SZTÁRVILÁG

Szabyest még jobban beleszállt Gáspár Laciba: „Talán 10 db zenét se tákoltál össze”

Szerinte "az aktuálisan fennmaradó hírnevet, médiak*rva módjára, műsorokban való haknizgatás alapozta meg." Elő a popcornt!

Link másolása

Nincs vége a cicaharcnak: Szabyest január 18-án G.w.M-be állt bele, aki válaszolt is neki rá egy nappal később, majd Gáspár Laci szólt vissza neki, és most erre is itt a válasz.

Mi is megírtuk ma Gáspár Laci válaszát:

„Viszont szóba hoztál engem is, így érintve érzem magamat, így gondoltam, reagálok neked. Most azt hagyjuk is, hogy sokat azért nem tudok rólad vagy az általad írt slágerekről, de elég volt csak rákeresnem a nevedre, hogy két-három perc alatt eldöntsem, te semmiféle szakmai szempontból – ezt szakmai objektíven igyekszem megközelíteni – nem vagy azon a szinten, hogy ebben az országban bárkin ítélkezhess. Itt nem csak G.w.M-ről vagy akár magamról beszélek, hanem bárkiről, beleértve akár Fekete Pákót is.”

"Amit te tudsz, az a semmi. Manapság bármely panelben összeraknak a 14 éves gyerekek ilyeneket, mint amit te is tudsz.

Igazad van abban, hogy én is szoktam hibázni. Igen, elrontottam azt az Omega dalt aznap este, amit mind a mai napig bánok is, de ez akkor sem teszi semmissé, hogy az elmúlt 20 évben milyen szakmai eredményeim, slágereim és koncertjeim voltak. Nem beszélve a tévés tevékenységemről" - írta Instagram-sztoriban.

Szabyest szintén Instagram-sztoriban tette ki a szintén terjedelmes választ:

"Köszönöm a válaszod, megtiszteltél vele, de tekintve, hogy tízen pár év alatt talán 10 db zenét se tákoltál össze, a többi, aktuálisan fennmaradó hírnevet, médiak*rva módjára, műsorokban való haknizgatás alapozta meg, így egy ilyen "kirakat-sikeres" ember ne degradáljon maga alá se engem, se Fekete Pákót, sőt még Varga Irént se - aki mellesleg a maga körülményeihez képest zeneileg már többet tett oda, mint te az utóbbi 10 évben"

- írta először.

Szerinte az énekes G.w.M-mel együtt sokkal magasabbra helyezi magát, mint amit valójában nyújtanak. Ráadásul megosztott egy videót a saját fellépéséről, szerinte így kell valójában a közönséget szórakoztatni.

Mivel Gáspár Laci ezt is írta:

"Mert ahogy látom, már 30 éves vagy, de még mindig a 11 éves kislányoknak szeretnél tetszelegni, olyasmikkel, hogy a netről kiderül, hogy Iphone-t turmixolsz le, meg tésztában fürdesz meg. Talán őket még félre lehet vezetni az ilyen tudatlanoknak, mint te, akik valójában két hangot sem tudnak kiénekelni, ha odakerül a sor"

Szabyest így válaszolt:

"Ezek 5-10 ezer forintos, dummy, azaz nem valós készülékkel készült, ami elért kb 5 millió emberhez, ezt gerilla marketingnek hívja a köznyelv. Így tudtam felhívni még jobban a zenei munkásságomra a figyelmet "


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Fotókon a diktátor lánya – ő lehet Kim Dzsongun örököse
Központi helyen szerepel a képeken. Magas rangú tisztviselők hajlonganak Kim Dzsue előtt, és az áradozó szövegek Kim „legkedvesebb” gyermekeként írják le a lányt.

Link másolása

Kim Dzsongun, Észak-Korea diktátora ismét megmutatta feltételezések szerinti kislányát a nyilvánosság előtt. Az elmúlt hónapokban ez már a második alkalom, nem is olyan régen, tavaly novemberben, egy rakéta-kilövőhelyen egy rakéta árnyékában lehetett látni Kim Dzsuét, aki apja kezét fogta, majd később szorosan mellette állt a katonák előtt.

Ezúttal egy katonai laktanyában rendezett bankettre vitte a lányt és feleségét, amit a Koreai Néphadsereg (KPA) 75. évfordulójára rendeztek. Az észak-koreai média olyan képeket mutatott, amelyeken magas rangú tisztviselők hajlonganak Kim Dzsue előtt, és az áradozó szövegek Kim "legkedvesebb" gyermekeként írják le a lányt.

A kislány egy hosszú, fekete kabátban jelent meg, szőrmebélésű gallérral, amiben némiképp édesanyja, Ri Szoldzsu divatérzékét mutatja, aki az országban egyfajta stílusikonnak számít.

A kislány vélhetően 2013-ban született, és a második Kim három gyermeke közül, akinek egy fia és két lánya van.

A találgatások szerint oka van annak, hogy Kim Dzsongun pár hónap leforgása alatt többször is megmutatta lányát, egyesek szerint ezzel demonstrálja, hogy vérvonala még generációkon át viszi majd tovább az elszigetelt állam irányítását. Mások szerint a kislány jelenléte egyértelműen azt mutatja, hogy Kim Dzsongun kiválasztotta utódját, és ő lesz a nagyhatalmú diktátor örököse.

Ez a feltételezés elemzők szerint azonban egyáltalán nem biztos, hiszen egy ilyen tekintélyelvű diktatúrában egészen biztosan nagy ellenállást váltana ki, ha egy nő venné át a hatalmat, pláne úgy, hogy a katonai és politikai vezetés túlnyomórészt férfiakból áll.

Azonban, ahogy Kim Dzsue és testvéreiről, úgy az öröklés pontos mikéntjéről sem lehet túl sokat tudni, így egyelőre maradnak a feltételezések.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Kis Grófo: „A roma kultúra arra inspirálja a nőket és a férfiakat, hogy egy életre válasszanak párt”
Feleségével a roma hagyományok szerint nevelik gyerekeiket, ez például azt is jelenti, hogy a nők nem viselhetnek térd fölé érő szoknyát.

Link másolása

Többek között a családjáról és a roma hagyományokról adott interjút a HOT! Magazinnak Kis Grófo.

A Blikk szemléje szerint az énekes korábban nehezen tudta megteremteni az egyensúlyt a családi élete és a karrierje között.

„Volt egy nagyon komoly beszélgetésünk a feleségemmel 2015-2016 környékén, ugyanis akkoriban évente 600 fellépésre is elutaztam, és nem sok időm jutott a gyerekekre. Beláttam, hogy ez így nincs rendben: azóta a hétköznapokat teljes mértékben a családnak szentelem”

- mesélte a lapnak. A gyerekeit, Lacikát, Armandót és Brilliánát a szeretet, az alázat, és az egymás iránti tisztelet fontosságára neveli. Azt is elárulta, hogy szeretnének egy negyedik babát is a feleségével, Tündével.

A családnak fontosak a roma hagyományok, amelyek kiterjednek az öltözködésre, az étkezési szokásokra, és még a párválaszásra is. Grófo szerint az lenne az ideális, ha a gyerekei 18-20 éves korukra választanának párt.

„A roma kultúra arra inspirálja a nőket és a férfiakat, hogy egy életre válasszanak párt. Nyilvánvalóan nincs garancia arra, hogy a kapcsolat jól működik majd, de a házasságomban soha nem volt szó válásról vagy megcsalásról. Ugyanis megkaptam azt a szeretetet a feleségemtől, ami miatt nem kellett ahhoz folyamodnom, hogy máshol keressem a boldogságot, és ez köztünk oda-vissza működik. A kultúránk az öltözködésre is kiterjed: a nők felé elvárás, hogy térd alá érő szoknyát viseljenek. Azonban fontos tisztázni, hogy ez nem kényszer, hanem természetes része a hagyományunknak"

- árulta el. Azt is elmondta, hogy bár őt arra nevelték, hogy romaként roma párt válasszon, ő a gyerekei esetében a szívükre bízza a döntést.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Kiborult Madonna, mert mindenki arra figyelt, hogy nézett ki a Grammy-díjátadón
Ahelyett, hogy a beszédére koncentráltak volna. Az ageizmus és a nőgyűlölet áll szerinte minden mögött.

Link másolása

Vasárnap volt a 65. Grammy-díjátadót Los Angelesben, amelyen Madonna is részt vett.

A 64 éves énekesnő a legjobb popduónak járó díjat is elnyerő Sam Smitht és Kim Petrast konferálta fel.

Ám ezt követően a bulvárlapok egy dologgal foglalkoztak: azzal, hogy Madonna arca „ijesztő” és „felismerhetetlen”.

Az énekesnő Instagram-bejegyzésben reagált:

Szerinte a telejeobjektívvel készült közeli képek bárki arcát eltorzították volna, a kritikák mögött pedig az ageizmus és a nőgyűlölet áll.

„Ismét elért az ageizmus és a nőgyűlölet, amely áthatja a világot, amelyben élünk. Ez a világ nem hajlandó ünnepelni a 45 év feletti nőket, és úgy érzi, hogy meg kell büntetni őket, ha továbbra is erős akaratúak, szorgalmasak és kalandvágyóak maradnak."

- jelentette ki.

"Alig várom, hogy még sok-sok évig felforgató magatartást tanúsítsak – a határokat feszegetve – a patriarchátussal szembeszállva – és legfőképpen élvezve az életemet” - tette még hozzá.

Emellett kijelentette, hogy büszke rá, hogy ő konferálhatta fel az első transznemű énekesnőt, aki felléphetett a Grammyn. Kim Petras mondta is, hogy hogy Madonna nélkül most biztos, hogy nem állhatna a színpadon.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Élő adásban nyalt bele Miller Dávid fülébe Hajós András

Link másolása

Valami furcsa dolog lehetett a levegőben az RTL Reggeli című műsorában, ahol egy ideig ment minden menetrend szerint, majd a búcsúzás közepette, Miller Dávid megemlítette, hogy Hajós Andrással van egy fura szokásuk. „Nem nyaltuk meg egymás fülét” - mondta, mire Hajós felpattant, és a többi már történelem.


Link másolása
KÖVESS MINKET: