hirdetés

FELFEDEZŐ

A „Mély Állam” uralja a világot – a legvadabb összeesküvés-elméletek csapnak össze a Twitteren

Főleg Donald Trump hívei táplálják a konteókat, amelyek közül a legviccesebb, hogy már az amerikaifoci-döntőt is a háttérhatalom döntötte el.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. március 01.

hirdetés

A közösségi hálók tökéletes terepei a széles körű vitáknak, így a sokakat foglalkoztató összeesküvés-elméleteknek is.

Ez utóbbiak kedvelt helyszíne mostanában a Twitter, ahol a parázs összetűzések középpontjában az elmúlt hónapokban a „Mély Állam” (Deep State) állt. Ez nem más, mint az az állítólagos titkos elit csoport, amely uralja a világot.

A köztudottan szívesen tweetelő Donald Trump maga is hangot adott e fórumon annak a véleményének, hogy egy titkos hálózat irányítja a színfalak mögül a kormányokat, de több ezren vannak azok, akik a „Mély Államot” kárhoztatják a politikába, a gazdaságba, és az élet más területeibe való beavatkozásért.

A a Mirror a felhasználók kedvenc témái közül válogatott.

E rejtélyes erőket látják például a februári amerikai tőzsdei zuhanások miatt, és nem érdekli őket az elemzőknek azon véleménye, hogy csupán egy hosszabb növekedési periódusból következő megtorpanásról volt szó. „Mindent elkövetnek, hogy megbuktassák az elnököt” – írta az egyik hozzászóló.

hirdetés

Ugyancsak a „Mély Állam” akadályozza az Egyesült Államokat, hogy eredményesen vegye fel a harcot az Iszlám Állam ellen.

Főleg az amerikai elnök hívei táplálják ezt a „konteót”, mintegy ellensúlyozni próbálva azokat a vádakat, melyek szerint Trumpék összejátszottak Moszkvával a 2016-os választási kampány idején. E feltételezés hirdetői szerint a „sötét elit” célja, hogy lehetetlenné tegye az amerikai-orosz együttműködést e téren.

De nehogy azt higgyük, hogy a Mély Állam csak a politikát tartja ellenőrzése alatt. Már az amerikai futball sem mentes tőlük, mi több, egyesek azt állítják, hogy az idei Superbowlon az ő segítségükkel nyert a Philadelphia Eagles az esélyesebb New England Patriots ellen.

A Sasok győzelme a Mély Állam üzenete volt.

Az NFL (az amerikaifutball liga) illuminátus szervezet. A kétfejű sas a Rotschild család címere. Amit az Eagles szurkolói az utcákon műveltek az, amit a Mély Állam tenne az Egyesült Államokkal és a világgal” – olvasható az egyik üzenetben.7835976578_d94cec5ec6_b

A 2001. szeptember 11-i, New York és Washington elleni terrortámadások az elmúlt több mint másfél évtizedben számtalan összeesküvés-elméletet szültek, könyvek tucatjai jelentek meg e témában, és némileg ezen alapul az amerikai dokumentumfilm fenegyereke, Michael Moore műve, a Fahrenheit 9/11, amelyben azt sugallja, hogy az Ikertornyok és a Pentagon elleni támadás valójában a texasi olajmágnás Bush-család és a szaúdi olajhercegek összejátszása volt, hogy közösen rátehessék a kezüket az iraki olajmezőkre. Most már ezt is a „Mély Állam” számlájára írják, akárcsak a 70 éve tisztázatlan roswell-i UFO-katasztrófát, amelynek feltárására több elnök is ígéretet tett, aztán mégsem történt soha semmi. Nem menekülhetett e vád alól egy harmadik régi kedvenc, az Apollo 11 1969-es holdra szállása. Erről számos „bizonyíték” került már a nyilvánosságra arra vonatkozóan, hogy Armstrongék nem is jártak a Holdon, csupán egy hollywoodi stúdióból „közvetítették” az eseményeket, de szükség volt rá a Szovjetunióval folytatott űrverseny miatt. Most e felelősséget, amelyet eddig a washingtoni kormányra terheltek, ugyancsak a „Mély Állam” vette át a Twitter látogatói szerint.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés

„Ima Orbán Viktorért és Magyarországért” – újabb meglepő egyházi videó szivárgott ki

A miskolci ÚjSzövetség Gyülekezet istentiszteletén az egyik résztvevő nagy átéléssel mondott imát, sok furcsán hangzó kifejezést is beleszőve.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. április 16.

hirdetés

Mindig érdekes tartalommal szolgál a nem hívőknek vagy a más vallásúaknak, amikor egy – jellemzően kisebb – egyház istentiszteletéről kerül ki felvétel.

Ilyen volt például az, amikor Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezetője értekezett a jóga és a démonidézés kapcsolatáról, legutóbb pedig az a felvétel, amelyen a miskolci ÚjSzövetség Gyülekezet egyik tagja mond hálát Istennek a koronavírusban nyújtott segítségért – és magáért Orbán Viktorért is.

Legalábbis a videónak azon részében, ahol az átlagnéző számára is érthető szöveg hangzik el. Ugyanis a hálaima majdnem felében magyar fülnek ismeretlen hangzású szavak szerepelnek.

A videó alig egy hét alatt már több mint félmillió megtekintésnél jár a YouTube-on, nemrég pedig egy újabb felvétel is felkerült a Magyar Cirkusz nevű csatornára, ami vélhetően ugyanazon az istentiszteleten készült.

hirdetés

Ezen az látható, ahogy az egyik résztvevő nő Magyarországért, Orbán Viktorért és az ország vezetéséért mond imát, ezúttal is számos ismeretlen hangzású kifejezés kíséretében.

"Imádkozom azért, hogy Orbán Viktor felajánlja Magyarországot Jézus Krisztusnak, hogy a Miskolc városában élő keresztények felálljanak, és egyként odaálljanak Orbán Viktor mellé!"

– hangzik el egy ponton.

Bővebb elemzésre nem vállalkoznánk, inkább mutatjuk:

(FRISSÍTÉS: Az eredeti videót azóta az Új Szövetség Gyülekezete eltávolította, de egy Márk nevű felhasználónak köszönhetően ebből is született már egy nagyon ütős alapra összerakott freestyle verzió.)


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés
FELFEDEZŐ

Egy 93 éves csillárral fog összeházasodni egy brit nő

Erre mondják, hogy a szerelem nem ismer határokat.
Fotó: Channel 4/Steph's Packed Lunch - szmo.hu
2021. április 17.

hirdetés

Két év jegyesség után úgy döntött, hogy itt az ideje az esküvőnek, ezért hozzámegy szíve választottjához, egy csillárhoz egy brit nő - derült ki a Channel 4 műsorából, a Steph's Packed Lunchból.

Amanda Liberty már korábban is szerepelt az újságokban, egész pontosan akkor, amikor először vallott "kapcsolatáról" két évvel ezelőtt.

A Lumiére névre keresztelt 93 éves csillárt 2016-ban pillantotta meg Ebayen, akkor esett szerelembe a tárggyal. Miután nem bírta kiverni a fejéből, két héttel később megrendelte Németországból, azóta boldog párként gondol magukra. Az angliai Leedsben élő nő elmondása szerint korábban egy dobfelszerelésbe volt szerelmes, mielőtt megtalálta volna az igazit.

Amanda ugyanis objektofil, azaz tárgyak iránt érez szerelmet és szexuális vágyat.

Állítása szerint emberek iránt nem képes ilyet érezni, míg a tárgyakat nem élettelen dologként látja. Példaként említette a japánokat, ahol az animizmus létező dolog: a hitvallás szerint minden tárgynak lelke van, amely energiát sugároz.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Elege lett a szomszéd pasijának állandó nyafogásából és hangoskodásából, egy cetlin kérte meg a nőt, hogy dobja már ki a srácot

A levélíró szomszéd szerint felháborító, hogy a csaj barátja állandóan éjszaka rohamozza meg a mosdót. Ráadásul a férfi nyafogó hangját sem bírja elviselni.
A címkép illusztráció: Unsplash/sue hughes - szmo.hu
2021. április 16.

hirdetés

Valaki megelégelte a szomszédja barátjának állandó éjszakai hangoskodását, és egy cetlin kéri a nőt arra, hogy szakítson a férfival, írja az Indy100.

A New York-i nőnek írt levelet a Reddit "Trashy" fórumába töltötték fel. A lapon a névtelen szomszéd kíméletlen őszinteséggel osztja meg a 95-ös lakásban élő nővel párkapcsolati tanácsait:

A cetli első mondatával tulajdonképpen zárójelbe is teszi a következő sorokat, mert nemes egyszerűséggel azt kéri a nőtől, hogy tegyen szívességet mindenkinek és dobja ki végre a pasit. A továbbiakban részletesen kifejti, hogy senki nem kíváncsi arra, ahogy éjjel kettőkor végigtrappol a lakáson, mert nem képes felnőttként visszatartani reggelig a székletét.

A titokzatos levélíró felhívja a nő figyelmét arra is, hogy senki nem kíváncsi az éjszakai ajtócsapkodásra. Mindennél rosszabb azonban, amikor a férfi elviselhetetlen, nyafogó hangon azt mondja, hogy "mi a picsa?!".

hirdetés

A párkapcsolati tanácsadás második felében igazat ad a szomszéd a nőnek, amiért két évvel korábban megütötte a férfit egy vasalódeszkával. Egyenesen úgy fogalmaz, hogy ennél még "az új kutyája is jobbat érdemel". Befejezésképp nyomatékosan arra kéri a nőt, hogy legalább egy hónapig legyen nyugalom éjszakánként és ne kelljen mindenféle zajra felkelni.

A kéretlen párkapcsolati tanácsadás posztja alatt komoly vita robbant ki a Redditen: alig 24 óra alatt 1300-nál is több komment érkezett a fotóhoz. Sokan nem értik, miért nem hívja eleve csendháborítás miatt a rendőrséget a levélíró. Többen a vasalódeszkás férfiverésen akadtak ki a levél címzettjére. De a legtöbben a mérgező kapcsolatokról kezdtek el beszélgetni, amilyenben a leírás alapján a 95-ös lakás tulajdonosa és barátja élhetnek.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Az OnlyFans oldalon szórakoztat férfiakat a brit nővér, hogy ápolói fizetését kiegészítse

Felszabadítónak és szórakoztatónak véli mellékállását az egyedülálló anya, ráadásul senkinek sem kell tudnia a környezetében, miből tartja fent magát.
Fotó: Illusztráció (Pexels) - szmo.hu
2021. április 17.

hirdetés

Családja megélhetését biztosította be az a brit nővér, aki az OnlyFans nevű oldalon küldözget magáról pénzért videókat és képeket férfiaknak, mivel a nővéri fizetésből nagyon szűkösen tudtak csak megélni - írja le a neve elhallgatását kérő egészségügyi dolgozó történetét a Daily Mail.

A középkorú, Kelet-Yorkshire-ben élő nővér egyedül nevelte gyermekeit, miközben anyagi problémákkal küzdött. Ugyan a pandémia alatt Angliában kaptak a nővérek fizetésemelést, ez sem segítette ki a helyzetből. Ebben nagyrészt az is közrejátszott, hogy nemrég ért véget hosszútávú párkapcsolata, így most már egyedül kell eltartania a gyerekeit. A kétségbeejtő helyzetből egy merész lépéssel lépett ki:

profilt hozott létre OnlyFans oldalon, ahol pénztért küld férfiaknak képeket és videókat magáról.

A portál lényege, hogy a felhasználók pénzért cserébe küldhetnek a csatornájukra előfizető embereknek saját tartalmat, amelyek nagy százalékban szexuális jellegűek. A történet főszereplője is ezt teszi, a szexi felvételekért pedig bőséggel fizetnek az előfizetői. A mellékállásának köszönhetően megélhetésük biztossá vált, és kifejezetten örül annak, hogy többé ebből a szempontból sem kell függenie mástól.

"Egész életemben másokért cselekedtem, feleségként, anyaként és a munkámban is. Mindig mások megsegítésére áldozom az időmet, most viszont én következem."hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: