FELFEDEZŐ

Egy néni és egy pingvin különös találkozása egy francia parkolóban – futótűzként terjed a videó

A kedves találkozásról készült felvételt már 3,5 millió ember látta.

Link másolása

A Gabriele Corno nevű Twitter-felhasználó videóját szúrta ki az NDTV.

„Eszmecsere a parkolóban” - írta a felvétel alá, amin egy idős hölgy és egy pingvin „beszélget” egy parkolóban, feltehetően valahol Franciaországban. A videóban a pingvin érdeklődéssel figyeli a hölgy esernyőjét, és követi is őt.

Az viszont nem derül ki, hogy mégis hogyan került egy pingvin a parkolóba.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
Nem vicc: beleszorult az ökle a szájába, mentőt kellett hívni a férfihoz
Egy fogadásból gyömöszölte be a kezét a szájába, de kihúzni már nem tudta. A barátai először jót mosolyogtak rajta, aztán komolyra fordult a helyzet.

Link másolása

Egy 30 év körüli férfihez kérték a mentők segítségét múlt héten, mert az ökle saját szájába szorult.

Az Országos Mentőszolgálat csütörtöki Facebook-bejegyzése szerint a férfi fogadásból próbálta ki, hogy befér-e az ökölbe szorított keze a szájába.

Ez hosszas próbálkozás után végül sikerült is neki, azonban kihúzni már nem tudta.

A barátok először mosolyogtak, aztán erővel próbáltak segíteni, ez azonban komoly fájdalmat okozott a sérültnek.

A férfi már közel sem nevetett a történteken, megőrizte higgadtságát és az orrán keresztül lélegzett.

Mentésirányító tájékoztatta, hogy a pillanatnyi mentési kapacitást és a helyzet súlyosságát figyelembe véve nem tud azonnal mentőt indítani, miközben kikereste a legközelebbi szájsebészeti szakrendelés pontos címét, ami mindössze 11 perc sétányira volt a helyszíntől. A barátok úgy döntöttek, hogy útnak indultak a sérülttel és végül nem is kértek mentőt.

27 perc elteltével már maga a sérült hívta ismét a mentőket, aki ezúttal már beszélni is tudott és megköszönte, hogy bajtársunk aggódott érte. A férfit még arról is megnyugtatták, hogy nem ő az egyetlen, akivel ez történt, ugyanis

hasonló esetek szinte évente előfordulnak.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
FELFEDEZŐ
A Rovatból
„Zenélő utat” avatott a Kutyapárt a XII. kerületben, ami durva metált játszik
A Cannibal Corpse nevű death metál zenekar Make them suffer című számát „játssza”. De nem úgy, ahogy a többi.

Link másolása

Zenélő utat avatott a XII. kerületben a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. A viccpárt kezdeményezése azonban eltér az eddig az ország különböző pontjain átadott hasonló utaktól.

Például a 37-es úton lévő körülbelül 500 méteres szakasztól, amin nemrég Orbán Viktor is átautózott, és ami az Érik a szőlő című népdalt játssza, ha 80 kilométeres sebességgel áthajtunk a különleges bordázaton.

A kutyapártosok útja a tábla szerint azonban a Cannibal Corpse nevű death metál zenekar Make them suffer című számát „játssza”.

Vagyis elvileg ezt a dalt:

Ha valakinek még ezután sem esik le, akkor eláruljuk, hogy ez egy nem egy valódi zenélő út, a viccpárt ugyanis ezzel a táblával az útszakaszon található kátyúkra akarta felhívni a figyelmet.

(Forrás: rtl.hu)


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Videó: a pogyászszalagon is egymást ütötték az emberek a repülőtéren
Két utast is letartóztattak miután örült verekedés tört ki a chicagói O'Hare repülőtéren.

Link másolása

Hatalmas verekedés tört ki a chicagói O'Hare nemzetközi repülőtér egyik poggyászkiadójában hétfő este - írta a New York Post.

Legalább egy tucat ember vett részt benne, amint azt egy videó és a rendőrök is tanúsítják.

A tömegverekedést követően két embert letartóztattak. A Twitterre feltöltött felvételek szerint az utasok bőröndöket dobáltak, egymás haját tépték, és a földön hemperegtek a poggyászkiadó mellett.

Videó a verekedésről:

A dulakodást a leszálló utasok közötti vita robbantotta ki, és nem sokkal este 11 óra után kapcsoltak erőszakos üzemmódba a 3-as terminál alsó szintjén - közölte a chicagói rendőrség. A videón több ember látható, amint kisebb csoportokban verekednek.

A rendőrök letartóztatták a 18 éves Christopher Hamptont és a 20 éves Tembra Hickst, akik állítólag megütöttek egy 24 éves nőt. Mindegyikük ellen testi sértés vétsége miatt emeltek vádat.

Az egyik csoport felugrott a csomagmegőrzőre, ahol ütlegelték és rugdosták egymást, míg mások a földön ütötték és tépték egymást.

Az egyik nő a fejhallgatóját használta fegyverként, mielőtt egy férfi a földre lökte és megütötte. Hallani, hogy itt a tömeg elkezd hangosan kiabálni.

Legalább három ember próbálta szétválasztani a verekedő utasokat, miközben mások a biztonságiakért kiabáltak.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Ezt válaszolta az ismert pornós, amikor megkérdezték tőle, érdemes-e belevágni az iparba
Az ismert pornószínésznő egy korábbi videóját kapták fel most a neten.

Link másolása

A Riley Reid néven aktív pornószínésznő rengeteg pénzt keresett a választott szakmájával, azonban a 31 éves pornós ennek ellenére sem ajánlja senkinek, hogy ezt a karriert válassza - írta meg a 24.hu.

„Sokszor megkérdezik tőlem, hogy érdemes-e pornóba kezdeni, mire az a válaszom, hogy nem, nagyon megnehezíti az életet, nagyon megnehezíti a randizást, nagyon megnehezíti a családi életed, az intimitást”

- mondta Reid, akinek eredeti neve Ashley Mathews. A színésznő azt mondja, ez a munka folyamatosan szégyenkezéssel jár, ezért nem ajánlja senkinek.

„Nem is akarok gyereket, mert pornózok. Félek attól, hogy az emberek hogyan bánnának a gyerekemmel”

- tette hozzá a pornós.

Riley elmondta azt is, hogy az édesanyja eleinte támogatta a karrierjét, de mikor nem segítette őt pénzzel, megromlott a kapcsolatuk.

„Nincs többé anyám, nem beszélek vele. Hiányzik, hogy legyen egy anyám”

– mondta a pornós, aki szerint nem lehet visszaforgatni az idő kerekét, ezért nem is hinné, hogy valaha rendeződhetne a kapcsolatuk.

„Elveszítettem a családomat, nem beszélek a testvéreimmel. Azt hiszem, mindenki megpróbált kihasználni engem”

- vallotta meg Riley Reid.

A 31 éves színésznőnek a videó megjelenése óta egyébként jelentősen megváltozott az élete: összeházasodott egy lett szabadfutóval Pasha Petkunsszal, és tavaly novemberben megszületett a kisbabájuk.

(via 24.hu)


Link másolása
KÖVESS MINKET: