hirdetés

SZTÁRVILÁG

Survivor: Járai Mátét a legnagyobb szövetségese szavazta ki a játékból

A törzsi tanácson Zsófi mellett Rózsa is Mátéra szavazott, pedig a színész 100 százalékig megbízott benne.

Link másolása

hirdetés

A Survivor szerda esti adása is nagy meglepetéseket tartogatott. A Guazabara törzsben már csak négyen voltak játékban. Zsófi, Rózsa, Juliska és Máté viszont törzsi tanácsot tartott. Juliska az előző játékban megszerezte a védettségi nyakláncot, így rá nem szavazhattak.

A szavazás előtt Joe beszélgetett a játékosokkal. Járai Máté például arra a kérdésre, hogy kiben bízik meg leginkább a szigeten, azt mondta, Rózsában például 100 százalékig.

Zsófi és Rózsa végül összefogott és mindketten Mátéra tették a szavazatukat, így neki kellett távoznia a Guazabara törzsből.

Ezen nemcsak a színész, hanem Juliska is nagyon meglepődött, hiszen Rózsa a legnagyobb szövetségese volt Máténak, korábban többször is elmondta, hogy nem fog rá szavazni.

"Én próbáltam betartani egy fogadalmat, hogy nem fogok a Mátéra szavazni az utolsó percig, de itt ma tudtam, hogyha nem Mátéra szavazok, akkor én fogok távozni a szigetről, hiszen egy Zsófi-Rózsa párbaj lett volna. Zsófi egy nagyon erős játékos, és valószínűleg én távoztam volna a szigetről"

- fogalmazott Rózsa.

Máté azt mondta, hogy tudomásul veszi Rózsa döntését, és örül annak, hogy ilyen sokáig eljutott a játékban.

hirdetés
"Ez a meglepetések játéka, én teljesen tudomásul veszem. Nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy két percre elhihettem, hogy alfahím vagyok, és nagyon boldog vagyok, hogy negyedik vagyok ebben a játékban, mert én magamat a tizedik helyre se tettem volna, úgyhogy önmagamhoz képest sokáig eljutottam. Nagyon sajnálom, hogy a legjobb három között nem vagyok, de úgy látszik, hogy ez a játék nekem eddig tartott"

- mondta Máté.

Járai Máténak így a Holtak szigetén folytatódik tovább a játék.

Videó: Rózsa kiejtette a legnagyobb szövetségesét, Járai Mátét


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Olyan fotót osztott meg Miley Cyrus, hogy felforr az internet

A fénykép torna közben készült az énekesnőről: éppen egy tökéletes nyújtógyakorlatot mutat be.

Link másolása

hirdetés

„A stabilitás kulcsa a rugalmasság” – írta az Instagramon megosztott fotóhoz Miley Cyrus, aki – úgy tűnik – egy szál trikóban és bugyiban, valamint szőrme csizmában szeret edzeni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés

hirdetés

A 28 éves énekesnő nem a visszafogottságáról híres, ám nemcsak merészsége, de tehetsége mellett sem lehet szó nélkül elmenni. Ebben a tavalyi cikkünkben például arról írtunk, milyen bűbájos montázs-kisfilmet osztott meg követőivel, melyből kitűnik, hogy már egészen pici korában is lenyűgöző hangja volt.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

„Patkányok!” – kifakadt a lesifotósokra Csobot Adél

Az IstenEST legutóbbi adásában Istenes Bence mellett feltűnt Csobot Adél és Puskás Peti is. Többek között arról is beszélgettek, hogy mit gondolnak a róluk készített lesifotókról.

Link másolása

hirdetés

Van olyan, hogy nemet mondanak egy közös képre? – merült fel a kérdés az IstenEST legutóbbi részében, Istenes Bence és Puskás Peti pedig egyetértettek abban, hogy nem kell mindenkinek igent mondani. Mint elmondták: vannak olyan helyzetek, amikor kifejezetten elzárkóznak a közös képtől. Puskás Peti egy robogósbalesetét emelte ki, Istenes Bence pedig a gyerekekről mesélt, hangsúlyozva, hogy ő és Csobot Adél mindig nemet mondanak a közös fotóra, ha a gyerekeik is velük vannak.

Ezután a lesifotók kerültek szóba, ami teljesen kiborította Csobot Adélt. Szinte magából kikelve mondta el a véleményét a lesifotósokról:

„Utálom, egyszerűen…patkányok! Nem lehet ezt csinálni. Amikor ott ül veled szemben… Ilyenkor azt csinálom, hogy látom, hogy fotózol.”


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Örökbe fogadott egy kiskutyát Dallos Bogi és Puskás Peti

„Új taggal bővült a családunk” – írta Dallos Bogi abban a Facebook-bejegyzésében, melyben bemutatja férjével, Puskás Petivel közös új kutyájukat, Mimót.

Link másolása

hirdetés

„Sokszor voltunk ideiglenes befogadók és régóta álmodoztunk egy közös kutyáról, de szerettünk volna várni addig, amíg a legmegfelelőbbnek érezzük számára a körülményeket, illetve, hogy mi is 100%-osan készen álljunk rá” – fogalmazott Dallos Bogi, aki a posztban azt is elárulta: egy naptárfotózáson találkoztak a kiskutyával, és azonnal beleszerettek.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Tóth Gabi a közösségi oldalán emlékezett meg 1956-ról

Az énekesnő egy Instagram-posztban tisztelgett az 1956-os forradalom és szabadságharc hősei előtt.

Link másolása

hirdetés

„1956-ban a magyar nép rövid 12 napra kivívta saját függetlenségét. Ezek az elszánt hazafiak úgy lázadtak fel a hatalmas szovjet birodalom ellen, hogy alig volt más fegyverük, mint a szabadság puszta szeretete. Tisztelet a hősöknek!” – írta bejegyzésében Tóth Gabi.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: