News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Rubint Rékáék túl nagy bulit csaptak egy balatoni hotelben, ezért többet nem táborozhatnak ott

A fitneszedző 200 fős farsangi bulija sok szállóvendéget zavart, rengeteg panasz érkezett, ezért a hotel vezetőségének lépnie kellett.

Link másolása

hirdetés

Mi is beszámoltunk arról, hogy Rubint Réka és családja farsangi buliba ment hétvégén, ahová természetesen ők is jelmezben érkeztek.

A rendezvény a fitneszlady Alakreform táborának farsangi mulatsága volt, amit egy balatonfüredi wellnesshotelben tartottak 200 fővel. Réka számos képet és videót osztott meg a "hatalmas buliról", amelyen sztárvendégek is voltak Csepregi Éva és Nótár Mary személyében, akik "fergeteges partit" varázsoltak a fitneszedző szerint. Azt is elárulta, hogy hajnalig mulatozott a társaság, negyed 5-kor "bontottak sátrat".

Bár a fotók alapján Rubint Réka és vendégei remekül érezték magukat szombat este, a hotel többi vendége nem örült annyira az éjszakai hangoskodásnak: a Hotel Füred Facebook-oldalát ellepték a panaszkodó kommentek.

"A társaság undorítóan viselkedett, zajongott, üvöltözött, tönkretette az estét, amelyért egy vagyont fizettem. Amikor ezt szóvá tettem a fizetésnél, csak makogtak... A tábor résztvevőit és a szervező házaspárt nem minősíteném, megtették ezt maguk, de ahogy a szálloda kezelte az ügyet, az kritikán aluli"

- mondta a Blikknek az egyik vendég.

hirdetés

"Soha többé be nem tesszük a lábunkat abba a szállodába! Mi pihenni akartunk ott, de ezek után nem megyünk. Nem süllyedünk odáig, hogy egy külvárosi garniszállóba menjünk. Szégyen, hogy eme nívós szálloda idáig alacsonyodott" - írta egy másik a hotel Facebook-oldalán.

A Hotel Füred a sok panasz miatt közleményt adott ki a hétvégi eseményekkel kapcsolatban, amelyben arra is reagáltak, hogy sokak szerint Rubint Rékáék asztalokon, pultokon is táncoltak a buli hevében.

"Szeretnénk határozottan kijelenteni, hogy a hétvégi rendezvény „elfajulása” egyszeri és nem ismétlődő alkalom volt, melyet nem lehetett előre látni. Vendégeink táncos-zenés rendezvénye során az étteremben sem asztalon, sem ételtárolásra, átadásra alkalmas pulton nem táncoltak, azokra nem léptek fel. A közösségi médiában terjedő fotókon és videókon a vendégek a szálloda éttermének egyik térelválasztó párkányán táncoltak, ami mindössze pár percig tartott, mielőtt a szálloda vezetősége beavatkozott és felszólította a résztvevőket, hogy a táncolást a táncparketten folytassák, melynek a vendégek eleget is tettek"

- írták.

A bejegyzés alatt azonban sokan vitatkoznak ezzel, többen állítják, hogy a bulizók nem csak térelválasztó párkányon táncoltak. Van, aki azt is szóvá tette, hogy a zárt térre vonatkozó hatályos szabályozást sem tartották be Rubint Rékáék, és erre sem a személyzet, sem a hotel vezetősége nem figyelmeztette őket.

A panaszok miatt a Hotel Füred úgy döntött, többé nem tartják meg náluk az Alakreform tábort.

"Az eddigi alkalmak során jó hangulatú, vidám rendezvénnyel előzetesen egyeztetett tervet sajnos nem sikerült teljes egészében tartani, emiatt szükségessé vált a szálloda vezetőinek helyszíni beavatkozása is. A mostani események hatására a hotelmenedzsment felülvizsgálta a szálloda profiljába illeszthető rendezvények körét, amelybe a jövőben nem tartoznak bele a hasonló zenés-táncos rendezvények. Döntésünket a szervezőkkel egyeztetve, közös megegyezéssel hoztuk meg, így szállodánkban nem kerül többet megrendezésre az Alakreform-tábor sem

– mondta el a Blikknek Czigle Zsolt, a Hotel Füred Kft. tulajdonosa és ügyvezetője.

A lap megkérdezte Rubint Rékát is a történtekről, aki úgy gondolja, hogy nem hibázott semmiben, és az egész ügy csak fel lett fújva. Mint mondta, már nyolcadik alkalommal voltak ebben a szállodában, és mint mindig, most is nagy bulit csaptak. Szerinte a hotelnek tudnia kellett volna, hogy minden ilyen rendezvény nagy hangzavarral jár és tájékoztatni kellett volna a vendégeket arról, hogy 200 fős rendezvény lesz náluk.

"Nekem semmi szégyellnivalóm nincs, nem hibáztam. Teljesítettem, amit vállaltam, odavittem 200 embert, akik nem kevés pénzt hagytak ott. A szállóvendégeknek még azt is megengedtük, hogy a bulira ingyen bejöjjenek és élvezhessék sztár­fellépőink, Csepregi Éva és Nótár Mary előadását. Arról­ nem tehetek, hogy a hotel vezetősége nem tud az ilyen rendezvényeknek el­k­ü­lönített helyet biztosítani és előre tájékoztatni a táboron kívüli vendégeket. Sajnálom, ha bárki pihenését elrontottuk, de tanultam az esetből, legközelebb csak olyan helyre megyünk, ahol az egész szállodát mi vesszük ki"

- mondta a fitneszedző.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Justin Bieber Tiborcz István turai kastélyszállójában bulizhatott szigetes fellépése után
Legalábbis erről árulkodnak Instagramra feltöltött képei.

Link másolása

hirdetés

Nagyszabású koncertet adott a Szigeten a kanadai tinibálvány, Justin Bieber, és úgy tűnik, levezetésképp

a Tiborcz István tulajdonában lévő turai kastélyszállóban bulizott.

A Telex szúra ki, hogy az Instagramra feltöltött képeken a Pókembernek öltözött Bieber egy olyan bárpult mellett áll, ami megtévesztésig hasonlít a BOTANIQ Kastélyban találhatóra.

De nem csak a pult, hanem az ablakok és a padló mintázata is mind a turai szálló bárjára utalnak.

A sztárral tartott egyébként az after partyra zenekara is, a képeket pedig az ismert amerikai fotós és filmrendező, Rory Kramer készítette.

A portál összegzése szerint a turai Schossberger-kastély – mai nevén Botaniq Hotel – Tiborcz István, a miniszterelnök vejének érdekeltségébe tartozik. A kastély tulajdonosa a BDPST Group ingatlanbefektető-cég, amelynek egyik fő részvényese Tiborcz.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Vajon mit tekert ilyen odaadással Justin Bieber Tiborcz kastélyszállójában?
Mire tippeltek?

Link másolása

hirdetés

Ahogy arról mi is beszámoltunk, miután nagyszabású koncertet adott a Szigeten Justin Bieber, afterparty helyszínéül a Tiborcz István tulajdonában lévő turai kastélyszállót, a Botaniq-ot választotta. A partiról képeket is feltöltöttek az Instagramra, amelyből szombaton megérkezett a második csokor is.

Az egyik eltűnő sztorin az látható, ahogy a Pókembernek öltözött világsztár gondos odafigyeléssel cigarettát teker. Az rtl.hu a nagyító funkciót segítségül hívva kisilabizálta, hogy az asztalon a Zig Zag Rolling Papers Orange márkájú cigipapír, a dohány, az öngyújtó mellett némi zöldes színű növényi törmeléket is látni lehet. Messzemenő következtetéseket azonban ebből nem vonnánk le.

Justin Bieber tavaly szállt be a kaliforniai kannabiszüzletbe, sőt már saját márkája is van Peaches néven, ami előregyártott füves cigiket forgalmaz.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Az Éjjel-nappal sztárja zokogott, amikor Justin Bieber a színpadra lépett
Kármán Odettet párjával, Kamarás Norberttel látogatott ki Bieber koncertjére, ezzel pedig egy álma vált valóra.

Link másolása

hirdetés

Az Éjjel-nappal Budapest sztárja, Kármán Odett is kilátogatott a Sziget pénteki napjára, ahol nemcsak önfeledten csápolt Justin Bieber koncertjén, de még el is sírta magát a világsztár láttán – erről Instagramon számolt be.

Mint írta,

„nagyon közelről láthattam (Biebert - a szerk.), Norbi a nyakába is vett többször, hogy még jobb legyen a kilátás, és ezek tetejében pedig Haileyt is volt szerencsém látni!! Bevallom őszintén a 2. videónál el is sírtam magam (bőgtem) amikor kisétált a színpadra a koncert elején... Madarat lehetne most velem fogatni...”

Odett nosztalgikus posztjából az is kiderült, hogy neki Justin volt az első olyan ember akiért rajongott és elkezdte hallgatni.

„Emlékszem, a legelső kinyitható telefonomra, csak egy szám fért rá, és az a Baby volt. Vele és rajta nőttem fel.”

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Táncoslányokkal bulizott L. L. Junior, miután a volt párja kiköltözött a közös otthonukból
Egy műsor kedvéért luxusvillát csinált a házából.

Link másolása

hirdetés

Latin estet tartott és a táncoslányokkal együtt bulizott L. L. Junior miután volt párja, Körtvélyessy Kinga kiköltözött a közös otthonukból – szúrta ki a Blikk.

A zenész nem rég jelentette be, hogy különválnak Kingával. A szerelmük igen heves volt, és bár

sokáig próbálták megmenteni a kapcsolatukat, végül úgy döntöttek, külön utakon folytatják.

L. L. Junior erről később így nyilatkozott:

„Brutálisan hangzik, de Kingával mi egymást lelkileg kivéreztettük, és mielőtt mindketten jobban sérültünk volna, egymást tisztelve és a gyerekek érdekeit szem előtt tartva, elengedtük a dolgot. Úgy véltük, jobb így, mint balhésan, veszekedve élni.”

Kinga azóta el is költözött, Junior pedig A Hal a tortán című műsor forgatása kedvéért

hirdetés
úgy döntött, legalább egy estére luxusvillát csinál a házból.

A medence mellé ezért vásárolt egy óriási szobrot, pálmafákat, fényeket, és egyéb növényeket, hogy a vendégeket méltó módon tudja fogadni. A zenész egy Instagram-videóban ízelítőt is adott abból, mivel készül, és láthatóan igen jól érezte magát.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: