SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Rácz Jenő a kiégésről: „Minden nap megkérdezem a vendégeket, hogy vannak, de engem sose kérdez meg senki”

A sztárséf mesélt a kezdeti éveiről is, amikor Angliában egyfontos mirelit pizzán élt.

Link másolása

Rácz Jenő volt a vendég Osváth Zsolt 1KANAPÉN című műsorának legutóbbi részében. A beszélgetésben szóba kerültek a séf pályakezdő évei, de megkérdezték arról is, látja-e még magát a tévében tíz év múlva.

Rácz elárulta, hogy már tinédzserként dolgozni kezdett, mert szeretett volna pénzt keresni: dolgozott gyorsétteremben és árufeltöltőként is.

„Ezek is olyan dolgok, amik emberré tettek. Én nem voltam mindig az, aki most vagyok. Rohadt keményen dolgoztam, és azt tudtam, hogy nem lehet másokra hagyatkozni”

- mondta. A séf hosszan beszélt az Angliában töltött éveiről is, ahol elmondása szerint hét évig csak szobákat bérelt lakásokban, hogy félre tudjon tenni a jövőjére, és volt idő, amikor egyfontos mirelit pizzán élt.

Rácz bevallása szerint máig gyengesége az, hogy nem tud nemet mondani, amiért gyakran átlépi a saját határait. Emiatt pedig nemrég egy munkahelyi kiégésen is átesett.

„Semminek nem örültem már, semminek. És az emberek utálata, az pedig ott jött létre, hogy igazából

én minden nap megkérdezem az éttermeimben, hogy hogy vannak a vendégek. Ettek-e ma, éhesek, izgatottak? Próbálom őket jókedvre deríteni, szórakoztatni. De engem sose kérdez meg senki, hogy én hogy vagyok. Ebbe tud besokallni az ember.

Eltelnek az évek, hajtod magad mint egy állat, az emberek is ezt látják rajtad – ki milyen véleménnyel, tök mindegy –, de a nap végén elfelejtettem az esszenciát, a forrást hogy miért csinálom” - fogalmazott. Ennek hatására úgy döntött, heti három pihenő napot engedélyez magának, ezt azonban nem mindig tudja tartani.

A teljes beszélgetést ITT tudod megnézni.

(Forrás: 24.hu)


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
„Kikísértem, majd mondtam: beléd szerettem!” – Vitray Tamás elmesélte, hogyan lett szerelmes új feleségébe
Éva elárulta, hogy szomszédok voltak és a munka hozta össze őket. Szerinte a férje a tökéletes férfi.

Link másolása

Újra megnősült Vitray Tamás. A 91 éves műsorvezető titokban állt az oltár elé szerelmével.

Most azonban elárulta, hogyan ismerte meg kedvesét, és hogyan nyerte el a szívét. Vitray Tamás az RTL Fókusznak árulta el a történetüket.

A műsorvezető és Vitray-Ivens Éva kapcsolata a munkával kezdődött. Az operaénekesnő végzettségű Éva egy műsorban segített Vitray-nak.

„Csak köszöngettünk egymásnak egy darabig. A fordulat igazából a Csakazértis! című műsorom készítésekor jött, mert kerestem valakit, aki gyártaná azt. A professzionálisak, az igazi jók nem értek rá, Éva pedig akkor éppen szabadon volt. Ő nem tévés, de ismeri a színház világát, az a mestersége, hivatása, ezért megkérdeztem, nem akar-e gyártásvezető lenni. Akart”

– mesélte Vitray. A történet pedig úgy folytatódott:

"És akkor egyszer csak megtörtént az ajtóban.... Kikísértem, majd mondtam: beléd szerettem!"

Éva is elmesélte, hogy ő hogyan emlékszik vissza a kezdetekre:

„Amikor Tamás ideköltözött, 2019-ben, én már itt laktam, és itt találkoztunk, bár ismertük egymást több mint 35 éve. Találkoztunk fogadásokon, előadásokon... távolról követtük egymást. Rajta nőttem fel, mint mindenki ebben az országban. Ő a Vitray Tamás. Itt találkoztunk 2019-ben, és ahogy ő is mondta, szomszédok voltunk. Amikor indult a Csakazértis!, volt egy ilyen gondolat, hogy mi lenne ha segítenék, ha együtt dolgoznánk. És így történt. A többi pedig úgy, ahogy ő elmondta. Róla nem lehet olyat mondani, amit egy ország ne ismerne.

Ő pontosan olyan, amilyen. Hiteles, ami lejött a televízióból vagy most a YouTube-csatornán a műsorban, ő ilyen. Ő a tökéletes férfi, azt gondolom!"

Mindeketten szeretnek utazni, színházba járni, és a család, a gyerekek a legfontosabbak számukra. A műsorvezetőnek van öt unokája és most érkezik a dédunoka is. Évának egy ügyvéd lánya és egy még tanuló fia van - derült ki a beszélgetésből.

VIDEÓ: Az RTL Fókusz beszámolója


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
10 évvel halála után eldőlt Csala Zsuzsa örökségének sorsa
A színésznő unokahúga, Dankó Dóra lelkesen számolt be a remek hírről. A dunaalmási polgármester felkínált egy lehetőséget, amivel megoldható Csala Zsuzsa relikviáinak kiállítása.
Fotó: TV2 - szmo.hu
2024. február 23.


Link másolása

A színésznő éppen tíz éve halt meg: élete utolsó időszakában már egészségi problémákkal küzdött, végül egy agyvérzés miatt hunyt el.

A Blikknek most a színésznő unokahúga, Dankó Dóra lelkesen számolt be arról, hogy a dunaalmási polgármester felkínált egy lehetőséget, amivel megoldható Csala Zsuzsa relikviáinak kiállítása.

"A polgármester felajánlotta, hogy a hivatalában kialakítanak egy szobát, ahol emléket állítanak Csala Zsuzsának, ha összeválogatjuk a kiállításra szánt relikviákat.

Ez hatalmas öröm számomra, mivel a nagynéném, Bumbika nagyon erősen kötődött a településhez. Még az anyai nagyszülei építettek ott egy nyaralónak szánt épületet, ami később a család lakóhelye lett. Továbbá ő is abban a dunaalmási sírban van eltemetve, ahol a többi felmenője, rokona is nyugszik"

– mondta az unokahúg a lapnak.

"Elsősorban képeket, kitüntetéseket, „kipreparált” szövegkönyveket keresek a kiállításhoz, amelyek bemutatják Csala Zsuzsa pályafutását. Remélem, most már hamarosan végzek a feladattal, hiszen nagy öröm lenne méltó helyen látni ezeket a relikviákat"

- tette hozzá Dankó Dóra.

"Mindig magamnál hordok egy féldrágakövekkel teli szütyőt, ami annak idején Bumbikáé volt: a táskájában tartotta ezt a kis zsákot, ugyanis hitt az ásványok jótékony hatásában. Emellett kifejezetten babonás is volt, emlékszem, mindig rám szólt, hogy ne tegyem a táskámat a földre, mert kimegy belőle a pénz"

- mesélte a Blikknek az unokahúg.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Szakított szerelmével Tom Cruise, miután a nő bemutatta neki a gyerekeit
A színész és párja békében váltak el, miután nem kötődtek egymáshoz igazán. Jó hír viszont, hogy a szakítás után is megmaradnak barátoknak.

Link másolása

Véget ért a 61 éves Tom Cruise és az orosz szépség, Elsina Khayrova kapcsolata - írta meg a Bors.

A lap szerint békében váltak el, miután nem kötődtek egymáshoz igazán, viszont a szakítás után is megmaradnak barátoknak.

Egy a párhoz közeli forrás azt mondta, hogy semmilyen rosszindulat nem volt a másik iránt.

A szakítás pont azok után történt, hogy a színész végre megismerhette Elsina gyermekeit, akik a 36 éves nő előző házasságából születtek.

Tom Elsinát egyébként egy házibuliban ismerte meg. Először februárban kapták le őket a fotósok, de ez a kapcsolat nem tartott sokáig.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Szomorú: Bruce Willis után újabb hírességnél diagnosztizálták a gyógyíthatatlan afáziát – videóval
Az amerikaiak egyik nagy kedvence két éve vonult vissza, de akkor még egy másik egészségügyi probléma miatt. Azt követően derült ki, hogy a helyzete súlyosabb.

Link másolása

Újabb hírességről derült ki, hogy afáziával és frontotemporális demenciával küzd. Bruce Willis után most Amerika egyik legnépszerűbb talkshow-műsorvezetőjénél diagnosztizálták a betegséget.

Wendy Williams 2008-tól 2021-ig vezette saját talk show-ját, a The Wendy Williams Show-t. Hatalmas sikert ért el szókimondó, humoros stílusával - írja a ABC.

Népszerűségét mutatja, hogy még csillagot is kapott Hollywoodban, és ma is sokan kedvelik.

2022-ben hagyta abba a tévés munkáját, egészségügyi okok miatt. Akkor a Graves-kór miatt vonult vissza. Most pedig csapata közleményben tudatta, hogy az 59 éves Wendy Williamsnél progresszív afáziát és frontotemporális demenciát (FTD) diagnosztizáltak.

„Nehéz közölni ezt a hírt és a döntést alapos megfontolás után hoztuk meg. Nem csak azért, mert szeretnénk, ha mindenki megértené és együtt érezen Wendyvel, hanem azért is, hogy felhívjuk a figyelmet az afáziára és a frontotemporális demenciára, és támogassuk azt a több ezer embert, aki ugyanezzel a betegséggel küzd”

– írták. Azt is elárulták, hogy a sztár a betegség ellenére is megtartotta humorát és a helyzetét is jól kezeli.

Életéről egy dokumentumfilm is készült, melyet szombaton mutatnak be a Lifetime csatornán. Ebben beszél a Graves-kórról, de már látszik rajta, hogy más problémája is van. Gyaníthatóan ezért is időzítették a mostani bejelentést a film bemutatója elé.

Mint ismert, a filmvilág egyik legismertebb színésze, Bruce Willis is évek óta küzd az afáziával. Emiatt abba kellett hagynia a színészi pályáját is. Jelenleg családja körében él, de állapota folyamatosan romlik.

VIDEÓ: Wendy Williams-film előzetese

Forrás: Blikk


Link másolása
KÖVESS MINKET: