hirdetés

VIDEÓK

Bikinis lányok és félmeztelen srácok fürdőztek a Gozsduban

Mutatunk egy helyet Budapesten, ahol sosem ér véget a nyár és egész évben fürdőzhettek!

Link másolása

hirdetés

Az újjászületett Rudas fürdő a helyi fiatalok kedvelt találkozóhelye lett, külföldről érkező társaik körében pedig majdnem annyira kedvelt, mint a Kazinczy utca ikonikus romkocsmái.

Kíváncsiak vagytok, milyen a wellness részleggel átalakított Rudas fürdő? Mutatjuk!

VIDEO: A Rudasban nem ér véget a nyár

Kreatív módon hívta fel a figyelmet a Rudas Fürdő arra, hogy a gyógyfürdőzés a fiatalok számára is vonzó lehet. A Gozsdu udvarban a modellek egy olyan medencében fürödtek, ami a Rudas Fürdő panorámamedencéjéből is látható kilátást idézte. Nem véletlenül népszerű az egész évben nyitva tartó panorámamedence, hiszen páratlan kilátás nyílik a városra. Azt tudtátok, hogy van pénteki és szombati éjszakai fürdőzési lehetőség is? A megszokott romkocsmás hétvégéket igazán feldobja egy fürdős éjszaka!

hirdetés

„A világot látott, fiatalabb magyar látogatóink ugyanis egyszerre értékelik a klasszikus épület szépségét, a Zsolnay-porcelán borítású belső tereket és igénylik a kényelmes, korszerű és tiszta környezetet – erre a szempontra természetesen a felújításkor is ügyeltünk. Így a Rudasban kellemes wellness hétköznapokat tölthetnek, estébe nyúló délutánokat, esetleg üdítő szabadnapokat a megterhelő vizsgák, vagy pörgős munkanapok között” – mondta Czinege Szilvia, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. munkatársa.

A városi wellness élet központjává vált fürdő, továbbra is számos terápiával vár benneteket. Ha feltöltődésre, pihenésre vágytok látogassatok el hozzájuk! Budapest egyik legszebb pontján, egy több százéves fürdőben, egy igényesen felújított – a régit a modernnel elegyítő – környezetben.

További információkat fővárosunk gyógyfürdőiről ITT találtok.

Ha Te is eltöltenél egy napot a Rudas fürdőben, nyomj egy lájkot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
VIDEÓK

Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr

Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.

Link másolása

hirdetés

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
VIDEÓK

Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette

Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

hirdetés

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VIDEÓK

Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz

Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

hirdetés

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VIDEÓK

VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal

Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.

Link másolása

hirdetés

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: