News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

„Süllyedj el szégyenedben, álszent jótét lélek” - sokan csalódtak Pataki Zitában a Nyerő Párosban mutatott viselkedése miatt

A nézők közül sokan meglepődtek, hogy az időjós mennyire más arcát mutatta a műsorban, mint ahogy eddig ismerték. Nem is kímélték a kommentekben őt és férjét a kiesésük után.

Link másolása

hirdetés

A Nyerő Páros című műsor csütörtöki adásában ismét szimpátiaszavazáson dőlt el, hogy kiknek kell elhagyni a villát. A játékok során Pataki Zita és férje gyűjtötte a legkevesebb pénzt, a közös játékban pedig Kárpáti Rebeka és párja teljesítettek a legrosszabbul, ezért ez a két páros került a veszélyzónába. A többi pár szavazatai alapján végül Pataki Zitáék estek ki, hiszen őket csak Molnár Gusztáv és felesége támogatta, míg Kárpáti Rebekáékat három páros akarta játékban tartani.

Az időjós láthatóan csalódott volt, amiért nekik kellett távozniuk a műsorból, még oda is szúrt egyet a kameraszobában a versenyben maradt játékosoknak.

Azonban úgy tűnik, a nézők nagyon is elégedettek azzal, hogy Zitáék estek ki, ugyanis a kommentek alapján sokaknak nem volt szimpatikus a tévés viselkedése.

Íme néhány hozzászólás a Nyerő Páros Facebook- és Instagram-oldaláról.

"Sajnos nagy csalódás voltak nekem, pedig annyira örültem, mert rendkívül szimpatikusak voltak, mielőtt itt megmutatták magukat!"

hirdetés

"Nagyon nagy csalodások voltak. Zita utolsó kijelentése: csatározzanak csak, majdnem mindenkinek válságban a házassaga. Értem, náluk minden rendben és csodás az élet, DE undorító, ahogy lenéz másokat, egészen meghökkentő és gyomorforgató. Nem fognak innen hiányozni."

"Bravo Zita! Eljátszotta az okos, művelt úriasszonyt, közben a legnagyobb öröme, hogy a többiek házassága válságban van??? Szerintem az övé sokkal nagyobb válságban van, mert csak papíron létezik. Az övék anya-fia kapcsolat, ahol úgy viselkedik Atival, mintha kb 5 éves lenne. Rohan anyucihoz, hogy nem tud koszolódni, ő pedig nyugtatja, nincs semmi baj, majd megtanítom. Pffff."

"Volt pár unszimpatikus nő már ebben a műsorban... és ott van Zita."

"Pataki Zita kedves búcsúmondata széles mosollyal: 'A jelenlévőknél gyakorlatilag majdnem mindnek válságban van a házassága!' Bravo. Süllyedj el szégyenedben álszent jótétlélek... Bemutatkoztál elég szépen!"

"Megkeseredett, rosszindulatú vénasszony vagy! Csalódás sokak számára."

"Nagyon nagy csalódás volt számomra Pataki Zita. Az elején pozitív értelemben, és értem is sokszor, mit hogy lát, de a végére előjött az énje, és a kiköltözés előtti beszólása nagyon gusztustalan volt. Arról nem beszélve, hogy bementek nyalni Edináéknak a szavazás előtt. Bár Harmóniát mutatnak kifelé, valójában meg van ám keseredve rendesen."

"Zita borzasztó nyomulós voltál, nem ők mentek hozzád tanácsért, hanem te osztogattad az észt. Az utolsó mondatod undoritó volt, 'mindegyik pár házassága válságban van'. Szerintem a tiéd is, mert ezt a gyerekes dédelgetést nem sok pasi bírja."

"Hihetetlen milyen az élet! Pataki Zita, kedves, sikeresen fogyókúrán túl, jóságos, pozitív, empatikus személynek tűnt, akit szívesen lát az ember. Mivé vált? Ki ő valójában? Önelégült, rosszindulatú, gonosz, egoista, a nárcisztikus személy minden jellemzőjével! Én és én, nekem, velem, csak Zituska számít! Ha valaki fő RTL klubbos olvassa a nézők véleményét, azonnal el kellene küldeni! Minden megnyilvánulása visszataszító, a társadalom igazi szégyene!"

"Nem is Te lettél volna Zita, ha nem nyögöd be így a végére, hogy a jelenlévőknek majdnem mindnek válságban van a házassága... Pfff, kárörvendő, gusztustalan egy nőszemély vagy! Nektek azért nincs válságban a kapcsolatotok/házasságotok mert Ati'KA' egy papucs! Csak kussol melletted! Szegény pára csoda, hogy levegőt mer venni. Erre aztán büszkék lehettek... Alpári tróger voltál végig, sok is volt belőled, nemhogy elég..."

"Én szimpatizáltam velük, követtem is őket YouTube-on, itt idáig! Rosszindulatú, okoskodó, gonosz emberek! Gratulálok nekik, szerintem jó pár követőt és szimpatizánst elveszítettek azzal, hogy megmutatták kik is valójában. "


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Majkát nem engedték fellépni a Balaton Soundon – veszélyesnek tűnő vihar közeledett
A szervezők szerint sem a fellépés, sem a bulizás nem lett volna biztonságos.

Link másolása

hirdetés

Majka péntek este közölte Instagram-oldalán, hogy zenekarával fellépett volna a Balaton Soundon, de végül nem lett a buliból semmi. A szervezőknek minden okuk megvolt a .tiltásra: veszélyesnek tűnő vihar közeledett, így sem a fellépés, sem a bulizás nem lett volna biztonságos.

Majka ezt írta az öltözőből:

Most kezdődött volna a buli gyakorlatilag, viszont a szervezők nem engedik, hogy a színpadra álljunk. Pont azért, mert elvileg egy olyan vihar érkezik, ami nem biztonságos. Mindenkitől elnézést kérünk. Azt is kérdeztük, hogy egy későbbi időpontban felléphetünk-e, ha még várunk picit, és elmegy a vihar, de sajnos ezt sem engedik meg. Elnézést mindenkitől, mi érezzük magunkat a legszarabbul"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Szabó Zsófi és Shane Tusup is a Balaton Soundon bulizott
Igaz, nem együtt, de láthatóan mindketten nagyon jól érezték magukat.

Link másolása

hirdetés

A Balaton Sodundon bulizott Szabó Zsófi és Shane Tusup. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az egykori sztárpár újra összejött volna, hiszen nem közös képet osztottak meg a fesztiválról - szúrta ki a Blikk.

Szabó Zsófi a nagyszínpad előtti elkordonozott részről osztott meg egy fotót magáról, amin hatalmas mosollyal pózol egy pohárral a kezében.

A képet ITT TUDOD megnézni.

Shane Tusup pedig az egyik VIP részen élvezte a bulit:

Ezekből azonban csak annyi derül ki, hogy mindketten jártak a fesztiválon, ahol láthatóan jól érezték magukat, az viszont nem, hogy egyáltalán találkoztak-e Zamárdiban.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Kiszel Tünde lánya 21 éves lett – A celeb megható sorokkal és családi fotókkal köszöntötte Donatellát
„Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme” – írta többek között a büszke édesanya.

Link másolása

hirdetés

Repül az idő, Kiszel Tünde lánya is 21 éves lett. A büszke édesanya megható sorokkal köszöntötte lányát a közösségi oldalánn.

Mint írja:

"Drága, jó Donatellám! Ez a nap is eljött 21 éves lettél! Hihetetlen, hogy milyen gyorsan elszaladt ez a 21 év!

És bár túlnőttél rajtam, 176 cm magas vagy, azért nekem mindig az én pici babám maradsz! Csodálatos volt ez a 21 év! Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme! A 21 nyerő szám! Azt kívánom Neked, hogy mindig legyél nyertes!

Mindig arra neveltelek, hogy nem elég a tehetség, legyél szerény, alázatos és szorgalmas! Amikor énekelsz mindig könnyes szemmel hallgatom! Azt kívánom a jó Istentől, hogy még nagyon sokáig legyünk együtt egészségben, boldogságban, szeretetben! Születésnapodon Isten éltessen nagyon sokáig! NAGYON SZERETLEK!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Kórházba került Görög Zita kisfia a hőség miatt
A modell kisfia kiszáradhatott a nagy melegben. Zita az Instagram-oldalán azt is megosztotta, mit tanácsoltak nekik a kórházban.

Link másolása

hirdetés

Nyakunkba szakadt a kánikula: elképesztő hőség tombolt az utóbbi napokban az egész országban. A kánikulában viszont több veszélyt is rejt nemcsak a felnőttekre, hanem a gyerekekre nézve is.

Görög Zita az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy a hőség miatt a kisfia kórházba került

- szúrta ki a Blikk.

A modell a 24 órán át elérheti Insta-sztorijában azt is megosztotta, milyen tippet kapott kiszáradás ellen a kórházban.

"1 liter hideg víz, 1 evőkanál cukor, 1 teáskanál só, fél citrom leve hidegen kortyolgatva. Kiszáradás elleni koktél gyerekeknek is kórházi javaslatra. Vigyázzatok magatokra!"

- írta Zita a követőinek.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: