SZTÁRVILÁG

Sharon Stone szerint csak két hollywoodi színész nem nőgyülőlő

A 64 éves színésznő az amerikai filmipar legnagyobb sztárjaival dolgozott együtt, de kevés kivétellel mindenki el akarta nyomni.

Link másolása

Sharon Stone csak két olyan sztárral dolgozott együtt, akik szerinte nem nőgyűlölők, írja a Unilad. A 64 éves színésznő a Varietynek adott interjúban azt mondta, hogy a férfi kollégák többsége a felvételek során megpróbálta elnyomni, és egyáltalán nem figyeltek rá.

Ez alól csak kivétel volt eddigi pályafutása alatt: Robert De Niro és Joe Pesci.

A három sztár Martin Scorsese 1995-ös Casino című maffiafilmjében szerepelt együtt. A forgatás alatt a két férfi odafigyelt a három évvel korábban, az Elemi ösztönnel befutott színésznőre. Ezzel szemben mások folyamatosan utasítgatták a jelenetek közben Sharon Stone-t, és meg akarták neki mondani, hogy mit hogyan csináljon a kamera előtt. A nézők ebből mit sem látnak a filmjeiben, de akad néhány jelenet, amikor lelkileg teljesen össze volt törve a felvétel ideje alatt.

A sztár néhány hete az Elemi ösztön forgatásáról is elárult titkokat, ahol szándékosan próbálta kerülni Michael Douglast. A három évvel korábbi erotikus thriller munkálatai közben direkt nem akarta alaposan megismerni partnerét, mert így a kettejük közti feszültség átragadt a jelenetek felvételére is. A két színész mindössze két-három alkalommal találkozott a forgatás előtt. Stone szerint valójában soha nem érezte jól magát a filmben zsarut alakító Michael Douglas társaságában, és úgy véli, hogy ez az érzés kölcsönös volt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Kínos pillanat a Sztárban sztárban: Zámbó Krisztián is a nézőtéren ült, mikor viccet csináltak belőle
Az énekes a stúdióban volt, amikor Till Attila szájából elhangzott a viccnek szánt mondat.

Link másolása

A vasárnapi Sztárban sztár legutóbbi adása fordulatokkal volt tele, Sipos Tomi távozásával pedig összeállt az elődöntős csapat. A párbajokkal új színt vittek a műsorba, és sok vicces jelenetet láthattak a nézők. Mikor elkezdődött a vasárnapi adás, a zsűritagok véleményét kérdezte Till Attila műsorvezető az újításról.

Marics Petit, mint a műsor tavalyi második helyezettjét kérdezte Tilla, kivel párbajozott volna szívesen, ha lett volna rá lehetősége. Nem tudva, hogy Zámbó Krisztián a nézőtéren ül, feltette a kérdést:

"Zámbó Krisztián az érdekes lett volna, nem?"

Zámbó Krisztiánnak sok emlékezetes, és főleg humoros pillanatot köszönhetett az előző évad, így többen felnevettek a beszólásra. Amikor azonban az énekes integetett a nézőtérről, kínos csend vette át a főszerepet.

Krisztián jelenlétére számítani lehetett volna, hiszen Schoblocher Barbara az énekes édesapját, Zámbó Jimmyt elevenítette meg az este folyamán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Harry herceg titokban visszatért Angliába: egyenesen egy tárgyalóterembe ment
Azt viszont nem tudni, hol száll meg, mivel a hivatalos angliai otthonából III. Károly kilakoltatta. A királynő temetése óta nem volt a szülőhazájában.

Link másolása

Harry herceg váratlanul megjelent Londonban hétfőn, nem máshol, mint a Legfelsőbb Bíróságon - írja a Mirror.

Ez volt az első alkalom, hogy II. Erzsébet királynő temetése óta az Egyesült Királyságba utazott.

A herceg ugyanis több más ismert emberhez hasonlóan pert indított a Daily Mail kiadója, az Associated Newspapers ellen jogtalan információszerzés miatt. A pert indítók között van Sir Elton John férje, David Furnish, Liz Hurley és Sasie Frost is.

Közös jogi képviselőjük közleményt is adott ki, ez alapján a lap magánnyomozókat fogadott fel, akik aztán lehallgatták a célszemélyeket, poloskát helyeztek el az autóikban és az otthonaikban, illetve magán telefonbeszélgetéseket is rögzítettek.

A kiadó szerint ezek viszont alaptalan vádak, nincsenek rá bizonyítékok, csak a lapot akarják botrányba keverni. A négynapos bírósági meghallgatás hétfőn kezdődött.

A herceg és a családja között évek óta romlik a viszony, de különösen idén januárban durvult el, mikor megjelent Tartalék című önéletrajzi könyve.

Azóta III. Károly hivatalos angliai otthonukból, a Frogmore Cottage-ból is kilakoltatta őket, ami azt jelenti, hogy a sussexi hercegi párnak nincs többé hivatalos lakhelye az országban. Ugyan még nincs megerősítve, ez valószínűleg azzal fog járni, hogy Harry és Meghan a király koronázásán sem fog részt venni.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Polyák Lilla extrán kigyúrta magát, 100 kilót akar emelni – fiával együtt váltott életmódot
Polyák Lilla egész családja edzőterembe jár, a színésznő is indul az erőemelő versenyeken.

Link másolása

Mikor Polyák Lilla és fia életébe belépett a színésznő, nála 16 évvel fiatalabb, párja az életük új irányzatot vett. Gömöri András Máté hatására az egész család elkezdett edzőterembe járni, gondosan odafigyelni az étkezésre, és mostanra már versenyekre is készülnek. A művésznő az RTL Reggeliben mesélt újdonsült életmódjukról és céljaikról.

Miközben a színésznő párját támogatta a tudatos étkezésben, főzött és dobozolt, maga is rákapott az ízére. Beosztani az ételt, és tudni mikor és mennyit fogyaszt, nagyon vonzotta a színésznőt, és végül fiával együtt életmódot váltott.

Fia, Benedek, sportoló, így számára nem idegen ez az étkezési forma. Édesanyja állítása szerint rendkívül tudatos a testét és táplálkozását illetően.

A versenyek világába is párja vezette be a művésznőt, a háromnapos megmérettetések minden napján versenyzik valaki a családból.

"Az egész család versenyzik. Az ob háromnapos, harmadik napon vannak a nagy kategóriák, tehát ott versenyzik Máté. A második napon versenyzik a kisebbik fiam juniorban, és üresen maradt az első nap, ahol a női kategóriák vannak. Nem volt más választásom, mint hogy azon elinduljak. Nem latolgatok esélyeket. Tök jó odamenni és versenyezni" - meséli izgatottan Polyák Lilla.

A színésznő célja a 100 kiló megmozdítása, rendkívül jó úton halad az álma megvalósítása felé. Nem egyszerű összeegyeztetni a 3 darabot mely egyszerre fut Lilla életében, a sporttal, de a színésznő mindent megtesz, hogy sikerüljön.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Kiderült, miért vált el Reese Witherspoon és magyar származású férje, Jim Toth
A Doktor Szöszi sztárja és férje életében várható volt ez a pillanat, már csak fiuk jóléte köti össze őket.

Link másolása

Mi is beszámoltunk róla hogy Reese Witherspoon és magyar származású férje, Jim Toth elválik. A hírt az Instagramon publikált közleményben tudatták mindenkivel.

A színésznő és 52 éves férje közleménye a 12. házassági évfordulójuk előtt jelent meg. Ebben azt írták:

„Van néhány személyes hírünk, amit szeretnénk megosztani. Nagy odafigyeléssel és komoly megfontolással hoztuk meg azt a nehéz döntést, miszerint elválunk. Olyan sok csodás évet töltöttünk együtt, és a továbbiakban is mély szeretettel és kölcsönös tisztelettel gondolunk majd mindenre, amit közösen alkottunk. A legfontosabb prioritásunk a fiunk és a családunk lesz a következő fejezetben.”

A The Sun amerikai kiadásának most részleteket árult el a válásról egy olyan barát és kolléga, aki az elmúlt 10 évben együtt dolgozott a házaspárral.

Szerinte azoknak, akik ismerik Reese Witherspoont és a férjét, a válás híre egyáltalán nem volt meglepő. Úgy véli, hogy csak idő kérdése volt ez a lépés.

A névtelen forrás elmondta, hogy a sikeres közös üzleti vállalkozások ellenére a színésznő és férje más dolgokat akart az élettől. A váláshoz vezető folyamat már 2021-ben elindult, amikor eladták Hello Sunshine nevű cégüket, és a vállalatért kapott pénz más irányba vitte őket.

A névtelen forrás szerint fiuk, Tenessee felnevelése maradt szinte az egyetlen közös cél Reese Witherspoon és Jim Toth életében.

Továbbá azt is kifejtette, hogy a pár akkor kezdett el más és más irányba fejlődni, amikor néhány évvel ezelőtt Jim Toth kilépett attól a neves ügynökségtől, ahol addig dolgozott. A karrierváltás után egy streaming szolgáltatással próbálkozott, amivel kudarcot vallott. De azután a Szilícium-völgy és ezek a típusú befektetések érdeklik. Az ismerős azt is elárulta, hogy

Jim Toth volt az, aki nagyon megváltozott az utóbbi években, és már nem az az ember, mint akihez Reese Witherspoon férjhez ment, és akinek gyereket szült. A férfi személyisége és életfelfogása akkor változott meg gyökeresen, amikor megvált az ügynökségi munkától. Szerinte a kapuzárási pániknak is betudható, hogy elkezdett például úgy öltözködni, minta feleannyi idős lenne, és érdeklődni kezdett a tetoválások iránt.

Ugyanakkor azt is elmondta, hogy Reese és Jim továbbra egymás életének része marad, és közösen nevelik majd a fiukat.

Forrás: The Sun


Link másolása
KÖVESS MINKET: