hirdetés

SZTÁRVILÁG

„Tökre elvagyunk a kínai egyetem nélkül is, kösz” - Fluor Tomi visszaszólt a kínai külügynek

Kína külügyminisztériuma korábban „megvetette” azokat a politikusokat, akik az utcanév-változtatással akcióztak, ez verte ki a biztosítékot az énekesnél.

Link másolása

hirdetés

Csütörtök délután a Kínai Népköztársaság külügyminisztériumának egyik szóvivője azt üzente, hogy "megveti" azokat a politikusokat (konkrétan Karácsony Gergelyt és Baranyi Krisztinát), akik provokatív utcaátnevezésekkel reagáltak a kínai Fudan Egyetem magyarországi kampuszának tervezett építésére.

Korábban kormánypárti politikusok is elítélték az akciót, de neves külföldi lapok is foglalkoztak az üggyel.

Estére Fluor Tomi is úgy érezte, ki kell fejeznie nemtetszését a kínai diplomácia üzenetének ügyében. Az énekes a Twitteren azt írta:

Szerintem Kína ne vessen meg senkit Magyarországon, tökre elvagyunk a kommunista egyetem nélkül is, kösz.

Szombat délután nagyszabású tüntetésre készül az ellenzék a Fudan ellen. A közvéleménykutatások szerint a budapestiek többsége nem szeretné a kínai egyetem kampuszát a fővárosban látni, még a kormánypárti szavazók harmada sem ért egyet a beruházással.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Legalább tíz volt alkalmazott kész beszélni arról, hogyan zaklatta Meghan Markle a palotai személyzetet

A hercegné viszont nem hagyja annyiban a dolgot, „brutális leszámolásra” készül egyes források szerint.

Link másolása

hirdetés

A Kensington-palota legalább tíz korábbi alkalmazottja "áll sorban" azért, hogy segítse azt a vizsgálatot, amelyet Erzsébet királynő rendelt el a Meghan Markle elkövetett állítólagos zaklatások ügyében - írja a Mirror.

A vizsgálatot egy független jogi cég végzi, ami azért számít kirívónak, mert a Buckingham-palotában jellemzően belső vizsgálat során szokták megoldani az ilyen jellegű ügyeket.

Egy, az ügyhöz közel álló bennfentes a bulvárlapnak azt mondta, a palota minden egyes állítást nagyon komolyan vesz és kivizsgál, és szeretnék biztosítani, hogy mindenki, akinek mondanivalója van ez ügyben, megszólalhasson.

hirdetés
Ugyanakkor egyes források szerint Meghan sem hagyja annyiban a dolgot.

Ő maga egyelőre nem szólalt meg a márciusban kirobbant botrány kapcsán, de a hercegi pár szóvivője viszont azt közölte, hogy Harry és Meghan egy előre eltervezett lejáratókampány áldozatai, amely félrevezető információkon alapul, a hercegné pedig szomorú a jellemét ért újabb támadások miatt. Az informátorok szerint azonban az immár kétgyermekes anya

a háttérben arra készül, hogy egy teljes cáfolatot ad ki a zaklatási vádakkal kapcsolatban, amelyben pontról-pontra megcáfolja a korábbi alkalmazottak állításait. Ezek alapján a bennfentesek szerint "brutális leszámolás" várható Meghan részéről.

"Határozottan állítja, hogy a személyzet nem volt megfelelő a munkára. Szerinte nem tudtak megbirkózni azzal a nyomással, hogy neki dolgoztak, és nem tudták megérteni, hogy ő hogyan akarta intézni a dolgokat a palotában" - árulta el egy forrás.

Még március elején írtuk meg, hogy a Kensington-palota (ahol korábban Harry herceg és felesége élt, most azonban már Vilmos herceg és családjának otthona) személyzete az egyik legközelebbi tanácsadónál tett panaszt a sussexi hercegné ellen.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Megszületett Sáfrány Emese első gyermeke, a friss anyuka már közös képet is posztolt a kórházból

A kisfiú a vártnál korábban érkezett, de egészséges, természetes úton jött világra.

Link másolása

hirdetés

Megszületett Sáfrány Emese és párja, Hornyák Ádám első gyermeke. A gólyahírt az újdonsült édesanya osztotta meg az Instagram-oldalán.

A légtornász múlt szombaton már jelezte, hogy közeleg a szülés.

"Fokozódik az izgalom, mert a méhszájam már egy ujjnyira nyitva, ami azt jelenti, hogy bármikor beindulhat a szülés, így valószínű a vártnál előbb érkezik a fiunk Nolen. Innentől kezdve állandó készenlétben kell lennünk, cuccok bekészítve vannak kocsiban" - írta korábbi posztjában.

A kisfiú végül már másnap kora reggel megszületett, egészen pontosan vasárnap 6 óra 19 perckor. A vártnál kicsit hamarabb, ugyanis júliusra várták az érkezését, de Emese szerint "annál nagyobb boldogságban és egészségben" jött világra a babája.

hirdetés
"Ádám nagy örömére Nolen azért még megvárta, hogy apukája élőben lássa a magyarok 1:1-es eredményét! Maga a szülés is minden komplikáció nélkül zajlott, így természetes úton hoztam világra kisfiam. Végig mellettem volt Ádám is, amiért hálás vagyok neki, illetve azért is, hogy ilyen csodát hozott el az életembe"

- írta a boldog kismama.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Schobert Norbi megmagyarázta újabb nagy felháborodást kiváltó megjegyzését

„Ha a nemiség lehet sokszínű, akkor a vélemény is legyen sokszínű” - jelentette ki a fitneszguru.

Link másolása

hirdetés

Schobert Norbinak sikerült ismét olyat mondania, amin sokan kiakadtak. A fitneszguru az apák napja kapcsán nyilatkozott a Fókusznak, és miközben azt fejtegette, hogy miért könnyebb apának lenni, mint anyának, megjegyezte, hogy

"nem kell éjszaka felkelnünk (a kicsi gyerekhez), legalábbis, ha normális a feleségünk".

Megjegyzésén sokan felháborodtak, a negatív kommentek pedig természetesen Norbihoz is eljutottak. Ezért hétfő este egy Facebook-élőben magyarázta meg, hogy is értette, azt amit. Szerinte ő csak azt mondta, hogy a felesége egy csodálatos asszony, mert Rékának köszönhetően neki nem kellett 12 óra munka után felkelni éjszaka a gyerekekhez.

"Én azt gondolom, és bátran kimondom: ha a gyönyörű feleségünk megszüli a gyönyörű gyerekünket és otthon szoptat, és délután is eteti és elalszik vele, és este is eteti és elalszik vele, és éjszaka netán fel kell kelnie, mert a gyerek megint éhes, és a gyesből nem jövünk ki, mert ugye az a kajára nem elég, akkor mi férfiak, mi férjek 12 órákat dolgozunk, én is annyit dolgoztam. Tizenkét órás munka után nem biztos, hogy az a célszerű, hogy 'kelj fel te is, mert sír a pici, meg kell etetni'. Én azt gondolom, hogy nem vágjuk el az igahúzó lónak a lába szárát"

- fejtette ki a véleményét.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Vajna Tímea 2 milliárd forintért vett villát Beverly Hills-ben

A 650 négyzetméteres villában hat hálószoba, hét fürdőszoba, óriási teremgarázs, bár és kültéri medence is van.

Link másolása

hirdetés

Vajna Tímea férje halála után döntött úgy, hogy Amerikába költözik. Most pedig úgy tűnik, megtalálta új otthonát is. Andy Vajna özvegye ugyanis 2,1 milliárd forintért vett luxusvillát Los Angelesben.

A 650 négyzetméteres luxusház egy hektárnyi földterületen helyezkedik el. Hat hálószobával, illetve hét fürdőszobával rendelkezik, és akkora teremgarázsa van, hogy több luxusautó is elfér benne

– számolt be róla a dirt.com, szúrta ki a Story Magazin.

A cikk szerint a hatalmas luxusotthonhoz tartozik egy hőmérsékletszabályozó bortároló, egy kandalló, egy szabadtéri konyha, egy bár, illetve egy kültéri medence is, hátha csobbanni támad kedve az új tulajdonosnak ebben a tikkasztó hőségben.

A lap képeket is közölt az idei építésű ultramodern házról, amiken látható a Franciaországból hozatott fehér tölgy padló, a séfkonyha és a tágas belső tér is.

A Story magazin azt is felidézte, hogy Vajna Tímea több mint 120 millió dollárt örökölt Andy Vajnától, és nemrég 4,9 millió dollárért vált meg Sunset Trip felett található birtokától.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: