy meghalt volna.

Schimpf elárulta, hogy mire ráébredt, mi történt vele, már igazából véget is ért a történet, és kiköpte a bálna -írta a LADBible.

Azt mondta:

"Kevesebb, mint két másodpercbe telt. Annyit éreztem, hogy valami megragadott, összenyomta a csípőmet. Éreztem a nyomást, és azonnal tudtam, hogy egy bálna. A második gondolatom az volt, hogy nyilvánvalóan nem tud lenyelni, mert a bálna torka nem elég nagy ehhez.

A következő gondolatom viszont az volt, hogy velem együtt le fog merülni. Vettem egy nagy levegőt, és készültem a merülésre, ennyit tudtam hirtelen csinálni. Egy 15 tonnás állattal nem lehet megküzdeni, csak kapaszkodtam, és nyugtattam magam, hogy ne essek pánikba. Sikerült, ő pedig kiköpött."

Amikor Rainer hazaért, rájött, hogy igazából egy karcolás sem esett rajta. Örült annak, hogy egy bálna kapta be, mivel ez "sokkal jobb, mint ha egy cápa tette volna".

Schimpfet amúgy már érte cápatámadás is:

Schimpf a Sky Newsnak elmondta, annyira a cápákra koncentrált, hogy csak annyit észlelt: „hirtelen besötétedett”, és akkor esett le neki, hogy egy bálna megette.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Megfejtették a halott férj titkát, aki a felesége szerint egy étteremben szerepelt egy videón 9 évvel a halála után
A fia jött rá, hogy az anyukája tévedett. El is mondta, miért nem lehetett a videón se ő, se az apja.

Link másolása

Mindenféle megfejtések terjedtek az interneten, ám megoldódott egy férfi rejtélye, aki kilenc évvel a halála után látszólag egy indiai étteremben eszegetett, és ott fotózták le.

Az igazság kedvéért, jegyzi meg a LADBible, ha van valami, amiért érdemes visszatérni a halálból, az egy curry és egy peshwari naan lenne...

A bizarr történet akkor kezdődött, amikor Lucy Watson megnyitotta a Facebookot, és a West Sussexben található Spice Cottage indiai étteremben megosztott felvételeken meglátta azt, akiről rögtön azt hitte, hogy a férje, Harry.

Az 59 éves Lucy megkérdezte a poszt alatt, hány éves a felvétel, majd később hangsúlyozta, akkor „nem volt kétséges”, hogy a férje az.

Az étterem azonnal kizárta, hogy ez egy régi felvétel lenne, a videó egyhetes volt mindössze.

Watson persze hazugsággal vádolta az éttermet, ám a Spice Cottage rámutatott, hogy az éttermet nemrégiben felújították, és a frissítések láthatók a videón.

"2023 januárja előtt minden asztalunkat fehér és piros asztalkendő borította, tehát nyilvánvaló, hogy ez a felvétel a közelmúltban készült. Értjük, hogy ez egy nagyon szokatlan helyzet, és reméljük, hogy mindez tisztázza a félreértéseket."

Na de akkor ki volt a férfi a felvételen? Harry fia, Alex most megfejtette a rejtélyt.

Watson azt állította Facebook-kommentjében, hogy Alex is szerepelt a videóban a férje mellett, és ezt írta: "Hány éves a felvétel? A néhai férjem és a fiunk volt a videón, noha Harry 2014-ben meghalt?"

A 39 éves Alex a MailOnline-nak adott interjújában kifejtette : "Semmiképp nem az apám, és nem én vagyok. Rosszul gondolta anya."

A Facebook-hozzászólások azt bizonyították, hogy az embereket izgatja a rejtély, és tudni akarják a megoldást rá.

"Amikor kinyitottam a laptopomat, teljesen nyilvánvaló volt. Bárki, aki ismeri az apámat, szintén azonnal tudja" - érvelt Alex.

"Az ember a videón először úgy néz ki, mintha kopasz lenne. A feje tetején kopasz. A srác, aki vele szemben van viszont idősebb nálam."

Az étteremnek mindenesetre nem tett rosszat az ingyenreklám.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
A fél arcát letépte egy medve, majd sarat kellett kiszednie a légútjából, hogy lélegezni tudjon
Wesley-t megtámadta egy grizzly Alaszkában, és szétmarcangolta az arcát. Megmentették, azóta ugyanúgy vadászik, nem ijedős típus.

Link másolása

Wesley Perkins 2011 májusában vadászaton volt az alaszkai hegyekben, amikor egy hatalmas, több mint kétméteres grizzly medvével találkozott. Az állat egy barlangból rohant ki, és éles karmaival megsebezte a férfit, akinek odaveszett a nyelve, összetört az állkapcsa és majdnem megfulladt, mire lelőtték az állatot.

Wesley azt mondta, hogy a medve túl gyors volt, és nem volt ideje semmire.

"Szabaddá kellett tenni a légutamat, mert benne volt egy csomó sár – az arcom teljesen fel volt szakadva –, elvesztettem a fogam, a nyelvem, az állkapcsom"

- mondta még.

Barátja, Dan ezután lőni kezdett a medvére, amely ellene fordult, Dan fia végül lelőtte.

"Valószínűleg én mentettem meg Wes életét, a fiam pedig az én életemet" - mondta Dan.

Mivel Wesley egész arca fel volt szakadva, Dan azt mondta neki, hogy mozdulatlanul kell maradnia.

"Nagyon kevés vér volt. Wes végig eszméleténél volt" - mondta. "Azt mondtam neki, maradj nyugodt, csak tartsd az arcod a hóban."

Wesley a segítségükkel be tudott sétálni a mentőhelikopterbe is.

Az egykori tűzoltóparancsnok számos műtéten esett át, titánlemezeket kellett behelyezni az arcába, és merevítőt az állkapcsa köré.

Mások esetleg többet a környékre se mennének, ám Wes továbbra is aktívan vadászik medvékre és jávorszarvasokra.

Mindent megcsinálok, amit korábban. Igaz, nem tudom becsukni a számat, nem tudok úszni, és nehéz futni vagy kocogni, mivel az állkapcsom kiugrana, annyi izmot veszítettem. De a fenébe is, ezek apró dolgok az életben. Minden mást meg tudok csinálni."

Link másolása
KÖVESS MINKET: