News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Vilmos herceg sosem hallott titkokat osztott meg az életéről egy karácsonyi sétabeszélgetésben

Kiderült, hogyan csalta színpadra Taylor Swift egy jótékonysági vacsorán, és az is, hogy melyik dalt énekelte anyjával és öccsével közösen autózás közben.

Link másolása

hirdetés

A karácsonyi időszakban mindenkit a sétálásra biztat Vilmos. A cambridge-i herceg szerint fontos, hogy az ünnepek idején mindenki tartson egy kis szüntet és elmerüljön a gondolataiban a nagy hajtás közepette. Vilmos emellett rengeteg személyes történetet is megosztott az Apple Fitness+ előfizetőknek szóló sorozatában, melynek évadzáró epizódja december 6-án jelenik meg.

A 'Time To Walk' (magyarul: Ideje sétálni) egy olyan különleges audiosorozat, melyet kizárólag az Apple Watch felhasználói érhetnek el, miután az okosórához vezeték nélküli fülhallgatóval csatlakoznak. A készítők a hírességekkel rögzített beszélgetéseket kifejezetten séta mellé ajánlják.

A korábbi epizódokban mesélt már az életéről és tapasztalatairól gyaloglás közben Naomi Campbell, Shawn Mendes, Jane Fonda, Dolly Parton vagy a korábbi világbajnok bokszoló, Anthony Joshua is.

A CNN úgy tudja, hogy a 39 éves herceg nagy rajongója a sorozatnak, ezért megkereste az Apple-t az együttműködés reményében.

A hétfőtől elérhető sétabeszélgetés elején apja gyaloglás iránti szenvedélyéről vall, aki "mindig próbálta kizavarni a házból" őt és öccsét, Harryt. Vilmos szerint ennek akkor nem sok hasznát látták, de ahogy öregszik, egyre inkább értékeli apja törekvéseit.

hirdetés

A herceg a norfolki családi birtokon tavasszal rögzített barangolás közben mesél a környék látnivalóiról, de megidéz karácsonyi emlékeket is. Eszébe jut, ahogy a királyi család hagyományos karácsonyi zarándoklata során testvérével alig bírtak lépést tartani a nagyapjukkal.

Szóba kerül egy nyolc évvel ezelőtti élmény is, amikor egy adománygyűjtő vacsorán a mellette ülő Taylor Swift a színpadra csalta, ahol Bon Jovival hármasban énekeltek el egy dalt. Vilmos a mai napig nem érti, hogyan vette rá az amerikai énekesnő a közös éneklésre.

Csak arra emlékszik, ahogy szinte "transzban" sétált a mikrofonok felé, miközben kétségbeesetten próbálta felidézni magában a Livin' On a Prayer szövegét. Hozzáteszi: habár nagy rutinja van a beszédek tartásában, azért a nyilvános éneklés egészen más tészta.

Vilmos a beszélgetésben kitér arra az időszakra is, amikor mentőhelikopter-pilóta volt. Az egyik napon egy fiatal fiúnak segített, akit elgázolt egy autó. Az esetet követően nagyon idegesen ment haza, és érezte, hogy valami megváltozott. A szokatlan érzést nem tudta hova tenni, hiszen a magánélete rendben volt, és a munkájában is jól érezte magát. Csak hetekkel később jött rá, hogy hiába fejezte be naponta a munkát, az emberek traumáját nem tudta a munkahelyén hagyni, ez pedig hatással volt az egész életére.

A herceg szerencsének vallja magát, mert volt valaki a mentők között, akivel tudott beszélgetni a nehézségekről. Ezért arra ösztönzi a sétabeszélgetés hallgatóit, hogy keressenek ők is olyanokat, akiknek őszintén kitárulkozhatnak.

A Magyarországon egyelőre nem elérhető sorozat december 6-i epizódjának egyik zenei betétje épp az a dal, amit Diana hercegnő hallgatott állandóan a kocsiban, amikor az internátusba vitte fiait. Ilyenkor a hercegné feltekerte a hangerőt, és együtt énekelték Vilmossal és Harryvel Tina Turner 'The Best' című számát.

A ma már háromgyerekes herceg "igazi családi pillanatnak" élte meg ezeket az alkalmakat.

Ennél újabb élmény fűzi Shakira Waka Wakájához, ami elsősorban a gyerekei kedvence. Amikor a hatéves Sarolta meghallja a dalt, "balettcuccokban rohangál a konyhában", miközben a hároméves Lajos a teljesen megőrült testvérét próbálja utánozni.

Vilmos végül azt is elárulja a hallgatóknak, hogy a hetet mindig az AC/DC Thunderstruck című számával és egy óriási headbangeléssel indítja hétfő reggelenként. Az ausztrál rockbanda zenéje után pedig beleveti magát a munkába.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Várkonyi Andrea 20 milliós órában ebédelt Mészáros Lőrinccel Hadházy Ákos szerint
A műsorvezető egy limitált kiadású Audemars Piguet (AP) „Leo Messi” Royal Oak órát választott a közös ebédhez.

Link másolása

hirdetés

Hadházy Ákos kedd reggel írt arról a Facebook-oldalán, hogy

Mészáros Lőrinc felesége, Várkonyi Andrea "egy minimum 20 MILLIÓ FORINTOS ÓRÁBAN ebédelt a lovagjával".

Az óra ugyanakkor akár ennek duplájába is kerülhet - tette hozzá a képviselő.

A fotók alapján a műsorvezető egy limitált kiadású Audemars Piguet (AP) „Leo Messi” Royal Oak órát viselt, ami valójában 20 millió forintnál sokkal drágábban megy a világ legnagyobb online órapiacán, a Chrono24-en - írja az rtl.hu.

A portál szerint a világhírű argentin focista és az AP együttműködésének keretében mindössze 500 darab készült ebből a modellből. A különleges acél-tantál tokos óra viszonylag nagy, 41 milliméteres, nem kimondottan női darab.

hirdetés

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc egyébként hétfőn a parlamentben is megjelent együtt. A házaspár a parlamenti vendégpáholyból figyelte Orbán Viktor újraválasztását, eskütételét és beszédét. Még egy csókot is váltottak, amiről fotó is készült.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Vajtó Lajos Berki Krisztiánról: „Az öncélú kifelé csillogás sajnos csak látványpékség volt”
Fésűs Nelly férje már akkor ismerte Berkit, amikor még nem volt celeb. Szerinte az influenszer „súlyosat vétett” a barátságuk ellen.

Link másolása

hirdetés

Berki Krisztián váratlan halála a magyar sztárokat is megdöbbentette. Azok közül, akik közelebbről ismerték, sokan nyilatkoztak már róla a halála óta, például Hajdú Péter, Demcsák Zsuzsa vagy Ambrus Attila, vagyis a Viszkis.

Most Vajtó Lajos is megszólalt, aki már akkor jól ismerte Berki Krisztiánt, amikor még nem volt celeb. A Kiskegyednek nyilatkozva elmondta, szoros sportbarátság kötötte őket össze, hiszen mindketten a Ferencváros kapusai voltak egykor, együtt teniszeztek és alkalmanként kondiztak is. Volt olyan időszak, amikor sülve-főve együtt voltak, így jól kiismerte Krisztiánt, de amikor megváltozott, már eltávolodtak egymástól.

"Én még ismertem őt akkor, amikor rendes srác volt. Ő alapvetően egy nagyon jó lelkű, szolid, tatabányai gyerek volt. Egyszerű focista srác, aki nyomta a vakert, a humort, nagy életkedv volt benne. Szöges ellentéte volt annak, ami később lett belőle.

Amikor felismerte azt, hogy a médiának szüksége van egy ügyeletes rosszfiúra és ezt még meg is fizetik, boldogan vállalta. Az elején ez csak egy póz volt neki, de aztán annyira beleélte magát a szerepbe, hogy rosszfiúvá is vált. Ez a Krisztián számomra már nem volt vállalható és onnantól kezdve már más 'kávéházba' jártunk"

- mondta az üzletember.

Azt is elárulta, hogy ha Berki meglátta őt nyilvános helyen, akkor tisztelettudóan ment oda hozzá, és azt mondta, hogy csak egy másodpercre zavar és üdvözölte.

hirdetés
"Pedig pontosan tudta, hogy súlyosat vétett a barátságunk ellen. Ekkor mondtam neki, hogy sose felejtsd el, mindig voltak ügyeletes rosszfiúk, hol a Dopeman, hol a Ganxsta Zolee, hol a Majka, de ők ki tudtak farolni a rosszfiúságból és jó dolgokra használták fel az ismertségüket. Neked is arról kell gondolkodnod, hogy mi a következő lépcső, mert a figyelemfelkeltés már megvolt. Azt válaszolta, majd nagy léptékben szeretne jótékony dolgokat csinálni. Az öncélú kifelé csillogás sajnos csak 'látványpékség' volt"

- mesélte Vajtó.

Forrás: Blikk Rúzs


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Amber Heard attól félt, hogy Johnny Depp a nászútjukon öli meg
A színésznő szerint volt férje a viták hevében nemcsak őt, hanem saját magát is bántalmazta.

Link másolása

hirdetés

Amber Heard attól tartott, hogy Johnny Depp már a nászútjukon megöli, írja a BBC, miután tizenegy nap szünetet követően tegnap folytatódott a két sztár rágalmazási pere.

A 36 éves színésznő a hétfői meghallgatáson zokogva mondta, hogy attól félt, „nem élte volna túl”, ha Depp felesége maradt volna, bár nagyon szerette a férjét. Heard a folytatásban többször is bántalmazással vádolta meg az 58 éves színészt.

Állítása szerint Depp már a nászútjukon súlyosan bántalmazta. A két sztár az Orient Expresszen utazott 2015 februárjában, amikor Depp megütötte újdonsült feleségét, majd a nyakánál fogva hosszasan szorongatta. Heard szerint a férfi akár „meg is ölhette” volna.

Egy másik esetben egyenesen „pokoli hétnek” festette le egy időszakot Amber Heard. Volt férje azon pöccent be, hogy a színésznőnek James Franco új filmjében ajánlottak szerepet. A férfi ettől annyira féltékeny lett, hogy ököllel ütötte a feleségét, és a bútoroknak lökte.

hirdetés

Heard szerint a két együtt töltött év teljesen hullámzó volt. Hol nagyon szerették egymást, hol pedig éppen ennek az ellenkezője történt velük. A nő szerint egy idő után azonban annyira megromlott a viszonyuk, hogy az erőszak és a feszültség „szinte normálissá” volt.

Heard kitért arra, hogy Depp nemcsak őt, hanem saját magát is bántotta. Előfordult, hogy a vita hevében a férfi megvágta magát vagy elnyomta a cigarettát a saját karján.

A színésznőt a folytatásban volt férje ügyvédei kérdezték arról, hogy a rengeteg bántalmazás ellenére mégis miért van olyan kevés fénykép és orvosi feljegyzés a történtekről. Heard erre azt válaszolta, hogy szégyellte magát, és nem mert kórházba menni, a sérüléseket pedig jegelte és sminkkel fedte el.

Az ügyvéd rákérdezett arra is, hogy a válás után kapott 7 millió dollárt a nő teljes egészében jótékony célra szánta, ám mégsem adományozott egy árva fityinget sem.

A teljes hétfői meghallgatást itt lehet megnézni:


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Hajdú Péter „letesztelte” a halottlátót, aki azt állítja, hogy Berki Krisztián rajta keresztül üzent Hajdúnak
A műsorvezető a Life TV-ben tett fel kérdéseket Katónak, hogy megbizonyosodjon a képességéről, miután a halottlátó átadta neki Berki Krisztián üzenetét.

Link másolása

hirdetés

Múlt héten beszámoltunk róla, hogy egy halottlátó azt állítja, a lassan két hete elhunyt Berki Krisztiánnal lépett kapcsolatba, aki egy üzenetet is átadott neki. Kató a Life TV-ben mesélte el mindezt, és bár azt nem árulta el, hogy mit tartalmaz Krisztián üzenete, azt igen, hogy a címzett Hajdú Péter, akivel a celeb baráti kapcsolatot ápolt.

Kató kedden ismét a Life TV vendége volt, az Ébredj velünk! című műsorban pedig Hajdú Péter is megjelent, hogy élő adásban vehesse át és olvashassa el Berki Krisztián neki szánt üzenetét, amit a halottlátó írt le a papírra.

Ez állt rajta:

"Nagyon köszönöm, hogy nem ítéltél el és esélyt adtál nekem. Köszönöm a barátságodat."

Hajdú azt mondta Katónak, győzze meg őt arról, hogy ezt valóban Berki üzente neki. Először arra kérte a halottlátót, hogy kérdezze meg Krisztiántól, mi a keresztneve annak az operatőrnek, akivel az Überkirály című műsort forgatták. Kató erre először azt mondta, hogy ez nem így működik, a lelkek nem arra felelnek, amit az ember kérdez tőlük, az információk átadása pedig "négyszemközt" és több idő esetén lehetséges inkább. A válaszra csak a második kérdés után tért vissza: azt állította, hogy az influenszer a Muki nevet emlegeti, de ennek nem látja értelmét. Hajdú elmondta, hogy Imre az operatőr neve, de fel fogja hívni, hogy esetleg Mukinak becézik-e.

hirdetés

A második kérdése az volt, hol mondta el neki Berki, hogy indul a főpolgármester-választáson. Kató erre azt mondta, hogy egy kávézót lát, ami 20-25 kilométerre van a Life TV stúdiójától. Hajdú erre elárulta, hogy a MOM Park bevásárlóközpontnál voltak ekkor Krisztiánnal, ami közelebb van a stúdióhoz.

A műsorvezető tisztázta, hogy ő istenhívő, és hisz az ilyen dolgokban, de szerinte fontos, hogy bizonyosságot nyerjen az, hogy a látó valóban érzékeli Krisztiánt és azt, amit mond. Kató azt mondta, hogy ő nem idéz meg soha senkit, ezt nem lehet erőltetni, a műsoridő pedig nagyon rövid idő arra, hogy ez működjön. Ő nem akar senkit meggyőzni erről, de azt mondta Hajdúnak, hogy ha van elég ideje erre a folyamatra, akkor olyan információkat tud átadni, amelyekkel bizonyosságot tudna nyerni.

Azt is elárulta, hogy egy másik személy is üzent Hajdúnak, de azt csak négyszemközt hajlandó közölni vele, mert az csak rá tartozik.

Hajdú Péter egyébként azt mondta, szíven ütötte Berki Krisztián üzenete, amit "mondhatott is, meg nem is". Szerinte az üzenet tartalma megállja a helyét, jól is esett neki és meg is könnyezte, még ha nem is teljesen biztos benne, hogy valóban az elhunyt médiaszereplő küldte ezt neki.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: