SZTÁRVILÁG

Rod Stewart egy titokzatos „vírusfertőzés” miatt mondta le ausztráliai koncertjét

Kedden lesz a következő koncertje, amit még öt fellépés követne Ausztráliában.

Link másolása

A Twitteren jelentette be Rod Stewart, hogy egy titokzatos „vírusfertőzés” miatt nem tud színpadra lépni szombat este, írja a The Guardian. A 78 éves énekes torkát is megtámadta a betegség, ami miatt képtelen énekelni Cyndi Lauperrel és John Stevens-szel közös koncertjén.

A brit sztárt a tweet alapján nagyon megviselte, hogy csalódást okoz a rajongóinak.

Éppen ezért mindent megtesz, hogy mihamarabb visszatérhessen a közönség elé. Rod Stewart turnéjának következő állomása kedden lesz Adelaide-ben, amit további öt fellépés követne még Ausztráliában. Ezután szeptemberig bezárólag színpadra lép Új-Zélandon, Mexikóban, az Egyesült Államokban, Írországban, az Egyesült Királyságban és Spanyolországban is.

Rod Stewart tavaly a koronavírus-járvány miatt lemondta a teljes ausztráliai turnét, ezt pótolja az énekes idén.

Az énekes angol nyelvű posztját itt lehet elolvasni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Megmutatta újszülött kisfiát Debreczeni Zita és Gianni Annoni
A kicsi nevét is elárulta a pár.

Link másolása

Pénteken megszületett Debreczeni Zita és Gianni Annoni második kisfia. A kicsiről most egy fotót is megosztottak, és a nevét is elárulták.

A pár sok nehézség után, több, mint két és fél évvel első kisfiuk, Gianfranco Máté születését követően jelentette be a nagy hírt, miszerint másodjára is szülők lesznek. Zita és Gianni sok évig próbálkoztak mesterséges megtermékenyítéssel.

A kicsi pénteken született meg és Zita szombaton egy fotót is megosztott róla az Instagram-oldalán. A kép mellé pedig azt írta:

„Isten hozott Annoni Gregorio Ádám!”

A képet ide kattintva tudod megnézni.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Soma Mamagésa „tartotta életben” Oláh Ibolyát, miután coming outra kényszerítették
Az énekesnő nagyon összetört emiatt, de Soma valahogy ráérzett és erre felhívta. Egy órán keresztül beszélgettek.

Link másolása

Soma Mamagésa „tartotta életben” Oláh Ibolyát kényszerű coming outja után – erről beszélt az énekesnő Geszti Péter műsorának legutóbbi adásában. Az interjút a 24.hu szemlézte.

A beszélgetés során Geszti hozta szóba, hogy korábban Ibolyának kvázi kényszerből kellet coming outolnia, miután a médiában cikkezni kezdtek a szexuális irányultságáról. Mint mondta, akkor nagyon összeomlott.

„Valamilyen okból kifolyólag Soma Mamagésa a semmiből ráérzett. Felhívott… és akkor kitört belőlem a mindenség”

– emlékezett vissza az énekesnő. Mint mondta, meg is állította a liftet, és az elakadt felvonóban beszélgettek egy órán keresztül telefonon.

„Az a fajta energia, amit küldött nekem telefonon keresztül, az életben tartott.”

Ibolya szerint „ez a történet még nincs, és soha nem is lesz elfogadva”.

„Valahogy az emberek arra vannak beállva, hogy nő férfival… Érdekes egyébként, mert a színházban és zenei világban mindenki tudott róla. De nem is baj, mert most már igazából mindenki tudja” – mondta az énekesnő.

Soma Mamagésa és Ibolya a Megasztárból ismerik egymást: a 2003/2004-es évadban az énekesnő második helyezést ért el, Spitzer Gyöngyi, vagyis Soma pedig az egyik zsűritag volt Presser Gábor, Bakács Tibor, Pély Barna és Novák Péter mellett.

A teljes beszélgetést itt tudod megnézni.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Elbűvölő közös fotón Katalin hercegné és három gyermeke
Ezzel a képpel kíván boldog anyák napját Vilmos herceg családja.

Link másolása

Az Egyesült Királyságban a nagyböjt negyedik vasárnapján ünneplik az anyát napját, ami idén március 19-re esik. Ebből az alkalomból posztolt két aranyos képet Vilmos herceg és Katalin hercegné a hivatalos Instagram-oldalukra.

Az első fotón Katalin látható egy fán három gyermekükkel, a 9 éves Györggyel, a 7 éves Saroltával és a 4 éves Lajossal. A másodikon pedig a legkisebb csemetéjét tartja a karjában Vilmos herceg felesége.

„Boldog anyák napját a családunktól a ti családjaitoknak!” - üzenték a bejegyzésben.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Gaál Noémi elárulta, miért távozott az ATV-től
Az időjárás-jelentő 25 évig volt képernyőn, február végén láthattuk utoljára. Azt mondta, „sok mindennel terhelt időszakon” van túl.

Link másolása

Palik Lászlóék műsorában vendégeskedett Gaál Noémi, ahol azt is elárulta, miért hagyta ott az ATV-t. A beszélgetést a Blikk szemlézte.

Az időjárás-jelentőt február végén lehetett látni utoljára a csatornán.

Noémi 25 évig volt képernyőn, de úgy érezte itt az ideje a búcsúnak.

A Palikék Világa című műsorban most azt mondta, hogy utaltak már jelek korábban is arra, hogy nincs jövője a csatornánál.

„Bő fél évvel ezelőtt az a kislány, aki most az ATV további csapatát erősíti időjárás-jelentésben, Tótpeti Lili, volt már egy hetet. Tehát kipróbálták és mostanra ez így teljessé vált” - mondta.

Azt is elárulta, hogy nagyon sok mindennel terhelt időszakon van túl, a legmélyebb része az édesapja betegsége és az ő halála volt.

„Egyébként pedig nagyon sokat dolgoztam, azt vettem észre, hogy folyamatosan egy olyan emelt stressz-szinten élek, amit valószínűleg a szervezetem nem fog már sokáig tolerálni. Amikor hosszú ideig, nem hetekről beszélek, nem is hónapok, hanem évek alatt marad el az a pihenés, ami mindenkinek járna, és mondjuk 4-5 órát alszol, kizsigereled a szervezeted, de főleg a lelkedet”

- fejtette ki Gaál Noémi, akinek a televíziózás mellett két vállalkozása is van.

A teljes beszélgetést itt tudod megnézni.


Link másolása
KÖVESS MINKET: