SZTÁRVILÁG

„Te tehetségtelen szar vagy!” – így akadt ki Gálvölgyi János egy kollégájára

A színész a kollégától is maximumot vár el, és ha nem ezt tapasztalja, ki tud borulni.

Link másolása

Gálvölgyi János Alföldi Róbert Főszerepben című műsorában mesélt arról, hogy mennyire komolyan veszi a munkáját. A színész a kollégától is maximumot vár el, és ha nem ezt tapasztalja, ki tud borulni, bármennyire is a humoros oldaláról ismerjük:

– A munkában nem vagyok tréfás kedvű. Megtanultam, hogy nem lehet linkóci módon színpadon lenni. Én is benne vagyok sok marhaságban, de a színpad nekem halál komoly.

Nem tudnám elviselni azt a tisztességtelen dolgot, hogy beülnek iszonytató árakért, én pedig elhülyéskedek nekik - mondta.

Elmesélt egy esetet:

"Volt olyan, hogy az egyik kolléga rátett még egy mondatot... Én csak néztem őt. Tudta, hogy neki már nincs szövege, semmilyen nincs. Azt mondtam, ha ezt még egyszer meghallom, maga a lábát többet ide nem teszi be. Két héten át négy napon keresztül hívott, hogy bocsássak meg. Mondtam, hogy én megbocsátok, de Molnár Ferenc nem fog. „Te tehetségtelen sz*r vagy. Hogy merészeled ezt megtenni? Viccelsz velem?" – emlékezett vissza Gálvölgyi János a történtekre az RTL műsorában.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Kiderült, kik fognak versenyezni a Sztárban sztár új évadában
A rajongók már napok óta találgatják, ki lehet a 12 új versenyző. A TV2 most végre elárulta, kiknek szurkolhatunk majd február 19-től.

Link másolása

Kiderült kik lesznek a Sztárban sztár új évadának versenyzői. Oláh Ibolya, Kamarás Iván, Nemazalány és Judy is ott van a versenyzők között.

Február 19-én startol a Sztárban sztár című vetélkedő kilencedik évada.

A TV2 nagysikerű műsorában ismét sztárok bújnak más hazai és külföldi előadók bőrébe egy-egy produkció erejéig hétről-hétre, a végén pedig az nyer, aki a legsokoldalúbb énekesnek bizonyul a zsűri és a nézők döntése alapján.

Az már kiderült, hogy idén a zsűriben Makranczi Zalánt már nem láthatjuk, a helyére viszont ketten is érkeznek, ráadásul egy pár: Tóth Andi és Marics Peti. Lékai-Kiss Ramóna, Kökény Attila és Papp Szabi továbbra is zsűriznek, így ebben az évadban öten pontozzák majd a produkciókat.

A TV2 a napokban közösségi oldalaira olyan fotókat töltött fel, amelyek az idei versenyzőkről készült mellszobrokat ábrázolják.

A rajongók ez alapján próbálták kitalálni, kiknek szurkolhatnak majd idén a műsorban.

Most azonban senkinek nem kell tovább találgatnia, hiszen a csatorna végre bejelentett, kik lesznek a versenyzők:

 • Oláh Ibolya,
 • Trap kapitány, a Tha Shudras énekese,
 • Tarján Zsófi,
 • Valkusz Milán a ValMar formációból
 • Halastyák Fanni, vagyis Nemazalány,
 • Kiss Ernő Zsolt,
 • Zdroba Patrik,
 • Gubik Petra,
 • Judy,
 • Kamarás Iván,
 • Sipos Tomi az Irigy Hónlajmirigyből,
 • és Schoblocher Barbara, a Blahalouisiana énekesnője.


  Link másolása
  KÖVESS MINKET:

 • SZTÁRVILÁG
  „Nem kell a fűtés, jön a tavasz” – Lakatos Márk és Osváth Zsolt is reagált arra, hogy Járai Máté távozik a Reggeliből
  Lakatos Márk is nemrég távozott a műsorból, miután a csatorna megvált tőle.

  Link másolása

  Ahogy kedden megírtuk, távozik az RTL Reggeli műsorvezetői csapatából Járai Máté. A színész az Instagram-oldalán osztotta meg követőivel a hírt, hogy a műsor készítői nem hosszabbítottak vele szerződést, ezért nem fog többet műsorvezetőként ülni a stúdióban.

  „Fáj, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem, szerettem nagyon azokat a hajnalokat, a beszélgetéseket...ennyi volt Járai Máté reggelis műsorvezetése”

  - írta.

  Járai Máté 2020-ban csatlakozott a stábhoz. Tavaly egyszer már felfüggesztették a munkájában, mivel engedély nélkül ment el más műsorokba szerepelni, és belső információkat is megosztott.

  Járai posztja alatt Lakatos Márk is reagált egykori kollégája távozására. A stylist ugyanis szintén a Reggeli csapatát erősítette korábban, tavaly novemberben vált meg tőle a csatorna.

  „Üdv a klubban. Osváth Zsolt, nem vagy jó omen”

  - üzente, utalva Osváth Zsolt youtuberre, aki vendégeskedett már a műsorban.

  Aztán maga Osváth Zsolt is reagált kommentben:

  „Erre nem igazán tudok mit mondani. Előbb a Manyi, most te. Biztos véletlen. Ne sajnáld, jóval többre vagy hivatott”

  - írta Járainak.

  Lakatos Márk erre válaszul még hozzáfűzte: „Hát nem kell a fűtés, jön a tavasz...dagad a...”.


  Link másolása
  KÖVESS MINKET:


  SZTÁRVILÁG
  Mérlegre állították a Való Világ szereplőit, kiderült, mennyit híztak a beköltözésük óta
  Volt, aki nagyon megdöbbent azon, mennyivel lett több a villalét alatt.

  Link másolása

  Elkezdődött a Fitt hét a Való Világ 11-ben, amely során a villalakóknak egészségesen kell étkezniük és többet kell mozogniuk, mint eddig. Első lépésként az edzőjük kipakoltatta velük a hűtőből az egészségtelen ételeket és italokat, majd mérlegre állította őket, hogy kiderüljön, mennyit híztak eddig a beköltözésük óta.

  Egyedül VV Ákos nem volt hajlandó vállalni a mostani súlyát mások előtt, a többieknél kiderült a változás:

  a legtöbbet VV Rico hízott, aki a beköltözésekor 104 kilót nyomott, most viszont már 111 kiló, ami 7 kiló pluszt jelent.

  A többség csak egy vagy két kilót szedett magára a villában, VV Lissza és VV Márió pedig három-három kilóval lettek többek. Mindkettejüket sokkolta a változás.

  „Négy kilót híztam?! Többet híztam, mint a Reni?”

  - értetlenkedett a lány.

  „Amikor megláttam a súlyomat, hát én le voltam csökönyödve. Nagyon nagy hatással volt rám, őszintén szólva”

  - reagált VV Márió.


  Link másolása
  KÖVESS MINKET:


  SZTÁRVILÁG
  Tóth Andi és Marics Peti összeköltözik: „Nem vagyok az az ember, aki szereti hosszasan húzni a dolgokat”
  Új szintre lépnek a kapcsolatukban.

  Link másolása

  Néhány napja Tóth Andi a Blikknek nyilatkozva elárulta, hogy sok új dolog történt az életében. Zsűritag lesz a Sztárban Sztár legújabb évadában, és – ahogy mi is megírtuk – költözésben is gondolkodik.

  Sok kommentelő már akkor tudni vélte, de most kiderült:

  az énekesnő és párja, Marics Peti közös otthonba költöznek

  – írja a Blikk.

  Andi a TV2 sajtótájékoztatóján beszélt az összeköltözésről: „Nem vagyok az az ember, aki szereti hosszasan húzni a dolgokat. Biztos van, aki úgy van vele, hogy mondjuk beszélünk az összeköltözésről két év múlva, ha már itt vagy ott tart a kapcsolatunk. Ha nálam valami egy hét után nem tart ott, akkor nem is fog soha. Azt hiszem, Petiből is ilyen energiákat váltottam ki, így az összebútorozás közös igény és döntés volt. Mindketten szeretnénk minél több időt együtt tölteni, és ez így a legoptimálisabb”.

  Hozzátette:

  „Minek töltenénk éveket együtt úgy, hogy nem derül ki, mit hozunk ki egymásból null-huszonnégyben?”

  A pár körül tehát nagy a boldogság, és szerelmükbe az sem zavarhat be, hogy nemrég kiderült: 6 évvel ezelőtt már volt egy közös "kalandjuk", de akkor Andi még nem reagált Peti későbbi üzeneteire.


  Link másolása
  KÖVESS MINKET: