News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Rubint Rékáék túl nagy bulit csaptak egy balatoni hotelben, ezért többet nem táborozhatnak ott

A fitneszedző 200 fős farsangi bulija sok szállóvendéget zavart, rengeteg panasz érkezett, ezért a hotel vezetőségének lépnie kellett.

Link másolása

hirdetés

Mi is beszámoltunk arról, hogy Rubint Réka és családja farsangi buliba ment hétvégén, ahová természetesen ők is jelmezben érkeztek.

A rendezvény a fitneszlady Alakreform táborának farsangi mulatsága volt, amit egy balatonfüredi wellnesshotelben tartottak 200 fővel. Réka számos képet és videót osztott meg a "hatalmas buliról", amelyen sztárvendégek is voltak Csepregi Éva és Nótár Mary személyében, akik "fergeteges partit" varázsoltak a fitneszedző szerint. Azt is elárulta, hogy hajnalig mulatozott a társaság, negyed 5-kor "bontottak sátrat".

Bár a fotók alapján Rubint Réka és vendégei remekül érezték magukat szombat este, a hotel többi vendége nem örült annyira az éjszakai hangoskodásnak: a Hotel Füred Facebook-oldalát ellepték a panaszkodó kommentek.

"A társaság undorítóan viselkedett, zajongott, üvöltözött, tönkretette az estét, amelyért egy vagyont fizettem. Amikor ezt szóvá tettem a fizetésnél, csak makogtak... A tábor résztvevőit és a szervező házaspárt nem minősíteném, megtették ezt maguk, de ahogy a szálloda kezelte az ügyet, az kritikán aluli"

- mondta a Blikknek az egyik vendég.

hirdetés

"Soha többé be nem tesszük a lábunkat abba a szállodába! Mi pihenni akartunk ott, de ezek után nem megyünk. Nem süllyedünk odáig, hogy egy külvárosi garniszállóba menjünk. Szégyen, hogy eme nívós szálloda idáig alacsonyodott" - írta egy másik a hotel Facebook-oldalán.

A Hotel Füred a sok panasz miatt közleményt adott ki a hétvégi eseményekkel kapcsolatban, amelyben arra is reagáltak, hogy sokak szerint Rubint Rékáék asztalokon, pultokon is táncoltak a buli hevében.

"Szeretnénk határozottan kijelenteni, hogy a hétvégi rendezvény „elfajulása” egyszeri és nem ismétlődő alkalom volt, melyet nem lehetett előre látni. Vendégeink táncos-zenés rendezvénye során az étteremben sem asztalon, sem ételtárolásra, átadásra alkalmas pulton nem táncoltak, azokra nem léptek fel. A közösségi médiában terjedő fotókon és videókon a vendégek a szálloda éttermének egyik térelválasztó párkányán táncoltak, ami mindössze pár percig tartott, mielőtt a szálloda vezetősége beavatkozott és felszólította a résztvevőket, hogy a táncolást a táncparketten folytassák, melynek a vendégek eleget is tettek"

- írták.

A bejegyzés alatt azonban sokan vitatkoznak ezzel, többen állítják, hogy a bulizók nem csak térelválasztó párkányon táncoltak. Van, aki azt is szóvá tette, hogy a zárt térre vonatkozó hatályos szabályozást sem tartották be Rubint Rékáék, és erre sem a személyzet, sem a hotel vezetősége nem figyelmeztette őket.

A panaszok miatt a Hotel Füred úgy döntött, többé nem tartják meg náluk az Alakreform tábort.

"Az eddigi alkalmak során jó hangulatú, vidám rendezvénnyel előzetesen egyeztetett tervet sajnos nem sikerült teljes egészében tartani, emiatt szükségessé vált a szálloda vezetőinek helyszíni beavatkozása is. A mostani események hatására a hotelmenedzsment felülvizsgálta a szálloda profiljába illeszthető rendezvények körét, amelybe a jövőben nem tartoznak bele a hasonló zenés-táncos rendezvények. Döntésünket a szervezőkkel egyeztetve, közös megegyezéssel hoztuk meg, így szállodánkban nem kerül többet megrendezésre az Alakreform-tábor sem

– mondta el a Blikknek Czigle Zsolt, a Hotel Füred Kft. tulajdonosa és ügyvezetője.

A lap megkérdezte Rubint Rékát is a történtekről, aki úgy gondolja, hogy nem hibázott semmiben, és az egész ügy csak fel lett fújva. Mint mondta, már nyolcadik alkalommal voltak ebben a szállodában, és mint mindig, most is nagy bulit csaptak. Szerinte a hotelnek tudnia kellett volna, hogy minden ilyen rendezvény nagy hangzavarral jár és tájékoztatni kellett volna a vendégeket arról, hogy 200 fős rendezvény lesz náluk.

"Nekem semmi szégyellnivalóm nincs, nem hibáztam. Teljesítettem, amit vállaltam, odavittem 200 embert, akik nem kevés pénzt hagytak ott. A szállóvendégeknek még azt is megengedtük, hogy a bulira ingyen bejöjjenek és élvezhessék sztár­fellépőink, Csepregi Éva és Nótár Mary előadását. Arról­ nem tehetek, hogy a hotel vezetősége nem tud az ilyen rendezvényeknek el­k­ü­lönített helyet biztosítani és előre tájékoztatni a táboron kívüli vendégeket. Sajnálom, ha bárki pihenését elrontottuk, de tanultam az esetből, legközelebb csak olyan helyre megyünk, ahol az egész szállodát mi vesszük ki"

- mondta a fitneszedző.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Szabó Zsófi és Shane Tusup is a Balaton Soundon bulizott
Igaz, nem együtt, de láthatóan mindketten nagyon jól érezték magukat.

Link másolása

hirdetés

A Balaton Sodundon bulizott Szabó Zsófi és Shane Tusup. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az egykori sztárpár újra összejött volna, hiszen nem közös képet osztottak meg a fesztiválról - szúrta ki a Blikk.

Szabó Zsófi a nagyszínpad előtti elkordonozott részről osztott meg egy fotót magáról, amin hatalmas mosollyal pózol egy pohárral a kezében.

A képet ITT TUDOD megnézni.

Shane Tusup pedig az egyik VIP részen élvezte a bulit:

Ezekből azonban csak annyi derül ki, hogy mindketten jártak a fesztiválon, ahol láthatóan jól érezték magukat, az viszont nem, hogy egyáltalán találkoztak-e Zamárdiban.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Közös bikinis-nyaralós fotón a Barátok közt két sztárja, Lékai-Kiss Ramóna és Nyári Dia
A két anyuka közösen utazott Szlovéniába nyaralni, ott készültek a fotók.

Link másolása

hirdetés

Lékai-Kiss Ramóna az Instagramon posztolt egy sor fotót arról, hogy bikiniben hülyéskednek Nyári Diával. a barátok közt két egykori szereplője közösen utazott Szlovéniába nyaralni, ott készültek a fotók.

#szeretgetjukegymast - írta a poszt mellé Ramóna.

12 év - ez pedig Dia posztja mellett van.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Feleségül vette magyar szerelmét az olasz sztárfocista
Graziano Pelle és Varga Viktória Ostuniban házasodott össze.

Link másolása

hirdetés

Feleségül vette szombaton magyar modell szerelmét, Varga Viktóriát az olasz labdarúgó-válogatott és a Parma egykori játékosa, Graziano Pelle - írja a Nemzeti Sport. Az esküvőt Ostuniban tartották és

jelen volt többek között a futballista korábbi edzője, Ronald Koeman és az Ajax támadója, Dusan Tadics is.

Az olasz focista a Facebookon pillantotta meg élete szerelmét, de a magyar modell elsőre nemet mondott. Graziano Pelle azonban nem adta fel és a hotelszobájába küldött száz szál rózsával győzte meg Viktóriát.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Kiszel Tünde lánya 21 éves lett – A celeb megható sorokkal és családi fotókkal köszöntötte Donatellát
„Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme” – írta többek között a büszke édesanya.

Link másolása

hirdetés

Repül az idő, Kiszel Tünde lánya is 21 éves lett. A büszke édesanya megható sorokkal köszöntötte lányát a közösségi oldalánn.

Mint írja:

"Drága, jó Donatellám! Ez a nap is eljött 21 éves lettél! Hihetetlen, hogy milyen gyorsan elszaladt ez a 21 év!

És bár túlnőttél rajtam, 176 cm magas vagy, azért nekem mindig az én pici babám maradsz! Csodálatos volt ez a 21 év! Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme! A 21 nyerő szám! Azt kívánom Neked, hogy mindig legyél nyertes!

Mindig arra neveltelek, hogy nem elég a tehetség, legyél szerény, alázatos és szorgalmas! Amikor énekelsz mindig könnyes szemmel hallgatom! Azt kívánom a jó Istentől, hogy még nagyon sokáig legyünk együtt egészségben, boldogságban, szeretetben! Születésnapodon Isten éltessen nagyon sokáig! NAGYON SZERETLEK!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: