News here
hirdetés

VIDEÓK

Lebilincselő rövidfilm terjed az időutazásról

James arra használja az egy perces időgépet, hogy elcsábítson egy gyönyörű nőt. Vajon sikerül a terve?

Link másolása

hirdetés

Megállíthatatlanul terjed a YouTube-on egy csodálatos rövidfilm, amelyben a romantika és az időutazás kapta a főszerepet. A kerettörténet szerint James el szeretné csábítani a csinos tudósnőt, Reginát, tervének megvalósításához pedig egy úgynevezett "egy perces időgépet" akar használni. Valahányszor elszúrja az ismerkedést a férfi, megnyomja a dobozkán található piros gombot, hogy visszarepüljön egy percet az időben. Vajon sikerül James elgondolása? Mindjárt kiderül:

Regina rájön, hogy James valójában időutazó, és éppen rajta teszteli az egy perces időgépet. Ez viszont nemhogy elriasztja a tudósnőt, hanem imponál neki, mondván, hogy "még soha nem harcolt érte senki". Aztán felvilágosítja James-et, hogy 16-szor ölte meg magát egy párhuzamos univerzumban a piros gomb megnyomásával. Már éppen áthívná magához a férfit, amire kiderül, hogy James annyira megijedt a tetteitől, hogy nem tud Reginára gondolni. Erre a nő is használatba veszi a szerkezetet, hogy visszaszívja a mondandóját... :)

via Sploid

Ha tetszett a rövidfilm, oszd meg az ismerőseiddel is!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
VIDEÓK
Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette
Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

hirdetés

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
VIDEÓK
Holdbéli táj - ennyi maradt a Vekeri-tóból
A Tisza vizével próbálják megmenteni a tavat. Sok Vekeri-tó lesz még - mondja a szakember.

Link másolása

hirdetés

Idén nyárra megint teljesen kiszáradt a Debrecen mellett található Vekeri-tó. Az egykori kedvelt üdülőhelyként szolgáló vízfelület az Erdőspusztai tórendeszer egyik utolsó túlélője volt. Az idei súlyos aszály azonban minden vizet kivitt a tóból, amit már csak egy jelentős beruházással lehet megmenteni.

A jövőben ráadásul

nagyon sok hasonló tragédia játszódhat majd le a szemünk előtt Magyarországon.


# Csináld másképp

Te mit csinálnál másképp? - Csatlakozz a klímaváltozás hatásairól, a műanyagmentességről és a zero waste-ről szóló facebook-csoportunkhoz, és oszd meg a véleményedet, tapasztalataidat!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VIDEÓK
Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz
Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

hirdetés

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VIDEÓK
Videó: különleges felvétel a teljes augusztus 27-i tűzijátékról
Aki lemaradt róla, most szokatlan perspektívából nézheti meg az egész show-t.

Link másolása

hirdetés

Szombaton, a bizonytalan időjárási viszonyok miatt egy hét késéssel pótolták be az augusztus 20-i ünnepségek fő attrakcióját, a látványos tűzijátékot és fényshow-t.

Kollégánk különleges helyről, a szokásostól eltérő perspektívából rögzítette a nagyszabású eseményt, így azt most az is meg tudja tekinteni, aki valamilyen okból lemaradt róla.

Az elhalasztott augusztus 20-i tűzijáték teljes hosszában


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: