SZTÁRVILÁG
A Rovatból

„Vitatkozzon veled a tököm” – Tóth Gabi durván összeveszett Majkával, az énekesnő káromkodva hagyta el a tévéstúdiót

A feszült jelenetek a Sztárban sztár leszek! szombati válogatóján zajlottak le, a zsűri női tagjai keményen kiosztották a rappert.

Link másolása

Tóth Gabi kiborult a kamerák előtt Majka miatt a Sztárban sztár leszek! szombat esti adásában, majd káromkodva elhagyta a stúdiót.

Majka kiosztását Köllő Babett kezdte: „Engem jelen pillanatban kiráz tőled a hideg, rossz értelemben, csak szólok. Jelen pillanatban azt is megkockáztatom, hogy utállak.”

Aztán Tóth Gabi vette át a szót, aki azt mondta, Majka mellett már nem mer érvelni, mert attól tart, hogy a nyakának ugrik a rapper. Ám Majka nem hagyta magát, azzal vágott vissza az énekesnőnek, hogy szerinte Gabi azért nem mer már megszólalni, mert ebből a helyzetből sokszor rosszul jött ki.

„Olyan dolgokat mondtál rám ország-világ előtt, amik nem voltak igazak, és utána már azt írja az összes ember rólam. Úgyhogy inkább csendben maradok…” – válaszolta Gabi Majkának.

„Már arról is én tehetek, hogy a kommentelők mit írnak nektek?! Egy ilyen váddal nem tudok azonosulni és kurva szarul esik” – mondta erre a rapper.

Ezen aztán az énekesnő teljesen kiborult:

„Elegem van már belőled Majoros, komolyan mondom. Vitatkozzon veled a tököm. Megint ugyanaz lesz, hogy én leszek a nagypofájú hisztérika, aki kimegy a stúdióból, mert felcseszted az agyamat!” – harsogta Tóth Gabi,

és kisétált a stúdióból.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Apja haláláról beszélt Apró Anna: „Megölte egy rendőr, akinek a feleségével viszonya volt”
Már feldolgozta a veszteséget. A Város Királynői adásában azonban úgy tűnt, újra felszakadtak a sebek.
Fischer Gábor - szmo.hu
2023. december 08.


Link másolása

A Város Királynői minapi adásában történt egy furcsa közjáték. Szécsényi Violetta édesapját nemrég veszítette el, erről beszélt, és mintegy mellékesen vetette oda Apró Annának, mert ő fiatalon vesztette el az apját, mindig csak sajnáltatja magát.

„Téged mindig sajnálni kell, te vagy a szerencsétlen, mert te fiatalon elveszítetted az édesapád.”

- mondta Violetta.

Az, hogy ez mennyire elevenébe talált, később fedte fel Apró, amikor a kamerák előtt így vallott:

„Tudom, hogy mit érez, vagy hogy min ment keresztül. Ha ezt értelmesen tálalja, akkor nagyon szívesen segítettem is volna neki, vagy beszéltem volna vele.”

Majd azt is elárulta, hogyan halt meg az apja:

„12 évvel ezelőtt egy rendőr megölte, akinek a feleségével apukámnak viszonya volt.”

Állítása szerint Apró azóta túllépett ezen, bár reagálása is mutatja, hogy vannak sebek, melyek idővel sem gyógyulnak teljesen.

(Forrás: 24.hu)


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Stana Alexandra elárulta: így állnak Marics Petivel a Dancing with the Stars döntője után
Nagyon sokan voltak kíváncsiak a párkapcsolati problémákkal küzdő táncos és a zenész kapcsolatára, sokak szerint ők voltak a DWTS legjobb párosa.

Link másolása

Ahogy a napokban mi is megírtuk, azzal egy időben, hogy véget ért a Dancing with the Stars negyedik évada úgy tűnik, végéhez közelít Stana Alexandra és Meggyes Dávid kapcsolata is. Bár a táncos és párja még bevállalták a Párharcban való szereplést is, bennfentesek úgy tudják, már akkor sem állt stabil lábakon a kapcsolatuk.

Alexandra 24 óráig elérhető Insta-sztorijában most nem erre, hanem egy másik, sokakat érdeklő kérdésre válaszolt. A rajongók ugyanis azt is tudni akarják, tartják-e még a kapcsolatot Dancing-beli partnerével, Marics Petivel.

„Mind a ketten visszatértünk a saját életünkhöz, és mondanom sem kell, mindketten elfoglaltak vagyunk, így azóta csak pár szót beszéltünk. De a barátság nem szűnik meg”

– árulta el a rajongóknak.

Hozzátette: „Nagyon sokat tanultam idén is magamról, másokról, az életről. A gondolat, amit magammal viszek az, hogy a világ pont olyan, amilyennek te akarod látni! Ha a negatív dolgokra koncentrálsz, olyanná teszed a környezeted is, ha boldogan állsz minden naphoz, még az eső is szebbnek tűnik!” Azt is elárulta, egy cseppet sem csalódott amiatt, hogy remek teljesítményük ellenére csak másodikak lettek a DWTS-ban. Mint arról korábban írtunk, a táncversenyt végül Krausz Gábor és Mikes Anna vibráló párosa nyerte.

(via Blikk)

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Most mi lesz? Kórházba került Dobos Evelin, a Sztárbox női döntőse
„Délután óta a Semmelweis Klinika sürgősségi osztályán fekszem, kapom az infúziókat, az orvosok és nővérek megteszik a tőlük telhetőt, de még mindig nagyon gyenge vagyok” – mondta a színésznő.
SZMO, fotó: RTL - szmo.hu
2023. december 08.


Link másolása

Kórházba került Dobos Evelin, a Sztárbox női döntőse két nappal a végső meccs előtt, ahol Berki Mazsival kellene megküzdenie. Az még nem biztos, hogy lesz-e meccs vasárnap, de az rtl.hu-nak Evelin azt mondta: „Nem történhet meg, hogy nem leszek ott a döntőben”.

Azt lehet tudni, hogy egy vírus döntötte le Evelint. A színésznő azt üzente Instagramon:

"Tegnap éjjel sajnos bekaptam egy vírust, ami nagyon megviselt, minden kijött belőlem. Délután óta a Semmelweis Klinika sürgősségi osztályán fekszem, kapom az infúziókat, az orvosok és nővérek megteszik a tőlük telhetőt, de még mindig nagyon gyenge vagyok. Bízom benne, hogy valami csoda folytán holnapra sokkal jobban leszek, de sajnos benne van a pakliban, hogy vasárnap nem fogok tudni ringbe szállni. Küldjetek erőt!"

Evelin az rtl.hu-nak ezt mondta:

„Sosem jön jókor egy betegség, de ez most nagyon rosszkor érkezett. Nagyon legyengültem és még nem vagyok jól, de remélem, hogy hamarosan jobban leszek, és ringbe tudok szállni. Fantasztikusak az orvosok, mindent megtesznek ennek érdekében. Az információk szerint legalább egy nap, hogy kiderüljön, versenyezhetek-e."

Csütörtökön a Reggeliben Evelin edzője azt mondta, nagyon büszke tanítványára, mert rengeteget fejlődött. Evelin arról beszélt, hogyan készülnek a Mazsi elleni meccsre.

"Ezért dolgoztam az edzőmmel hónapokon át, nem történhet meg, hogy nem leszek ott a döntőben" - mondta Evelin.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Nekiestek a kommentelők G.w.M.-nek, miután a betegségére hivatkozva lemondta az élőzenekaros koncertjeit
Sokak szerint a rapper csak takarózik az egészségügyi állapotával, ők egész más okot sejtenek a háttérben.

Link másolása

Nekiestek a kommentelők G.w.M-nek miután a rapper a betegségére hivatkozva lemondta a nagyobb koncertjeit. Sokak egészen más okot sejtenek amögött, hogy elmaradnak a bulik.

G.w.M. az utóbbi időben komoly problémákkal küszködött. A rapperen ugyanis eluralkodott a depresszió, a bal fülében pedig leállt az egyensúlyért felelős szerve. Emiatt állandó szédülés, hányinger és levertség kínozza. Ezért a napokban

úgy döntött, lemondja a betervezett nagyobb élőzenekaros koncerteket, mert nem tudna 60-70 percet folyamatosan a színpadon tölteni. A kisebb bulikat azonban megtartja.

A Redditen a kommentelők most neki is mentek a rappernek. Sokak szerint ugyanis nem az egészségügyi állapota miatt kell lemondani a koncerteket, hanem azért, mert ezekre nagyon kicsi volt az érdeklődés.

„Akinek »leáll az egyensúlyközpontja« az nem koncertezik EGYÁLTALÁN, 20 perces kis bulikat sem vállal, vezetni meg pláne nem vezet! Ez jó duma, hogy elkendőzzék mennyire nem érdekelt senkit az Akvás buli”

- írta egy hozzászóló.

Kulcsár Edina reagált is a pletykákra, szerinte az orvos kimondottan javasolta a párjának, hogy vezessen, „és ezzel erőltesse a szemét”. Korábban azonban a Ripostnak Bense Tamás orvos azt mondta, hogy semmilyen körülmények között nem ajánlott gépjárművet vezetni, mivel „a fülkristályok elmozdulása általában szédülést, egyensúlyzavart, de a legrosszabb esetben még eszméletvesztést is okozhat”.

(Forrás: Bors)


Link másolása
KÖVESS MINKET: