hirdetés

FELFEDEZŐ

Egy plus-size modell újragyártotta Kim Kardashian meztelen parfümfotóját, az eredmény elgondolkodtató

Valóban csak Kim Kardashian teste minősül "tökéletesnek"? Carmen Rene csípős választ adott a kérdésre.

Link másolása

hirdetés

Az utóbbi napokban Kim Kardashian legújabb parfümjéről szól az internet: a híresség egy olyan terméket dobott a piacra, aminek üvegét saját meztelen testéről formázta, és ezen apropóból temérdek további kompromittáló képpel árasztotta el a világhálót. A valóságshow sztár kifejtette, hogy az elmúlt hónapokban rengeteget edzett, és fontosnak érezte, hogy az egész világ láthassa munkája gyümölcsét, ezért formázta intim részeiről a KKW Body üvegét.

4.30 KKWFRAGRANCE.COM @kkwfragrance Courtesy of Pio Pico

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

Azonban ez a gondolat igencsak megosztotta követőit: míg sokan szexinek tartják, mások szerint felháborító Kim kijelentése, hiszen olyan benyomást kelt, mintha csupán az ő alkata számítana tökéletesnek mindenki máséval szemben.

Éppen erre reagált egy testpozitív aktivista, Carmen Rene is, aki úgy döntött, saját testével reprodukálja Kim botrányos fotóit. A lány ugyanúgy pózol, ahogy a sztár tette, csak éppen az ő testét izmok helyett narancsbőr és növési csíkok borítják. A posztban azt is kifejtette, hogy a tökéletesség fogalma relatív, és véleménye szerint egy ember teste sem minősül "felsőbbrendűnek", mint másoké. Rene szerint saját egyediségünkre kellene koncentrálnunk hamis ideálok gyártása helyett, hiszen mindannyiunk éppen úgy tökéletes, ahogyan a világra jött.

hirdetés

One of these bodies, a large part of our society will deem as “perfect”. My body is empowered by the opportunity to share a different reality. PERFECT: “having all the required or desirable elements, qualities, or characteristics; as good as it is possible to be.” Stop striving to be perfect because guess what, you are there! What a beautiful definition ?. Today, at this very moment my body is as good as it possibly can be. I can’t change it today, and tomorrow it may be different, it will still be perfect. There is no body better than the next. There is no one body that is “perfect”. There is your body, unique, worthy, desirable and perfect. All body’s are good bodies ❤️ . . #everyBodyBeautiful #unique #bodylove #embraceyourbody #perfectbody #worthybody #beunique #eatthecaketoo #carmenrene #bbwlove #bodyconfidence #loveyourbody #bodypositive #plusisequal #normalizenudity #getoverit #kkwbeauty @kimkardashian #stretchmarks #stretchmarksarebeautiful #zebrastripes

Carmen Rene (@eatthecaketoo) által megosztott bejegyzés,

Rene bátor kinyilatkoztatása az egész világot megrengette, azonban egyelőre nem érkezett rá válasz Kimtől. Kíváncsiak lennénk, mégis hogyan vélekedik minderről a híresség - vajon elgondolkodtatják a plus-size modell szavai? Izgatottan várjuk a választ.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ
Kétszáz kilométerrel odébb láthatták a kiskunhalasi fekete párducot, videó is készült róla
Ha ugyanarról az állatról van szó, jó nagy távot tett meg.

Link másolása

hirdetés

Fülöp Róbert, Kiskunhalas polgármestere nagyjából egy hónapja rakott ki egy felvételt egy fekete nagymacskáról. Erről szakértők megállapították, hogy valószínűleg egy fekete párduc látható rajta.

Azóta viszont eltűnt, legalábbis arról a környékről, máshol viszont látni vélték a párducot: Kecskemét, Ballószög, Kengyel és Szolnok területéről is.

"Szakmai körökben szkeptikusak vagyunk, hiszen konkrétumok nélkül az állat jelenléte nem igazolható és ezeknek már mutatkozniuk kellett volna" - mondta a szolnoki esetről Kardos Roland állatkertész, korábbi nagymacska gondozó.

Most ismét előkerült egy videó, amit január 14-én rögzítettek. A felvételen 0:07-kor jól hallatszik, ahogy a kamerázó csodálkozik a nagymacskának vélt állat látványán.

hirdetés
"Ez nem macska, öcsém."


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ
„Ippon” – írta Orbán Viktor a leölt disznó teteme felett pózolva
„Kemény küzdelem után” – tette hozzá a cselgáncsos szakkifejezéshez a miniszterelnök.

Link másolása

hirdetés

Ippon – ezzel a szóval ellátott képet posztolt Orbán Viktor, miután részt vett egy disznóvágáson. Az eseményről Facebook-történetében is osztott meg fotókat.

A miniszterelnök, aki láthatóan büszkén pózolt a fotó elkészítésekor, a képhez készült kísérőszövegben azt írta:

„Kemény küzdelem után.”

A poszt alatt – ahogyan az lenni szokott – megoszlottak a vélemények a kormányfő teljesítményéről: sokan gratuláltak a férfias aktushoz, de akadtak, akik hiányolták, hogy nem készült felvétel a sertés cselgáncsos leöléséről. Az ippon egyébként ennek a sportnak a szakszava, 10 pontos, teljes értékű győzelmet jelent.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
Napokig a hidegben, az iskola udvarán tanult egy hetedikes német diáklány, mert vannak oltatlan osztálytársai
A lány asztmás, így nagyobb veszélyt jelent rá a koronavírus.

Link másolása

hirdetés

A németországi Hagenben, a 13 éves Yasmin nevű diáklány nem volt hajlandó az osztályteremben tanulni. Asztmában szenved, így őt jobban fenyegeti a koronavírus, az osztálytársai pedig nincsenek mind beoltva - írja a Spiegel.

Kitettek neki egy asztalt az udvarra, innen követte online az órákat sapkában, kabátban és kesztyűben. A szünetekben ment csak be melegedni, ha nagyon hideg volt, találtak neki üres termet a tanórákra.

Észak-Rajna-Vesztfália tartományban kötelező a jelenléti oktatás. Hetente kétszer-háromszor tesztelik a diákokat, és kötelező a maszkviselés is. Yasmin az akciójával arra akarta felhívni a figyelmet, hogy veszélyes ennyi gyereket összeterelni.

Az ifjúságvédelmi szervezet is bekapcsolódott az ügybe, szerintük az iskolának nem kellene hagyni, hogy egy 13 éves lány kint tanuljon. Az iskola szerint viszont fontos a veszélyeztetett tanuló elkülönítése, saját maguk vették védelembe a diáklány akcióját. Azóta kijelöltek neki egy tantermet, ahonnan online követheti az órákat.

hirdetés
Közben a város vezetése most vizsgálja az online oktatásra való áttérés lehetőségét.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
Napi 70 ezret is megkeres azzal egy londoni férfi, hogy mások helyett áll sorban
A hivatásos sorban álló ezen felül vállal még kisállat-felügyeletet, csomagolást, ügyintézést és kertészkedést is.

Link másolása

hirdetés

Egészen furcsa szakmát választott magának Freddie Beckitt: a 31 éves férfi óránként 20 fontért (kb. 8500 forint) áll sorban mások helyett - írja a The Sun.

Beckitt szerint semmi meglepő nincs abban, hogy az ácsorgásból csinált karriert, ugyanis tősgyökeres londoniként "művészi szinten" űzi a sorban állást. Egy-egy jobb napon akár 160 fontot (70 ezer forint) is összevárakozhat az angol "bérsorbanálló". A nyolcórás műszakot azonban nemcsak lábbal, hanem türelemmel is bírni kell ilyenkor.

Kedvenc munkái közé tartozik, amikor a dúsgazdag emberek helyett várakozik egy-egy különösen népszerű esemény belépőire. Az egyik legemlékezetesebb az volt, amikor a legendás Victoria and Albert Museum (V&A) Christian Dior-kiállításának jegyeire várt három órát. A hatvanas éveikben járó ügyfelek arra is megkérték, hogy vegye át a jegyeket, így végül még további órákon keresztül bámészkodott a kiállításon, mire megérkeztek alkalmazói.

Freddie Beckitt különleges szolgáltatását az idősek és nyugdíjasok mellett időhiánnyal küzdő fiatalok is igénybe veszik. A férfi pedig nem válogat: akkor is sorban áll, ha süt a nap, vagy ha a karácsonyi vásárlások idején fagyos az idő. Szerencsére azonban a sorban állás fő szezonja a nyár, amikor a rendezvények többségét tartják.

A szolgáltatásait a TaskRabbit nevű oldalon hirdető hivatásos ácsorgó több lábon áll megélhetés szempontjából. A feladatmegoldó oldalon található adatlapja szerint a sorban állás mellett vállal még kisállat-felügyeletet, csomagolást, segítséget a költözésben, ügyintézést és kertészkedést is.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: