hirdetés

SZTÁRVILÁG

Tóth Gabi boldog, hogy végre megmutathatja valódi énjét

Az énekesnő szerint vadóc, vagány személyiségét mások kreálták neki, most pedig visszatalálhatott igazi, hittel teli önmagához.

Link másolása

hirdetés

Az elmúlt hetekben sokat szerepelt a bulvár- és a komolyabb hírek között is Tóth Gabi, aki új dalával Ferenc pápa budapesti szentmiséje előtt énekelt, és aki előszeretettel tárta a nyilvánosság elé eddig nem ismert, elsősorban a hitre alapuló új énjét.

Az énekesnő most a Ripostnak adott interjút, amiben úgy fogalmaz: „Most végre a szeretet útján járok!”. Mint mondja, sokaktól nagyon sok gyűlöletet kapott, és alig várták, hogy hibázzon, azonban érték örömök is:

Miután lejöttem a színpadról, óriási szeretetbombát kaptam. Az emberek körbevettek, ölelgettek, gratuláltak, a papok megáldottak és ott volt a családom is

– fogalmazott a sztár. Hozzátette: „Az külön öröm, hogy a fiataloknak értéket adhatok: rengeteg kamasz rajongóm van, akik a zenei munkásságom által közel kerülnek a népzenéhez és talán általam egy kicsit Istenhez is. A virtuális világ kommentárjai helyett csak azzal szeretnék már foglalkozni, amit élőszóban kapok az emberektől. Euforikus érzés, hogy életemben először úgy érzem: most végre a szeretet útján járok”.

Kiemelte, hogy nem hazudtolja meg régi önmagát, sőt úgy érzi: ez az új énje az igaz, a vadóc, vagány személyiséget énekesi karrierje kezdetén mások kreálták neki.

hirdetés
Persze, hogy most, túl a harmincon nem az a nagyszájú tini vagyok, aki tizenhat éve voltam. Az emberek többsége nem olyan felnőttként, mint kamaszként. Számos csalódás, pofon kellett, hogy visszataláljak ahhoz a Tóth Gabihoz, aki igazából vagyok. Ahhoz a világhoz, ami igazán közel áll hozzám. Ezt az embert látja ma a közönség, ez vagyok én

– fogalmazott az énekesnő.

Hozzátette azt is, férjével, Krausz Gáborral kölcsönösen tisztelik egymás vallását, hitét, és „egy irányba tartanak”. „A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson való részvételem pedig fontos mérföldköve ennek a spirituális útnak, amelyen haladok” – mondta el legutóbbi szerepléséről Tóth Gabi.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Kiderült, mi okozta Kandech Evelyn halálát, így búcsúztak tőle pályatársai

Tóht Gabi, Dér Heni és Gál Csaba Boogie is a közösségi oldalaikon búcsúztak a 37 évesen elhunyt énekesnőtől.

Link másolása

hirdetés

Ahogy arról mi is beszámoltunk, 37 éves korában elhunyt Kandech Evelyne énekesnő, aki korábban a negyedik helyet érte el a Megasztár című tehetségkutató műsor első évadában.

Tóth Vera, az első Megasztár győztese a közösségi oldalain búcsúzott egykori megasztáros versenytársától.

"Drága Evelyne...Énekeld tovább az angyalokkal a Csillagdalt...Nyugodjék békében örökké lázadó lelked… Kandech Evelyne élt 37 évet. Döbbenet"

- fogalmazott Instagram-posztjában Tóth Vera, aki később kommentben annyit fűzött hozzá:

Evelyne hosszú betegség után hunyt el.

A 37 éves énekesnő barátai és kollégái szintén a közösségi oldalaikon emlékeznek rá.

hirdetés

Tóth Gabi Facebook-oldalán azt írta:

"Nincsenek szavak...Evelyne???"

Dér Heni, aki a Megasztár első szériájának döntőse volt, a műsor idején készült fotókkal búcsúzott a közösségi oldalain.

"Drága Evelin!!! Nem is tud az ember ilyenkor a döbbenettől mit mondani, csak hogy legyen könnyű. Isten veled"

- fogalmazott posztjában.

Gál Csaba Boogie pedig egy videót osztott meg, amiben Evelyne és ő egy duettet adnak elő.

"»Hét másodperc az élet« - búcsúzom tőled, iskolatársam"

- írta a kliphez.

Videó: Kandech Evelyne és Gál Csaba "Boogie" duettje

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Lefotózták együtt Palik Lászlót és új párját az utcán

A műsorvezető a hírek szerint már a barátai előtt is vállalja új kapcsolatát, és Marsi Anikó is ismeri exe új szerelmét.

Link másolása

hirdetés

Mint ismert, Palik László és Marsi Anikó házassága nyár elején véget ért. Az Exatlon című sportreality házigazdája a dominikai forgatás után már nem a családi fészekbe, hanem egy másik budai lakásba költözött. Azóta úgy tűnik, mindketten továbbléptek. Marsi Anikó Szulák Andrea exével jött össze, Palikról pedig korábban azt pletykálták, hogy egy korábbi Exatlon-versenyző, Cservenák Alexandra az új párja. A Story magazin azonban a napokban kiderítette, hogy

a tévés egy ügyvédnővel alkot egy párt már hónapok óta.

A Blikk szerint közel két évtizede ismerik egymást, a sportos életmódjuk hozta össze őket, ám akkor teljesen más szakaszban járt az életük. Most mindketten válófélben vannak, a hölgy kisfia pedig ugyanabba az iskolába jár, ahová Palik gyerekei. A Blikk egyik olvasója a napokban lencsevégre is kapta, hogy együtt mentek el a gyerekeikért a sulihoz.

Most pedig ismét készült néhány lesifotó az újdonsült párról, ezúttal közös futásuk közben. A képeket IDE KATTINTVA nézheted meg.

A Blikk egyébként úgy tudja, hogy

Palik László már a barátai előtt is vállalja új kapcsolatát, sőt már Marsi Anikó is áldását adta rá.

A műsorvezetőnő egyik ismerőse azt mondta a lapnak, hogy Anikó is ismeri és kedveli is Palik választottját, és fontos neki, ki van volt férje mellett, mert bár a házasságuk tönkrement, a fiaik összekötik őket.

Az ismerős ugyanakkor azt is elárulta, hogy annak ellenére, hogy már mindkettejükre rátalált az új szerelem, a válás továbbra sem került szóba közöttük.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

37 éves korában meghalt Kandech Evelyne, az első Megasztár egykori versenyzője

Az énekesnő halálhírét korábbi megasztárosok osztották meg közösségi oldalakon.

Link másolása

hirdetés

Mindössze 37 évesen meghalt Kandech Evelyne énekesnő, aki korábban a negyedik helyet érte el a Megasztár című tehetségkutató műsor első évadában. A szomorú hírt először a szintén egykori megasztáros Torres Dani tette közzé a Facebookon:

"A halál a legkegyetlenebb tükör. Beleordítja az arcunkba, mennyire fontos az, hogy élünk, és tehetünk. Bármit. Kandech Evelyne hazatért. Mi itt maradtunk. De az Öreg összeköt minket örökre."

- írta bejegyzésében.

Tóth Vera, az első Megasztár győztese szintén a közösségi oldalain búcsúzott egykori megasztáros versenytársától.

"Drága Evelyne… Énekeld tovább az angyalokkal a Csillagdalt… Nyugodjék békében örökké lázadó lelked… Kandech Evelyne élt 37 évet. Döbbenet"

- írta Instagramon.

Tóth Gabi a Facebookon osztotta meg nővére bejegyzését, amelyhez csak ennyit fűzött:

hirdetés
"Nincsenek szavak… Evelyne???".

Kandech Evelyne 1984-ben született Pécsen. Ének-zene tagozatos általános iskolába járt, több évig énekelt kórusokban, és nyolc évig csellózott is. Tagja volt a Liszt Ferenc Zeneiskolának, ahol zeneirodalmat, zeneelméletet és szolfézst tanult. 14 éves korától a pécsi Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumába járt, ahol többek között focizott és kórusban énekelt. A középiskola után felvételt nyert a Pécsi Tudományegyetem teológia szakára, amit nem kezdett el. Munkát vállalt, hogy finanszírozni tudja a tanulmányait, mellette felvételizett a Pázmány Péter Tudományegyetem hebraisztika szakára, mert érdekelte a zsidó vallás és hagyományok. Próbálkozott felvételivel a Színház- és Filmművészeti Egyetem musical-operett szakára, sikertelenül.

Közben klasszikus zenei formációkkal dolgozott együtt, majd a könnyűzene felé fordulva hangjával a Mindig Más nevű trip-hop csapatot erősítette. 2003-ban és 2004-ben szerepelt a Megasztár című tehetségkutató műsor első szériájában, ahol a legjobb 12 közé jutott. A döntőbe az Asian Dub Foundation 1000 Mirrors című számával jutott be, a 8. döntőben pedig Ganxsta Zolee-val énekelt duettet I'm real címmel. Végül a negyedik helyig sikerült eljutni a műsorban.

VIDEÓ: Kandech Evelyne a Megasztárban

Ezután számos sikeres válogatáslemezen is közreműködött (például Best of Megasztár, Megasztárok karácsonya, stb.), a Megasztár után pedig végigturnézta az országot a megasztáros csapattal. Később zenés darabokban szerepelt a Ruttkai Éva Színházban (Slágerkoktél és Apácashow), majd önálló zenés-mesés gyermekműsora volt Evelyne Babaháza címmel a Szerencsi Éva Stúdióban. Gyermeklemeze Buli Suli címen jelent meg. A ToyBox zenekar énekesnője is volt - olvasható a Wikipédia-oldalán.

VIDEÓ: Kandech Evelyne Ganxta Zolee-val közös duettje a Megasztárban


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Britney Spears már feldíszítette a karácsonyfát, el is magyarázta, hogy miért

Az énekesnő 13 év „rabság” után sok mindent másképp akar csinálni, mint korábban.

Link másolása

hirdetés

Britney Spears nehéz időszakon van túl: 13 évig volt apja gyámsága alatt, ami azt jelentette, hogy gyakorlatilag Jamie Spears irányította lánya életét. Ő gondoskodott Britney 60 millió dolláros vagyonáról és személyéről, bár utóbbi feladatot már két éve egy szakértő látja el. Az énekesnő nemrég nyilvánosan kérte apja pénzügyi gyámságának megszüntetését, amit a Los Angeles-i bíróság végül el is rendelt, így Spears végre szabadon élheti az életét.

Most úgy tűnik, szárnyal a boldogságtól. Párja egy hónappal ezelőtt eljegyezte őt, ami azért nagy öröm számára, mert a gondnokság ideje alatt a házasságot és a teherbe esést sem engedélyezték neki.

Az énekesnő megfogadta, hogy ezek után úgy éli az életét, ahogy ő akarja, és ennek ékes példája az is, hogy már most, október közepén felállította a karácsonyfáját. Erről Instagram-oldalán posztolt egy képet, amin láthatjuk, hogy a terebélyes fenyő már teljes pompában áll a híresség otthonában. Britney meg is magyarázta, hogy miért döntött a korai fadíszítés mellett.

"Őszinte leszek. Olyan sokáig vártam, hogy kiszabaduljak abból a helyzetből, amelyben voltam, hogy most félek bármit is csinálni, mert attól tartok, hogy hibázni fogok. Oly sok évig mindig azt mondták nekem, hogy ha mindent jól csinálok, ez véget érhet, de ez sosem törétnt meg. Végig keményen dolgoztam, most pedig itt vagyok, egyre közelebb és közelebb a végéhez, aminek nagyon örülök, de sok dologtól félek" - írta, példaként említve az autóvezetést, ugyanis 13 év után négy hónappal ezelőtt kapta vissza a kocsikulcsát.

hirdetés
"Undorodom ettől a rendszertől, bárcsak másik országban élhetnék! Idén sokkal korábban ünneplem a karácsonyt, mert miért is ne? Hiszem, hogy jó, ha mindig találunk valami örömöt az életben. Nem titok, hogy sok mindenen mentem keresztül a múltban, ezért mostantól lehet, hogy sok mindent másképp fogok csinálni."


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: