VIDEÓK

Iszonyatos méretű aligátor rémisztgeti a floridai golfozókat

Fel-alá sétál a pályán ez a fenevad. Mutatjuk a videót!

Link másolása

Az aligátorok hétköznapi jelenségnek számítanak Floridában. Ez a példány azonban még ott is feltűnést keltett hihetetlen méreteivel. Nézz meg videón is, a hatalmas hüllőt, amely teljes nyugalommal vonul át a golfpályán.

Első pillantásra akár trükkfelvételnek is tűnhet, ám amikor besétál a képbe egy ember, jól láthatod, milyen kicsi a gigantikus aligátorhoz képest.

Videó: Gigantikus aligátor a floridai golfpályán:

Az felvételt egy golfozó, Charles Helms készítette. Ő árulta el, hogy az állat már-már szenvtelen nyugalommal vonult el egy bunker mellett.

A palmettói golfklub, a Buffalo Creek egyik alkalmazottja szerint azonban az óriásaligátor rendszeres vendég a pályán. Sőt sokan kifejezetten azért járnak ide golfozni. Az aligátorturista golfozók általában párban jönnek, és az egyikük nem golffelszerelést, hanem kamerákat cipel.

"Nem zavar ő senkit, és őt sem zavarja senki. Olyan ő, mintha a kabalaállatunk lenne" - mondta Wendy Schofield, a golfklub alkalmazottja.

Az aligátort ránézésre 4 méteresnek tippelik. Pontosan méretet azonban nem lehet tudni, mert még senki sem merte lemérni.

Via The Daily Mail

Ha érdekesnek találtad az aligátorról készült videót, nyomj egy lájkot!


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


VIDEÓK
Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette
Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

VIDEÓK
Holdbéli táj - ennyi maradt a Vekeri-tóból
A Tisza vizével próbálják megmenteni a tavat. Sok Vekeri-tó lesz még - mondja a szakember.

Link másolása

Idén nyárra megint teljesen kiszáradt a Debrecen mellett található Vekeri-tó. Az egykori kedvelt üdülőhelyként szolgáló vízfelület az Erdőspusztai tórendeszer egyik utolsó túlélője volt. Az idei súlyos aszály azonban minden vizet kivitt a tóból, amit már csak egy jelentős beruházással lehet megmenteni.

A jövőben ráadásul

nagyon sok hasonló tragédia játszódhat majd le a szemünk előtt Magyarországon.


# Csináld másképp

Te mit csinálnál másképp? - Csatlakozz a klímaváltozás hatásairól, a műanyagmentességről és a zero waste-ről szóló facebook-csoportunkhoz, és oszd meg a véleményedet, tapasztalataidat!

Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz
Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
Videó: különleges felvétel a teljes augusztus 27-i tűzijátékról
Aki lemaradt róla, most szokatlan perspektívából nézheti meg az egész show-t.

Link másolása

Szombaton, a bizonytalan időjárási viszonyok miatt egy hét késéssel pótolták be az augusztus 20-i ünnepségek fő attrakcióját, a látványos tűzijátékot és fényshow-t.

Kollégánk különleges helyről, a szokásostól eltérő perspektívából rögzítette a nagyszabású eseményt, így azt most az is meg tudja tekinteni, aki valamilyen okból lemaradt róla.

Az elhalasztott augusztus 20-i tűzijáték teljes hosszában


Link másolása
KÖVESS MINKET: