News here
hirdetés

Weisz Fanni édesanyja kiborult, "agyamentnek" nevezte leendő vejét

Léránt Ágnes egyre jobban aggódik a siket modellért, akit képtelen elérni.

Link másolása

hirdetés

Pár napja megírtuk, hogy Weisz Fanni édesanyja kétségbeesett nyílt levélben vallott arról, hogy lánya teljesen elzárkózik a családjától, a párja irányítja az életét, és veszélyben lehet.

A modell épp a napokban készül összekötni az életét szerelmével, Hajmásy Péterrel, akivel öt éve vannak együtt, már a karikagyűrűről is posztolt képet. Édesanyja szerint azonban ez a kapcsolat teljesen más, mint ahogy kívülről tűnik, éppen ezért nagyon aggódik a lányáért.

Léránt Ágnes hétfőn a Mokkában mesélt arról, hogyan romlott meg a kapcsolat leendő veje, illetve Fanni és a szülők között.

"Pár évvel ezelőtt ez a fiatalember bekeveredett az életünkbe, egy évig nálunk lakott, eltartottuk. Miután egy nagyon durva, nagyon csúnya veszekedés és vita után - ami a Fanni és közte alakult ki -, amikor ő ajtót vert, és hadd ne mondjam, hogy milyen kisasszonynak üvöltötte el a gyerekemet, akkor én azt mondtam, hogy pakolja össze a holmiját és költözzön haza. Fanni zokogott, nem értette a helyzetet, nyilván sok mindent, hiszen egy siket ember. Ha egy vita közben valaki nem tolmácsol neki folyamatosan, igazából nem is érti, de tudta, hogy mi volt a probléma. Akkor a fiatalember azt mondta, hogy jó, de jegyezd meg: bármit megtehetsz a lányodért, de szexuálisan kielégíteni nem tudod. Én ezt felháborítónak tartom"

- számolt be a történtekről az aggódó anya.

hirdetés

Mint mondta, eddig azért nem hozta nyilvánosságra az igazságot Fanni párjáról, mert a lánya érdekeit nézte, és őt próbálta védeni. De most már képtelen elérni a gyerekét, ha ritkán sikerül is egy-egy üzenetváltás, szerinte akkor is vőlegénye levelez velük Fanni nevében.

"Annyira agyament ez a fiatalember, már bocsánat, de az. Ő egy agyament, egy elmebeteg, nem tudok mit mondani rá"

- mondta Léránt Ágnes.

"Nagyon csúnyán hangzik, de tényleg. Megfogta a gyerek, és vitte a Fannit. Telefont, mindent letiltottak. Én két hétig nem tudtam, hol van a gyerekem."

Az asszony már ügyvédet is fogadott, aki segít a Weisz Fanni cége körül kialakult helyzetet rendezni, és megoldást találni arra, hogy jogi úton kapcsolatba léphessen a modellel.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Szabó Zsófi és Shane Tusup is a Balaton Soundon bulizott
Igaz, nem együtt, de láthatóan mindketten nagyon jól érezték magukat.

Link másolása

hirdetés

A Balaton Sodundon bulizott Szabó Zsófi és Shane Tusup. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az egykori sztárpár újra összejött volna, hiszen nem közös képet osztottak meg a fesztiválról - szúrta ki a Blikk.

Szabó Zsófi a nagyszínpad előtti elkordonozott részről osztott meg egy fotót magáról, amin hatalmas mosollyal pózol egy pohárral a kezében.

A képet ITT TUDOD megnézni.

Shane Tusup pedig az egyik VIP részen élvezte a bulit:

Ezekből azonban csak annyi derül ki, hogy mindketten jártak a fesztiválon, ahol láthatóan jól érezték magukat, az viszont nem, hogy egyáltalán találkoztak-e Zamárdiban.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Közös bikinis-nyaralós fotón a Barátok közt két sztárja, Lékai-Kiss Ramóna és Nyári Dia
A két anyuka közösen utazott Szlovéniába nyaralni, ott készültek a fotók.

Link másolása

hirdetés

Lékai-Kiss Ramóna az Instagramon posztolt egy sor fotót arról, hogy bikiniben hülyéskednek Nyári Diával. a barátok közt két egykori szereplője közösen utazott Szlovéniába nyaralni, ott készültek a fotók.

#szeretgetjukegymast - írta a poszt mellé Ramóna.

12 év - ez pedig Dia posztja mellett van.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Feleségül vette magyar szerelmét az olasz sztárfocista
Graziano Pelle és Varga Viktória Ostuniban házasodott össze.

Link másolása

hirdetés

Feleségül vette szombaton magyar modell szerelmét, Varga Viktóriát az olasz labdarúgó-válogatott és a Parma egykori játékosa, Graziano Pelle - írja a Nemzeti Sport. Az esküvőt Ostuniban tartották és

jelen volt többek között a futballista korábbi edzője, Ronald Koeman és az Ajax támadója, Dusan Tadics is.

Az olasz focista a Facebookon pillantotta meg élete szerelmét, de a magyar modell elsőre nemet mondott. Graziano Pelle azonban nem adta fel és a hotelszobájába küldött száz szál rózsával győzte meg Viktóriát.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Kiszel Tünde lánya 21 éves lett – A celeb megható sorokkal és családi fotókkal köszöntötte Donatellát
„Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme” – írta többek között a büszke édesanya.

Link másolása

hirdetés

Repül az idő, Kiszel Tünde lánya is 21 éves lett. A büszke édesanya megható sorokkal köszöntötte lányát a közösségi oldalánn.

Mint írja:

"Drága, jó Donatellám! Ez a nap is eljött 21 éves lettél! Hihetetlen, hogy milyen gyorsan elszaladt ez a 21 év!

És bár túlnőttél rajtam, 176 cm magas vagy, azért nekem mindig az én pici babám maradsz! Csodálatos volt ez a 21 év! Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme! A 21 nyerő szám! Azt kívánom Neked, hogy mindig legyél nyertes!

Mindig arra neveltelek, hogy nem elég a tehetség, legyél szerény, alázatos és szorgalmas! Amikor énekelsz mindig könnyes szemmel hallgatom! Azt kívánom a jó Istentől, hogy még nagyon sokáig legyünk együtt egészségben, boldogságban, szeretetben! Születésnapodon Isten éltessen nagyon sokáig! NAGYON SZERETLEK!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: