SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Szabados Ági: Veca mindkét kontaktlencsémet kiütötte a harmadik menetben

A műsorvezető elismerte, hogy nem ezen múlt a veresége. Azt is elárulta, hogy megterhelő féléven van túl, mindent beleadott a felkészülésbe.
Fotó: RTL - szmo.hu
2023. november 20.


Link másolása

Ahogy arról beszámoltunk, Janicsák Veca pontozással legyőzte Szabados Ágit a Sztárbox vasárnap esti mérkőzésén.

A műsorvezető az Instagramon köszönte meg a szurkolóinak a támogatást, elmondása szerint feldolgozhatatlan mennyiségű üzenetet kapott.

"Azt hiszem sokat nyertem ezzel az egésszel, mégha a végén nem is az én kezem emelték a magasba. Megterhelő fél éven vagyok túl, mindent, amit csak tudtam beletettem a felkészülésbe és sok lemondással járt. Tegnap Veca a bírók szerint jobb volt nálam, ezért ezúton is gratulálok neki!"

- írta Szabados Ági, aki egyedül az edzője miatt sajnálja, hogy véget ért számára a verseny.

"Élveztem a boxot. A végén mondjuk már kevésbé voltam önfeledt, mert rettenetesen elfáradtam, és Veca mindkét kontaktlencsém kiütötte a harmadik menetben, szóval vakon mentem be, de persze nem ezen múlt"

- ismerte el.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Nagyon kínos volt Tóth Andi és Marics Peti találkozása a TV2 stúdiójában
Exek, ha találkoznak. Az énekesnő és a Valmar énekese gyakorlatilag levegőnek nézte egymást, amikor elhaladtak egymás mellett.

Link másolása

Nagyon sokakat érdekelt, vajon Marics Peti hogyan fogadja majd, hogy hosszú idő után újra egy légtérben lesz volt szerelmével, Tóth Andival. A Blikk szúrta ki, hogy a találkozás elég kínosra sikeredett: a Valmar énekese tudomást sem vett az exéről, voltaképpen levegőnek nézték egymást.

Miközben az eddigi évadok győztesei előadták a közös produkciójukat, Marics a színpadnak háttal állva beszélgetett Krausz Gáborral, Stana Alexandrával és Mikes Annával.

Amikor a lányok tánca után őket szólították a színpadra, az énekesnő és Marics Peti egyetlen szó nélkül elmentek egymás mellett.

A fotót itt lehet megnézni!

Tóth Andi és Marics Peti idén márciusban szakított egymással. A két énekes még a Sztárban sztár 2022-es évadában ismerkedett meg egymással, ahol Marics Peti partnere volt Tóth Andi.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Verrasztó Dávid a hétvégi balesetről: „Teljesen magam alatt vagyok, felfoghatatlan ez a tragédia”
Abban a kocsiban haltak meg, amit a sportoló elvitt volna magával. A búcsúkörre még őt is invitálták.

Link másolása

Ahogy arról korábban beszámoltunk, hajszálon múlott Verrasztó Dávid élete. A kétszeres világbajnoki ezüstérmes, háromszoros Európa-bajnok magyar úszó hétvégén úgy döntött, nem ül be abba a kocsiba, ami Dombóváron egy fának ütközött, a sofőr tragikus halálát okozva.

A sportoló még mindig a történtek hatása alatt nyilatkozott a Blikknek.

„Teljesen magam alatt vagyok, felfoghatatlan ez a tragédia. Nem láttam a balesetet, még csak nem is hallottam a csattanást, de érthető módon, mélyen megrázott, ami történt. Ezúton is részvétemet fejezem ki a családnak, évekbe telhet, mire feldolgozzák a tragédiát, nem is tudok többet beszélni most erről”

– mondta el a lapnak.

A sportoló autót akart cserélni, a volt tulajdonos egy búcsúkörre ment a Mitsubishi Lancerral. Az autó gumijait nem találták elég biztonságosnak egy hosszabb úthoz, azonban üzemképes volt, így néhai gazdája még el tudott menni vele – mint kiderült, ez lett a veszte.

Az Országos Mentőszolgálat a Blikknek azt mondta: a baleset következtében az egyik férfi a helyszínen életét vesztette, egy másikat súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. A sérült állapotáról a kórházi átadást követően információval nem rendelkeznek. Mint kiderült, a sérült Verrasztó Dávid egyik barátja, aki elkísérte őt az autócserére.

A Dombóvári Rendőrkapitányság az üggyel kapcsolatban azt közölte: „Egy autó vezetője nem az időjárási- és látási-, útviszonyoknak megfelelően választotta meg sebességét, elvesztette az uralmát a járműve felett és fának csapódott. Az autó vezetője, egy 41 éves helyi férfi a helyszínen elhunyt. Utasát, egy 28 éves hajdúsámsoni férfit súlyos sérülésekkel vittek kórházba”.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Kiderült, miért került kórházba Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya
Sokan aggódtak a kis Hannarózáért, amikor anyukájával a kórházból jelentkeztek be negyedik születésnapján.

Link másolása

Vasárnap mi is beszámoltunk róla, hogy kórházi képpel kívánt boldog negyedik születésnapot lányának Tóth Gabi. Azt ugyanakkor nem mondta el, hogy Krausz Gáborral közös kislányuknak miért kellett orvoshoz kerülni.

Hétfőn Krausz Gábor árulta el a közösségi médiában, hogy mi volt a baja a kis Hannarózának.

„A kislányom most itt van velem, és szerencsére már teljesen jól van. Valamilyen vírusfertőzést kapott, ami olyan erős tüneteket okozott nála, ami miatt az édesanyja úgy döntött, jobb, ha egyenesen a kórházba viszi”

– írta Gábor.

A Borsnak a sztárséf azt is elárulta, hogy lánya születésnapját a hétvégén szűk családi körben ünnepelték. „A kislányom már jól van, és most is éppen játszunk. A Dancing után megtartottuk a születésnapját, most pedig pár napig nálam marad, amíg el nem indulok Ausztriába dolgozni. Senkinek nem kívánom azt az ijedséget, amikor apaként megtudja, hogy a gyermeke kórházba került, de Hannaróza jó kezekben volt, és hamar meg is gyógyították” – tette hozzá Krausz Gábor.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Isteni szerencse? Verrasztó Dávid majdnem beszállt abba az autóba, ami később halálos balesetet okozott
A háromszoros Európa-bajnok úszó a barátjával utazott le Dombóvárra, hogy autót vásároljon, pontosabban cseréljen. A kocsiját egy másik autó helyett hagyta volna ott a helyszínen.

Link másolása

A sportoló szerencsére túlélte a hétvégét, de talán nem túlzás azt mondani, hogy az élete egy hajszálon múlt. Az úszó ugyanis autót vásárolni ment Dombóvárra, de a simának tűnő adásvétel tragikus fordulatot vett.

A Blikk egyik informátora szerint Verrasztó Dávid egy barátjával utazott le Dombóvárra, hogy autót vásároljon, pontosabban cseréljen. A kocsiját egy másik autó helyett hagyta volna ott a helyszínen.

A lap olvasója úgy tudja, hogy a jármű tulajdonosa az autó elszállítása előtt menni akart még egy búcsúkört a kocsival. Verrasztót is megkérdezte, nincs-e kedve vele menni, ő azonban nemet mondott.

Verrasztó barátja viszont beszállt a sofőr, azaz az eladó mellé, és később tragikus fordulatot vett a történet.

A sofőr a járművel egy fának csapódott, ráadásul a biztonsági öve sem volt bekötve.

A férfi meghalt, Verrasztó ismerősét pedig kórházba vitték.

Link másolása
KÖVESS MINKET: