hirdetés

FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés

Annyira felháborította a Tyga nevű amerikai rappert a pornót kitiltó OnlyFans, hogy konkurens platformot indít

A rapper által bejelentett oldal engedni fogja a szexuális tartalmakat mind a szexmunkásoknak, mind a celebeknek.
Címkép: Wikimedia Commons - szmo.hu
2021. augusztus 21.


Link másolása

hirdetés

Pénteken írtunk róla, hogy új közösségi irányelveket dolgoz ki, és októbertől betiltja a szexuális tartalmakat a felületén az OnlyFans. A platform azt ígéri, bizonyos keretek között a jövőben is engedik majd a meztelenkedést, de a szexuálisan erőszakos, durva tartalmakat, az eszkortozást, a szexmunkát tiltani fogják.

A platformon havi előfizetésért cserébe láthatók az adott felhasználó által feltöltött fotók, videók, élő közvetítések, írások, zeneszámok. Használják az oldalt zenészek, fotósok, egyéb tartalomgyártók is, de mára a legtöbb felhasználó szexuális tartalmakat árul rajta.

Az OnlyFans banki és pénzügyi partnerei szerették volna, hogy új közösségi irányelveket dolgozzanak ki, amik tiltják a szexuális tartalmakat.

Ennek azonban nem mindenki örül: az Azonnali szerint például a Tyga művésznéven ismert amerikai rappert annyira feldühítette a lépés, hogy egyből bejelentette, konkurens oldalt indít "mystar" néven.

Az előadó az oldal negyedik legnépszerűbb tartalomgyártója volt, alig 24 órával a cég bejelentése után törölte is magát az OnlyFansról.

A rapper által bejelentett oldal szintén előfizetői modellben fog működni, és engedni fogja a szexuális tartalmakat mind a szexmunkásoknak, mind a celebeknek.

hirdetés

Leszögezte azt is, hogy az oldala feleannyi jutalékot fog csak levonni a tartalomelőállítóktól, mint az OnlyFans, a platformot pedig a Kanye West kreatív ügynökségének is dolgozó Ryder Ripps fogja tervezni elképzelései szerint.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ

„Tégy úgy, mintha ismernél” - kérte egy idegentől a New York-i nő, akit három férfi követett az utcán éjszaka

A nő szerencséjére épp egy olyan férfibe botlott, akinek a szexuális zaklatás a szakterülete.
Fotó: donterase/Pixabay (illusztráció) - szmo.hu
2021. október 13.


Link másolása

hirdetés

Amikor egy New York-i nő rádöbbent, hogy három férfi követi a kihalt utcán, nem tehetett mást, egy idegen segítségéért folyamodott - írja az iheartintelligence.

A történetet a férfi mesélte el a közösségi médiában, felidézve, hogyan lépett hozzá oda a nő az éjszaka közepén.

“Épp a vonathoz igyekeztem néhány perce, amikor egy nő odalépett hozzám, szorosan megölelt, és azt suttogta, 'Kérlek, tégy úgy, mintha ismernél engem. Ezek a férfiak már követnek egy ideje'. Belementem, és vele sétáltam három sarkon át az otthonáig. Micsoda élmény mindkettőnknek!”

- írta Dane Weeks a Twitteren.

A féri azonban azt sem titkolta el, eleinte habozott, nem tudta, hogyan cselekedjen:

“Nem fogok hazudni, hirtelen nem tudtam, hogy reagáljak, hiszen New Yorkban könnyen átverik az embert. Az ölelése viszont túlságosan őszinte volt, és valóban láttam mögötte a három alakot. Ahogy sétáltunk és beszélgettünk, láttam, mennyire rémült. Azt hajtogatta, haza kell vinnem a fiához.”

hirdetés

Az is kiderült: a nő egy boltba is betért, hátha ezzel lerázza a követőit, ám azok folyamatosan a sarkában voltak, mivel már a vonaton kinézték maguknak. Amikor Dane-t megölelte, akkor végül leszálltak róla. A nő legnagyobb örömére pedig az is kiderült, megmentőjének épp a szexuális bántalmazás a szakterülete, így már azt is értette, miért reagált ilyen gyorsan a helyzetre.

“Aznap éjjel te voltál a hősöm. Komolyan attól féltem, hogy a fiam anya nélkül, az anyám a lánya nélkül marad” - mondta neki később a nő, akinek Dane ezek után megígérte, máskor is hazakíséri, ha későn érkezik haza a munkából.

“Szomorú, hogy a lányoknak és nőknek ilyesfajta félelemben kell élnie, mert a férfiak ilyen mérgező környezetet teremtettek. Én megpróbálok jobb lenni ennél”

- írta.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés

„Majdnem elhánytam magam” – óriási felháborodást keltett az idei Halloween legrémisztőbb dekorációja

„Undorító, ízléstelen, teljesen elfogadhatatlan” – mondták az amerikai kisváros lakói, kiakadásuk pedig a történteket ismerve teljesen jogos.

Link másolása

hirdetés

Első ránézésre semmi kirívó nincsen abban a halloweeni dekorációban, ami egy, a michigani Walker városában található házat díszít: a rendőrségi szalaggal elkerített kertben a töklámpások mellett egy véres baseballütő és három sírkő található, az ablakokon véres kéznyomok láthatók, a bejárati ajtón pedig három alak sziluettje a vérrel felírt „Segítség” felirat mellett.

A helyiek mégis undorral, felháborodva fogadták ezt a képet, a ház ugyanis 18 évvel ezelőtt egy, az egész közösséget megrázó hármas családgyilkosság helyszíne volt.

A 17 éves Jon Siesling 2003. január 22-én ebben a házban ölte meg édesanyját, valamint 15 és 6 éves húgait. Miközben teherautósofőrként dolgozó apja távol volt, a fiú egy baseballütővel verte halálra az anyját és idősebb testvérét, akiket egy konyhakéssel is megszurkált. Ezután, mikor a kertben játszó kisebbik húga bement a házba és sikítozni kezdett, Jon nyakon szúrta a késsel, majd az ágyába fektette.

A 17 éves Jon kezdetben megpróbálta elhitetni a hatóságokkal, hogy betörők támadták és ölték meg a családját, de végül beismerte, hogy ő volt a tettes. A gyilkosságok annyira szörnyűek voltak, hogy annak ellenére ítélték életfogytig tartó börtönbüntetésre, hogy még nem volt nagykorú. A törvények értelmében idén szabadlábra helyezhették volna, ám ezt egy helyi bíróság az előző hónap végén elutasította.

Érthető tehát, hogy a megrázó gyilkosság helyszínén megjelent dekoráció óriási felháborodást okozott a városban. Egy helyi nő a Masslive című lapnak azt mondta: amikor meglátta az undorító, szerinte teljesen elfogadhatatlan dekorációt, majdnem elhányta magát. „Sérti az áldozatok emlékét” – jelentette ki.

A ház tulajdonosa is nyilatkozott a helyi sajtónak. Elmondta, hogy abban a házban nevelte fel gyermekeit, és jól ismerte az áldozatokat, mert a család tőlük bérelte az ingatlant. A névtelenséget kérő nő elmesélte, hogy segített feltakarítani a gyilkosságok után a vérfoltokat, amik közül volt, amit nem is sikerült eltüntetni, és máig látható a házban. Mint fogalmazott, a dekoráció egyfajta terápia számára, amivel igyekszik „lezárni a múltat”.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

A turkálókból is lehet igényesen öltözködni - bizonyította be egy angol influenszer

Régen még szégyellte, ha turkálóban vásárolt, ma viszont már büszkén válogat a használt ruhák között, sőt, Instagram-oldalán is megosztja az így összeállított szettjeit.

Link másolása

hirdetés

A 18 éves Hope Bailey korábban szégyenkezve ment be a turkálókba, és elrejtőzött, ha valaki kiszúrta, hogy az anyukájával válogat egy ilyen helyen. Mára azonban megunta ezt a stigmát, és úgy döntött, szakít vele - írja a Metro.

A lány ma már büszkén válogat a használt ruhák közt, sőt, Instagram-oldalán is megosztja az így összeállított szettjeit. Szeretné bebizonyítani, hogy ezek a boltok nem is lecsúszott helyek, sőt, nagyon stílusosan is fel lehet öltözni a kínálatukból.

“Először azért kezdtem el ilyen helyekről öltözködni, mert nem akartam kétszer ugyanazt a ruhát felvenni. Ezután kezdett érdekelni a fenntartható divat, és szembesültem vele, milyen káros a bolygónkra nézve a fast fashion”

- árulta el a lány, akinek ma már majdnem minden ruhája turkálóból van.

Hope-tól sokan kérdezik, hol veszi a cuccait, például Dior és Burberry táskáját, és meglepődnek a válaszon. A tinilány minden második nap ellátogat egy turiba, ahol még a nagy márkák ruháit is időről időre megtalálni. Amit már nem visel, azt ő maga is beadja a turkálóba.

“Az idősebbek közül sokan úgy képzelik, a turkálók még mindig olyanok, mint 20 évvel ezelőtt - pedig ma már nem árusítanak semmit, ami sérült vagy foltos” - mondja a lány, aki havonta több száz fontot takarít meg, ráadásul meghosszabbítja a használt ruhák élettartamát, mielőtt a hulladéklerakóba kerülnének.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Felidegesítette a férje, bosszúból megsütötte vacsorára annak háziállatát – videó

Az indonéz nő még egy TikTok-videót is készített a bizarr mutatványról, amit már több mint 7 millióan láttak.

Link másolása

hirdetés

Sok érdekes és megdöbbentő videót lehet látni a TikTokon, de az, amit az indonéz Mia Kurniawan töltött fel, lehet, hogy mindet kenterbe veri. Nem véletlen, hogy már 7 milliónál is többen nézték meg a nő posztját, amiben bosszúból megsüti a férje háziállatát, ami történetesen egy arowana – vagy sárkányhal –, ami a világ legdrágább halának számít – írja a 24.hu az AsiaOne értesülései alapján.

A videóból kiderül, hogy a nő azért vetemedett erre, mert már rengetegszer szólt a férjének, hogy takarítsa ki a hal akváriumát, de az folyton halogatta a dolgot. Ezért úgy gondolta, megnézi, milyen lesz kisütve az állat. Íme:

@miakurniawan01goreng arwana?#fyp♬ Singkong & Keju Cover - akhmal.dniel

Ha esetleg valakit nem hagyna nyugodni a gondolat: Mia a kommentekre válaszolva leírta, hogy a férje megbocsátotta neki a mutatványt, és máris arra készül, hogy egy újabb arowanát vegyen. Ez egyébként valószínűleg nem lesz egy olcsó mutatvány, ugyanis egy-egy példány egy kisebb vagyonba is kerülhet. A National Geographic magazinnak Emily Voigt azt mondta, hogy az eddigi legmagasabb összeg, amit egy ilyen halért kértek, háromszázezer dollár – nagyjából 93 millió forint – volt, és a Kínai Kommunista Párt egy tagja fizette ki.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: