News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Visszatérhet az RTL Klubhoz Majka?

A Vasárnapi Blikk információi szerint a csatorna szeretné átcsábítani a rappert a TV2-től, Majka viszont nemrég úgy nyilatkozott: nem is biztos, hogy szeretne tévézni.

Link másolása

hirdetés

Majoros Péter Majka lehet a fő kiszemelt az X-Faktor új műsorvezetőjének – tudta meg a Vasárnapi Blikk.

Ha igazak a hírek, érdekes csavar lenne a két rivális csatorna, az RTL Klub és a TV2 között, hiszen az ózdi rapper éppen az RTL-től a konkurenciához igazolt Kiss Ramóna helyére kerülhetne a csatorna tehetségkutatójának műsorvezetőjeként.

A lap információi szerint a sztárnak ugyan még élő szerződése van a TV2-vel, de hamarosan újra kell tárgyalnia azt, az RTL Klub pedig komoly ajánlatot tehet le elé.

Arról a folyosói pletykáról is hallani lehet, hogy Puskás Peti esetleges távozása után Istenes Bence ülne be a helyére, így pedig felszabadulna egy hely a mentorpult másik oldalán. Majka kitűnő választás lehetne oda, kérdés, hogy mennyit enged a büdzsé és Majkának milyen műsorhoz van kedve.

„Semmilyen ajánlatot nem kaptam. De ha kaptam is volna, az időben kiderül”

- mondta a hírre reagálva Majka. Az RTL Klub pedig úgy fogalmazott: „Azt, hogy kivel dolgoznánk együtt, az illetővel és nem a sajtóval szeretjük megbeszélni”.

Az ózdi villanyszerelőből valóságshow-szereplővé, majd rapperré avanzsáló Majoros Péter, azaz Majka épp az RTL Klub Való Világának első szériájával tűnt fel a képernyőn, majd egy rövid viasatos kitérő után igazolt át a legnagyobb konkurenshez. Kolosi Péter a sztár távozásáról 2013-ban azt mondta: amikor Majka először elhagyta az RTL-t, azért tette, mert elégedetlen volt a számára felkínált pénzzel. Majd visszakönyörögte magát, így került a Heti Hetesbe, ahonnan egyik napról a másikra lelépett.

hirdetés

Majka nemrég a YouTube-on - koronavírus-kezelését közvetítő videói egyikében - úgy fogalmazott:

„Hosszabb ideig szeretnék szabadságra menni. Még szerződésben állok a TV2-vel, de gyakorlatilag nem akarok tévézni.”hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Kitett egy csomó képet Justin Bieber a pénteki Sziget-koncertjéről
Az Instagramjára valószínűleg a saját fotósa által készített képeket posztolta ki.

Link másolása

hirdetés

A Sziget Fesztiválon Justin Bieber volt a sztárfellépő, és akkora tömeg volt a koncertjén, hogy többen elájultak, és úgy kellett kivinni őket a tömegből.

A rajongók önfeledten buliztak a koncertjét félmeztelenül lenyomó énekes láttán, aki tíz perccel hamarabb érkezett a színpadra.

Bieber ki is posztolt ma egy pár képet a budapesti bulijáról, amit valószínűleg a saját fotósa készített az Instagram-oldalára.

Egyébként nem írt semmit a posztok mellé, meg sem említette, hogy Budapest, Sziget fesztivál, egyedül a némelyik képen látható felirat árulkodik arról, hol készültek a képek.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Justin Bieber Tiborcz István turai kastélyszállójában bulizhatott szigetes fellépése után
Legalábbis erről árulkodnak Instagramra feltöltött képei.

Link másolása

hirdetés

Nagyszabású koncertet adott a Szigeten a kanadai tinibálvány, Justin Bieber, és úgy tűnik, levezetésképp

a Tiborcz István tulajdonában lévő turai kastélyszállóban bulizott.

A Telex szúra ki, hogy az Instagramra feltöltött képeken a Pókembernek öltözött Bieber egy olyan bárpult mellett áll, ami megtévesztésig hasonlít a BOTANIQ Kastélyban találhatóra.

De nem csak a pult, hanem az ablakok és a padló mintázata is mind a turai szálló bárjára utalnak.

A sztárral tartott egyébként az after partyra zenekara is, a képeket pedig az ismert amerikai fotós és filmrendező, Rory Kramer készítette.

A portál összegzése szerint a turai Schossberger-kastély – mai nevén Botaniq Hotel – Tiborcz István, a miniszterelnök vejének érdekeltségébe tartozik. A kastély tulajdonosa a BDPST Group ingatlanbefektető-cég, amelynek egyik fő részvényese Tiborcz.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Akkora tömeg volt Justin Bieber Sziget-koncertjén, hogy többen el is ájultak
Meleg lehetett a színpadon is, mert a sztár pulóverét ledobva, félmeztelenül tolta végig a koncertet, a közönség legnagyobb örömére.

Link másolása

hirdetés

Justin Bieber volt a Sziget legnagyobb sztárja pénteken, és bár a produkciójáról megoszlanak a vélemények, az biztos, hogy több tízezren voltak rá kíváncsiak a Nagyszínpadnál.

Ennek megfelelően elég nagy tombolás volt, főleg a színpadhoz közeli részeken, és a rengeteg fesztiválozó lényegében összenyomta egymást, a rendezőknek volt dolgok bőven, több embert ájultan kellett kiemelni a tömegből.

A 28 éves világsztár nem várakoztatta meg a rajongóit, sőt, 10 perccel hamarabb érkezett a színpadra, és kb. ennyivel hamarabb le is vonult a végén.

Meleg lehetett a színpadon is, mert pulóverét ledobva, félmeztelenül tolta végig a koncertet, a közönség legnagyobb örömére.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Ennél cukibb nem lesz ma: megmutatta újszülött kisfiát Illés Fanni
A olimpiai bajnok paraúszónak jelenleg minden percét kitölti a baba, de hamarosan visszatér az uszodába, hogy megkezdje felkészülését a 2024-es olimpiára.

Link másolása

hirdetés

Mi is beszámoltunk róla, hogy július végén megszületett Illés Fanni kisgyereke. A paralimpiai-, világ- és Európa-bajnok úszónő már akkor is megmutatott egy keveset újszülött fiából, aki a Mór Álmos nevet kapta.

Most Instagram-sztoriban újabb képet osztott meg a kis Mórról, aki láthatóan nagyon jól érzi magát hordozójában.

Ahogy a Blikk is ír róla, ugyan Fanni még csak néhány hete édesanya, de már határozott tervei vannak arról, hogy elindul a 2024-es paralimpiai játékokon, illetve tervei szerint már a jövő évi világbajnokságon is ott lesz. Emiatt lesz egy kis segítsége a pici mellett, mert hamarosan vissza kell térnie edzeni az uszodába. Az ötórás edzések idejére valószínűleg 200 kilométerre lakó édesanyja is besegít majd a kis Mórral való feladatokba.

A 30 éves sportolónő a 2018-as és 2021-es Európa-bajnokságon, a 2019-es világbajnokságon és a 2021-es tokiói olimpián is aranyérmet tudott szerezni. Ezen kívül egy világbajnoki bronz-, valamint egy Európa-bajnoki ezüst- és négy bronzéremmel is büszkélkedhet.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: