hirdetés

SZTÁRVILÁG

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvőjén Dzsudzsák Balázs és Rákay Philip is a vendégek közt lehetett

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc pénteken mondták ki a boldogító igent az alcsútdobozi arborétumban.

Link másolása

hirdetés

Pénteken tartotta esküvőjét Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea. Az esküvőről, amit az alcsútdobozi arborétumban tartottak komoly biztonsági intézkedések mellett tartották meg. Bár már így is kiszivárgott néhány információ arról, milyen lehetett az esküvő.

Most pedig újabb részletek derültek ki. A Blikk szerint a vendégek közül mindenki sötétített ablakos járművel érkezett, így nem volt könnyű meglátni, hogy kik is jönnek.

A Magyar Hang munkatársa ugyanakkor kiszúrta, hogy

a vendégek között van Rákay Philip kormányközeli influenszer és médiavállalkozó, valamint Dzsudzsák Balázs labdarúgó is.

De a lap szerint részt vett az eseményen a környék fideszes országgyűlési képviselője, Tessely Zoltán is.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Hazugságvizsgálóra kötöttük Dér Henit

Elindult új videósorozatunk „20 perc őszintén” címmel a szeretlekmagyarorszag.hu és a Femcafe együttműködésében. Scherer Péter után, Dér Henit kötöttük poligráfra!

Link másolása

hirdetés

A 20 perc őszintén első adásában Scherer Pétert kötöttük poligráfra, akinél többször is kilengett a mutató. Hogy Scherer Péter mikor nem volt teljesen őszinte a poligráf szerint, és hogyan magyarázta az eredményeket, az kiderül a YouTube csatornánkon a teljes adásból.

A sorozat második részében Dér Henit kötöttük poligráfra! Megbánta, hogy kilépett a Sugarloaf zenekarból? Volt már szeretői státuszban? Október 19-én megjelenő, 20 perc őszintén videósorozatunk új részében, többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz, ha kedden a Youtube csatornánkra kapcsolsz!

A hat, egyenként 20 perces epizódban láthatod még Szabó Győzőt, Lovas Rozit, Osvárt Andreát, Tóth Andit is poligráfra kötve.

VIDEÓ: Dér Heni hazugságvizsgálón - október 19-én!

A műsorban egy rövid bemelegítő beszélgetés után az alanyok egy szakértői hazugságvizsgálaton vesznek részt. Pályájukkal, személyiségükkel, életmódjukkal, szokásaikkal, bizonyos dolgokról alkotott véleményükkel kapcsolatos kérdéseket kapnak, amelyek kihívást jelentenek, de olykor meg is nevettetik őket. Ezután azt is megtudhatják, milyen eredménnyel zárult a vizsgálat: a műsorvezetővel, Kraszkó Zitával beszélik át, hol jelzett kilengést a műszer, és vajon mi lehet ennek a hátterében.

A beszélgetések felvételére egy valódi hazugságvizsgáló helyiségben került sor a Carrier Kft. irodájában, egy tapasztalt poligráfos szakember irányításával. Ez a cég 19 éve, Magyarországon elsőként szerzett engedélyt poligráfos készülékek használatára, vezető szakértőjük 40 éves pályafutása során már több mint 10.000 bűnügyi és civil vizsgálatot végzett.

hirdetés

VIDEÓ: Sztárok hazugságvizsgálón - október 12-től, keddenként

A sorozat alkotóinak többsége a film vagy a színház világából érkezett, ami érzékelhető a vizuális megjelenítésben. A producerek és alkotók Szajki Péter rendező és Szajki-Vörös Adél forgatókönyvíró. Az alkotók biztosak benne, hogy sok olyan sztorival szolgálhatnak a nézőknek, ami először itt a műsorban hangzik el, és remélik, hogy a közönség is szívesen válik az őszinte feltárulkozások szemtanújává.

A műsor támogatói a Rossmann és a Cofidis, koprodukciós partnere a Vodafone, melynek Videóklub szolgáltatásában szintén elérhetőek az epizódok.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Tragikus balesetben meghalt a Sztárban Sztár leszek! 16 éves versenyzője

A versenyzőt gyászolja Tóth Gabi és a műsor egész stábja.

Link másolása

hirdetés

Autóbalesetben meghalt a Sztárban Sztár leszek! egyik tehetséges, fiatal versenyzője, Csontos Karina – derül ki Tóth Gabi Facebook-posztjából.

Legyen neked könnyű a föld drága Karina! Őszinte részvétem az egész családnak!

– írja bejegyzése mellé az énekesnő.

Karina a műsorban Tolvai Reni Hagylak menni című számát adta elő emlékezetes módon. A fiatal lány annyira tehetséges volt, hogy Tóth Gabi és Köllő Babett szabályosan összeveszett rajta, végül az előbbi csapatában kötött ki.

Autómentőbe rohant bele egy személyautó Nagylucskán pénteken a hajnali órákban. Kigyulladt a személyautó, amiben utazott, a kocsiban tartózkodó mind a négy személy életét vesztette. Az autómentő sofőrjét a mentők kórházba szállították, állapota kielégítő – írta a tragédiáról a Kárpáti Igaz Szó. Az autóban utazó egyik lány volt Csontos Karina.

hirdetés
Csontos Karina énekli Tolvai Reni számát

A fiatal tehetségtől a műsor egész stábja búcsúzott:


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Másodfokon is pert nyertek Tibi atya ellen Kulcsár Edináék

Kétrendbeli becsületsértés vétsége miatt ítélték el a Tibi atya blog szerkesztőjét. Az ítélet jogerős.

Link másolása

hirdetés

Már évek óta tart a harc Kulcsár Edina és férje, Szabó András Csuti, valamint a Tibi atya elnevezésű blog szerkesztője között, miután utóbbi erős kritikát fogalmazott meg a házaspár instagramos tevékenységével és gyereknevelési elveikkel szemben. A felek egy ideig a közösségi oldalakon üzengettek egymásnak, majd Kulcsárék pert indítottak az ügyben. Elsőfokon nyertek is, amit „Tibi atya” nem fogadott el.

A bíróság azonban másodfokon is Kulcsár Edináéknak adott igazat, így a blogoldal adminját kétrendbeli becsületsértés vétsége miatt 1 év időtartamra próbára bocsátották. Az ítéletről Szabó András Csuti számolt be a közösségi oldalán.

„Másodfokon is nekünk adott igazat a bíróság a Tibi atya elleni perben! Két rendbeli becsületsértés vádjában találták újra bűnösnek a vádlottat, mert a becsületünket és emberi méltóságunkat mélyen sértő módon nyilvánult meg több alkalommal” – írta Kulcsár Edina férje.

A posztban úgy fogalmazott, hogy a Tibi atya blog említett szerzője szerinte olyan, mint egy őrült rajongó, csak épp nem követi őket, helyette viszont lassan minden írásában velük foglalkozik. Az ítélet fényében reméli, hogy ezzel végre pontot tehetnek az ügy végére.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

35 évvel fiatalabb sofőrjét vette feleségül a Pink Floyd énekese

Roger Waters legutóbb 2015-ben vált el, az akkori házassága mindössze három évig tartott.

Link másolása

hirdetés

Ötödször is megnősült Roger Waters. A Pink Floyd 78 éves énekese nála 35 évvel fiatalabb sofőrjét vette el feleségül, írja a Page Six.

A pár öt éve van együtt, bennfentesek szerint a 2016-os Coachella ideje alatt ismerték meg egymást. Kamilah Chavis fuvarozta két hétig a hotel és a fesztivál helyszíne között a zenészt, aki többnyire a hátsó ülésen ült, és csak hallgatta a sofőr és a testőre beszélgetését.

Waters néhány nappal később szólt először a most 43 éves nőhöz, akinek állítólag annyit mondott:

„Elnézést, mondták már, hogy gyönyörű az arccsontja?”

A pár azóta is együtt van. Az esküvőről szóló örömhírt az angol zenész az Instagramon jelentette be több fotó kíséretében:

 

hirdetés
View this post on Instagram

 

Roger Waters (@rogerwaters) által megosztott bejegyzés

Roger Waters legutóbb 2012-ben nősült meg, de három év után elvált Laurie Durning színésznőtől.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: