SZTÁRVILÁG

Stohl András a TV2-ről: „De hát dolgozni kell. Nyilván vannak olyan dolgok, amikkel nem ért egyet az ember, ez biztos”

A műsorvezető azt mondta, a csatornánál soha nem kérte senki arra, hogy tolódjon el bármilyen politikai irányba. Szerinte nem is akarnak tőle ilyet kérni, ahogy például Tillától sem.

Link másolása

Stohl András Osváth Zsolt Egy kanapén 30 című YouTube-műsorának vendége volt, ahol a gyermekkoráról, a családi életéről, a börtönben töltött időszakról és a munkájáról is beszélt.

A vlogger kérdésére a színész elárulta, hogy anyagi okokból igazolt át 2017-ben az RTL Klubtól a TV2-höz. Mint mondta, egy olyan szerződést ajánlott a konkurens csatorna, amely több lehetőséget ígért neki, mint az akkori munkaadója, ezért döntött végül a váltás mellett.

Osváth Zsolt megemlítette, hogy Alföldi Róbert - akivel korábban szintén beszélgetett a műsorában - elég lesújtóan fogalmazott neki Stoh átigazolása kapcsán, azt mondta, megveti a színész-műsorvezetőt azért, mert a TV2-höz ment. Stohl viszont azt állította, hogy ez sosem volt közöttük probléma, és amíg él, Alföldi a barátja lesz és bármiben támogatja.

"Nem vagyok hajlandó erről vitát nyitni. Ő pontosan tudja, hogy én milyen vagyok. Nem hiszem, hogy bántani akart engem ezzel a mondattal, nem nekem szólt az a mondat. Lehet, hogy csak megvédem magam, és naiv vagyok, és szeretném, hogyha szeretnének, de nem nagyon tud olyat mondani, az engem megbántson. Túl sok mindenen mentünk keresztül, túl sok mindent kaptam tőle"

- fogalmazott.

Azt is elmondta, hogy azért, mert a TV2-nél dolgozik, káros embernek könyvelik el, mivel "ennyire elkezdődött polarizálódni ez az egész helyzet".

"És akkor most jön az, hogy 'igen, de amikor te azt a műsort vezeted, bár abban nincs szó politikáról, közvetlen utána meg előtte bizonyos politikai hirdetések vannak'... De ezzel mi nem tudunk mit kezdeni. Hát dolgozni kell. Lehet, hogy ez egyfajta menekülés, hogy 'ez nem az enyém, nem az enyém, nem én csinálom', de hát dolgozni kell. Nyilván vannak olyan dolgok, amikkel nem ért egyet az ember, ez biztos"

- mondta.

Azt is leszögezte, hogy benne nincs semmilyen lelki vívódás a munkájával kapcsolatban, mert amikor a dolgát végzi, azt Stohl Andrásként teszi.

"Ez nekem munka, de úgy munka, hogy engem soha nem kért senki, hogy bármiféle politikai irányultságot képviseljek. Tehát a TV2-nél - ezt azért tisztázzuk - nem volt soha egyetlen olyan megkeresés vagy kérés sem, hogy bármelyik irányba tolódjak el"

- hangsúlyozta.

Hozzátette, hogy soha nem is vállalta volna ezt, de ezt szerinte tudják róla a csatornánál, ahogy Till Attiláról is, és úgy véli, hogy nem is akarnak tőlük ilyesmit kérni.

"Nekem szórakoztatnom kell minden oldalt. Nincs jobboldali, meg baloldali néző azonkívül, hogy jobb oldalra vagy bal oldalra szól a jegye. De egyébként nincs"

- fogalmazott.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Hajdú Péter kicsit máshogy néz ki azon a képen, amit ő posztolt, mint azon, amit megosztottak róla
De a vele fotózkodó Forstner Csengén is látható némi változás.

Link másolása

Hajdú Péter már péntek délelőtt közzétett egy posztot az Instagram-oldalán, amiben a műsora péntek esti adását reklámozza. Ezúttal a legtöbb követővel rendelkező magyar TikTok-influenszerrel, Forstner Csengével beszélgetett a Frizbiben. (Aki esetleg nem ismerné, korábban írtunk a fiatalok körében népszerű lányról ebben a cikkünkben.)

Mint minden vendégével, Csengével is készített egy közös képet a műsorvezető, ezt osztotta meg az Instagramon.

Az adás premierje előtt azonban a fiatal tiktokos is posztolta ugyanezt a fotót Insta-sztoriban, amin mindketten kicsit máshogy néznek ki.

Hajdú arca nem olyan kisimult, mint az általa posztolt képen, Csengéé pedig hosszúkásabbnak tűnik.

A lány Insta-sztoriját egyébként Hajdú Péter is megosztotta saját oldalán.

A Frizbi legújabb adását itt lehet megnézni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Így néz ki a 83 éves Terence Hill – jó pár évet letagadhatna
A színész hamarosan már a 84-et tölti, de ez alig látszik rajta.

Link másolása

Mint sok hírességnek, Terence Hillnek is többször halálhírét keltették, de a legendás színész szerencsére remek egészségnek örvend, az elmúlt években is láthattuk filmekben. Sőt, a 2018-ban bemutatott Nevem: Thomas című alkotást ő maga rendezte.

Eredeti nevén Mario Girotti idén már 84 éves lesz, de ahogy a hivatalos Instagram-oldalára posztolt képeken is látható, még mindig nagyon jó formában van. Ezt bizonyítja egy friss képe is, amiért odavannak a rajongói - szúrta ki a Promotions.

„Csak köszönni akartam” - írta bejegyzésében a színész egy cowboy kalapos emoji kíséretében.

A fotó alapján Hill jó néhány évet letagadhatna, hiszen egyáltalán nem úgy néz ki, mint aki a nyolcvanas éveit tapossa.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„A szexért fizetnek az emberek, minden mást ingyen akarnak” – véli Lakatos Levente
A népszerű író szerint arra mindig van igény, hogy az ember könnyen pénzhez jusson, erre a lehetőséget most a fiatalok az influenszerségben látják.

Link másolása

Lakatos Levente az RTL Reggeli című műsorában volt vendég, ahol az OnlyFans és a fiatalokra gyakorolt hatása volt a téma.

A műsorvezető elmondta, hogy ő is fent volt az oldalon. Az OnlyFans ugyanis eredetileg tartalomgyártóknak készült, hogy pénzbevételhez jussanak a tudásuk által. Más felületeken (például Instagram, YouTube) ugyanis csak szponzoráció révén lehet bevételhez jutni.

Lakatos Levente eredetileg egy regényfolyamot akart írni, és olyan művészi aktképeket osztott meg, amelyek más közösségi felületen nem jelenhetnének meg. Mostanra viszont az OnlyFans inkább az erotikus tartalmairól ismert, ahol pár fotóval is rengeteget lehet keresni.

Ekkor csatlakozott a beszélgetéshez Polányi Viktória szakpszichológus, aki szerint a gyerekek nem látják, mennyi munka van a tartalomgyártás mögött, csak a könnyű pénzkereseti lehetőséget.

„Abba a kétes illúzióba ringatják magukat, hogy az élet, ha jól csinálom, akkor nagyon könnyű lesz. Akinek gürcölni kell, vagy akinek nagyon sok energiát bele kell fektetnie a dolgokba, az meg, mondjuk ki, egy lúzer"

- mondta.

Az is probléma, ha nincs egy biztos családi háttér a gyerek mögött, és a gyerek nem beszéli meg a szüleivel, hogy milyen pénzkereseti lehetőségek vannak.

„A gyerek saját maga hoz egy döntést, a kevés tapasztalatával, a sok illúziójával, ami nem biztos, hogy jó irányba visz” - fejtette ki a pszichológus.

Lakatos Levente szerint arra mindig van igény, hogy az ember könnyen pénzhez jusson, erre a lehetőséget most a fiatalok az influenszerségben látják.

„Nekem az a problémám, hogy a felhasználói oldal üzeni azt a fiataloknak, hogy a tartalmaddal nem tudsz pénzt keresni a Facebookon, Instán. Annyit semmiképpen, mintha az OnlyFans-re regisztrálnál fel. Azt üzenjük, hogy testedért, az aktképeidért, a szexualitásodért fizetek, de a zenédet ingyen akarom letölteni, a filmedet ingyen akarom megnézni, a könyvedet ingyen akarom olvasni. Konkrétan a szexért fizetnek az emberek"

- mondta.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Óriási fordulat? – Kibékülhetett Berki Krisztián anyja és Mazsi, a nagymama újra láthatta unokáját
Úgy néz ki, véget ért a csúnya viszály a két nő között.

Link másolása

Ahogy arról már is beszámoltunk, sok konfliktus volt Berki Krisztián édesanyja, Júlia és fia özvegye, Berki Mazsi között. Január elején az idős asszony szerint hiába kereste volt menyét, nem vette fel a telefont, és nem tudta átadni ajándékát unokájának, Emmának. Akkor azt mondta, hogy a hatóságokhoz fordul, ha kell, hogy láthassa a kislányt.

„Elmegyek a gyámügyre, és hivatalos útra terelem az ügyet. Pontosan tudom, hogy jogom van ehhez és ezzel élni is kívánok! Az a kislány a fiam vére, a vér szerinti rokonom, a gyermekem egy darabkája. Nem engedhetem meg, hogy őt is elveszítsem”

- nyilatkozta akkor az asszony.

A nagymama most a Blikknek nyilatkozott, szavai alapján úgy tűnik, sikerült rendezni a helyzetet, viszont nem árult el részleteket.

„Minden rendben, találkoztam Emmával, és Mazsival is beszéltünk, erről azonban most nem szeretnék többet mondani"

– válaszolta a lapnak.

„Rendben van most közöttünk minden" - válaszolta arra a kérdésre, hogy kibékültek-e, majd letette a telefont.

Krisztián édesanyja azt is nehezményezte, hogy Mazsi és új párja az év elején Zanzibárra utazott. A rengeteg feltöltött fotó láttán dühös lett, mivel nem úgy tűnt számára, mintha gyászolna fia özvegye, pedig egy év sem telt el a férje halála óta.

„Most olyan düh van bennem, hogy azt érzem, ha személyesen találkozom Mazsival, lehet, meg is tépem! Egyszerűen kihozza belőlem az állatot az a szenvtelenség, amivel éli a kirakat életét”

- mondta Júlia a lapnak.


Link másolása
KÖVESS MINKET: