hirdetés

SZTÁRVILÁG

Robert Pattinson a legszebb férfi egy tudományos felmérés szerint

Kevéssel lemaradva Henry Cavill lett a második, Bradley Cooper pedig a harmadik. A tízben ott van még Brad Pitt és David Beckham is.

Link másolása

hirdetés

Egy tudományos kutatás szerint közel tökéletes szépségű férfi Robert Pattinson: az új Batman 92,15%-os eredményt ért el a felmérésben, írja a Daily Mail.

A számításokat dr. Julian De Silva, egy londoni plasztikai sebész végezte el a legújabb számítógépes térképészeti technikákkal az aranymetszés szabályai szerint.

Az aranymetszés egy olyan arányszám, mely természetes egyensúlyt teremt a szimmetria és az aszimmetria között, így az ezt tartalmazó formákat és alkotásokat különösen szépnek találjuk. Az arányszám értéke 1,618, jele pedig a görög fi betű. Az aranymetszés szabályai szerint készültek Leonardo da Vinci és Michelangelo festményei, Dante Isteni színjátéka, Bartók egyes zeneművei, de például a magyar Szent Korona is.

Nemrég ez alapján állapították meg, Bella Hadid a legszebb nő a világon - legalábbis a tudomány szerint.

hirdetés

A londoni sebész több híresség szemét, szemöldökét, orrát, ajkait, állát, állkapcsát és az arc formáját mérte meg. Feltevése az volt, hogy minél közelebb állnak egy arc vagy test arányai az 1,618 arányszámhoz, annál szebbnek látjuk.

Ezek alapján toronymagasan Robert Pattinson lett a legjóképűbb, akinek szinte minden mért értéke az első ötben végzett. Egyedül a vékony, lapos ajkaira kapott értékek voltak gyengébbek. A második helyen Henry Cavill végzett, akit legutóbb a Vaják című netflixes sorozat főszerepében láthattunk, a harmadik pedig Bradley Cooper lett.

Az első tízben végzett még sorrendben Brad Pitt, George Clooney, Hugh Jackman, David Beckham, Idris Elba (akit 2018-ban az év legszexibb férfijának választottak), Kanye West és Ryan Gosling.

A világ legszebb pasijának választott Robert Pattinson egy napjáról nemrég jelent meg egy videó a Vogue YouTube-csatornáján. Itt lehet megnézni, hogy mivel tölt el 24 órát a brit színész Párizsban:


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvőjén Dzsudzsák Balázs és Rákay Philip is a vendégek közt lehetett

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc pénteken mondták ki a boldogító igent az alcsútdobozi arborétumban.

Link másolása

hirdetés

Pénteken tartotta esküvőjét Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea. Az esküvőről, amit az alcsútdobozi arborétumban tartottak komoly biztonsági intézkedések mellett tartották meg. Bár már így is kiszivárgott néhány információ arról, milyen lehetett az esküvő.

Most pedig újabb részletek derültek ki. A Blikk szerint a vendégek közül mindenki sötétített ablakos járművel érkezett, így nem volt könnyű meglátni, hogy kik is jönnek.

A Magyar Hang munkatársa ugyanakkor kiszúrta, hogy

a vendégek között van Rákay Philip kormányközeli influenszer és médiavállalkozó, valamint Dzsudzsák Balázs labdarúgó is.

De a lap szerint részt vett az eseményen a környék fideszes országgyűlési képviselője, Tessely Zoltán is.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Hatalmas tűzijátékkal zárult Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea lagzija

A vacsorán birkapörköltet is kínáltak a vendégeknek.

Link másolása

hirdetés

Pénteken tartotta esküvőjét Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea. Az eseményt komoly biztonsági intézkedések mellett tartották meg.

Mint azt mi is megírtuk, az alcsútdobozi arborétumban gyűlt össze a násznép, ahol már kora délelőtt nagy volt a sürgés-forgás, sorra jelentek meg a szolgáltatók emberei és a luxusautókkal érkező vendégek. Az arborétum bejáratát lezárták és golfkocsival közlekedő biztonsági őrök védték. A vendégek beengedése is igen szigorú, többlépcsős rendszerben zajlott. Aki bemehetett, az egy egyedi sorszámmal ellátott karszalagot kapott, amelyen ott volt az esküvőre készített logó, ami az L&A feliratból állt. A hírek szerint a lagzi sztárfellépői Gönczi Gábor és zenekara, valamint Radics Gigi voltak.

A Blikk beszámolója szerint mintegy 100-200 vendég vett részt a ceremónián.

A vendégeket a sok finomság között birkapörkölttel is várták. Az ételt egy fesztiválgyőztes karcagi szakács készítette.

A lap úgy tudja, hogy a környéket szigorúan védték már az esemény előtt is, két héttel korábban már lezárták a területet forgatásra hivatkozva. Ám a helyiek tudták, hogy a lakodalom miatt volt a nagy készülődés.

hirdetés
Az est végén pedig hatalmas tűzijáték is volt,

az erről készült fotókat Itt láthatod.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Rod Stewart épp Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjének idején érkezett Magyarországra

A közösségi oldalakra feltöltött fotói szerint a világsztár fel is léphetett valahol az országban amellett, hogy Budapesten is körbenézett.

Link másolása

hirdetés

Korábban már írtunk arról, hogy több világsztár is Magyarországon tartózkodik jelenleg. Rod Stewart, Luis Fonsi és Danny Lugo Budapestről posztolt a közösségi oldalára.

De a városnézés mellett úgy tűnik, Rod Stewart még fel is lépett valahol az országban. A Daily Mail szúrta ki, hogy a zenész felesége posztolt néhány olyan képet, amin egy elkordonozott részen látható a zenekarával.

Ez azért nagyon különös, mert pontosan így nézett ki kívülről Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjének helyszíne is Alcsúton

- jegyzi meg a Telex.

A lap hozzátette: a 76 éves zenész egyébként privát bulikat és esküvőket is vállal, legalábbis több ilyen eseményekkel foglalkozó honlapon meg lehet rendelni a szolgáltatásait.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Veréb Tamás hét év után elválik párjától

„Nagy szerelem volt a miénk, de mostanra elfáradt” - indokolta a válást a színész-énekes.

Link másolása

hirdetés

Veréb Tamás színész-énekes és Klajkó Szandra hét év boldog házasság után külön utakon folytatják. Tamás a hírt közösségi oldalán tette közzé.

Kedves közönségem, kedves Barátok! Hét év után véget ért Szandival a házasságunk. Nagy szerelem volt a miénk, de mostanra elfáradt. Mindketten megpróbáltuk menteni a kapcsolatunkat, mindent megtettünk, de beláttuk, hogy más utakra rendelt minket a sors. Ahogy a kapcsolatunkat is a legmélyebb tisztelet és szeretet kísérte végig, úgy a jövőben is így gondolunk egymásra, de már csak jóbarátként. Kérjük a Tisztelt Sajtó munkatársait, és minden kedves rajongónkat, tartsa tiszteletben a magánéletünk nehezebb pillanatait, ahogy mi is tiszteletben tartjuk mások életét. Köszönjük!

A pár 2015-ben ismerkedett meg szakmájuknak köszönhetően, Szandi ugyanis koreográfusként dolgozott. A szerelem mindent elsöprő volt és 2019-ben Tamás meg is kérte kezét egy saját készítésű gyűrűvel. Pontosan nem tudni a válás okát, de a barátok arra gyanakszanak elfogyott a motiváció a kapcsolatból.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: