hirdetés

VIDEÓK

Magyar kiállítást reklámoz Rambo

Most Rambo hív benneteket, úgyhogy ott a helyetek a Petőfi Irodalmi Múzeumban!

Link másolása

hirdetés

Emlékeztek még arra, hogyan szavaltak magyar verseket amerikai sikerfilmek főszereplői, például Hannibal Lecter és Bud Spencer? Most Rambo invitálja a látogatókat egy médiaművészeti kiállításra, amely a Petőfi Irodalmi Múzeumban látható/hallható a Margó Feszt alatt.

Az interaktív tárlaton Boldizsár Péter versmondó videóié a főszerep; ismert filmrészletek jeleneteire vágott rá magyar színészek által elszavalt klasszikus magyar verseket. Így találkozik a magas kultúra a popkultúrával, és mi csak örülhetünk a találkozásnak.

A kiállítók célja nem csupán a jelenetek bemutatása, hanem az is, hogy mi, a látogatók más szemmel, más szemszögből lássunk akár filmes, akár netes történeteket. Új kontextusba helyezik a mémet, ezzel Rambót és társait valóban az irodalom síkjára emelik. A rendezvényen természetesen fellépnek a filmes karakterek magyar szinkronhangjai, kiváló színészeink is.

Gáti Oszkár - Ki viszi át a szerelmet?

hirdetés

Kézdy György - Huszt

Szabó Sipos Barnabás - Zárolt emlékezet

Sinkovits Imre - Templom és iskola

Végvári Tamás - Milyen volt

További részleteket a fesztiválról ITT TALÁLSZ

Ha tetszettek a videók, nyomj egy lájkot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
VIDEÓK

Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr

Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.

Link másolása

hirdetés

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
VIDEÓK

Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette

Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

hirdetés

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VIDEÓK

Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz

Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

hirdetés

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VIDEÓK

VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal

Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.

Link másolása

hirdetés

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: