hirdetés

A Rovatból
hirdetés

"Hülyének fogod érezni magad holnap" - így állt tökéletes bosszút az arrogáns vásárlón egy eladó

Hát, nem egy szeretetteljes karácsonyi sztori, de mi jót mosolyogtunk.
Independent. Fotó: Pexels - szmo.hu
2018. december 15.


Link másolása

hirdetés

A sztorit az amerikai Alabama államban élő Sarah Bélanger Demaneuf tette közzé a Facebookon, és már eddig 25 ezren lájkolták, és két és fél ezren osztották meg. Sarah egy 17 évvel ezelőtti "karácsonyi bosszút" idézett fel. Akkoriban egy lakásdekor boltban dolgozott eladóként, ahol közvetlenül karácsony után minden karácsonyfadíszt leértékelve árultak. A posztban is lefényképezett csillag-dísz darabja 50 centbe került (még mai árfolyamon is csak 140 forint).

Sarah elmondása szerint bement az üzletbe egy nő, aki egy méregdrága Bentley-ből szállt ki, és nagyon jól volt öltözve, tehát tehetősnek tűnt, és le akarta alkudni a dísz árát a felére, tehát 25 centre. Sarah mondta, hogy ennyire olcsón azért mégsem adná, így is nagyon méltányos az ára. A nő állítólag teljesen kikelt magából, és Sarah fejéhez vágta, hogy neki egy ismerőse a közeli áruházban dolgozik, és tőle azt az információt kapta, hogy másnapra az összes ilyen díszt 90 százalékkal leértékelik. Az eladó azt válaszolta, hogy lehet, de ma még ez az ára, és van belőle tizenkét darab, lehet, hogy megveszik.

"Kizárt, hogy mind a tizenkettőt megvegyék. Holnap visszajövök, te meg hülyének fogod érezni magad!" - vágta Sarah fejéhez fennhangon a nő, és kivonult.

Sarah állítólag annyira dühbe gurult, hogy fogta magát, és ő maga felvásárolta mind a tizenkét csillagdíszt. Sőt, körbetelefonálta a környék összes hasonló üzletét, és mindenhol megvette ezt a típusú díszt.

"30 dollárt költöttem összesen (8600 forint), de életem legjobb karácsonyi bevásárlása volt" - írta Sarah, aki szerint mindent megért neki az arrogáns vásárló döbbent arca, aki másnap reggel visszajött, és Sarah közölte vele, hogy egész Észak-Alabamában nem talál olyan boltot, ahol ezt a díszt bagóért megvehetné, ugyanis az összes elkelt. De azt persze nem mondta meg, hogy ő vásárolta fel.

hirdetés

Sarah azzal zárta a posztot, hogy a díszeket a barátainak ajándékozta, de egyet megtartott magának, hogy emlékeztesse a "nemes bosszúra", amely azóta is megmosolyogtatja. A kommentelők többsége gratulált a nőnek, ám volt, aki szerint épp az a baj, hogy a karácsony már rég nem a szeretetről szól, hanem az acsarkodásról, amire ez a történet is jó példa.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés

Újabb veszélyes trend terjed a TikTokon: házilag próbálják eltávolítani a nők a fogamzásgátló spirált

A nőgyógyászok azonban arra hívják fel a figyelmet, hogy senki se próbálja otthoni körülmények között eltávolítani az eszközt.
Fotó: EWTN/YouTube - szmo.hu
2021. szeptember 16.


Link másolása

hirdetés

Újabb rendkívül veszélyes trend terjed a TikTokon, aminek követésétől óva intenek az orvosok - írja a Daily Mail.

A bizarr módszer lényege, hogy a fogamzásgátló spirállal élő nők maguk próbálják házilag eltávolítani az eszközt, ezt azonban kizárólag orvos tudja biztonságosan megtenni.

A brit lap szerint nők közül sokan azért keresnek házi praktikákat, mert több hónapot kell várniuk egy-egy időpontra a nőgyógyászuknál.

A fém eszköz eltávolítása azonban fájdalomhoz, vérzéshez, sőt, mélyebb beágyazódáshoz is vezethet, de a méh falának előreesését is okozhatja.

Sok TikTokker, köztük például a Mikkiegallagher néven posztoló nő is azzal büszkélkedett: egyszerűbb volt kiszedni a spirált, mint azt gondolta volna, ráadásul mindössze 2 percbe telt az egész.

hirdetés

A nőgyógyászok azonban mindenkit intenek attól, hogy otthon kísérletezzen a módszerrel. Dr. Gloria Bachmann, a Rutgers Robert Wood Johnson Orvosi Egyetem igazgatója szerint sokkal jobban járunk, ha a nőgyógyásznál távolíttatjuk el a spirált, mivel az orvosok felkészültebbek rá, hogy szembeszálljanak az esetleg felmerülő problémákkal.

“Amikor a rendelőben vesszük ki az eszközt, minden tisztán látható, míg otthon ugyanezt vakon csináljuk. Ha a spirál beágyazódik a méhizomba, sokkal erősebb fájdalmat és vérzést okoz, ráadásul az egész méhet magával ránthatja, ezt pedig mindenképp el akarjuk kerülni”

- mondta.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ

Lebukott a YouTuber anyuka, aki kényszerítette a gyerekét, hogy sírjon a kutyájuk betegsége miatt a videójában

Cheyenne elfelejtette kivágni a videóból, ahogyan unszolja a gyereket, hogy látványosan sírjon.
Fotó: NBCWashington/Twitter - szmo.hu
2021. szeptember 16.


Link másolása

hirdetés

Lebukott az a 30 éves nő, aki rávette kilencéves kisfiát, hogy tegyen úgy egy YouTube-videó kezdőképén, mintha sírna a kutyájuk betegsége miatt - írja az iheartintelligence.

A kaliforniai Jordan Cheyenne tettén sokan felháborodtak. Az anyuka az azóta már törölt, “Összetört a szívünk” című videóból elfelejtette kivágni, ahogyan unszolja a kisfiát, hogy sírjon a kép kedvéért.

A videóban Cheyenne elmondja, hogy a család kiskutyáját parvovírussal diagnosztizálták, amit várhatóan nem fog túlélni. A felvételen látható, ahogyan anya és fia együtt sírnak, ám mint kiderült, csak a fiú megrendülése volt őszinte.

“Csinálj úgy, mintha sírnál” - mondja a fiúnak a videóban, amikor közelebb húzza magához. A fiú eközben azt hajtogatja: “Én valóban sírok.”

Miután az eset óriási botránnyá dagadt, a nő egy bocsánatkérő videót is feltöltött, ám végül letörölte a YouTube-csatornáját, indoklása szerint azért, hogy a kisfiára koncentrálhasson.

“Undorodom attól, ahogyan cselekedtem, erre nincs semmilyen mentség, annyi szempontból rettenetes. Mindennél jobban szeretem a kisfiamat, és örökre bánni fogom ezt a pillanatot” - mondta Cheyenne, akinek eredeti videóját azonban azóta más felületeken is elérhetővé tették.

hirdetés

Az eset kapcsán a kommentelők hosszas vitákat folytattak a vloggerek szülői felelősségéről:

“Egy gyerekkel sem lenne szabad így bánni, ráadásul az “érzelmi kimerültségre" fogta. Hát, asszonyom, a fia még annál is kimerültebb lehet!” - írta egyikük.

Egy másik hozzászóló a bocsánatkérést kritizálta:

“Ez akkora vicc. Csak azt sajnálja, hogy rajtakapták, nem azt, amit a gyerekével művelt” - vélekedett.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés

Megkérdezte egy nő a korábbi randipartnerét, hogy miért szívódott fel, meglepően egyenes választ kapott

Szerinte az ok a randiappok természetében keresendő.
Fotó: 99mimimi/Pixabay (illusztráció) - szmo.hu
2021. szeptember 16.


Link másolása

hirdetés

Őszintén rákérdezett egy nő a korábbi randipartnerénél, vajon miért tűnt el néhány találkozás után, a férfi pedig meglepően egyenes választ adott - írja az Indy100.

Danielle a TikTokon osztotta meg a beszélgetés részleteit a “Nem nyerhetsz meg mindenkit” című videóban. Mint mondja, nem volt különösebb oka kideríteni az igazságot, egyszerűen a kíváncsiság mozgatta.

A nő az ő eredeti üzenetét és a férfi válaszát is közzétette:

“Helló, remélem jól vagy. Ez most elég random lesz, de beavatnál kérlek, hogy miért nem sikerült szintet lépnünk a randizással? Csak a visszajelzés érdekel” - írta Danielle a férfinek, aki reagált is a barátságos üzenetre.

“Jól vagyok, köszi, remélem te is. Igazából az appos randizás intézményéről van szó, ami túl sok lehetőséget és változatosságot nyújt. Megölte a hagyományos randizást” - írta.

A nő ezek után megkérdezte azt is, hogy áll manapság a férfi a társkereséssel. Az egykori randipartner erre elárulta, hogy Tinderezik, ami “olyan, mint egy szexbuli”.

hirdetés

Danielle a videó végén kijelentette, a válaszok után sokkal jobban érzi magát, ám sok néző nem értette, egyáltalán miért merült fel benne ilyen igény.

“Nagyon fura dolog visszajelzést kérni” - írta az egyikük.

Más azonban egyetértett a férfi üzenetével:

“Igaza van, a randiappok mérgezőek. Mindig egy húzásnyira van a következő lehetőség. Ha valakivel van köztünk kémia, azzal én mindig végigviszem a teljes randizási folyamatot” - írta.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Leszakadt emberi ujjba harapott a hamburgerében egy bolíviai nő

Úgy tűnik, a testrész a hamburgert előkészítő alkalmazottól származhatott.
Fotó: Shutterbug75/Pixabay (illusztráció) - szmo.hu
2021. szeptember 16.


Link másolása

hirdetés

Élete legnagyobb sokkját élte át az a bolíviai nő, aki egy étteremben rendelt hamburgerbe harapva egy leszakadt emberi ujjat talált - írja a Daily Star.

Estefany Benitez a Santa Cruz de la Sierra városában található Hot Burgerben evett szeptember 12-én, amikor a testrész az ételébe keveredett. A nő felfedezése után ráadásul az étkezdében továbbra is úgy szolgálták ki a vevőket, mintha mi sem történt volna.

Később, a nyomozás során az étterem egy alkalmazottja elmondta, munka közben elveszítette az egyik ujját.

Benitez a Facebookon osztotta meg az undorító élményt:

“Evés közben ráharaptam egy UJJRA” - írta, és képeket is csatolt az elrettentő látványról, ami a marhaburgert szétszedve fogadta.

Arról is felvételt készített, ahogy számon kéri az étterem menedzserét: ebben az alkalmazott elmagyarázza, hogy a burgerek előre elkészítve érkeznek hozzájuk, és az eset teljesen példátlan.

hirdetés

“Kérem, mondja meg, mit tehetünk Önért, és mi megtesszük” - próbálja a férfi menteni a helyzetet a videón.

A képen látható a már rothadásnak indult ujj is a tányér szélén, amire a nő gyanútlanul ráharapott.

Miután a videó a közösségi médiában is elterjedt, egy szóvivő “szerencsétlen incidensnek” nevezte az ügyet, és elmondta, hogy az alkalmazottjuk a hús előkészítése során veszítette el a mutatóujja egy darabját. A bolíviai fogyasztóvédelmi hatóság átmenetileg bezáratta az étteremlánc üzleteit, és bírságot is kiszabott a cégre.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: